(0)

en bra måndag, helt enkelt.

En härlig studiedag som inte kunde bli bättre avslutas nu med lugn musik och tjöt med grabben. Imorgon är det skolan som gäller men ärligt talat är det inget jag suckar över, alls.
God natt mer er!



(0)

morgontrötta ögon?




Yes, välkommen i gänget i så fall!
Ett tips är att använda något kallt (en kall sked, något i kylen/frysen. Ni kanske hajar?) och lägga det under ögonen en kort stund för att pigga upp (tro mig, man blir klarvaken!!) och få bort mörka ringar. Värt att testa åtminstone!



(0)

Lager 157, cuatro





Syndigt men fyndigt med pizza och kladdkaka! Jag har nog aldrig njutit så mycket när jag ätit kebab, någonsin!




(0)

Lager 157, tres







Sitter i skolan och jobbar med inget mindre än mänskliga rättigheter. Jag föredrar nog mer att erbjuda er lite bilder från Lager-trippen!



(0)

go for it!

Jaha nehe, nehe jaha. Nu får det bli lite crosstrainer innan ytterligare bilder dyker upp här och en svalkande dusch avslutar min dag!



(0)

Lager 157, dos






(4)

Lager 157









En helt sjukt bra dag med helt sjukt bra flickor! Musik i mängder, kladdkaka, chokladbollar, cookies och varm choklad som fika på dit vägen (nej vi tycker inte alls om choklad (; ) mycket beslutsångest med god shopping och en för himla bra dag helt enkelt!

(fler bilder dyker upp)





(0)

den som lever får se...


..att i kartongen befann sig en crosstrainer. Duttutturuu! Den ska jag använda flitigt må ni tro, åtminstone i en vecka..



(2)

Mot nya äventyr



Mjukisbrallorna är på och snart conversen likaså. Chokladbollarna är nerpackade inför dagen, fy vad ont vi kommer ha i magen. Okej, jag tror det blev lite överdrivet där kanske, typiskt.. Dagen till ära har vi studiedag och Malin har varit uppe sen sju! Är du helt dum i huvudet? tänker kanske några. Nja, bara ibland skulle jag vilja säga men jag skulle nog även vilja säga det såhär, Lager 157 här kommer vi! Woppi wopp !



(0)

hemligt paket i köket



Nu är jag precis hemkommen från jobbet (jag hade visst inte glömt var jag jobbade som tur är..) och det blev en snabb-lunch med Josh efter jobbet innan det var dags att fara hemåt. Mycket trevligt att träffa henne! När jag kom innanför dörren ganska nyligen möttes jag av denna jätte liknande kartongen mitt på köksgolvet. Vad är det i tros? - den som lever får veta det senare!



(0)

i´m lovin it

Efter en sömnlös natt är det dags att färdas mot jobbet. Jag jobbar ju så sällan nu för tiden att jag knappt kommer ihåg var jag jobbar ens.. Skämt å sido men vi höres senare dudes!



(4)

en kvällstanke med tacksamhet

Melissa Horn och annan lugnande musik för mina nerver har spelats ur högtalarna sedan jag kom hem. Det får mig att börja tänka en massa och jag är så fruktansvärt lycklig för tillfället att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det finns människor runt omkring mig som jag dyrkar, med tanke på att de flesta är så mycket bättre än vad som går att föreställa sig. Jag har två fantastiska systrar som jag på den senaste tiden börjat lägga mer märke till än någonsin. Det låter mycket märkligt men det är sant. Dom har liksom blivit mina förebilder på något vis. Okej jag måste vara ärlig och säga, kanske inte allt det ni gör, men det mesta som ni gör och säger är bra, och jag är oerhört stolt över er! Har jag sagt att jag är kär som en stolle? Kär så att det gör ont upp till öronen och ner till fötterna. Fast på ett bra sätt, såklart. Livet är inte så dumt trots allt och jag är säker på att allt negativt här i världen för med sig något gott i sista änden.
Med det sagt avrundar jag och säger godnatt!



(0)

the masters








En otroligt lyckad dag och kväll med bowling. Hur det gick behöver vi väl kanske inte diskutera, men tar ni bara en lite mer noggrann titt på bilderna så kanske ni förstår ;) haha. Efteråt blev det tacos i mängder och tävlingar och massa skratt & tjöt och sist men inte minst bastubadande i en överhettad bastu. Det är ett för himla fint folk jag spelar fotboll med må jag säga!



(1)

Nu jädrar kör vi!



Efter bowlingen blir det avslut i klubbstugan med tacos i mängder och bastubad, så vi hörs senare ikväll damer och hästar!



(2)

Gammal hederlig bowling





Godmorgon och tjena mittbena!
Vet ni vad jag hade tänkt att göra idag? Nej det är klart att ni inte vet..
Jo jag hade tänkt att spöa mina teammates i lite go gammal hederlig bowling. I alla dessa år har sistaplatsen tilldelats "Malin Fransson" , men idag känner jag adrenalinet pumpa i varenda liten del av min kropp, jag är nu redo att börja matchen, för idag mina vänner- är segern min!  Mohaha



(2)

ursäkta tråkiga bilder, mannen!



