(4)

I'm singing in the rain

Jag stod nyligen i hallen och satte upp håret, samtidigt sjöng jag ganska högt vilket brukar hända när jag är ensam hemma. Men i samma veva då jag sjöng som allra högst kom brevbäraren med reklam. Och eftersom jag bor i lägenhet är det ju som ett hål i dörren där posten kommer. Samtidigt som posten dök ner på hallgolvet hörde jag någon som harklade sig ordentligt utanför. Förmodligen av den vackra stämman han hörde.. Undra om grannarna i huset hört mig också .. ?




(0)

ovän med blogg.se för tillfället


Datafria helger behövs oftare kan jag tycka, det skulle vara grymt skönt om den här apparaten inte fanns ibland. Hela helgen har tillbringats med Mathy och vi har stöttat grabbarna i kampen om guldet. Vilket de även tog hem! Där emellan har jag hunnit med att spela två matcher varav en riktigt lyckad och därmed storseger! 

Dagen till ära har vi haft datakunskaps-prov och med tanke på att jag är otroligt teknisk gick det lysande! Jag hoppas ni kände en gnutta av ironi i den meningen. Men eftersom jag va 1,5 poäng från full pott på naturen jämnar det ut sig antar jag. Nu blir det glass och matte. See you later, krokodilfot !   




(0)

24 mars



Onsdagen den 24 mars är det idag vilket innebär att vi är lediga och vilket innebär att jag har heeeeela dagen att börja plugga till provet imorgon, eller ?  Nej trodde väl inte det. Igår när jag skulle gå hem från skolan fick jag en lapp av en lärare som det stod "Uppsatsskrvining 13.40-17.40" . Jag höll på att smälla av. Inte så mycket av anledningen att jag ska skriva uppsatsen faktiskt, utan mer för att jag inte ens börjat plugga till provet som är i morgon. Därför tänker ni just nu "vad tusan sitter du här och skriver för då?"  - därför, svarar jag då. 
Vi hörs senare!  



(0)

Back to old days

Förra veckan fick jag ett paket på posten med en klänning, idag fick jag ett paket på posten med en cardigan, vad får jag i paketet på posten nästa gång tro?  Jag har kommit på att det roliga med att beställa kläder på internet är att man inte alla gånger får allting samtidigt. Så det blir liksom lite surprise när man öppnar , förstår ni mig?  Jag tänkte väl det! Nu måste jag återgå till mitt andra liv, skolböckerna.. Fred ut !




(5)

blue and true






(0)

Mumsfilibabba



Nämen titta, jag kunde åtminstone ladda upp en bild idag. Inte illa pinkat va?

Just nu sitter jag och slevar i mig glassen på bilden samtidigt som jag använder min snilleblixt och räknar matte. Jag har hamnat i en ond cirkel kan man säga vad det gäller mat.. De senaste dagarna har jag ersatt "riktig" mat med ja, glass och sånt som är mycket godare ni vet. Så från och med imorgon börjar jag mitt nya liv. ännu en gång. Vad det nu innebär? haha. Det låter iaf någorlunda bra. Nej nu va det matte som gällde tror jag. Ha en fortsatt trevlig kväll people!




(0)

söndag hela dan


Gårdagens match klarade jag av att spela trots sjukdom och nu längtar man efter att få gå på det förhoppningsvis snart gröna gräset. Frågan är bara om snön kommer smälta nån gång?  Dagen till ära blir det plugg, plugg och kanske lite mer plugg. Ligger så himla mycket efter när jag varit sjuk och det dumma är att jag inte har rätt böcker hemma. Näväl,  att bara öppna en av böckerna är framsteg minsann.



(0)

Ladda med nässpay



Om drygt en timma är det samling till årets första träningsmatch och jag har laddat med nässpray och näsdukar. Med tanke på att jag inte varit utanför dörren sedan i tisdags pga sjukdom, såsom feber, spräng huvudvärk, förkylning och halsont, kan detta bli spännande. Men oavsett om jag kommer kunna spela eller ej ska jag gladeligen heja fram laget, haha. Efter matchen blir det trevligheter i klubbstugan med herrarna, spännande!
Ha en bra .. lördag va det visst idag ja, så hörs vi! Och låten är inte riktad till någon speciell om någon skulle få för sig det.



