(1)

Bus stop

Hallå mina kära! Hoppas allt är underbart där hemma och att ni njuter av det fina vädret som är/har varit! Själv sitter jag på en buss som snart kört i tre timmar och med tanke på att himlen endast visar några få moln känns det ganska så surt att missa dagens väder. Vi är åtminstone påväg tillbaka till NY- long Island från vår tripp i D.C and the white house. Jag har så himla mycket bilder att bjuda er på så jag hoppas ni orka stå ut till efter helgen då jag är hemma igen och förhoppningsvis lagt in alla på datorn. Frågan är om jag ens kommer hem med tanke på att min väska lär ha väldans för mycket övervikt.. Haha.



(1)

Long Island

Yey, antligen verkar det som om solen gatt med pa att vara pa var sida! Dagen har spenderats pa Long Island dar Linda och hennes familj bor. Glass i solen pa beachen och lite fodelsedagsfirande for fodelsedagsbarnet hos en av hennes kompisar. Antligen fick jag kanna pa hur det ar att dricka ur de roda muggarna som alla ungdomar gor pa festerna i amerikanska filmer haha. Nu hade vi tankt ga och lagga oss eftersom det imorgon bar av till Washington D.C. Hoppas ni alla hade en bra midsommar dar hemma och att allt ar som det ska! Puss



(0)

På promenad genom central park

Efter en lång musikalföreställning som givit mig huvudvärk pga all skrikig musik blandat med ännu skrikigare opera har vi parkerat våra bakdelar på starbucks. Men jisses vilken föreställning och vilka röster de som showade hade! Idag skiner solen (som om det inte redan är tillräckligt varmt när det är molnigt haha) så vad passade bättre om inte lite promenad och solande i central park med utsikt över lättklädda fotbollsspelare. Mums, som Linda sa!;) Nu ska jag återgå till det sociala och min gula läsk. Vi hörs vänner!



(2)

"Sweden is in the house"

Hey guys! Jag tänkte bara göra en snabb update och berätta att jag lever! Trots att vädret är allt annat än vad jag önskat så är New York helt freaking awesome!! Baseball, shopping, kan tillägga att Victorias secret - rea va tio gånger värre än Gina tricots julrea! Jisses säger jag bara! empire, Madame tussauds (stavningen är ju inte bra alltså.. Haha) , central park etc etc etc och att fira midsommar i battery park (stavning?) med frihetsgudinnan som bakgrund är något man inte gör varje år heller minsann! Det kryllade av svenskar som dansade kring midsommarstången! Imorgon ska vi på musikal och förmodligen upp i the rock. På söndag fyller Linda år så då bär det av mot Long Island med slutdestination Washington DC. Obama herr I come! Nu väntar sängen, vi hörs folket!



(3)

In NYC

Hello Sweden! Nu har jag anlant till NYC och det forsta jag sag nar vii kom upp Fran tunnelbanan va en massa hoga skyskrapor hit och dit. Inte nog med det så bor vi så centralt det bara går. Jag undrar hur det ska gå och sova i natt haha. Vi har ju trots allt varit uppe i ett dygn nu! Till alla mina jobbarkompisar måste jag bara tillägga att jag redan provat på McDonalds här, cheeseburgarna va fruktansvärt torra så vi ligger nog steget före;) Nehe, nu ska jag duscha och samtala med min underbara och saknade syster. Kanske får jag låna hennes telefon snart igen så vi hörs inom kort. Imorgon står baseball på schemat och möjligtvis shipping! Ha det strålande tills dess och mamma, Linda blev överlycklig för godiset och ja resan gick bra;)



(0)

off to NY

Nu är väskan färdigpackad tror jag och om bara några minuter befinner sig mina fyra resepolare (kom inte på något coolare) här. Första stoppet blir självklart Göteborg och flygplatsen, följt av London och vidare till slutdestinationen New York City. Jag hade tänkt att publicera tidsinställda inlägg men kom på sen att det ändå inte är så roligt kanske haha. Så förhoppningsvis kan jag låna systers dator ibland, men vi får se helt enkelt! Ha det helt underbart här hemma så hörs vi när vi hörs! :)



(2)

1 natt och sen lämnar jag landet



Efter en jobbdag med stress, trötta ögon och nerviga nerver är jag äntligen hemma och har kommit igång med packningen. När jag trodde att jag packat klart innan visade det sig att min resväska nästan var full, redan(?!?!) och jag blev en aning orolig då jag genast funderade över var mina inköp skulle få plats? Men efter en timmes färd i bilen löste jag och syster det i sista minuten så nu är det bara till att packa om och packa rätt, i en betydligt större resväska!  Det är helt otroligt vad laddad jag är inför denna resa. Det ska bli så otroligt roligt att få träffa dig, Linda!

