(0)

22.43

Det känns som min lilla svacka och min orolighet är påväg uppåt igen. skönt!
En 90 minuters promenad i det gröna-sköna och en stöttande pojkvän är troligtvis bästa medecin.
Nu lämnar vi det, alla har vi stunder här i livet då det känns lite extra tungt och en del upplever de oftare än andra.
När jag kom hem efter skolan va klockan sisådär halv 5, jag fick i mig lite mat och drog på mig varma kläder och gav mig ut. Det behövdes vill jag lova för hösten är nog här för att stanna mina vänner. Trots det kalla vädret tycker jag att denna årstiden är ganska mysig ändå. Lövens vackra färger och de mörka mysiga kvällarna. Det negativa är väl att det är riktigt segt att ta sig upp på morgnarna.. men va tusan, det finns nog de som gillar't med!
Imorgon är det onsdag vilket betyder sovmorgon som i sin tur betyder ut och springa. Får jag tolka det ur mitt eget perspektiv tycker jag det låter som jag är riktigt hurtig, men fallet är knappast så bra...haha. Dåligt med träning de senaste veckorna resulterar dåligt samvete och egenträning.


maybe later!




(2)

Black Eyed Peas - I Gotta Feeling




(0)

17.41

Lååång dag i skolan men den har varit helt okej, tänka sig att jag även överlevde den fruktade spanskan.
Det kan ha varit tennisen på idrotten eller maten på sibylla som räddade dagen (;
Eftersom jag hoppade träningen idag blir det egen träning, så det är kanske bäst att ta på sig löpardojjorna och ge sig ut. Efter det väntar spanska och naturkunskap. Halleluja!


På återséende!



(0)

stupid

Jag är väldigt bra på att skjuta upp saker och ting, låta det ligga och tillslut har jag allt att göra på samma gång.
Denna kväll ska jag ägna åt spanska, inte för att jag vet vad jag ska plugga på, det lär jag märka imorgon. Ja vad jag inte kan och förhoppningsvis kan något. Mobilen och datorn ska jag försöka koppla bort ett tag nu, hoppas ni tar hänsyn till om mina inlägg blir färre. Men som sagt är hälsan viktigast och jag måste tänka på mig själv ett tag fram över !

Vi hörs när vi hörs!



(4)

bellis bilder!



Offer eller försökskanin, kalla det va ni vill...
(det är en pyjamas jag har på mig ville jag bara påpeka också (;  )



(0)

tjugoåttondeseptember

Efter endast en timmes plugg och en tallrik med pasta i magen, hamnade jag här.
Vi fick sluta 1,5 timme tidigare idag eftersom vi endast gick igenom hur man byter lakan medans patienten fortfarande ligger i sängen. självklart blir jag offret som får ta på mig en fin ljusblå pyjamas, och vara försökskanin.. varför blir jag inte förvånad? haha
Eftersom vi slutade tidigare satt jag, Bella och Malin kvar en stund i skolan och pluggade matte. Tror jag måste inskaffa den reglen, får nämligen mer gjort om jag är i skolan konstigt nog.
Jag skulle även tränat ikväll men den är flyttad till imorgon så jag får tagga en dag till istället.

Ikväll blir det tidigt i säng, och jag börjar redan få ont i magen när jag tänker på att klockan 8.00 imorgon stänger dörren och spanskan börjar ...



Missa inte idol ikväll!




(0)

Tim Johansson

Det är ganska otroligt hur en människa kan komma in i ens liv och påverka så mycket. hur bra en människa kan förstå en själv och hur en människa kan få en att må så bra. Utan dina andetag vet jag inte vem jag är,  därför är det med stolthet jag visar upp dig för världen. Ja , iaf för jönköping och de jag känner. Du känner mig bättre än någon annan och jag vill vara din så länge jag får. Kanske är jag inte alltid den bästa på att visa min uppskattning, men du finns alltid till och stöttar mig, och jag är dig evigt tacksam för att du verkligen är du!
Tim Johansson, jag är som luft utan dig.