(0)

Vitlök vitlök vitlök


Vitlök, isglass och sömn måste vara den absolut bästa mirakelkuren mot förkylning, halsont och feber. Rätt sjukt att jag tror på allting jag hör och läser. Man måste ju pröva vet ni. Himla tur att jag slipper känna min egen andedräkt efter att ha proppat i mig massa vitlök iaf. (jag vet, det låter himla fräscht)   Har precis skickat efter lite kläder vilket gör att man längtar till sommaren ännu mer. Fast just nu är min ända önskan att bli frisk så jag kan spela match på lördag.



(0)

fortfarande problem med att ladda upp bilder...


(ursäkta att det blir bilder i repriser men går det inte att lägga upp bilder som inte ligger i arkivet så går det inte)

Min näsa bara rinner och rinner, och att bli förkyld står inte med på listan eftersom det betyder att jag enligt min optiker inte får använda linser, och jag får heller inte träna (har även ont i halsen) . Jag undrar hur mycket snor det finns i den bjässen till näsa egentligen? Nåväl, imorgon har jag en saftig sovmorgon som ska utnyttjas väl, måste bli frisk till lördagens match och dess trevligheter efteråt.



(0)

låååååång håltimma


Eftersom ingen i min kära klass skulle svetta ner sig på idrotten idag, föll även jag för trycket och lät bli. Istället åkte jag hem för att plugga. Eller ja, "plugga" kanske borde bli det nya ordet för dator..
Tre lektioner återstår och efter det blir det träning. Löpning och styrka står på schemat idag skulle jag tro.
Ops, nu höll jag på att glömma maten på spisen!  Vi hörs när vi hörs!




(0)

It's like a melody in my head



Jag hann med ett besök hos frisören innan och nu är mitt slitna hår förhoppningsvis borta. Med tanke på att det blev kort som tusan hoppas jag att det växer snabbare än ogräs. Nåväl, man ska inte klaga!  Imorgon blir det visst friskis(gymmet) på idrotten och då ska här minsann biffas. Hoppas coach läser detta nu så han blir stolr över mig. Nej nu ska jag fortsätta med en uppgift jag ligger efter med. Sleep well !

 




(2)

"Måndag morgon och mitt huvud känns så kallt"




Blogg.se är aldrig på min sida när jag väl har bilder att ladda upp. Argh..
Dagen till ära har jag studiedag som sagt och den skulle som också tidigare nämnt spenderas med skolböckerna. Hur det blev med den saken behöver vi inte gå in på, fast å andra sidan är dagen inte slut än. Ska även hinna gå till frissan och se om jag får någon tid.  I morse blev jag även väckt av telefonen - Malin har fått jobb!





(2)

Lite kvällsfunderingar sådär


En gammal hederlig bild på självaste saknade Zlatan fick va med också!

Nog känns det i både kroppen och knoppen att man endast sovit fyra timmar i natt. Det är vid dessa tillfällen min vän hjärnan brukar vilja slingra sig och ge sig ut på sitt eget lilla äventyr vad det gäller tankar och divirse varse. Han lyder mig inte det minsta. Jag tror därför det är bäst att jag avrundar ett onödigt inlägg som detta och kryper ner under täcket istället. Imorgon ska min lediga dag spenderas tillsammans med skolböckerna. Och på tal om annat behöver mitt morotsfärgade hår bekanta sig med saxen hos frisören, och det är snarast!
God natt vänner!




(2)

14 mars

Gårdagen spenderades med tre fina vänner, inkl hemmagjord pizza, spel, skratt och film. Med tanke på att vi kom i säng alldeles för sent är de mörka ringarna framme och visar sig under ögonen idag. Men vad gör det när vi ändå har studiedag imorgon? Nu hade jag tänkt att diska, vilket lär ta hela dan.. Nej, jag har inte klagat!



(1)

Light in the dark



Detta va den ända bild jag kunde ladda upp, sen tog det stopp på sidan. Mycket märkligt att jag aldrig kan ladda upp bilder..
I morse när jag vaknade sken solen och termometern visade 3 grader plus. Är du här för att stanna solen?
Ja vi hoppas på det. Om jag kan lägga in bilder lovar jag att det ska skrivas oftare!

Fred ut!




