(0)

Sylvassa ord på det

Nu lägger jag snart ner skiten. En blogg utan bilder är för fasen ingen blogg..
(0)

Back in town


4 dagar i Båstad med säkerligen världens bästa lag tar på krafterna vill jag lova. Fotboll, Ronny och Ragge, Sm-guld, kvällsdopp i havet, mat, lek, skratt, irländsk julafton och gemenskap är bara några av alla ord som sammanfattar helgen. Min näsa är illröd och det stramar i ansiktet pga alldeles för mycket ljus från den gula bollen på himlen. Nu ska jag kika igenom alla de 700 bilder jag tagit under lägret (som förövrigt inte går att ladda upp här) och be för att det ska bli snöstorm imorgon.. Ha en fortsatt bra kväll!(0)

Nu drar viOld pics

Nu drar vi till Båstad över helgen!  Försök ha det bättre än oss om ni törs så hörs vi på söndag!(0)

Fotboll en hel helg


Torsdagen är äntligen här vilket innebär att om några timmar far vi till Båstad över helgen med laget.
Jag var orolig igår ett tag, att helgen skulle bli helt förstörd när det helt plötsligt kom snö från himlen och täckte marken vit. Fast i Båstad är det alltid fint väder har jag hört, eller?  Iaf är det mitt önsketänkande för tillfället. Nu ska jag fortsätta sleva i mig min slajmiga gröt, see you soon! 
(0)

Renovering pågår.. eller?

"Renovering pågår" har det stått längst upp ett bra tag nu. Men jag bytte bara bilden där uppe för tillfället. Jag tror att ni precis som jag, va ganska trött på en grå tjej med en hammare i handen. Som jag sa skullle det ta tid att fixa design eftersom jag inte har en aning om hur den ska se ut. Nåväl, den tillfälliga bilden får duga tills nästa byta!
(0)

sändare på nycklar, ja tack!
Jag undrar var i hela friden mina nycklar har tagit vägen.. Om det inte redan finns borde någon uppfinna en sändare att ha på, och jag lovar att om det inte skulle vara på tok för dyrt skulle jag skaffa mig en direkt!
Eller också kanske jag bara borde lära mig hålla reda på sakerna..Ett enklare alternativ. Tröjan på bilden är förövrigt en vecka gammal and I like it a lot!(0)

Det går bra nu

Igår blev det städning innan jag fick besök från en filur jag inte träffat på flera veckor. Vi spenderade kvällen framför hockeyn och jag tror vi väckte hela huset med vårt glädjevrål när håve satte målet i sudden haha. Man måste få ta ut sin glädje på något sätt!
Nu är det nog bäst att jag rusar till träningen så inte coach blir arg.  En skoldag kvar, en skoldag..(1)

Hey, Soul SisterRubriken är ett tips på en skön låt till er som inte hört den än.
Tillbaks på ruta ett och ännu en ny vecka är i full gång. Skillnaden från förra veckan blir dock att jag är ledig torsdag och fredag. Träningslägret är på ingång och jag ska försöka stå ut de här tre dagarna och sen får jag umgås med förmodligen världens bästa brudar! Ge mig torsdag!
(3)

Lätt på tå, lätt på tå andra går på hälen
Två bilder ville samarbeta med mig idag men formaten blev för himla konstiga. Är det inte själva bilden som inte går att lägga upp är det alltid något annat man kan klaga över haha.

I går stod jag tillsammans med laget i en skog i hela nio timmar, vi var funktionärer på Tabergsmilen (en stor tävling med över 300 lag anmälda för er som undrar). Trots mina femtio lager med kläder frös jag. Trots en skog full med skymmande träd kändes det som blåsan skulle sprängas vilken sekund som helst. Och trots min stora matsäck skrek magen efter mat. Man kan väl säga att vi hade fullt upp helt enkelt och efter att ha upprepat samma meningar i form av regler ungefär hundranittioelva gånger, var jag slut när jag kom hem. Det blev heller ingen afton med damerna i laget som det var sagt, utan en grann-kväll med grabbarna vilket innebar mördarspel, gitarr, sång och snack helt enkelt!(0)

Helgen är härNi får ursäkta min dåliga uppdatering och framförallt mina fruktansvärt tråkiga bilder. Men som jag sagt x antal gånger tidigare kan jag inte ladda upp bilder oftast och när det väl går är det bara gamla bilder som vill samarbeta.. Sorgligt men sant. Imorgon blir det tidig uppstigning och tabergsmilen som gäller. Varma kläder lär behövas eftersom jag hört att vädret inte kommer bli det bästa. Men med rätt sällskap funkar allt! Efter det blir det trevligheter med laget, och då följer kameran med vill jag lova!  Fred ut!(1)

skaffa mig en bättre väckarklocka
Efter att ha varit djupt inne i en dröm där jag tydligen var Alan från "two and a half men" simmandes runt i en vak runt ett slott och kastade glasflaskor på människor , väcktes jag av något jag trodde va väckarklockan. Det va visst telefonen som ringde och i samma veva insåg jag att jag försovit mig gaaaaanska länge. Ett tips till er är att inte utmana er själva (eller någon annan) att vara uppe så länge ni kan.. Jasså, ni förstod redan det ja..
(0)