Jag är bara din och mitt hjärta är ditt älskling <3



(0)

pretty old but still good


wrong video



(0)

is this what we called...

Jag sitter här i soffan och kollar på Hitch, endast för att få tiden att gå.
Igår kom jag i säng runt ett tiden men hörseln är bättre än man tror och det va omöjligt att sluta ögonen och få ro. De senaste nätterna har jag drömt mardrömmar. buuu, sådana gillar vi inte, därför är det tur att vardagen är desto bättre!
Tidigare var jag som sagt och kollade på T's match. De vann vilket innebar serieseger, gratulerar min stolthet och hans lag! (:

 




(0)

dessa rubriker

Klockan slog precis 13.37 och den sista gurkskivan slank ner i magen. Ljuvlig frukost, gurka.
Tidigare har jag pluggat matte, tänka sig. och åtminstone försökt läsa i engelskaboken. Det är svårt att koncentrera sig på alla ord skrivet med liten text. Och när det tar fem minuter att läsa en sida, ja då är det illa..
But keep going!
Senare ska jag och min vän Josh kolla på T's match. Seriefinal och jag vet en som är taggad till tusen!

 

 




(2)

maybe it's possible

Ögonen svider och musiken i högtalarna håller mig inte vaken mycket längre till. Mina tankar seglar iväg och tänker på saker som jag oftast bara tänker på när jag är trött och har sovit för dåligt.
Jag börjar få ångest över läxor jag inte gjort och prov jag borde börjat plugga till så allt inte kommer på en och samma gång. Tankar som har jag valt rätt lilnje? kommer jag fixa gymnasietiden? hurdan kommer jag bli som person? går jag ut med bra betyg? följer mig hela tiden och jag vet ärligt talat inte om jag kommer fixa det här.
I slutet av högstadiet fick jag stöd av en underbar lärare, jag ser henne mer som en ängel utan vingar och ja, jag är seriös. Jag måste intala mig själv att de höga betygen inte är det viktigaste, utan hälsan. hälsan hälsan hälsan. Bäst att sluta skriva nu innan min hjärna börjar äta upp mig inifrån. (Inget allvarligt det här, bara gamla tankar över skolgången som dyker upp jag vill bli av med)

Godnatt mina vänner!




(0)

23.03

Jag ber så mycket om ursäkt för den dåliga updateringen som sagt och lovar att bättra mig. Det är svårt att bli sämre iaf (;
Är hemkommen från en riktigt skön kväll hos Jossan med film, go mat, skratt och prat. Vi båda va väldigt trötta så ni kan förstå att en sån här kväll va det bästa att rekomendera. Mycket mer än såhär delar jag inte med mig av mina tankar eftersom jag bara kommer skriva om allt och inget i så fall.

vem vet om det kommer ett inlägg till innan jag går och lägger mig?
Vi hörs när vi hörs!



(0)

Josh


Dålig updatering och den blir bara sämre. Ska nämligen träffa flickan på bilden nu och blir hos henne i kväll.
Gårdagen med T var riktigt bra. Vi lagade mat. åt efterrätt, hyrde film och åt en massa godis, mysigt!

Nu måste jag bege mig till damen, vi hörs senare eller imorgon.



(0)

elva

Pojken och jag firar elva månader idag så kvällen ska jag ägna åt honom. Hoppas ni har förståelse till varför jag inte skriver. ha en bra kväll !



(0)

sleep well



Nu känns ögonen sådär tunga och jag tror det är dags för mig att krypa ner i sängen.
Min mage gör ont också,  några nävar med nötter för mycket kan vara anledningen..
Förhoppningsvis blir jag inte väckt av byggarbetarna imorgon igen, kom i säng vid halv tre i natt och de satte igång och väsnas tidigt som satan. Ja ja, jag har bara mig själv att skylla på och ingen annan (;
Förresten, erkänn att jag uppdaterat flitigt idag?

Godnatt mina vänner!




(0)

kairo
















Jag förstår fortfarande inte hur man kunnat släpa dessa stenar flera kilometer
och sedan bygga dessa enorma pyramider. Nog måste man varit speciell för
att förtjäna en sån grav..