Ha en galet bra kväll kära ni för det tänker jag minsann ha tillsammans med fina människor.
Mot oändligheten och vidare!



(1)

James Vincent McMorrow




Mathilda tipsade om denna underbart sköna röst, jag är kär.



(2)

heligt vatten?




Jag är helt mega super sten seriös när jag säger att detta "bubbelvattnet" måste vara det godaste på jorden! Jo tack jag vet att det är sötningsmedel och grejer i, men GOTT är vad det är.
Blue keld- för dig med passion för vatten som smakar gudomligt gott! Påhittig slogan..



(0)

kam istället för borste



Blir ditt hår fult och slitet fastän du nyligen varit hos frissan?
- Använd kam istället för hårborste, det sistnämnda sliter mer på håret än kammen. Och kamma aldrig håret när det är blött för då slits det mer.



(1)

sushi åt folket!




Snygga brudar jag känner alltså, och jag måste dessutom vara så ärlig och erkänna att detta är mobilbilder - därav den grymma kvallen!



(0)

chili thai och polisen

En morgon som denna vaknade jag av att telefonen ringde, självklart hade jag försovit mig men Bella var räddaren i nöden så jag kom inte mer än en timme för sent (det brukar vara värre än så när jag försover mig vill jag lova(!!)) så kan det gå när inte alarmet är på! Jag har redan hunnit med att äta på chili thai med Bella , Jakob & ingen mindre än sommarbarnet Winther och nu gör vi allt annat än arbetar med mänskliga rättigheter så jag fortsätter att tänka på min vistelse till polisen som jag ska på i eftermiddag och salladen mamma lovat mig. Mums filibaba!



(0)

news



En big tröja och ett armband - trevligt må jag säga!



(1)

"Do you speak, what?!"



Hej på er folket!
Skäms på mig för mina kassa uppdateringar, för jag har faktiskt ingenting att skylla på denna gången, opsi. Men vad tusan gör det? Jag lever livet utanför datorskärmen, eller något i den stilen.  Dagen till ära har jag råkat göra någonting bra, till något.. lite mindre bra. Ni förstår, på vår senaste engelskalektion skulle vi skriva en presentation om oss själva eftersom vi precis fått en ny lärare, en grym sådan dessutom (eller vad säger tjejerna? haha) Cool som jag är skriver jag att min pojkvän är engelsk och vill impa lite på läraren sådär ni vet. Men som svar får jag (självklart att det är roligt och allt sånt där) men också "då förväntar jag mig att du pratar mycket bra engelska,  är duktig och visar dina kunskaper osv osv osv"
Jaha ja, där rök mitt betyg.. Tack Connor!



(0)

Idag känner jag mig som hulken







(0)

livet blir bättre när man vet vart man ska



En riktigt lyckad eftermiddag och kväll tillsammans med grabben, Rasmus och Caroline på Jensens och avslut med film och syndar-"mat" i form av b&j. Men oooh så glad jag är för att jag inte stod emot frestelsen, nu känner jag mig som en människa igen för böveln! Det är med ett stort leende på läpparna jag nu släcker lampan och bäddar ner mig under täcket. Livet är för himla bra trots allt :)




(0)

jensens i våra hjärtan

Arbete om mänskliga rättigheter och Malin har valt att arbeta om barnsoldater i .. något land i Afrika. Men såhär bra går det med det ja! Efter skolan blir det Jensens med grabben och Samul - tredje gången på tre veckor, inte konstigt att mina jeans börjar bli för små.



(0)

fit-for-fight



Underbart att vara fit-for-fight igen men dock inte lika underbart att termometern visar -10 ute..
Ha en strålande dag, för det tänker jag ha!



(0)

h&m


En salig blandning, men ni förstår principen?



(0)

i mina röda snobbentofflor




Vilken tur att jag har beställt lite nytt från h&m idag och därför passat på att vara jätte duktig och rensa min garderob. Men slänga dessa vackra tofflor från fjärde klass, det går bara inte. Åtminstone inte förrän jag fått mig ett par nya! Och hjälp vilken tur att jag inte passade på att putsa spegeln när jag ändå va igång, då skulle ni ju inte se att den behövdes putsas. Den hängde ni inte med på va?



(0)

violkaramellisar, smaskens!




Äntligen har jag fått livstecken från grabben. Hans mobil är spärrad och han kan därför inte  höra av sig till mig. Jag är snäll och skickar något sms då och då men jag hade helt glömt bort att mobiltelefoner främst är till för att ringa med.. Det kom jag på idag.. "Dagens ungdom" - jo tack, en sådan är nog jag sorgligt men sant. Nu ska jag återgå till min schemalagda "vara-hemma-och-vara-sjuk-men-ändå-plugga-arslet-av-mig"- dag. Opsi, rasten min var slut för tio minuter sen! haha ;)



(0)

f*ck you




(0)

mat i alla dess former



Scones- en varm och smarrig degklump som jag nog skulle kunna leva på i en vecka. Ost och blåbärssylt på gör det susen och nej, ni har ännu inte läst att jag tänkte äta det just nu, men nu gjorde ni det. Tokigt va?



