(2)

gott nytt år

Kameran ligger på laddning och jag ska snart byta om och börja fixa mig lite smått. Igår när jag låg i badet tänkte jag en av mina många tankar. Nej men jag försökte se tillbaka på hur året har sett ut i helhet ungefär. Det har varit väldigt fram och tillbaka kan man säga , det finns saker man ångrar att man gjort och stunder man önskar att det fanns tidsmaskiner så man kunde åka tillbaka och ändra på de fel man gjort. Men nu är det ett nytt år och jag ska ta med mig allt bra och sluta tänka på det negativa. Framförallt känns det otroligt bra att ha fått vara en stor och betydelsefull del av någon annan människas liv, förhoppningsvis får jag tillhöra honom hela 2010 och längre än så med.   Min kväll ska bli bra och inget ska få förstöra den.
GOTT NYTT ÅR!



(1)

I- landsproblem

Jag har lite smått panik sådär som jag aldrig annars brukar ha, förutom när jag är sen till bussen.
Imorgon är det den trettioförsta december vilket innebär årets sista dag. Det innebär även att vi inleder ett nytt år tillsammans med människor vi tycker om osv. osv. Mitt problem är nu att jag inte ens vet vad jag ska HA PÅ MIG!! Sånt där med kläder, frisyr, smink och divirse varse brukar "normala" människor ha löst flera dagar innan, kanske t.om veckor !  Jag kom på att jag kunde använda min klänning från förra året men när jag testade den visade det sig att det satt ett mega stort tuggumi på Vad tusan gjorde det där ? haha.
Nåväl, jag har alltid varit en människa som är ute i sista minuten med allt. Så varför bli förvånad nu ? 



(2)

18.47


När jag sitter vid datorn för länge blir mina fingrar alldeles iskalla, ett sånt tillfälle är just nu, brr.
Ett bad skulle sitta fint vilket betyder att jag då kan passa på att lära mig lite fler finesser på kameran, great!
(ja alltså jag hade tänkt läsa instruktionsboken, inget annat...)




(0)

I mitt vita vinterland






Detta är nog första gången jag säger - snö är underbart!



(0)

Li-li-li-li see the light





Idag har det varit en tv och pyjamas-dag kan man säga. Jag sov längre än vad jag gjort på hela detta året känns det som och det betyder att det va på tok för länge.. Jag va så inne i mitt tv-tittande att jag helt glömde bort träningen dessutom. aaah ! Imorgon måste jag iaf städa mitt rum och jag får inte glömma bort att öppna matteboken minst en gång under lovet. Kan knappt bärga mig ( känn ironin).



(5)

Ica Ulf videobloggar


Klockren !



(5)

My new love, number two





Dagen idag har spenderats med Emelie, eller iaf eftermiddagen och kvällen. För att se i korta drag vad vi haft för oss kan ni se på bilderna ovan.( plus många hundra bilder till )  Och bilderna nedan, ja där har ni min kärlek nummer 2 som igår låg och väntade på min säng!!







(2)

Lycka gånger 2

Dagen i kortfattad beskrvning har sett ut ungefär såhär:

- Jag vaknade med världens huvudvärk och somnade illa kvickt om, men va tvungen att gå upp då mamma ropade att maten va färdig. Efter lite krubb va jag på benen och Tim skrev i ett sms att han hade fått ont i halsen och började känna sig sjuk. Imorgon åker han nämligen till Vemdalen i en vecka och jag tänkte att jag kunde överraska honom genom att köpa glass. Dels för att få se honom innan han åker och självklart för att halsen skulle bli bättre. Ja, vad ska man säga ? det blev inte direkt någon surprise med tanke på att ingen va hemma haha. Jag började fundera lite på vad jag skulle göra med glassen. Käka upp den själv?  Nej, jag begravde den under snön såklart!  Ett tips är att kolla upp att personen ni ska överraska är hemma nästa gång  haha. Nåväl, huvudsaken är att jag tillslut fick träffa honom en sista gång ! (:
-
Och bara en sak till...
Om jag ändå kunde beskriva med ord hur otroligt lycklig jag är just nu!  AAAAAAAAAAAH !
Det låg någonting på min säng och väntade när jag kom hem. Det va kärlek vid första ögonkastet (:

Kika in imon så berättar jag mer !