(0)

18.27


Livet leker men går inte riktigt i den riktning jag vill. Och anledningen till att ni inte ser skymten av inlägg här lika ofta längre är dels för att tiden inte räcker till och dels för att jag blir förbannad på att det inte går att ladda upp bilder..  Jisses, där fick jag ur mig det utbrottet med!
Har varit hemma från skolan i två dagar men imorgon ska jag förhoppningsvis kunna pallra mig dit.
See you!

 




(3)

Sa du taberg?

 



Otroligt snygga bilder som vi gärna bjuder på. Ett guld och ett silver kom vi hem med vilket inte kunde bli bättre!
Fredagskvällen och cupen blev otroligt lyckad och trots att vi inte va hemma förrän vid ett på natten och skulle upp och jobba idag vid nio är humöret på topp!  Förutom att iaf jag är väldigt trött. Satt ute i solen innan och somnade..
Ikväll ska jag besöka Mathy och umgås med henne. Det lär bli hur fint som helst! 




(2)

Fredag hela veckan



(himla passande bild och allt..)

Ännu en dag med strålande sol och ännu en helg har börjat ta fart. Eftersom datorerna på skolan hade gått sönder just idag fick vi gå hem från datakunskapen si sådär nån timme tidigare. Tack för det!
Fast något som är ännu bättre är att om 15 minuter är det samling till cupen och jag vet någon som är övertaggad trots en ond hals och ett trött huvud.
Ha en bra fredagskväll flickor och pojkar!



(0)

Take that with you and leave


(mycket vacker bild med choklad i munnen)

Ingen träning för min del idag inte. Allt för tajt om tid från det att jag kom hem till det att träningen började. Förbaskade spanskaprov som drog ut på tiden också. (för er som undrar gick det åt skogen förövrigt)  Jag känner även att halsen börjar svika mig och eftersom vi har cup imorgon, vågar jag inte riskera att göra den sämre.

 Hujeda mig vad jag längtar !



(2)

No stress



Får man solen i ögonen är det bra att ha ett par solglasögon till hands. Har man det inte, kan man alltid måla dit ett par.
En morgon som denna har jag försovit mig och det va ingen idé att stressa till första lektionen. Nu taggar jag naturkunskap istället och även det efterlängtade spanskaprovet i eftermiddag. Ha en bra dag allesammans!




(2)

Goodnight





Jag har varit trött hela dagen fastän jag fick sova till över nio. Betygsnacket med Ulrika gjorde mig dock piggare och jag har levt på hennes ord hela långa dagen. Efter skolan traskade jag hem och fotade i solen en stund, som förövrigt va den kallaste stunden på länge. Solen får än att klä sig tunnare än man borde.. Efter det kom Mathy till mig med en fet godispåse, aka plugggodis, som vi tryckte i oss samtidigt som hon hjälpte mig med spanskan. Tur att den bruden finns.  Provet imorgon kommer gå .. bra .. känner jag (y) 




(1)

cause we both know


Ännu en dag med blå himmel och solsken. Och inte  nog med det har vi bara en lektion idag med start tolv, mycket skön sovmorgon! Jag sitter just nu och och hackar tänder, så mycket fryser jag. Måste ha något att göra med gårdagens träning. Vi va tvungna att ge oss ut på gräsplanen som självklart inte va täckt av gräs utan snö, som dessutom gick upp till midjan. Den är schysst coach, mycket schysst..
 Efter skolan ska jag träffa efterlängtade Mathilda! 
(varför kan jag inte ladda upp bilder....)



(3)

New


En timme på a6 innan anställningsintervju (som blev inställd) kan sluta med att man får med sig grejerna på bilden hem. Kavaj, tröja, jacka och smycken. Tummen upp!



(0)

"nu är vintern tillbaka igen.."

I morse när jag skulle gå till bussen fick jag nästan en chock. Snön hade fallit på nytt och jag höll på att blåsa bort. "Nu är vintern tillbaka igen.." sa en farbror till mig på bussen men jag hoppas han har fel.
Igår spelade vårt lag match förresten, en härlig seger! Det kändes dock att man inte hade rört på sig på ett väldans bra tag.  Men eftersom vi legat på latsidan (eller snön varit i vägen) blir det hårdträning hela veckan plus cup på fredag! Underbart var ordet!