(0)

21.10

Imorgon blir det fredagsmys med T. Elva månader innebär det och jag kan inte riktigt förstå hur fort tiden går.
Helt otroligt! Helgen annars tror jag kommer bli väldigt lugn, tjejerna i klassen ska träffas imon. Lite synd att det händer på samma gång men det kommer fler gånger!
Tror inte jag har så mycket mer på hjärtat faktiskt, det kommer ännu ett inlägg med bilder snart förresten. Missa inte!



(0)

it's like heaven











(2)

19.00

Har varit ute och gått med mamma i ca 80 minuter nu, riktigt skönt va det faktiskt och på vägen köptes det hem lite smått & gott, mohaha.
Innan när jag väl kom igång med matten och pluggandet så blev jag självklart störd på annat håll.
"Malin, maten är klar!"
"kom och ät nu innan maten blir kall!"
Osv osv osv, ja ni vet hur mammor kan va..alltid är det något..
 Jag blev jätte stolt innan när jag såg att jag för en gångs skull hade kommit ikapp planeringen, tills jag insåg att jag va på den sidan man skulle vara på förra veckan.. jag är som en groda utan ben. (hopplös) hehe

Duschen kallar på mig!




(2)

14.19

Ingen motivation till någonting. Jag är så himla seg, nu ska jag ta tag i det här, jag lovar.




(2)

beautiful you










Eftersom jag har brist på fantasi delar jag med mig av mina bilder.
Det grönblåa vattnet, den stekande solen, de varma vindarna.
Jo, det är Egypten vi pratar om. Ett land jag vill uppleva igen innan jag dör.
Fler bilder lär dyka upp under dagens gång, så håll utkik!




(0)

läxor är livet?


Det är torsdag och en dag som denna borde jag ägna mig åt läxor, vi har nämligen studiedag. Riktigt slapp vecka och det kan man behöva ibland för att samla krafter och ta nya tag. Vad händer då en dag som denna?
Jo, jag hade nog tänkt att dela dagen med min mattebok i stort sätt. suck. Det kommer sluta med att jag inte förstår någonting och ger upp efter femton minuters försök med att räkna likadant som dom gör i de små "hjälp rutorna" . Äsch, det är inte hela världen , snart är det helg och jag antar att det blir en hel del plugg då också. 
Nu ska jag kolla klart på andra avenyn som jag inte kunde se klart på igår. 

Vi hörs när vi hörs! 



(0)

true.


nu ska jag kolla på andra avenyn och min pojkvän har fått min rosa mobil.
rätt coolt.



(0)

dancing in the rain

Dålig uppdatering av mig men så kan det bli vissa dagar.
Skolan idag va som sagt ganska meningslös. 18 minuter exakt satt jag tyst på en stol och nickade eller skakade på huvudet några fåtal gånger om någon annan i klassen hade något att säga. Skön dag iaf som fortsatte med en tripp på stan med Bella och Olle. Åh, jag hatar att gå i alla affärer när man inte har några pengar, varför är det alltid då man hittar så mycket att köpa? Nåväl, pengar är inte lycka. iaf inte för mig.
För min lycka träffade jag vid stadsparken och vi släpade oss upp för backen hem, ungefär.
Matten fick jag hjälp med och jag slapp muta T med godis haha. På fredag firar vi elva månader, min stora skatt & jag!



(0)

skrattar bäst som skrattar sist

Åh vad jag hatar att bo i lägenhet!
I morse klockan sju ungefär blev jag väckt av grannens hund som skällde konstant i säkert fem minuter.
Med ett irriterat humör somnade jag såsmåningom. En timme efter det vaknade jag igen. Denna gången utav byggarbetare som slipade golvet (eller något) i trappuppgången. Otur att just mitt rum ligger vägg i vägg där de bygger.. Nåväl, eftersom jag va uppe hyffsat tidigt fick jag idén att baka scones, det satt inte helt fel. Dock mår jag ganska illa nu. Så tack mina grannar för att ni väckte mig, det gör ingenting förstår ni för imorgon är jag ledig. Det betyder att jag tänker vara uppe riktigt länge ikväll och dunka hög musik i högtalarna, skrattar bäst som skrattar sist. mohaha.
Jag börjar om 2 timmar och 20 minuter, vad i hela friden ska man göra tills dess?