Back in buisness
Efter ett skönt påsklov har jag laddat batterierna och är fit for fight igen. Eller jag klarade åtminstone av första dagen i skolan helt smärtfritt. Nej men det blir ärligt talat otroligt mycket lättare att gå upp på morgnarna när det är ljust och solen skiner, sommaren är möjligtvis på god väg skulle jag tro.
Nu i veckan blir det fotboll slash förberedelser inför träningslägret som ska spenderas i Båstad nästa helg, osh vad jag längtar!!(0)

9.30Varför måste optikern ge mig en tid på lovet då man faktiskt ska sova? Å andra sidan har jag hela dan framför mig sen så jag kanske borde lägga av med min negativa inställning. Mathy ska jag träffa idag hade jag tänkt eftersom det inte blev något igår, vi har stora planer som kanske kan rädda vår framtid. Ikväll blir det håve för hela slanten!

Ha en för himla bra dag people!
(0)

Vart har jag laft mina nycklar den här gången?Idag skulle jag egentligen träffat Mathilda men eftersom jag inte hittade mina nycklar som vanligt, missade jag bussen.. Varför tog du inte bara en senare buss då, smarto? tänker ni. Och det tänkte jag svara på genom att säga några få ord. Bussen går inte särskilt ofta och jag har träning ikväll. Så va det med den saken. Men jag får hålla ut och träffa henne imorgon istället. Dags att pysa till träningen. See you later !(0)

movie nightEfter att ha spelat match ute i kylan kunde lite varm mat i form av ris och kyckling inte suttit mer rätt. Vi vann förresten om någon skulle undra och det är otroligt vilken längtan man har efter att få gå på gräset och använda de nya match-dräkterna. Vi kommer alla att se ut som Torres, som Emelie H sa. Skit nice!
Nu ska jag fixa mig lite och dra ner mot stan där Emelie S (denna gång) och jag hade tänkt fika lite innan bion. Det kommer bli super!
(0)

Att vara eller inte vara, det är frågan

Imorse käkade jag en stor tallrik med gröt till frukost eftersom det tydligen ska vara bra. Det ända som inte riktigt stämde va att mjölken va slut.. Nåväl, det gick det med och nu är jag mer än redo för match!

Till kvällen ska jag träffa en saknad Emelie som jag inte träffat på..jag vet inte hur länge. Vi hade tänkt gå på bio, en snyftare för att vara exakt. Mina närmaste vet att jag gråter floder till sorgliga filmer (om man gråter till Rosa är det nog något allvarligt fel, glöm att jag skrev detta) men nu får det vara slut med allt sånt där. Kärlek på film är bara ett skrivet manus, men oj så vackert..

Ha en finfin dag vänner! 
(0)

12.36

(1)

21.38Nu ska jag och min påskmust bänka oss framför teven resten av kvällen. Hockeyn slutade olyckligt men det ska däremot inte min och Mathys plan göra. Vi har stora grejer på gång framöver förstår ni!
Ha en fortsatt trevlig påskafton!
(3)

glad påsk

Påskafton är det visst en lördag som denna. Solen har skinit och himlen varit blå hela dagen. Inte illa alls!
Påskägg fick jag inget som väntat, men däremot ett kilo godis i en påse, otroligt mycket bättre! haha
Nu kollar jag på hockeyn och undrar vad håve håller på med för tillfället, kanske har de precis som jag, ätit på tok för mycket idag..?(21)

Långa långa fredag
Långfredagen når verkligen upp till sitt namn! Det är ett som är säkert.

Nu ska jag ta och kolla på solsidan innan jag tar och kryper ner i sängen och sover i förhoppningsvis några timmar. Hade det varit för tio år sedan hade jag smygit upp tidigt på morgonen och letat efter påskägg. Men eftersom jag tydligen är för gammal blir det inget sånt "trams" i år.. Vem blir nånsin för gammal för godis i ett ägg, kan någon svara på det?(4)

prinsessor och clowner

Vi har alla en gång varit små!
Syster och jag har kollat på massa massa gamla bilder när vi ändå varit i farten och rensat garderober. Man kan inte undgå att få sig ett gott skratt av alla bilder från barnkalas, resor och vem vet allt!
(0)

good evening
Curly hair, new jacket and bad kvalle på toppen av det !
Eftersom jag har problem med att lägga upp bilder på datorn hos mor min, tänkte jag att jag får passa på att fota och kanske lägga upp nån bild nu när jag är hos pappa, då det äntligen går! Saknar photoshop dock.. haha(6)

renovering pågår

Ja, som ni ser på den vackra och självklart bara tillfälliga headern, håller jag på och fixar lite på bloggen. Eller det kanske är bäst att säga försöker fixa, med tanke på att jag blir tokig på alla koder hit och dit som bara är onödiga.. Man vet dessutom aldrig när jag blir färdig, men det lär nog dröja ett tag iaf. Nu ska jag ta och sätta mig framför teven och kolla på hockey, heja håve!