(0)

Tips från coachen



Vill du möjligtvis ha lenare och fräschare hud?
Sitt då i en bastu under 1-2 timmar och få upp värmen så att du svettas riktigt mycket. (Jag själv skulle aldrig stå ut så länge så vi säger "Sitt så länge du orkar" tycker jag haha) När du är varm och mjuk i huden så ta en skrubbhandske och skrubba huden så att du får bort massa döda hudceller och annan smuts. Huden kommer efteråt att kännas jättemjuk och fräsch. Tänk på att dricka mycket vatten under tiden så att du inte blir uttorkad!



(0)

mr bean eller ms anka?




Lite Mr Bean och ett par smarriga ankläppar får avsluta min måndag. Och så ska jag slänga en tanke eller två på min fina pojkvän som jag börjar tvivla på fortfarande lever. Läskig tanke det där, but he´s a survivor!

Puss och godnatt med er!



(0)

monki






(0)

kom med något sött och du får något fint




Personen på översta bilden är för fräsch för att visas på bild, därför har hon gått och odlat hår i hela ansiktet. Och filmen på understa bilden har varit mitt tidsfördriv den senste timmen och tjugotvå minuterna. Ibland går jag nästan och längtar tills dagen då jag blir sjuk och inte kan gå till skolan, men nu när den dagen är här vill jag inte längre vara sjuk. When I get sick I stop being sick and be awesome instead. Jag undrar varför den meningen inte funkar på mig.. Och mitt i allt detta dilemma har jag gått och blivit sugen på allt vad sötsaker handlar om. Chokladbollar skulle sitta fint nu, eller B&J, kanske lite kladdkaka eller en stor härlig godispåse. Vem i hela friden kom på det där med nyårslöften?  Det är tusan inte lätt att vara tjej i dagens samhälle..





(0)

fortsättning följer...next year







Ni vet min lilla update om varje månad 2010 i bilder och text, jag tror jag skippar fortsättningen faktiskt. Oktober månad står på tur men om ni är intresserade om vad som hände resterande månader kan ni ju alltid ta er en titt i arkivet här till vänster. Jag får hoppas på bättre lycka nästa år helt enkelt!
Vadå lat, jag är väl ändå inte lat..?




(0)

New York City





Jag vill dit nu.



(1)

te, förkylningshonung & scones




En vacker solig måndag som denna är jag sjuker. En hals bestående av tennisbollar och hosta bestående av slem. Och som grädden på moset *trumvirvel* .. feber. Men jag suckar inte speciellt mycket över själva sjukan i sig, det jag är mest orolig för är hur i sjutton jag ska kunna vara tyst en hel dag? Mitt livs största utmaning börjar här och nu. Scones och te va det ute i köket ja - Latero!




(0)

what´s my name?


Rihanna lär ju vara en utav dom coolaste, snyggaste och grymmaste artisterna som finns. Med det sagt säger jag god natt till er och krya på mig till, just det, mig själv! Natti natti!



(0)

kan inte motså frestelsen




Jag blir galen på mig själv när jag intar sängen med alla anteckningar och hinner plugga i ungefär en halvtimme, för att sedan vakna upp en och en halv timme senare och inse att just det, jag har sovit mig igenom det som skulle vara mitt första och näst sista pluggtillfälle innan provet! Men i ärlighetens namn mår jag inte alls bra just nu. Jag är tjock i halsen och hostar som en vettvillig, och till råga på allt känner jag mig febrig. Peppar peppar ta i trä. Jag hade iaf tänkt lägga mitt nyårslöfte åt sidan denna kvällen för att mumsa på en skål med popcorn framför solsidan som börjar när som helst. Connor, say what you want men jag lever för sötsaker!



(2)

Efter regn kommer solsken






Nu har jag suttit en bra stund och skrivit ut alla sidor från min lärares powerpoint-genomgångar om imperialismen som vi har prov på denna tisdagen. Halstabletterna med smak av mint och mitt bubbelvatten gör mig sällskap. Över femtio sidor plus mina egna anteckningar hade jag tänkt försöka ta mig igenom innan solsidan börjar kl 20.00 på tv4. VÅGA INTE MISSA DET!



(0)

len som en babyrumpa



Efter ett roligt träningspass men en aning kallt sådant är jag hemma, nyduschad och ska alldeles strax få grekisk pyttipanna till käk. Fläskfilé och massa fint, mums filibaba säger jag bara! Vet ni ? Jag luktar kaffe eftersom jag testade den där kroppspeelingen.. inte bra.. Men len som en babyrumpa är jag ju iaf!



(0)

Spela läderkula med läderdojor



Det är med en irriterad och till en början på ond hals som jag knyter dojorna och ger mig av för att spela lite boll denna morgon. Fast..jag har varit klar och ombytt i en halvtimme och coach kommer inte och hämtar mig förrän en sån till har passerat. Alltså ytterligare trettio minuter. Thank God att datorn finns!