(4)

.

Jag är otroligt trött så ni får ursäkta mitt inlägg. 
Är precis hemkommen från underbara Jossan. Eller, inte från henne precis med tanke på att det blev ett långt stopp på vägen hem vilket innebar att mina fötter och läppar är alldeles blå. Men det va värt det. Några fåtal bilder kan tänkas dyka upp imorgon. Och hur kunde jag tro att tim glömt vår månadsdag igår, nästan pinsamt..

Jag vill bara slå på något nu, riktigt hårt.
God natt.




(1)

Pulkarace med Josh



Frukosten är uppäten och kläderna på.
Om en liten stund ska jag kila iväg till bussen för att åka till Jossan, och eftersom man måste passa på medans snön ligger på backen hade vi tänkt åka pulka.  Det kan sluta illa känner jag..
Ha en bra dag för det ska jag ha !



(1)

I just want you to know who I am


Gammal bild som fortfarande håller måttet?  Tveksamt.

Kvällen med efterlängtade Emelie har varit kanon! Hon kom med pizza som vi fläskade i oss innan bion började som förövrigt va bra, fast ettan är bättre måste jag erkänna. Dock kan jag knappt bärga mig tills trean kommer !!  

Imorgon ska jag träffa Josh och för att det ska bli lyckat kräver jag några timmars sömn. Låt mig slippa mardrömmar i natt igen, förbannande tankar..
Natti !



(1)

Då va det över för detta året




Eftersom vi själva inte hade någon julgran i år fick jag offra en minut eller två åt den som står på gården utanför mitt fönster. Så kan det va. Ikväll ska jag träffa en efterlängtad person som även hade idén om att gå på bio. Fastän jag måste hålla i pengarna kunde jag inte tacka nej, med tanke på att new moon erbjuds och varenda kotte såg den för flera veckor sen. Även månadsdag med Tim idag, jag tror han glömt det (:





(6)

It's christmas people

GOD JUL PÅ ER  vill jag börja med att säga !

Det känns som det va flera år sen vi hade snö på självaste julafton och bara det i sig gör att dagen blir så mycket bättre tycker jag. Igår kväll va jag hemma hos tim där vi inväntade julafton genom att spela spel, fika i mängder, byta paket och självklart bara umgås. Jag fick ett väldans fint halsband och en låda med skumtomtar (som min familj förövrigt kastade sig över när jag kom hem). Jag är alldeles tokig i den grabben!  

I år har det inte kommit någon tomte till mig (och det har det nog inte gjort de senaste tio åren heller) men trots det är jag på god väg till en systemkamera nu. Håll hårt i pengarna Fransson, för den där förbaskade kameran ska du minsann ha!

Ha en god fortsättning på kvällen vänner !




(2)

Städning och paketbyte



Idag står städning och paketbyte med tim överst på listan. Jag tycker alltid det är lika nervöst att se andras reaktion när de öppnar julklappar som man själv gett dom haha. Äsch det är ju ändå själva tanken som räknas , right ? (:




