(0)
Allt och inget

Just det, det skulle vara min lediga helg





Mitt stackars huvud har fått sig en rejäl huvudvärk idag och det är nog inte undra på med tanke på gårdagen. Tänk inte ens tanken att jag varit ute på krogen, det va en evighet sen sist gott folk! Ni vet klassikern, man är uppe med tuppen klockan sex på morgonen och går i skolan till eftermiddagen. Igår hade jag dock turen att hinna hänga en timme tillsammans med några härliga tjejer innan det var dags att jobba tio timmar och slänga sig i sängen vid tre-tiden på natten, död som en fisk. Men va sjutton, denna kvällen kommer att bestå av samma öde så det är lika bra att spara på klagomålen tills imorgon ;)



(6)
Äta bör man annars dör man

Mellis



Ett perfekt mellanmål för dig som inte är speciellt hungrig men som jag, gärna går och småäter godsaker från skafferiet (illa illa..) Gör en smarrig smoothie i form av hallon, jordgubbar, blåbär, banan, yes you name it. Du kan ha i vad du vill!
I smoothien på bilden ovan har jag i yoghurt, blåbär, hallon och avocado.
Perfekt för dig som även vill ha variation på din frukost!



(2)
Allt och inget

Full rulle (utan) kanelbulle

image descriptionimage description
Lunch med sallad och godsaker!

Fyra dagar har nu gått sen jag började med mitt "nya" liv. Fastän jag haft huvudvärk och humörsvängningar om vartannat är jag imponerad över mig själv hur pass bra det gått hitills! Igår upptäckte jag dock att jag inte ens får äta frukt, eftersom det innehåller socker så ja, sockersuget finns där men förhoppningsvis försvinner även det såsmåning om! När den nya designen (som jag inte ens vet hur jag vill ha den..) är färdig hade jag tänkt ta tag i själva bloggandet mer på riktigt och dela med mig av träning och olika kost-tips osv. Men så länge får det bli lite oregelbunden uppdatering samt blandade inlägg!

Nu ska jag försöka plugga en stund och sen ge mig ut på en löprunda.
Hur går det för er där ute, tränar ni något? :)





(2)

Nu jädrar!

Tiden är nu kommen och idag börjar jag mitt "nyttiga" liv. Mer träning och bättre kost, inget småätande och heller inga onödiga intag om man säger så. Fastän klockan ringde tidigare än vanligt så är jag supertaggad och vet att jag kommer klara detta! (hur lyckas man annars om man inte tänker tro på sig själv?). Nu är det en annan sak som dykt upp och det är att jag förmodligen ska få hjälp av några schyssta grabbar som har en webbyrå. Jag ska alltså skaffa en helt ny blogg och förmodligen ta bort den här, men jag använder mig av den här sidan tills vidare och jag säger naturligtvis till när jag byter!  Ha en bra dag och träna lugnt! 



(4)

Tips, någon?



Jag sitter här och knaprar morötter i allra högsta hugg efter ännu en besvikelse från idol-tittandet (okej, några är bra) Jag funderar samtidigt på vad sjutton jag ska ha för kategorier här på bloggen nu när jag snart byter inriktning helt och hållet. Jag har redan fått förslag på "nyttiga/bra" recept från en tjej så det ska jag försöka ha med. kanske lite träningstips? Resultaten jag förhoppningsvis uppnår? Förut hade jag en hel drös med förslag men nu kommer jag inte på mer. Snälla hjälp mig att komma på vad jag kan ha med och är det något speciellt ni skulle vilja läsa om så skriv det också. Vill ju göra det så bra som möjligt förstås! Tack på förhand :)



(2)

Vad blir det för mat?




Jag och mamma har varit ute och gått i den friska men ack så kalla luften nu ikväll. Från köket doftar det underbart och vem kunde tro att det va min förtjänst till det? Eller okej, det är ju maten i ugnen som luktar gott, men ni förstår nog vad jag syftar på. Här kommer det ett smarrigt recept för er våghalsar där ute!

4 kycklingfilér
1dl creme fraiche
1,5 dl grädde
1 tsk sambal oelek
0,5 dl japansk soya
1-2 vitlöksklyftor (ju fler desto mer smak)

Sätt ugnen på 175 grader
Lägg i den råa kycklingen i en ugnsform.
Vispa ihop alla ingridienser och häll det över kycklingen i formen.
Detta ska nu tillagas i ca 60 min.
(Ett tips är att skära kycklingen på mitten så de inte är så stora)

Super gott att servera med ris till men eftersom jag ska hålla mig borta från det blir det wokade grönsaker istället!
Ät och njut!



(8)

Damn girl, let's do this shit!








God eftermiddag kära ni! Jag hoppas allt står till som det ska med er och att ni slapp ta del av den fruktansvärda skuren/stormen som kom innan. Hujeda mig!

Saken är den att jag funderat och funderat på hur jag ska göra med denna blogg med tanke på att uppdateringen bara blir sämre och sämre och nu har jag kommit fram till ett beslut. På sätt och vis åtminstone. Jag har så mycket mål jag vill uppnå och tror att det blir betydligt mycket lättare om jag försöker tänka bort teknik och allt som har med datorer/bloggar/facebook att göra.

Länge har jag tänkt ta tag i min träning ordentligt och börja äta rätt för att komma i form. Det kommer gå sakta, men man måste alltid börja någonstans, inte sant? Så nu har jag varit duktig och skrivit ut en himla massa smarriga och nyttiga recept som jag (läs mamma) kan laga och i samband med träning ska det bli spännande att se om jag kan nå resultat.

Poängen är den att jag tänkte att jag kanske kunde rikta in bloggen på samma stuk-  träning, kost & hälsa nånting. Frågan är hur det skulle gå (jag är inte mer än mänsklig och lär ju fuska gaaanska ofta med sötsaker och divarse haha. Då är det bara att ligga i hårdare med träningen!) Men jag hade i alla fall från och med måndag tänkt börja med detta och under tiden ska jag fortsätta fundera på om ni ska få ta del av min väg mot en slankare , fastare och starkare kropp. Och helt enkelt en sundare vardag. Men självklart framför allt vill jag detta för att må bra, jag går väldigt lätt upp i vikt för er som inte vet det och att småäta är jag king på, tyvärr..

nu. jäklar. kör. vi! (måndag)
Är ni med mig?




(0)

Plötsligt händer det

Ikväll ställer vi upp och jobbar på city pga personalmöte. Vem lyckas få fett över sin vita fina skjorta och i hela håret, om inte Macken den store.. Haha




(0)

Kanelbullens dag

Ni har väl inte missat?




(0)

London here we come

Tumblr_lseijdbu3f1qheddeo1_500_largeTumblr_lpztcw4zpv1r0b4p1o1_500_large
Tumblr_lsfmo0dtvf1qc144qo1_500_largeTumblr_lsfh3yrjz51qktmrno1_500_large

I morse var det första gången på fyra veckor som klockan ringde och kursen sattes mot skolan. Det känns tråkigt att praktiken är över eftersom det faktiskt var riktigt roligt med framförallt lärorikt (okej jag erkänner, det bästa har varit att vara läxfri...) Just nu sitter jag och mina kära klasskamrater i biblioteket och skrattar halvt ihjäl av fula bilder. Men folket runt omkring verkar inte ha samma åsikt som oss.. ops..




(0)

autumn

Tumblr_lrrb35knoi1r3sm6co1_500_largeTumblr_lse89iiecs1qg2gzpo1_500_large



(0)

ballt.


Fult/as coolt halsband som jag mer än gärna åtminstone skulle vilja testa att bära. Dessvärre kostar det 1400 kr så nja, får be min fader svetsa ihop ett till mig istället haha.



(0)

SHE x TWO




(2)

vi jagar vår slutdestination





Igår tog vi i och sjöng tills dubbelhakorna inte orkade mer, men galet roligt var! En perfekt (sommarkväll kändes det som) med grillat och god mat följt av många rundor singstar. Svårslaget, kort sagt!



(0)

Lördag hela dagen

Jobbet är avklarat och jag ska nu bege mig till syster för att spendera kvällen där med lite festligheter såsom grillning och lite allmänt trevligt sällskap. Kameran är med och jag lovar att visa er imorgon! Ha en grym kväll ni också! :)




(0)

Hard work work

Lollo har det i blodet!