Vi hörs imorgon igen för en snabb update innan jag åker mot flygplatsen och Göteborg! Sov gott för jag lär definitivt inte sova alls ;)



(0)

off to work



Snörar på mina vita Converse (som inte alls är särskilt vita) och beger mig mot jobbet i spöregnet. Det blir de sista nio timmarna med jobb på två veckor WOHO!



(1)

it's goes round and round




(0)

"Cheese för 40 kr, är du från vettet?"

Den här dagen har varit den konstigaste på länge. Jag kommer inte ens ihåg att jag jobbat för bara någon ynka timma sen och när en gäst frågade hur mycket en cheeseburgare kostar svarade jag "40 kr" ... Ja, ni hör ju... Jag tror jag sovit en aning lite för lite sen det gått och blivit lov så min tanke är nu att städa mitt rum, börja packa min resväska och även packa den så klar som möjligt, titta på världens bästa Grey's och sedan sova.
Välbehövligt om inte annat!

(bilder anländer om någon timma eller två)



(0)

let's travel the world




Weheartit

Tror jag börjat få resfeber..



(0)

med en vidare vinkel, så att säga



"Vanligt"



Vidvinkel



Yes yes yes, dom hade bara skickat fel objektiv så nu jädrar ska här fotas!
(systers dammiga och oanvända rum fick agera modell för att visa skillnaden. Saknar du din säng Linda?;) )



(0)

varning för rasande inlägg



Just nu kokar jag inombords då jag igår fick hem mitt nya objektiv och va jätte glad. Men inte nog med att det va två veckor försenat, det passar inte..(!!!) Jag hoppas innerligt att jag bara gör fel när jag försöker få på det på kameran för jag SKA ha med det till USA. Åååååh, hade jag haft en sån där boxningskudde här och nu hade den flygit tvärs igenom rummet haha.. Nu ska jag försöka bli på bättre humör, åka och jobba och försöka fixa så att jag får med mig ett objektiv. Vare sig jag får sno det eller ej.



(0)

Liseberg




Skönaste dagen med skönaste människorna! Jag hinner inte skriva mer än så eftersom jag bokstavligt talat måste rusa till bussen nu. Dejt med Mathilda och Hanna är planerat, växla pengar och jobba. Så vi hörs ikväll igen!



(0)

can not even imagine..






..att om en vecka befinner jag mig bland de där gula taxibilarna jag endast sett på film, affärer med shopping utan dess like och frihetsgudinnan och hennes förmodligen ganska så uttittade ansikte. Kanske har jag besökt McDonald's bara för att och även skymtat Obama genom fönstret på vita huset när vi besöker Washington Dc.



Jag har förmodligen både ätit och druckit något från starbucks och köpt x antal converse i olika färger och former. Jag har hunnit träffa min syster som jag inte träffat på över tio månader, vi har hunnit gråta i varandras armar och hunnit bråka cirka tusen gånger sen det att vi landat. Min första baseball- match har jag nu beskådat då Mets tog sig an ett lag jag inte har en aning om vilket det va och jag har jag blivit utslängd från arenan för att jag så gärna ville få matchbollen signerad av den där snygga rika baseballspelaren. Han var ung och singel, snygg och charmig.




Så småning om kommer mina fötter värka eftersom min äldsta syster tänkt visa mig alla sevärdigheter som går att beskåda och eftersom jag är nyfiken på allt och inget kan missa, snörar jag på mig ett par fula men bekväma gympadojor. Linda har blivit tjugo år gammal och vi har haft en traditionell BBQ-fest för henne och gett henne en ganska så ful, men rolig present. Hennes familj fick ju svenska polkagrisar och lite annat smått å gott så vad har hon att klaga på?


Här sitter jag och skriver och gissar och fantiserar och drömmer mig bort. Alldeles för mycket. Om en vecka mina vänner, befinner jag mig i det stora landet med den stora staden. Amen



(0)

off to gothenburg



Nu hade jag tänkt dra mig mot folket för att sätta kurs mot Göteborg. Ett tidsinställt inlägg kommer in under dagen så vi hörs antingen senare, eller också imorgon! (om jag överlever så länge vill säga..haha)
Ha det toppen!