(0)

jag viskar en bön i natt

Mina ögon rinner och är alldeles röda, flera gånger har jag försökt somna men det är omöjligt. Sen jag kom hem från julavslutningen på förmiddan har jag legat i sängen näst intill hela tiden. Jag har tänkt, tänkt på hur många som träffas och umgås, kör paketlekar och myser med varandra. Vänner, familj och släkt, är det inte det själva julen går ut på? Gemenskap tillsammans med människor man tycker om? För bara några timmar sedan föll snön från en svart himmel ner på barnen som lekte ute på gården. Innan det, hade de tillsammans med sina föräldrar klätt lekplatsen med ljusslingor i rött, blått, grönt och gult. Mysigt.  Att gå på jullov borde kännas underbart, och visst, det känner nog alla. Jag menar, att slippa skolan är väl något iaf de flesta vill.  Men varför kan jag ändå inte koppla av och känna julstämningen?  Varför måste det, så fort jag lägger ner huvudet och blundar, dyka upp bilder.  Någonting saknas, någonting jag en gång tog för givet. 
Jag måste erkänna, i dessa tider blir jag dyster, det är inte som det en gång var. Jag tycker inte om julen.



(1)

Nu kör vi

Nu ska jag rusa till bussen och förhoppningsvis låta bli att halka. Vi går mot jullov och det är underbart, fast först blir det julmust och skumtomtar. Jag hoppas att ni tjejer på bilderna under tänker samma tanke som jag när ordet skumtomtar nämna. Yes, nu kör vi !



(1)

Komsi komsi julen




Idag avslutade vi terminens sista lektioner och dessutom årets. Bara morgondagen kvar som kommer bestå av en julfika tillsammans med en klass från tvåan och självklart den klassiska avslutningen i aulan. UNDERBART!
På bilden ovan kan ni skåda två getter vid namn Ketta & Cornelia, rätt söta om jag får säga det själv.

Nu blir det Anna-anka för min del, adios amigos!



(1)

don't miss me



I en, två, tre kanske fyra eller fem timmar har jag suttit här nu. Redigerat bilder, spelat spel på facebook (ha-ha) , kollat på filip och fredrik, spelat lite mer. Ja, ungefär så har min dag sett ut. Otroligt roande söndag må jag säga. Om två timmar blir det träning och påbättrning av värken. Innan dess ska jag se till att få i mig lite mat och försöka slita mig från skärmen, inte lätt alla gånger. Nehe, ha en fortsatt trevlig kväll och ni som har lov kan börja njuta ! Två dar kvar Malin, sen är du fri för detta året..

See you !



(1)

free fallin



I morse när jag vaknade och skulle kliva ur sängen kände jag smärtan i låren och magen. Trots att träningsvärk gör ont, är det en fruktansvärt skön känsla på något sätt.  Det är synd att klaga över smärtan idag med tanke på att den kommer bli värre efter kvällens pass med skivstång. Halleluja säger jag bara.
 Igår kväll var jag och min pojk på bio, luftslottet som sprängdes. Mycket bra enligt mig och det är tur att ha en hand att krama i biomörkret..



(1)

Åh, vilken underbar morgon (8)



Vilket underbart väder det är idag! Egentligen skulle jag behöva åka ner till stan och strosa , julafton är snart här och klapparna är inte inköpta på långa vägar.. Dock känns det ganska onödigt eftersom jag inte har en aning om vad som ska inhandlas. En sak är iaf säker och det är att jag fruktar träningen som börjar om fyra timmar, det innebär att jag kommer ha träningsvärk i minst en vecka och det kallas smärta mina vänner. Nehe, om jag kanske skulla ta och täcka kroppen med lite kläder.

Ha det !



(2)

it doesn't mather if youre black or white...




Äntligen helg, jag säger då det!
Den här veckan har vi haft tre prov och det sista blev avklarat idag. Det kändes faktiskt riktigt bra även att tiden va ute när jag bara hade kommit halvvägs. Jag har alltid varit seg av mig..
Nu ikväll hade jag räknat med en pulka-glögg-myskväll . Men så bidde det icke eftersom folket hade annat för sig istället. Vad händer jao ?  Det återstår att se. En sak vet jag och det är att imon ska jag träna (vår coach har blivit tuffare än någonsin och utsätter oss för smärta vill jag lova) och efter det blir det bio med tim om allt blir som planerat.

Hej hopp!  