(0)

skräckis såhär efter tolvslaget


En gammal bild men som visar ganska så perfekt hur jag ser ut just nu..
Jag sitter i soffan framför teven och tittar på kanske världens knäppaste film om en demon-flicka eller något. Sånt gillar inte jag samtidigt som jag faktiskt inte kan låta bli att kika lite över skärmen. Hemska filmer..



(0)

with taste of chocolate



Eftersom det inte blev någon myskväll med Josh får helt enkelt chokladen och nötterna bli mina bundisar för kvällen. Eller åtminstone tills det inte finns något kvar av dem..



(0)

Kaffesump + salt = sant



Hemmagjord kroppspeeling:

Jag tänkte bjuda på ett tips jag läste någonstans för ett tag sedan men som jag själv ännu inte vågat prova. Kanske är det för att ingridienserna inte låter speciellt lockande..haha

  • Ta en plastpåse (två liters)
  • Fyll den med lite kaffesump
  • Ca 2-3 matskedar olja (t.ex olivolja)
  • Strö i lite salt

Där har du världens bästa kroppsskrubb enligt utgivaren som även rekomenderar den starkt!
(Används självklart i duschen)




(1)

.Sötsug x hundra.



Två arbeten färdiga och det firar vi med krubb! Yummi!



(0)

.underneath my skin.




Kalla fossingar dagen till ära fick det bli när jag i stort sätt hade tänkt plugga hela dagen. Kände ni sammanhanget mellan fötter och studier? haha.  Mindre fint är det men vad gör man inte? Jag fick ju trots allt sova ut för en gångs skull och det var inte nådigt heller. Halv ett vaknade jag, det är ju nästan så man borde skämmas.  - Nja jag tror inte det va. Let´s go and kick some ass.



(0)

.vadå inaktiv?.


"Din blogg kommer att upphöra med omedelbar verkan pga inaktivitet" - Och vad sjutton menar "någon" med det?
Hmm, jag är alldeles för trött för att ens tänka en tanke på det så jag går och lägger mig i  hopp om att det inte är fullmåne just nu så att jag får sova några timmar och få mitt plugg done tomorrow!  Sleep well people!



(0)

.everything comes naturally.




En dag som varit bra i helhet, helt klart! Den började med en åktur med Fantl till skolan som tog körkort igår och vad ska man säga? När tusan passerade alla dessa år? Tiden bara går och jag har äntligen insett att jag faktiskt inte längre växer på höjden, utan som alla vuxna brukar säga att dom växer- på bredden. "ska man leva gott ska man äta gott" Mathilda hajar vad jag snackar om! haha. Hon fick även bli mitt sällskap denna fredagseftermiddag på espresso house där det bjöds på allt annat än sura miner inklusive en smarrig kycklig och mozarella macka, klassiker. Vilken fin & saknad tjej hon är! Connor och bion fick bli nästa anhalt där "the tourist" skådades på den vita duken. Om jag ska vara ärlig tycker jag att den var en aning seg men helt klart sevärd om man gillar snygga skådisar som Johnny Depp och Angelina Jolie! hoho



(0)

.Ingen vanlig dag.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det en "åka med bella till skolan- dag" hurra hurra hurra :D
Ikväll blir det bio, igen, med grabben. Men denna gången The tourist. Spännande!



(1)

.Med historiaboken i högsta hugg!.



(ibland är jag ganska söt faktiskt...)

Jag somnade inte förrän fyra-halv fem i morse och försov mig därför ganska så rejält. Tre timmar försent kom jag närmare bestämt. Opsi dejsi.  Men jag vill inte direkt påstå att jag är speciellt utvilad för det. Ketta trodde att det berodde på att det var full måne i natt men vad vet jag om sånt? Hon kanske har helt rätt med tanke på att jag vet att det faktiskt finns dom som sover sämre då! Jag kanske är varulv som Jacob i Twilight, olala. Medan mina kära lagkamrater är ute och springer åtta kilometer sitter jag med historiaboken, mina cashewnötter och ett glas med färskpressad apelsinjuice. Okej, det sista lät en aning snobbigt så det räcker gott att bara säga apelsinjuice på ren svenska!
Ha en för himla fin kväll, för det tänker jag och mina kunskaper ha!



(2)

.Slutdiskuterat.



Det blev en himla diskussion om att ha höga byxor eller inte. De flesta tjejer verkar tycka att det är okej medan det andra könet av vår befolkning tycker tvärtom. Nåväl, dom ska vara glada att dom slipper ha på sig det då! haha.



(29)

.We love höga byxor.


(okej nu kanske inte detta var en så jätte passande bild eftersom byxorna inte sitter särskilt högt  just där..)

Idag var min grabb snäll och bjöd mig på världens bästa kyckling och favoritsås på jensens. Det var mumsfilibaba må jag säga! Men däremot höll jag på att ge honom en rak höger när vi höll på att diskutera om det är snyggt med byxor som har hög midja. Och snälla, söta rara ni, skulle någon, vem som helst, bara vilja skriva ett "JA" som kommentar så att han förstår att det är snyggt och jag slipper slänga mina supersköna sådana! Nej, jag ska vara så fräck att jag tänker köpa sådana brallor och använda det for the rest of my life! Mohaha.