(1)

lazy days, we all need them sometimes




(1)

känn ingen sorg för mig Göteborg




ph: weheartit

Som jag vet att jag tidigare nämt tänkte jag tillsammans med Jonny, Stian och Oscar göra Liseberg och dess Göteborg osäkert imorgon. Jag måste dock erkänna att jag på den senaste tiden blivit så himla känslig mot allt som har med karuseller att göra. Åtminstone de som går runt och runt och runt och runt. Ja, ni kanske hajar vart jag vill komma. Men jag hade tänkt försöka trotsa det imorgon och ta reda på om mitt illamående senaste gången hade något med den stora menyn på Burger King jag och Mathilda vräkte i oss att göra (haha). Eller om jag helt enkelt gått och blivit en chicken..
Det återstår att se! (jag vet redan att alternativ nr 2 är det sanna ..)



(0)

chocolate and strawberries


ph: me

Efter att ha jobbat några timmar och hoppat av hela tolv hållplatser för tidigt på vägen hem (endast för att få en liten promenad) möttes jag av en hel skål med jodgubbar när jag kom innanför dörren! Det bästa utav allt var att jag även fann choklad i kylen som bara låg där och väntade på att få bli smält.. Mmmmh!
Mor, min mor, vad du är bra ibland!



(0)

enough is enough



by me

De jobbigaste 90 minuterna i hela mitt liv har jag just genomfört och jag har även lyckats få i mig fyra hela mackor. Konstigt nog är jag fortfarande hungrig haha. Nu väntar så m ånga Grey's avsnitt jag orkar titta på innan ögonen och hela jag kollapsar av trötthet. Imorgon väntas jobb och torsdag Liseberg med fint folk! Kan inte bli bättre för tjyven! Sov gott med er så hörs vi imorgon!



(0)

make me lose control




(0)

gameface on



ph by me


Jag har just slängt i mig en brakmåltid lagad av ingen mindre än mig själv. Lax och couscous i mängder så förhoppningsvis har jag blivit några gram smartare haha. Om cirka tjugo minuter har jag samling till match. Smålandscupen på hemmaplan då vi tar oss an ett lag som ligger hela tre divisioner högre än oss. Jag vet hur ni tänker och ja, jag tänker nog ungefär som ni bara det att jag vet att vi är ganska bra på att göra det omöjliga möjligt, ibland. Nu ska jag avsluta mitt Grey's- maraton och packa väskan för att dra.
Ha en strålande kväll kära ni! :)



(0)

wear it on your head


Weheartit



(1)

och jag faller hejdlöst när du ler mot mig



Många härliga sommarkvällar på piren med fint folk efter en het dag på stranden och lätt bränd hud. Mmmh, så får det bli tycker jag!



(1)

We say it in this way



weheartit

Jag har alltid varit en aning skeptisk mot just Dr.Martens skor men efter att ha kikat på en hel del bilder och konstaterat att det till ett par slitna jeansshorts är skit snyggt och att det skulle passa utmärkt att åtminstone testa ett par då jag faktiskt om bara en vecka drar till New York. Think life's tooo good!



(1)

cause I was born today


Eftersom Malin tjatar så mycket efter bilder är det väl lika bra att jag börjar lägga upp lite. Fail redigering men orkade inte pilla med dom. Min galna klass för er som undrar!

Endast fem timmar på jobbet har jag spenderat idag och jag måste erkänna att det nog aldrig gått så snabbt att jobba. Måste nog ha att göra med att när man kommer hem har inte ens halva dagen gått, och nej, jag klagar verkligen inte! Funderar på att lägga mig i badet en stund eller också titta på Grey's eller titta på prison break. Har svårt att bestämma mig.. haha.



(0)

måndag morgon



En storseger på matchen med ett huvud stort som en ballong och helt enkelt en himla slappdag. Så kan en söndag se ut medan en måndag kan bestå av tidig uppstigning och jobb. Vi hörs senare mates!



(0)

andas andas allting snurrar runt





Efter att nästan ha gjort i brallan av nervositet när jag fick se de stora skjutvapnen man skulle ha för att (naturligtvis) skjuta på varandra och se hurdana märken man kunde få på kroppen utav kulorna man skjuter var jag nära på att backa och fega ur. Men eftersom jag inte kunde lämna Emelie med galningarna var jag ju tvungen att visa vad jag gick för (känn ironin..haha). Fastän jag sköt sju meter åt fel håll varje gång jag skulle träffa någon och fastän mina armar är som gummi idag pga att de är dåligt tränade var det sjukt kul! Om kvällen vågar jag inte nämna mycket mer än att det var fantastiskt himla roligt med nostalgimusik blandat med dans och sång. Underbart, var ordet!



(0)

friday through my phone



En studentfredag med massa trevligheter hos Cornelia och en utgång i följd på det. Fy fasen vilken rolig, galen, skratt- och dansfylld kväll och natt det blev med dessa brudar! Jag är mer än nöjd och frågan är om kvällen tillsammans med bästa jobbarkompisarna kan toppa detta? Det kan bli svårt men dock inte omöjligt då de är jordens goaste människor! Först blir det lite soft air gun pang pang tillsammans med dom och jag slår vad om att hela jag kommer vara blå efter det!  Vi hörs senare fina ni!



(1)

Skepp o hoj



Här kommer lite bilder från avslutningen med klassen då vi åt gott på piren och hade det sådär skit trevligt som bara vi kan. Den sista bilden får mig att skratta lite då Olivia seriöst frågade mig
"Malin, ser detta ut som ett skepp?" och blåste ut röken från munnen.. haha hmm, bestäm själva..



(0)

party till your dead


weheartit.


Jag måste till en början erkänna att jag skäms lite då jag sovit hela tretton timmar i natt och vaknade efter att bro Hannes redan sprungit ut och därmed blivit skolfri för resten av livet. Men å andra sidan tror jag min sömn var riktigt välbehövlig då jag inte kan minnas att jag vaknat en ända gång i natt. Jag måste ju även vara fit for fight för kvällen och natten då det vankas utgång numero uno för min och några andra brudars del. Gah vad jag längtar tills klockan slår 22 och jag får stämpla ut från jobbet. Nu väntar duschen!



(0)

shake your money






Ett födelsedagsfirande bestående av tårta och dollar few days ago. Helt okej om ni frågar mig. Nu väntar jag bara på mitt objektiv som aldrig verkar vilja dyka upp i rätta händer.



(2)

den blomstertid nu kommer





En hallonröd klänning och ett par vita converse. Ungefär så har jag gått klädd denna dag då vi slutade andra och näst sista året på gymnasiet, blivit bombaderade av treorna i aulan då de sprutade vatten med vattenpistoler på oss (mitt paraply kom då till användning, suck on that) och när vi käkade på piren med en ganska så bra klass! Tyvärr hann jag inte vara med så länge eftersom jobbet väntade. Jag är dock mer less över att jag jobbar imorgon också då det är student och grejer och vi ska fira fina Cornelia. Men men, what to do? Jag ska åtminstone leva livet efter midnatt och ha roligare än på länge!  Bilderna är från firandet hos Mathilda. Mer bilder kommer imorgon då jag sovit tills jag vaknar! ;)



(0)

Vi går mot lov



Jag kan knappt fatta det. Om bara några få timmar är skolan slut för den här terminen och vi går på sommarlov. Vart tog tiden vägen? Igår iaf blev det en födelsedagsfika tillsammans med Mathilda på stan och jag fick en urfin berlock till mitt Tomas Sabo armband, tack snälla! Direkt efter fikan med henne och en tripp på stan fick jag rycka in på jobbet. Så kan det bli ibland. Kvällen var nära på att sluta med mitt livs första utgång men det sket sig så Adam och Jim Carrey fick bli min underhållning. Å andra sidan är det inte så dåligt det heller. Nehe, dags att spackla ansiktet innan det blir middag med klassen på Piren och det bästa utav allt, jobb..!

(Har massa bilder att bjuda på , så håll ut! )



(0)

Few days ago

(Detta skulle ha publicerats tidigt igår)



Efter att ha blivit väckt två gånger i morse av två olika lärare dessutom, är jag nu på benen. Mot stan, för en fika med fina Mathilda!



(2)

vi flaggar för vårt land






Grym nationaldag och "fira Mathilda i jätte långt efterskott"- dag tillsammans med otroligt fina flickor som jag önskar jag träffade betydligt oftare! Det kan sommaren se till att ändra på då jag faktiskt officiellt gått på sommarlov! Egentligen skulle jag åkt till skolan imorgon för att höja betyget i två ämnen, men jag är fruktansvärt stolt över mig själv som det är just nu så jag nöjer mig med det som finns tillgängligt så att säga. "Knäpp är du som inte tar chansen eftersom du kommer ångra dig i framtiden" - Möjligtvis, blir mitt svar. Men valet är mitt! Nu ska jag lägga mig och försöka sova. Det är nästintill omöjligt eftersom värmen är otrolig!
Sov gott kära ni, säger jag som gått och blivit vuxen! ;)



(2)

"Det var bättre förr"





Det är tisdagen den 7 juni. Min dag. Den började segt med huvudvärk och illamående då jag den senaste tiden sovit alldeles för lite. Fast sakta men säkert som dagen tagit fart har den blivit bättre och bättre. En himla massa gratulationer från olika håll, fina resultat från betygsnack, lunch på a6 med fina Malin, grym shopping, fika med mamma, sång från världens bästa lag och ett avslut med en 7-0 seger och utsedd till matchens lirare och därmed blev en blombukett rikare. Coach är allt bra han! Någon som är minst lika bra är min fina vän Mathilda. När jag öppnade min mail hade jag fått världens finaste stycke med ord från henne och en låt hon spelat in till mig. Det finns ingen som hon!



(4)

Idag är det ingen vanlig dag..


...för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurra!

Happy birthday to me!



(0)

Två kalas på en å samma dag


Kalas numero uno är färdigt för mig (jag fyller år imorgon), nu ska jag strax bege mig vidare ut till Mathilda för kalas numero dos! Jag lär ha gått upp minst fem kilo när dagen är över.. ;)



(0)

bara idioter badar på natten



Efter grill, kubb och alla trevligheter lämnade jag brudarna för att dra vidare till jobbet där jag mötte upp tre galna men ack så grymma workmates. Vad passar bättre om inte ett nattdopp efter en varm dag? Så runt tre tiden lämnade vi axamo lagom blöta, kalla och belåtna för att dra hemåt då det börjat bli ljust ute, och jag måste medge att fåglarna som kvittrade utanför mitt fönster vid 4-tiden inte var långt ifrån att bli nerskjutna haha.




(1)

4 juni har sagt sitt



I lördags efter jobbet drog jag till den blonda tjejen på bilderna här ovan där vi efter många om och men fick igång grillen och kunde grilla vårt kryddiga kött, spelade kubb (då jag och Jakobsson förövrigt spöade skiten ur de andra!) , åt en himla massa annat gott och skrattade och hade det sådär allmänt jätte trevligt ni vet. Det har varit ett sånt himla underbart väder nu det senaste och fastän jag inte kunnat ta del av det så mycket pga jobb så har det ändå varit tillräckligt varmt för att gå halvnaken (läs linne och shorts) när jag slutat. Någon mer än jag som blivit halvt ihjälbiten av alla mygg som börjat komma? Tror jag kliar sönder mig själv snart!



(0)

friday through my phone




Summerfeeling, jag säger då det. Dags att åka och jobba (och tycka synd om mig själv för att det är sol ute haha) för att sedan dra mot nya äventyr med goa flickor! Ha en bra dag och kväll allesammans!



(2)

En fredag med kubb och fotboll

En fredag som denna med nära hundra grader ute har jag stått och jobbat inne i nio timmar. Det är så typiskt att jag alltid lyckas få tider då det är fint väder. Men å andra sidan blir jag ju inte brunare av att vara ute i solen så det spelar ingen roll haha. Men kvällen har slutat på topp tillsammans med grymma människor. Fotboll på TV och kubb på vätterstranden och vet ni vad det bästa är? - det var inte ens kallt ute! Nu sitter jag i soffan och tittar på när Ola spöar Johan på FIFA, dom låter mig inte vara med eftersom de inte vill få smisk av en tjej.. Chickens..
Imorgon blir det jobb ännu en gång och efter det blir det festligheter hos en väldans bra brud!
Ha en fortsatt trevlig kväll kamrater!



(0)

förlåt för att jag aldrig sagt förlåt



Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett



(0)

alla vi som älskar brygghäng







På med solbrillorna, plocka ihop ett gäng människor du tycker om och sätt dig på bryggan med en subway-macka i näven. Sen lovar jag att du får några fantistiskt bra minuter eller timmar. Bara till att välja själv!



(8)

But gingers have souls anyway




Igår var jag och Hanna hos vår kära Louise och klippe håret. Jag tog även steget längre då jag satte den fula hettan på huvudet i hopp om att få ljusare färg på mitt röda hår. Det blev otroligt mycket blondare än jag trodde att det skulle bli och jag måste erkänna att jag inte riktigt vant mig när jag tittar på mig själv i spegeln eftersom det är mycket ljusare fram än bak. Men jag är jätte nöjd med resultatet, tack till min nya frisör! ;)
Släng gärna in en kommentar om hur ni tycker det blev!



(1)

the green hornet

Klockan närmar sig ett och efter en fruktansvärt grym dag med härligt väder och bra brudar, samt en filmkväll med Adam orkar jag inte hålla ögonen öppna en sekund längre. Imorgon tänker jag bjuda på bilder från balen och berätta/visa en annan nyhet. Vad kan det vara tro? Den som lever får veta! Godnatt!



(0)

LET US SING..



Två lektioner kvar, sen går vi mot långledigheten kära vänner. Oh, happy day!