(1)

Julafton om endast en vecka



Det känns ganska lockande att gå på lov nu och ännu mer lockande är det när man läser överallt att många får jullov redan imorgon. Själv blir man plågad tills två dar innan julafton, vilket borde ändras till minst en vecka innan enligt mitt tycke !
Ögonen svider av trötthet och huvudet bankar. Egentligen borde jag sitta med omvårdnadsboken i högsta hugg , sista provet imon och det tredje för veckan. Äntligen är det snart slut på grymheterna för detta året!
Imorgon när jag får frågorna på provet kommer jag bli förbannad på mig själv och ifrågasätta varför jag inte pluggade. Men det blir ett problem då, nu väntar two and a half men.



(0)

ZzzZzz...


möjligtvis bildbrist.

Klockan börjar närma sig halv ett och jag sitter uppe och ugglar. Har precis skrivit klart ett arbete som ska in imon och även fast jag suttit med det i fyra timmar nu har jag fått med allt som inte ska vara med, hur det nu har kunnat bli så får ni fråga den som styr min hjärna.. Nåväl, nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner under täcket. Förresten fick jag äntligen träffa min efterlängtade Tim idag! Jisses vad man kan sakna en del personer!

God natt mina vänner ! som förmodligen redan ligger och snarkar så gott , sömntutor.



(0)

I'm singing in the..snow








Det ligger ett tunt vitt täcke över marken av något inte allt för främmande.
Vrider vi termometern till ytterligare några minusgrader och ber om mer snö kanske det kan bli ett händelserikt lov trots allt.  Jag har lovat en viss grabb snö innanför kläderna, vänta du bara ...





(0)

första klapparna inhandlade

Nog måste det varit en tuff två timmars träning jag missade idag med tanke på att boxen visst är inställd!
Det betyder att jag får dra på mig löpardojjorna och ge mig ut i mörkret själv. Äsch, det behöver jag verkligen !
Men innan dess har jag lite julklappar att slå in.



(0)

det blir 4 av 5 toasters

Jag sitter just nu och surplar i mig smoothie och taggar ett pass på friskis vid åtta. Förhoppningsvis är alla damerna slutkörda efter träningen vi hade innan idag, så jag får chansen att glänsa lite (vilket inte är så stor chans med tanke på att det är boxning haha) . Iaf blev turen till Ullared mycket lyckad, bortsett från att jag inte fick någon skymt av Morgan.. Men jag fick med mig en hel del hem vilket resulterar 4 av 5 toasters!

Ciao!



(3)

"Ge-kås kundradio..."




Det va bara några få månader sist som jag va i Ullared men ändå ser jag fram emot en tripp dit imon. Det brukar alltid sluta med att jag kommer hem med allt och inget. Ni vet sånt man tycker är billigt och värt att köpa men som ändå bara ligger utan att komma till användning.. Äsch, man lever bara en gång, då kan det minsann slösas! Och ser jag Morgan imon är det nästan värt att ta en idol-bild (;






(0)

look in the mirror baby



Äntligen är mitt rum färdigstädat efter några timmars slit! Det var välbehövligt må jag säga och för en gång skull ser det inte längre ut som en svinstia..  Tims match hoppade jag över idag vilket jag ångrar eftersom den verkade varit spännande. Men jag har varit på hans flesta hemmamatcherna (tror jag) så städningen fick komma i första hand idag.
Träningen som skulle börjat om en timme är även inställd idag så jag får yttligare tid till läxor, attans (;

Morsning!



(6)

Heja Erik!


Eftersom jag blivit lite småkär i Erik hoppas jag innerligt att han tar hem idol ikväll. Dock är Calle grym och det förvånar mig inte om han tar sniker åt sig första platsen. Snälla nån, jag är mer nervös nu än när jag själv tävlar!

Imorgon blir det tidig uppstigning eftersom det står "STÄD" med stora bokstäver skrivet i min panna. Nu blir mamma glad med tanke på att det va säkert två månader sen jag städade mitt rum.. 
Efter det ingreppet hade jag tänkt kolla på Timpas match och även själv träna. See you people!