(0)

22.52

Inget plugg imon, ingen löprunda imon, ingen T imon - träning som vanligt imon!




(0)

footprints in the sand


Imorgon går jag endast i skolan en halvtimme. Klassråd. Ganska onödigt, men en halvtimme är ändå bara en halvtimme så det är mer än onödigt att klaga. Efter skolan ska jag hem och plugga innan T kommer till mig, och jag längtar som bara den tills jag får träffa honom. Jag ska utnyttja hans mattekunskaper ordentligt och muta honom med godis så kanske han vill hjälpa mig haha. Nej då, han är världens bästa och ställer alltid upp för mig så det kommer gå bra! (:
Eftersom jag hoppar träningen imon för att plugga ska jag försöka tvinga mig själv att komma ut och springa innan jag börjar, och jag har bestämt mig att unna mig en lyxig frukost. Vad det nu innebär, ja det återstår att se. haha. Nu ska jag borsta mina gaddar och krypa ner under täcket.
Godnatt , vi hörs imorgon !




(0)

winter.





vintern är lite mysig trots allt.



(0)

redan skoltrött?



Egentligen borde jag plugga matte, som jag inte förstår särskilt mycket av. Jag borde även börja läsa i min engelskabok. Denna skola, vad ska man ta sig till?  Faktum är att skolan skulle vara helt okej att gå till så länge man inte fick hem läxor. Att man bara gjorde arbeten i skolan och under lektionstid. Numera tar man med sig arbetet hem och får fortsätta jobba , så gör man med i stort sätt varje ämne och det va väl inte precis någon nyhet?  Var finns fritiden man säger är så himla viktig för att orka med vardagen? Man säger att ungdomar måste lära sig att planera, men att gå från 8 till 16 fem dagar i veckan, det innebär 8 timmars skola per dag och inte nog med det fortsätter eländet så fort man kommer hem innanför dörren. Kortare dagar och läxor, eller långa dagar och inga läxor. Skulle kanske funka bättre och det är inte konstigt att dagens ungdomar känner sig så stressade nu för tiden..

Nu blir det idol för hela slanten!




(2)

skademarkörer


ja, bilden är seriös.

I morses vaknade jag upp av sms signalen på mobilen. "Bella Fantl" stod det på skärmen och jag tänkte, "vad vill hon såhär dags?". Det hade med skademarkör-grejen att göra och när jag tittade på klockan visade det sig att jag hade försovit mig och bussen skulle gå om bara några minuter. Så jag for upp ur sängen och drog på mig varma kläder, tog ett äpple i handen och rusade. Himla fin tajming av Fantl! Dagen har varit riktigt rolig och mat fick vi stup i kvarten. Från en matskadad person som jag kan jag säga att det uppskattades, haha.
En övning gick ut på att vi skulle ligga i en vält buss som skulle ha krockat med en annan buss. Fejk blod och sår och sånt där hörde givetvis till. Sen va det bara för brandmännen och ambulansskötarna att rycka in!
Måste erkänna att vi alla hade en dold talang vad det gällde skådespeleri ;)

Bilder kommer så fort jag fått tag på några, dock blev det inga på själva olycksplatsen.





(0)

23.04

Dags att pallra mig till sängen. Imorgon blir det tidig uppstigning för att sedan vara skademarkörer åt brandmännen och deras övningar. Himla kul ska det bli fastän jag inte är särskilt taggad nu, men det kommer !
Sov gott allihop, vi hörs imorgon!



(4)

be strong

Träningen gick bra och efter körde jag egen träning med bl.a en runda i skogen. Det var väldigt välbehövligt må jag säga och efteråt brukar man känna sig extra duktig!