Glöm inte skriva "ja" ;)



(2)

.och jag ska skriva en sommarvisa.











Inte för att jag tycker illa om vintern eller så på något helst sätt (Jo, på nästan alla sätt om jag ska vara ärlig) men ingen skulle väl tacka nej till lite sol, bad och värme nu? Jag skulle till och med kunna tänka mig att offra min högra arm åt myggorna för en kväll, det ni!




(0)

.Tummen upp.



Okej, det blev lite mer än 35 minuters sovmorgon men det kan man ta mig tusan behöva ibland. Känner mig febrig och allmänt jätte seg både kroppen och knoppen. Men då tar man och vänder det till något positivt, yeeeeey. Thumbs up nu drar jag till plugget!




(0)

.att springa en mil eller två.




Nu är jag hemma från världens tyngsta löp- och styrkepass. Hujeda mig vad seg jag är i kroppen just nu men varför klaga när man frivilligt gett sig in på det? Möjligtvis för att det är fruktansvärt jobbigt, tungt, svettigt och man vet att coachen innerst inne älskar att plåga sina offer, ja alltså vi.. Okej det där skrev jag inte!  Imorgon blir det 35 minuters sovmorgon , det ni, och även någon timmes kortare dag.
Jag börjar gilla skolan tror jag! över och ut! (till krubbet som väntar i köket, mmmh)



(0)

.blodtryck och körtkort.




Idag har jag lärt mig att mäta blodtryck, jag har tittat på fina bilder som suttit uppsatta över hela skolan på Bella som fyllde år i förrgår och hon som även klarade sitt teoriprov idag(!!!) . Nu är det dags att träna!



(0)

.Varför är det inte snö på vintern?.




En sak jag inte riktigt förstår mig på är vintern. Jag menar, helst skulle jag vilja skippa denna årstid men den är nog ganska bra trots allt. Iaf med tanke på att om Sverige hade varit som ett land i Afrika hade jag sett ut som en kräfta året om, och det är inte särskilt charmigt kanske.. Men åter till det vita regnet. Är det vinter låt det vara snö eller ingenting alls, just nu är det bara skit blaskigt och snor halt så jag tackar Gud att jag ännu inte blivit pensionär!



(4)

.Ica-påsar under ögonen, idag igen?-.



En trött, ganksa så flintskallig och glömsk Malin håller på att städa sitt rum. Mamma och pappa har nog varit inne två gånger var för att titta så dom inte drömmer. Ni som läst min blogg förut vet att städa är det värsta jag vet. Eller ja, åtminstone mitt egna rum. Man hittar sakerna bättre om dom ligger på golvet, det måste ni erkänna att ni också tycker! OCH eftersom jag tog med mig fel böcker hem från skolan blir det till att käka kvällen lång istället, jag.klagar.inte!!




(0)

.Släkten är värst?.






Första arbetspasset avklarat sedan en vecka. Känns som det var evigheter sen jag jobbade sist men ärligt talat kändes det rätt så fint att vara tillbaka. Vi satt och pratade i personalrummet om att man tro det eller ej är som en familj. Stackars den mamman som fick föda alla femtio (eller något sånt) barn...
Jag missade första avsnittet av solsidan nyss för böveln så nu funderar jag på att ta mig en närmare titt på det. Så jädra skoj ju!!



(0)

.Nionde månaden, september.






















September
Hösten kom för att stanna och det blev mörkare och kallare dag för dag, så jag tror inte att någon var sen med att utnyttja de sista hyffsat varma dagarna utomhus. Denna månaden var en plugg-månad för min del - politik i massor och matteboken stod för jämnan öppen. Hjärntvättad är ett bra uttryck! Jag umgicks mycket med Mathilda och Gustaf där det bl.a blev idol-kvällar och toy story maraton tillsammans med en stor glasskål! Klassfest blev det också denna månaden men eftersom jag jobbade och kom dit sent hann jag inte vara med mer än en timme. Hemmagjord pizza och mys på Mathys balkong en kväll tyckte vi lät som en bra idé, vi samlade på oss dom sista solstrålarna och när det blev kallt tog vi på oss filtar, halsdukar och vantar - man ska utnyttja vädret så länge man kan! tyckte vi.





(4)

.stå för dina ord.

Jag vet inte om jag är arg, ledsen eller besviken. Jag känner mig bara en aning tom inombords men är fruktansvärt glad för att jag äntligen förstått den levande varelsens sätt att agera och bara vara. Märkligt det där mina vänner.



(0)

.Football all day long.



Klockan är 08.07 och jag gör ett onödigt inlägg direkt efter ett annat. Brist på saker att göra en morgon som denna kanske? Nej, inte riktigt. Jag har legat klarvaken sen halv sex och inte sovit en blund i natt. Det är nämligen dags för en ny heldag med cup och grejer och eftersom jag försov mig förra helgen var det väl lika bra att inte somna alls, tänkte min hjärna (inte mina ögon...). It´s gonna be a loooong day och om det går lika bra som förra cupen återstår att se men vi hörs förmodligen imorgon!

Ha en strålande dag!



(4)

."The godfocker".



Gårdagen med Connor spenderades på Jensens efter skolan där det smaskades kyckling i massor. Det är för himla fint må jag säga! Efter det hanns det med en snabb tripp till systern min där jag noggrant granskade huset hon och hennes kille blivit ägare till. Spännande! Filmen ovan skådade vi på den stora vita duken som förövrigt var riktigt rolig. Jag rekomenderar den starkt! Och efter bion spöade jag Connor och Alex på FIFA och NHL men det kan vara för känsligt att ta upp här så..det är bäst att jag låter bli!



(0)

.mot oändligheten och vidare!.


Off to school och bio med grabben senare!



(0)

.Vad spelar utseendet för roll?.

Att löpa runt, runt, runt planen i trettio minuter gjorde mig förvånadnsvärt inte illamående. Det var inte riktigt som att åka slänggungan på liseberg. Däremot blev kroppen betydligt segare än tidigare så om jag kan få min pojkvän att svara på vilken bio vi ska gå på imorgon tänker jag hoppa i sängen, bums!
Och medan jag väntar på svar kan jag ju berätta om en gaaanska retlig händelse dagen till ära. Jag åkte i träningskläder på morgonen och efter ett svettigt pass snackade vi lite allmänt och kom in på något om utseende. Då kläckte jag en kommentar om att utseendet inte är det viktigaste och att det inte spelar någon roll hur man ser ut, alltså t.ex utseende, hår, kläder osv. Och när jag skulle byta om märkte jag att jag glömt mina leggings hemma och endast hade mjukisbyxor.. VAD SJUTTON SKULLE JAG HA PÅ BENEN NU?!?!
"Malin, var det inte du som sa att utseendet inte spelade någon roll...?"
"....joo..hehe..."



(1)

."jaha och vem vinner här då?".


-Mathy i sitt rätta jag!


En kyckling/mozarella macka på espresso house med Mathilda fick förgylla min eftermiddag innan träningen som strax ska besegras, med förmodligen intervaller och divirse varse man kan avsky. Jag måste ju erkänna att jag blev så gott som krossad på styrkan i morse av Fantl då ställningen efter si sådär femtio omgångar av olika tävlingar av allt från armbrytning till vem-som-först-får-ner-den-andra-på-marken. Okej, jag är nog inte så stark som jag tror...



(2)

."var kommer halsbandet från?".



Eftersom Cillen börjar bli otålig är det bäst att berätta att halsbandet är från bikbok! haha



(0)

.here we go again.



T.r.ä.n.i.n.g.s.vä.r.k alabama!
Mina vader, lår, ljumskar, armar, rygg och skuldror. Vad passar då inte bättre med ett styrkepass såhär på morgonen? Call 911!



(2)

.Cornie y Samul.





Just det ja, jag glömde ju bort att berätta att jag träffade mina stora(?) dvärgkompisar också. Det fläskades tacobuffé (som förövrigt såg otroligt lockande ut) för dessa två. Men min vilja sa nej och jag kände att den där guacamolen var det som lockade mest. Åtminstone att kleta i fejjan på Connor. Hehe ondskan flödar!
Nu har jag precis druckit upp mitt té vilket betyder att nästa anhalt är sängen!

Godnatt chickens!



(2)

.Josh, my dear.





Efter tre och en halv timme på mackmakeriet med Jossan hann vi få i oss varsin supergod kycklig/curry-macka och samtala om allt som hänt sedan vi senast träffades. För tja..sisådär två-tre månader sen. Skandal att det ska behöva gå så långt mellan gångerna! Men nu har vi redan bokat upp oss för en nästa dejt så att säga!
Vilken fin tjej hon är alltså!



(4)

.Bara en massa nytt dagen till ära.




En ny dag ett nytt halsband och en ny kurs med start idag.
Jag undrar var sjutton min träningsvärk håller hus som jag fruktade?
- vänta bara, den kommer!



(0)

.två timmar in hell.



Jag.är.död och jag hade tänkt försöka trycka i mig det som ska föreställa, tja, något nyttigt jag hittade i skafferiet, kylen samt frysen. Nu jädrar!

Imorgon kommer jag få svårt att kliva ur sängen vänner, om jag ens kommer upp vill säga! Jisses.. Första träningspasset på två månader bestod av två timmar in hell. Fem kilometers löpning och resten av tiden styrka, finemang eftersom man nu äntligen är på fötterna igen och lämnat chipsskålen där den hör hemma!

God natt, trevlig kväll och tack för mig. Men bara för den här gången! :)




(0)

.News.



Jag är precis hemkommen efter en snabbrunda på a6 efter skolan där sakerna på bilden ovan inhandlades.
När som helst kommer coach och hämtar mig - den stora skräcken väntar!

Vi hörs senare ikväll om jag överlever träningspasset!



(0)

.Tisdag hela dan.



Idag fyller Olle arton och jag är inte ett dugg avis. Det är ju bara ett halvår kvar tills jag själv fyller och ikväll blir det två timmars träning av ren smärta.

"Det är bäst för dig att det blir en mjukstart på träningen, coch!"
"Jag kan inte ens stava till mujksatr"



(0)

.I like big b...


Efter kanske en och annan sida för mycket skrivande är uppgiften färdig och nu är jag expert på allt vad bröstcancer innebär, så att säga. Åtminstone är det nog det som är tanken.. På bilden sjunger jag allt annat än "I like big buts" därför säger jag god natt nu. Men först, en så kallad nattmacka klockan kvart över tio.
Sov morgon imorgon, can´t be better!





(0)

.Ibland ska man väl ha turen på sin sida?.





Efter några äggmackor och te från den otroligt vackra muggen jag fick av Mathy (I love shopping, står det på den) så antar jag utmaningen och uppgiften om bröstcancer som ska in i morgon. Och fy tjyven vad lycklig jag blev när jag fick ett sms där det stod att morgonens lektion är inställd imorgon. All sömn jag kan få tar jag emot med glädje just nu!
Hallelujah praise the lord! Amen.




(2)

.Första skoldagen för detta året.



En gammal bild på mig och min såkallade turban, mycket fint.
Idag gick jag upp tjugo minuter tidigare än vanligt och tur som sjutton var väl det med tanke på hur segt det va att trycka i sig frukosten. Nu taggar vi skola allesammans och kör så det ryker, okej?
Ha en fin dag!



(0)

.åttonde månaden, augusti.
















Augusti
Det bjöds på fotboll i gassande sol och en härlig grillkväll med laget följt av många mysiga kvällar tillsammans med Josh och Elvira. Jag jobbade och slet på McDonald´s i samma takt som skolan snart skulle börja. Det innebar i sin tur att en fin vän skulle flytta till huvudstaden och en kär syster lämna landet i ett år. Men innan det hann bli av fick jag åtminstone några solstålar på mig och sena nätter med härliga människor varav en på vätterstranden där det grillades korv och åts i massor. Fint slut på en fin sommar helt enkelt!



(0)

.ååååh kämpa!!.





Sista dagen innan skolan drar igång på allvar igen och som även kommer bli den första för året. Den har jag utnyttjat väl genom att ha sovit länge, gått omkring i mjukiskläder och pluggat (vilket jag egentligen borde gjort tidigare) och nu avslutas den med mina så kallade bro´s.  Hoppas din söndag är minst lika bra!
Peace out



(1)

.Det är tur att man förändras.


Igår hittade jag en sån där "mina vänner" bok som nog nästan alla tjejer någon gång skrivit i när de varit små.
Ni vet man fyller i namn, ålder, favortitlåt, bästa film osv osv osv. På kategorin "min högsta önskan" har de flesta av mina vänner skrivit att de vill leva långa och lyckliga liv och att det ska bli fred på jorden.
Jag skrev att jag ville hinna få så många autografer som möjligt innan jag dör..



(0)

.Till Göran.


Jag ligger och drar djupa andetag från min kudde som luktar så fruktansvärt gott, nämligen Connor. Konstigt nog är det inte honom jag tänker på för tillfället utan en grym tjej. Jag är sådär allmänt glad efter att ha läst ett inlägg på en blogg där några rader handlade om ingen mindre än mig själv. Lilla Frannie. Så brukar åtminstone Göran kalla mig på jobbet samtidigt som man möts av det där riktigt stora och vita smilet av henne. Suck, jag är kanske inte sådär allmänt glad trots allt. Det sägs att förändringar brukar vara till det bättre, men när någon man tycker om flyttar och dessutom gör det med flygavstånd så man måste korsa och tvärsa halva jorden för att komma dit.. Nja, det gillas inte direkt. Men man ska följa sitt hjärta i alla lägen och jag är tacksam som fått lära känna en så underbar människa med stort och varmt hjärta. Göran kommer alltid vara vår allas Göran!
Nu återgår jag till doften på min kudde som ger mig rysningar.

Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon folket! :)



(0)

.fotboll, skräck och killbaciller.





Godkväll på er kära ni!
Varför i hela friden jag varit så frånvarande här har sina små orsaker, faktiskt. I förrgår ringde väckarklockan på tok för tidigt (fast vänta lite nu, den ringde ju aldrig eftersom jag försov mig och vaknade när hela laget hade samlats) Det var nämligen cup-dags! Trots spelande på en tom mage hamnade vi på en andraplats och åkte hem stolta med silverbucklan i tryggt förvar. Nio timmar av gårdagen bestod av jobb och efter det var det chips och "Saw" maraton med grabben som gällde. Så ja, där har ni min ursäkt! Kabáaaam!



(2)

.Min mattebok och jag.



92 sidor. Nittiotvå eländiga sidor ligger jag efter i matteboken. Inte tal eller uppgifter, sidor.
Hade detta varit förra året hade jag gett upp för länge sedan men nu ska jag jädrar försöka göra nånting åt det åtminstone. Fyrtiofem minuter har jag på mig att komma en bit på vägen innan grabben och jag ska in till staden för att skåda en film i biomörkret. He is freaking awesome!
See you later aligator!




(2)

."hmm..femton kanske?"






Idag har jag ätit jordgubbspaj med glass á la Oscar och fått höra att jag ser ut som femton. Känns helt okej med tanke på att jag börjar bli gammal och sleten. Eller kanske inte. Men att bli sedd som en trettiofem åring när man egentligen ska fylla fyrtio är något av det bästa man kan höra tror jag, men femton när man är påväg mot vuxenlivet..nja jag vet inte om jag godtar det riktigt haha. Men det kunde varit värre! 
Nu ska jag titta på The town innan sängen kallar.

Natti natti!



(0)

.kan det bli bättre?.






I´m so happy! Den tjugonde juni bär det av till staterna. New york och Colorado står på schemat!
Som jag längtar efter denna resa och min syster!



(0)

.En riktig rysare.




Mycket härlig dag att jobba idag med tanke på hur lite folk som kommit (Nej jag är inte lat, bara lite..vad ska man kalla det..bekväm? Okej vi säger väl lat då.)
Nu har jag mellanlandat hos en allt för grym syster för att bränna alla Saw-filmer och även The town innan jag åker tillbaka till jobbet än en gång för att möta grabben. Det blir förmodligen film-kväll med Connor och Samul vilket i sin tur lär bli grymt!



(1)

.femte, sjätte och sjunde månaden - maj, juni och juli.

Maj- Jag flyttade tillbaka till mitt uppväxts hus en gång för alla efter att ha bott två-tre år i stan. Det  var mycket att hugga tänderna i innan sommarlovet började göra sin verkan och därför var jag allt annat än aktiv här.







Juni
En lysande grillkväll med härliga människor som några dagar efter följdes av skolavslutningar för de flesta och student-firande för syster. Jag stekte på vättern med Mathilda, vilket också va en av två gånger på hela sommaren jag befann mig där. Jag jobbade för första gången på resturangen med det stora M:et samtidigt som jag slet i en månad på min sommarpraktik. En vecka innan midsommar låg jag i 40 graders feber och det skulle visst fortsätta så minst en vecka till innan jag blev någorlunda frisk. Jobbet la jag åt sidan och istället tog jag fram B&J från frysen.






Juli
Till en början av månaden var jag fortfarande sjuk men eftersom vi snart skulle åka till halmstad på festival var jag tvungen att bli frisk, intalade jag mig själv. Sakta men säkert blev det också så. Jag hade en awesome vecka med folk jag saknar men minnen som kommer sitta kvar länge! Mathy firade vi även denna  månaden, ja, tre månader för sent. Vad är det man brukar säga? Bättre sent än aldrig! 

(det fick bli få bilder eftersom jag måste åka till jobbet nu, ha en bra dag!)



(0)

.Kan man verkligen äta hattar?.

Idag har jag jobbat och stressat så att pannan min blev alldeles blank. Jag har livnärat mig på sombreros och chicken wrap så min mage kurrar nu för fullt. Energi har jag haft så att det räckt och blivit över, därför ville jag vara en god medmänniska och jobba frivilligt utan betalt, den tiden då jag inte lyssnade på Stians galna historier vill säga. Är hon knäpp? Tänker nog de flesta , och ja, det är jag faktiskt!

God natt med er!



(2)

.1 januari.




Efter tio timmar på jobbet och en specialbeställning på 42 bigmac-menyer och 25 cheeseburgare har jag ont i hela kroppen och kopplar av med ett fotbad. Jag slår vad om att mina fötter stinker mest i hela världen just nu men vad sjutton bryr ni er om det? Nej precis, därför fortsätter jag mitt "rallybrudar" tv-tittande och önskar er en fortsatt trevlig kväll!




(1)

.2011 är nu här.

Jag är ganska nyligen hemkommen från ett trevligt nyårsfirande tillsammans med grabben och mycket annat härligt folk. 2011 är nu här och detta året ska bli fullt av möjligheter och divirse varse som alla säger. Ja ja, det blir vad man gör det till helt enkelt! Mitt år började med en inte allt för trevlig hemkomst. Det tjöt i huset när jag kom in och jag började fundera på om huslarmet på något sätt larmat sig självt. Efter många osäkra tryck och massa pill på knappar kom jag på att det visst inte alls va larmet som tjöt. För vem skulle kunnat larma det om det va jag som gick sist från huset? Frysen, va boven i dramat. 6 plusgrader visade den så ja, mamma och pappa, gott nytt år på er också! hehe.
Nu är jag också klar med anledningen till varför jag nördar mig vid datorn såhär dags. Jag var tvungen att kolla en buss till jobbet imorgon. 12-22 står schemat på och jag kan knappt bärga mig, woho! Om man kanske borde slänga sig i bingen och åtminstone få fem timmars sömn till de tio jag arbetar. God natt crazy partypeople!