(0)

Några klick bort



På bilden längst upp har vi fågeln Roger som brukade besöka oss på balkongen i Frankrike. Men efter ett tag blev han en aning irriterande så jag slängde chilinötter och chips i hopp om att han skulle sätta i halsen..

Tillbaka till verkligheten, jag har precis skickat efter lite kläder och förhoppningsvis sitter de som de ska!
Lite typiskt att det mesta är slut i just den färgen man vill ha, men man tager vad dom haver så att säga(:
Förresten är det den 10 december idag vilket betyder att jag har namnsdag! Grattis till mig och alla Malinor !




(0)

jag såg mamma kyssa tomten

Jag är nog den ända i hela världen som inte sett new moon än men den som väntar på nåt gott väntar ju aldrig för länge sägs det. Jag skulle också behöva slösa lite pengar på julklappar, med tanke på att jag inte köpt en ända..
Vilken himla tur att jag ska till Ullared och hälsa på Morgan på söndag då. Mycket för pengarna är billigt och bra!




(1)

så små, små ord

Min mage gör ont och det hugger i bröstet. Ute är det kallt, mörkt och inte en ända snöflinga syns till på varken mark eller träd. I min väska ligger det böcker på böcker som jag egentligen ska sitta med i näven och studera varenda ord som står där.
Men i ärlighetens namn, jag bryr mig inte när det finns viktigare saker att bry sig om.
Mobilen ligger endast ett ögonkast ifrån mig och jag lyckas inte att flytta blicken från den i mer än några minuter i taget. Jag vill höra signalen som ljuder högt i högtalarna när "nytt meddelande" visas på skärmen. Jag känner mig kall och frusen.  
Mina tankar går om vartannat och min träning började för fyra minuter sedan, ungefär så lång tid som det tar att ta sig till planen. Ryck upp dig och visa lite stake! kanske någon av er fått höra om er själva, och kanske även tänker just nu.  Men vet ni? Det är okej att må dåligt och visa känslor, för ingen människa är perfekt. Livet måste ibland ha sina dåliga stunder för att man ska kunna uppskatta de bra. På dagen känner jag mig som en vägg, man vet att den finns där men man passerar den bara och lägger aldrig kraft på att ta reda på dess färg eller form.  Jullov, kära jullov, du får mer än gärna bläddra fram i kalendern och påbörja ditt arbete. Jag tappar fattningen, allting ska bli bra. Två är starkare än en och jag ger mig aldrig.



(0)

words

Ny elev i klassen, pinsam tystnad.
Julkonsert och pepparkakor i aulan, stämningsfullt.
3 timmars hål bestående av american pie, snuskigt.
Omvårdnadslektion och resultat från prov, stolt.
Man skulle kunna säga att min dag varit som en jojo.  Från att vara omfamnad i ett hårt och stadigt grepp till att bli kastad ner mot marken för att sedan återgå till utgångsposition. Om och om igen. 




 




(1)

stolle, ja det är jag det



Egentligen skulle jag vatt på friskis nu och boxat skiten ur mig. Men eftersom min arm är klen skippade jag det.
Och hur blev det med pluggandet idag då Malin Fransson? Ingen kommentar på det hälsar hon.  Eftersom jag inte har min kalender här , är jag osäker på vad jag ska prioritera först. Äsch, det löser sig !
Nu ska jag minsann plugga engelska, (läs : kolla på tv) .
Vi ses ciao!



(1)

kill me


Biobränsle.. ja det är en förnyelsebar energikälla och nej jag orkar inte plugga.
Varför är alltid tankarna på allt annat än det dom ska vara på?
Jag är bara dum som försöker hitta på ursäkter för att slippa undan, men i ärlighetens namn finns inte motivationen där. Inte alls. Och lärarna är dumma som lägger alla prov och läxor precis innan loven.