Jag ställde mig i duschen och vred på kranen åt hållet där det stod 40 grader. Jag blev varm, nästan så varm som jag känner mig när jag är i närheten av dig. I samma veva som vattnet sköljdes ner i avloppet, bad jag en snabb bön i hopp om att herren kunde ta med mina tankar ner till samma ställe. Jag visste att det inte skulle ske, men man får aldrig ge upp hoppet. Tankar finns med oss människor i livet dagligen och det är inte alltid man kan göra något åt dom. Det är en chans för våra känslor att visa att något tynger oss, eller gör oss lyckliga. Tankar.tankar.tankar. Ganska märkligt att mitt huvud inte sprängts för längesen.
Jag tänker ofta "tänk att vara i den eller den människans kropp och leva den eller den människans liv" , men faktum är att ingen människa är ostraffad. Vi alla har våra brister , vi alla har gjort våra misstag eller kommer göra dom innan vi går i graven. En del av oss kommer göra mer en ett misstag här i livet och en del lär sig efter sitt första. Ingen människa är ostraffad och ingen är helt nöjd med sitt liv, men hur dåligt man än mår eller hur missnöjd man än känner sig över sitt liv så kom ihåg att det finns de människor i världen som har det värre. Vi är väldigt dåliga nu för tiden på att visa tacksamhet inför varandra och visa uppskattning. Det är inte ofta man hör någon säga "fan vad bra jag mår idag, livet är underbart" - mer såna meningar skulle göra samhället gladare.

Jag vet egentligen inte vad den här texten har för innebörd, jag bara kände för att lätta på mitt hjärta.
Jag tycker bara vi ska vara glada för det vi har...




(0)

tjugoförstaseptember

Jag är nu hemkommen från skolan som idag varit himla slapp!
Endast matte och omvårdnad stod på schemat eftersom bilden och arl:en va inställda, så även om det va några jobbiga timmar av väntan så va det bättre med det än lektion vill jag lova. Brudarna gör stämningen ljuvlig !
Om bara en halvtimme börjar min träning som idag är framflyttad en timme, så kanske att jag skulle ta något att äta innan jag förhoppningsvis gör bra ifrån mig på träningen. Jag har ätit för mycket choklad idag känner jag. Nu får det vara slut på mitt och Saras marabou-köpande haha.

Vi hörs senare mina vänner!




(0)

kings of leon




(0)

attans

Just nu kunde jag legat under mitt varma täcke och snarkat så gott. När vi kom till bilden visade det sig att den va inställd, och vi börjar inte förens vid tio.
Suck ...




(0)

cause I love you




T åkte för en stund sen. Vi åt kladdkakan jag bakade och den smakade inte så illa som jag trodde den skulle göra faktiskt. Även några mattetal blev räknade fastän det va svårt att slita blicken från hans söta grimarser han gjorde för att koncentrera sig. Åh, det är ínget snack om saken - jag är kär.

Inom det närmsta blir det sängen, jag känner på mig att det blir svårt att komma upp imorgon. Men det är bara att bita ihop, veckan blir slapp och jag har bestämt mig för att ligga i med hårdträning. Det brukar heta så, men det slutar alltid med "äsch, jag tar det nästa vecka..."  

God natt alla fina!



(0)

Ibland kan även jag




Jag är riktigt stolt över mig själv ibland faktiskt. Det händer inte ofta att jag städar mitt rum och idag är det nog första gången på jag vet inte hur länge. När T kommer hem till mig brukar jag alltid säga att han får stanna utanför mitt rum tills jag plockat upp det mesta från golvet, men efter att han kommit hem från Gbg om en stund ska han komma hit tror jag och då tänker jag gå med huvudet högt! Ni märker hur stolt jag är va? haha .
Och inte nog med det har jag bakat kladdkaka, och till det serveras det grädde och hallon, så det ska vi mumsa på senare hade jag tänkt!

Nej nu ska jag dricka té och äta mackor, vi hörs kanske senare!




(2)

H & B




H & B old times



(0)

Beyonce Sweet Dreams




(0)

överskattad?

I natt har jag sovit hos pappa och här brukar jag för en gångs skull kunna sova ut. Men denna natten va rena motsatsen, varför behöver man ens sova om man ändå vaknar en gång i timmen?
klockan är redan halv 12 men det känns snarare som den är 3.
Jag va uppe med tuppen imorse så kanske kan det vara anledningen till mina väl utänkta tankar och svar.
Gårdagen började med tidig uppstigning för att sätta sig på bussen och åka till samlingen.
Eftersom vår tränare aldrig har sett så dålig fotboll under sitt liv behöver jag nog inte nämna något om matchen. Pinsamt var ordet och det kändes som jag lika gärna kunde stannat kvar under mitt täcke, mmh.
Kvällen blev bättre eftersom den spenderades med Jossan. Barnvakt, pizza, film och godis kan kvällen med ord beskrivas , mycket fint ! 

 



(0)

stressad

Stressigt gånger 3 just nu, min buss går om några minuter så jag får skriva snabbt !
Kvällen igår slutade riktigt bra. Efter handbollsmatchen träffade jag och Emelie tre fina gamla klasskompisar, lustig mening..
Vi åt och fikade, pratade minnen och allt sånt där, riktigt trevligt va det faktiskt!
Vad händer då denna kväll ?
Jo, jag ska till Josh och umgås med henne, kan inte bli bättre!



Nu måste jag springa till bussen, vi hörs imorgon eller senare ikväll!




(0)

give it to me

Magen skriker efter mat , himla tur att man har en mamma ibland..



(0)

It's hard sometimes


Vill bara börja med att säga att jag har svårt att ladda upp bilder, så skyll inte på mig om det är dåligt av den sorten ;)

Om en stund ska jag träffa en saknad Emelie som jag numera oftast bara skymtar i korridiren i skolan. Tänka sig att kvällen till ära ska vi kolla på handboll. Ja om det nu är så speciellt, haha.
Jag pratade i telefon med T innan som ska åka till Göteborg över helgen, det känns lite jobbigt eftersom det nästan bara blir 1 gång i veckan vi ses nu för tiden. Men så kan det bli..jag är ju minst lika kär för det och om exakt en vecka firar vi 11 månader! Underbart !

Nej , om jag skulle pallra mig bort till konsum och köpa dricka kanske? 
Soda stream blir aldrig detsamma..



Vi hörs när vi hörs! 
 



(0)

Det är dags för Fredagsmys

Skolan är slut för den här veckan och det känns mer än bra, yeeeeees!
Nästa vecka är ingenting jag syter för eftersom vi på tisdag är 4 tjejer i klassen som ska vara skademarkörer på axamo. Det innebär att vi kommer vara försökskaniner för brandmännens övningar, haha. Nej men vi ska leka skadade, ungefär så kan man säga och jag tror det kommer bli skit kul! Och på onsdagen har vi bara klassråd eftersom engelskan blir inställd och på torsdagen är det studiedag, hur bra låter inte det?!
Week 39, you're welcome !





(0)

fingertips on my skin

Bara en dag kvar och sen är det äntligen helg! Den är verkligen efterlängtad nu men veckan har bara runnit iväg, vilket inte gör någonting alls. Jag ska försöka göra nånting bra av den här helgen, match är inplanerat tidigt på lördag iaf. Ja, framtiden kan ingen förutse, det blir som det blir helt enkelt!

Godnatt mina vänner!




(2)

21.59










(0)

don't look back

Det blev bara en kort runda ute i solen men det va riktigt skönt faktiskt!  Bättre med lite motion än ingenting alls.
När jag kom innanför dörren stod mamma klar med en blåbärspaj och jag kunde självklart inte låta bli att ta en saftig bit. Mums!  Om fem minuter börjar idol, vilket jag inte tror någon missar!


See you later!



(0)

sjuttondeseptember

Ingen update igår men jag hann helt enkelt inte. Spelade match och sedan va det direkt hem till idol och efter det läxor.  På tal om idol, jag förstår inte hur människor som inte kan sjunga kan vara så sjukt underhållande!
Men jag gillart iaf (y)

Nehe gott folk , jag hade faktiskt tänkt ge mig ut och springa. Ja ni hörde rätt. Men latsidan dök plötsligt upp så det får bli en prommenad istället! Prommenad , lustigt ord egentligen...



Vi hörs när vi hörs!





(0)

halv tolv går lika bra med 23.30

Jag kände mig plötsligt 3 kilo lättare - imorgon börjar vi 11.55 WIIHOO!
ÅÅÅÅH vad skönt är det enda jag kan säga. Det har varit väldigt dåligt med sömn de senaste dagarna så denna natten är efterlängtad. Tyvärr finns det sådana i denna lägenhet som har en tendens att väsnas otroligt mycket på morgnarna, då har jag lust att ta strykjärnet och märka dom med mitt namn för evigt, nej nu överdriver jag nog. Men ibland funderar jag faktiskt starkt på att flytta hem till pappa ..

Nu blir det sängen för min del och imorgon efter skolan åker jag direkt till Taberg för att hämta andan, sedan vidare för match i Hovslätt. Sov gott allihop så hörs vi imorgon kväll!




Vem glömmer någonsin Danacup 08?

 

 




(0)

femtondeseptember

Jag tackar Gud för en dag utan magont. Ja , ärligt talat har jag ont i magen varje gång jag läser "spanska steg 3" på schemat , och tar ett steg in i klassrummet. Det är som att bli fångad hos häxan i Hans och Greta..
Men tänka sig att idag satt jag rakt upp och ner på en stol hela lektionen (nästan) och pratade med en mycket trevlig flicka vid namn Frida!
Dagen annars har varit bra, jag råkade visst få med mig två zoo-påsar ur godisautomaten när jag egentligen tryckte på knappen som innebar att jag skulle få ett äpple. Ibland ska väl även jag få ha lite tur, och Olle tackade inte nej till godis inte, haha.



(0)

20.06

Nu har jag suttit vid datorn sen jag kom hem från skolan och faktiskt jobbat med spanskan nästan hela tiden. Bra jobbat Malin, tänker kanske ni och även jag. Men ca tio meningar på .hmm 3 timmar, slå det om ni kan!haha
Nu ska jag ta och kolla på Simon&Tomas för omväxlings skull, sedan blir det bums i säng!
Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon.


jo, jag saknar dig..



(0)

David Guetta ft. Akon - Sexy Bitch




(0)

fastkörd

Efter lite mer än en timmas jobb med spanskaläxan inser jag att det verkligen är kortslutning i min hjärna.
Jag kan knappt ett ord längre och ärligt talat känns det ganska meningslöst att läsa ett språk man ändå inte kommer använda i framtiden. Visst är det kul att kunna en och annan fras, men om jag ändå inte lär mig någonting vad är då meningen med att ens försöka?  Nåväl, jag tar en stor tugga av det sura äpplet och kämpar vidare. Så är det bara!  Men lite hjälp just nu skulle ändå inte skada faktiskt !



(0)

fjortondeseptember

Hej å hå vad trött jag är. Kom i säng runt 1 halv 2 i natt vilket innebar 5 timmarns sömn ungefär. Min extremt snea säng gjorde inte saken bättre men vet ni? Jag dör inte av att missa en natts sömn, det kunde varit värre!
När jag kom till skolan idag frågade Ketta mig om jag hade rökt på och va hög. Jag undrar varför..
Visst ja, spanska va det..




(0)

läs inte om ni inte vill bli deprimerade

Matchen var den jobbigaste på hela säsongen och resultatet är inte så intressant som ni kanske förstår men det är bara att ta nya tag och tagga inför matchen på onsdag!
Jag känner mig helt matt i kroppen, huvudet börjar även bli tungt och som grädden på moset har jag fortfarande inte tagit tag i läxorna..när jag ändå håller på och klagar kan jag ju också säga att min säng gått sönder och är helt sne, sömnlös natt här kommer du!  Nej nu är det lika bra att jag avrundar här eftersom jag inte hade så vettiga saker att säga. Snart är det en ny vecka , det betyder nya möjligheter och jag ska göra nånting bra av den hade jag tänkt (:

Vi hörs när vi hörs!




(0)

14.21

Hittat bilder från kvällen i fredags, dyker upp såsmåning om!




(3)

Saknar












Frankrike(cannes)/Monaco 09 med syster och pappa.
Vackert vackert!
Jag tror inte jag är den enda som saknar värmen!




(2)

trettondeseptember

Söndag idag gott folk och det betyder bortamatch mot serieledarna. Gissa om man är taggad efter en nära på sömnlös helg?  Jag ska genast sluta klaga för denna helgen har varit riktigt bra , kanske mindre bra att jag inte fått mina läxor gjorda, men dagen är inte slut än så det ska nog hinnas med det också.

Gårdagen tillbringades med finaste Tim och han lär va världens bästa mattelärare, japp så är det.
Senare blev det ett biobesök efter ett himla stressande med biljetter och allt vad det heter.
Men tillslut kom vi in i en fullproppad biosalong med bara massa 30-40 plussare...
Det är väl vi och de lite äldre som är de enda som inte sett "sommaren med Göran" 
än kan jag tänka mig hoho.
Nej, kanske att man skulle få på sig lite kläder och börja plugga lite matte.



Vi hörs när vi hörs!




(0)

Helt lysande!

Är hemkommen från Olle sedan en stund tillbaka och jag kan inte mer än säga att det va mycket trevligt!
 Mat, singstar, skratt, dans och åter skratt har kvällen till största del bestått av. De där brudarna får en på strålande humör och det är så det ska va! Stackars Cornelia som är sjuk bara..
Nu är jag otroligt trött och den enda som finns i tankarna just nu är en ung man som jag saknar otroligt mycket. Tur att jag ska träffa honom imon och tänka sig att ett biobesök står överst på "att göra" listan.
Längtar längtar! :)

God natt mina vänner!






Vi hörs när vi hörs!



(0)

Olivia "OlleGadden" Gardevall

Skolan idag gick smärtfritt och mina insekter jag har i skåpet i en burk lever fortfarande. Nu låter det väl som jag är en sån där människa som samlar på allt men så är fallet inte. Tro det eller ej men vi har fått gråsuggor på naturvetenskapen och målet är väl att få dom att överleva antar jag. hmm.
Oj, tiden rinner iväg och om en halvtimme ska jag gå till konsum för att köpa dricka och annat att ha med till Olle ikväll. Playstation och singstar är nerpackat och efter att ha fått lite tacos i magen går det inte annat än att få en bra kväll med tjejerna!
Nej nu måste jag byta om och skynda mig en aning. Ha en kanonbra kväll allihop! :D



just det, vi tog skolfoto idag och vad ska man säga...där satt den !

vi hörs när vi hörs!




(1)

Snart är det helg

åh äntligen säger jag bara !
Boken är utläst efter många timmars plåga och nu kan jag med gott samvete gå till skolan imon för jag har gjort min läxa. Eller okej , jag skumläste de sista 30 sidorna så förstod inte själva slutet, men det finns ingen anledning att oroa sig för det. Jag menar nu är det bara en dag kvar och sen är en efterlängtad helg äntligen här!
Ser fram emot denna helgen riktigt mycket faktiskt. Mys med bästa brudarna i klassen och bio med älsklingen, kan inte bli bättre !

(jag lånar bara den fina bilden lite ketta)

Polisen va impad av vår körning ;)

Godnatt
Vi hörs när vi hörs!



(0)

Låtsaskungen

hallå!

Idag på naturkunskapen gjorde vi allt annat i biblioteket än att jobba med Bing-Bang och allt vad det heter och eftersom nästan varenda kotte i stan har blogg vill jag självklart inte vara sämre!
Så efter lite hjälp hittade jag tillbaka hit. Undra hur många updates det blir om året haha.
Lite hjälp med design också bara sen ser det hemtrevligt ut på denna sida också skulle jag tro!

och där slutade grannen under spela "let's twist again" så nu kan jag återgå till boken med titeln ni ser som rubrik.

Vi hörs när vi hörs !




(0)

fjärde gången gilt ?

Då kör vi !



(0)

Välkommen till min nya blogg!