(0)

Min arm gör fortfarande ont...



Till att börja med vill jag säga att grissprutan inte är något att leka med. Jag ska skrämma er alla ordentligt som inte tagit den än.

 Medans jag och mamma stod i kön för att få ta sprutan proppade jag i mig nävar med godis.
Mamma förvånades av det eftersom jag har sagt att jag inte ska äta det, men jag svarade bara att det va för att lugna nerverna hehe. När vi väl fick komma in i rummet som egentligen var en matsal såg jag en pojke, runt 12 år, som gick och vinglade. Han la dom på en sån där sjuksäng och gissa om Malin blev skraj och tryckte i sig ännu mer godsaker...
 
När jag väl satt där på stolen och en dam med grått hår tryckte nålen i armen kändes det faktiskt inte speciellt mycket och under hela kvällen tänkte jag :
"vad tusan oroade jag mig för egentligen?"

I lördags morse när jag vaknade kände jag mig alldeles kokhet, därför kravlade jag mig ur sängen för att hämta något att dricka ute i köket. När jag väl ställde mig upp va det som om alla möbler flöt ihop och jag såg inte vart jag gick. Det började tjuta i öronen som ett ånglok och svetten rann från min panna. Tillslut kom jag till köket och kunde fylla ett glas med vatten och på tillbakavägen mot sängen fick jag känna mig fram vart jag skulle. Pladdask slängde jag mig i sängen med feber och huvudvärk. 

Hujeda mig. Det värsta med det hela är nog att man bara kan sova på en sida och iaf jag vaknar varje gång jag rullar över på vänsterarmen.. Nåväl, nu ska jag förhoppningsvis kunna hålla grisen borta!



(1)

in a rich mans world

Hemkommen från a6 där jag fick med mig två par stövlar/stövletter och ett häftigt midjeskärp med nitar på. Inte helt fel! (förvänta er ingen bild för tjyven). Mina pengar borde dock gå till julklappar men eftersom jag inte köpt något till mig själv på flera flera veckor så jag tyckte jag minsann att jag kunde unna mig något i dessa juletider (; I värsta fall får jag använda mina "besparingar" till systemkameran jag mer än gärna vill köpa ! 
Varför måste allt här i världen kosta pengar ? Nåväl, jag ska bli statsminister när jag blir stor så jag behöver nog inte oroa mig (:

 



(2)

we are we are


käkade med brudarna på chili thai i tisdags. Olle och Malin på bild (:


Det blir bara kallare och kallare utomhus samtidigt som dagarna går och vi närmar oss dagen alla väntar på. Iaf väntar jag tills almenackan visar lov. Vintern kanske inte är så dum trots allt! Ja, alltså så länge det är vitt på backen..
Idag har det hunnits med en engelskateater i skolan och spanskaprov som gick kepp rakt åt skogen rent ut sagt. När modern min lämnar badrummet blir det en tripp till a6, på tal om annat så ska jag ta grissprutan imon. Jisses.

Just nu känns livet nästan för bra för att vara sant, säg att jag har fel.




(0)

Finally



bilder från minimilen med laget i lördags som vi förövrigt kom tvåa i!

Idag träffade jag timpa efter en kort skoldag med endast en lektion och ett klassråd. Jag berättade att jag varit sugen på pizza i flera veckor och han följde mer än gärna med och käkade. Äntligen fick jag träffa en saknad grabb och jag fick min efterlängtade pizza, mumma!
Egentligen borde jag plugga inför spanskaprovet imorgon men ärligt talat bryr jag mig inte, med tanke på att jag inte ens öppnat boken. Nåväl, Daisy klöste ögonen ur mig i tisdags då vi skrev uppsats så jag menar, vad mer kan hon göra? 
I helgen blir det jobb med laget, släktträff och boxning. Två av alternativen gillar jag mindre än det tredje, faktiskt (: