(0)

.Och jag följde dig längs vägen den natten.






Helgen börjar lida mot sitt slut vilket kanske känns lite tråkigt sådär. Men misströsta inte, det är ju höstlov!
Vanligtvis brukar det innebära sova, sova, sova och ibland även sova. Men inte den här gången.
Det bilr bl.a till att träffa en brud som numera bor i vårt avlånga lands huvudstad, umgås med mina gamla goda och även en tripp till Götet ska jag hinna med. För omväxlings skull får det bli lite jobb och plugg, men vet ni vad? Jag deppar inte för det, livet känns kalas för tillfället och jag är så jädra glad!
Varför? - Jag vet inte! Mahaha (ja ni märker ju..)






(1)

.Her name is pat, the kitty cat.




(bilder lånade av den Blonda flickan ovan)

Dålig uppdatering det senaste men oh så skönt det har varit att slippa tänka på datorn för ett tag och bara njuta av allt annat. Vad har jag haft för mig när jag inte suttit här och häckat då? 
- Jo, jag har umgåts med Pat och gjort det vi är bäst på, ta vara på stunden vi lever i helt enkelt.
Fläskat, promenerat i det härliga höstvädret, pratat en himla massa om bra, dåliga, tokiga och framtida saker, lyssnat på grym musik och tittat på bra rullar.
Ja Det har varit kanon helt enkelt.
Hade jag varit grabb mina vänner, hade jag förmodligen varit kär och friat till henne! haha




(2)

.and I´m free falling.





I morse försov jag mig och därför blev detta inlägget inte publicerat. Typiskt. Men då är det ju tur att man har en så fin vän vid namn Nathalie som har fina föräldrar som skjutsade oss till skolan. Toppen!
Nu sitter jag hos Jonathan efter att vi varit med Mathy och fläskat på donken. Idag, igen.. hehe..
Vi ska strax bege oss mot grabbarna och Hanna där jag faktiskt inte vet vad som väntar. Men ett är säkert och det är att jag har köpt världens största godispåse för nästan hundra riksdaler...

NU ÄR DET HÖSTLOV FÖR BÖVELN!

Ha en toppen kväll bloggälskare!



(2)

.Gratis julmust kommer lastat.




Vet du med dig att du är tokig i allt vad som har med flaskan på bilden att göra, kan jag garantera att denna godning nog inte blir din imorgon bara för det, tyvärr.
Men är du blond, köper ca hundra liter påskmust (nu är jag medveten om att detta är julmust) på rea och är den galnaste jag känner.
Ja, då kan jag garantera att denna flaska som du dyrkar, 
överräcks till dig imorgon!

Håll utkik!




(0)

.Rumänska maffian.




En super mega jätte härligt mysig eftermiddag med min underbara Mathy.
Det blev en väldans lång fika och när Rumänska maffian kom in på fiket och började sälja knark till oss gjorde vi kalsongrycket på dom och stack.
Att dom aldrig lär sig..

Ut och traska med vovven och mor nu, later later!



(1)

.Simma simma i en simbassäng.

På med badmössan och simfötterna, nu sätter vi riktning mot badhuset!



(0)

.Dra åt skogen du.

Jag kokar inombords och vill be någon dra åt skogen. Jag ska inte gå in mer på detta men ett litet tips till er där ute är att ni ska ta till vara på de ni har i er närhet och framförallt de som bryr sig om dig.
Stöter du bort och struntar i  någon som bara vill dig väl, ska du aldrig ta för givet att du kan vända dig till den nästa gång du själv sitter i knipa eller behöver en tröstande famn.
Vänner växer inte på träd även fast många verkar tro det.

En boxring och någon fet motståndare skulle göra susen just nu..
*BANG* och där va ilskan över, underbart vad lite våld kan lösa mycket.
Skämt o sido, ta verkligen vara på varandra. Livet kan vara susen för stunden, men du vet aldrig när det vänder och du behöver någon du inte längre har!



(0)

.så mycket som möjligt.







Fastän mörkret börjar lägga sig till rätta och mina brända pannkakor till lunch blev uppätna för flera timmar sen,  hade jag tänkt vara lite aktiv idag. Hinna med så mycket att-göra-grejer som möjligt.
Kvällen är barnet och vi börjar med en promenad i det kalla. Klara färdiga gå!



(0)

.P!nk.






(2)

.27 oktober.




Idag mår jag inte riktigt som jag ska. Kallsvettas och magen värker något enormt. Ute spöregnar det men på något konstigt sätt gillar jag det. Det hör liksom till årstiden, det där gråa och blöta. Nu hade jag tänkt få i mig en o annan clementin och varför inte också vindruvorna som ligger ute i köket när jag ändå håller på?
Frukt är underskattat i min värld men oh, så gott det är!




(3)

.smartskallar på teven.




Jag ligger halvdöd i soffan och tittar på något program där smart-skallar tävlar. Mitt såkallade pluggodis jag skulle använt till just det, plugget, blev uppätet innan jag knappt hunnit betala. (eller mamma..) så något plugg har det då inte blivit av, men jag lider inte för det! :)
Något som däremot lider är mina rinnande blå ögon och nej, jag är långt ifrån ledsen och gråter inte, men ögonen rinner iaf. Jag vet inte riktigt hur jag fungerar ibland, haha.

En mage mättare och två ögon blankare, snart ska jag sova och jag räknar dagarna till lov!



(2)

.Raise your hand.





Hemma från ett oväntat bra utvecklingssamtal, förutom när jobb kom upp som ämne..
Ska alldeles strax sätta igång med plugget inför provet imorgon på social omsorg och samtidigt försöka ändra inställning och inte ha så höga krav på  mig själv. Även att det roligaste som finns vad det gäller skolan är att få tillbaka ett prov där det står något med tre bokstäver. Men ibland måste man tänka mer på sitt välbefinnande just för dagen och stunden. Och för mig är det just nu, stressa mindre. Men vad sjutton, om jag kan käka myror och vara vaken i två dygn, klarar jag allt!  (bra jämförelser haha)

See you efter min utsökta kyckling och ris måltid (;



(2)

.26 oktober.




Varför har jag en grå fläck på min armbåge..? Fastsydd är den t.om..

Nej nu ska jag bege mig mot skolan hade jag tänkt, det väntas utvecklingssamtal bl.a och detta kan bli intressant, min mamma som tror att jag är en ängel kommer nu få höra sanningen. Så, om vi aldrig mer ses igen vill jag tacka för denna tiden!



(0)

.25 oktober.






Trött dag, löningsdag, slapp dag, kall dag, årsdag, höstdag, skoldag och varför inte säga att det nästintill varit en helt vanlig dag? Det blir kallare och kallare på morgnarna och mörkare och mörkare på kvällarna. Vintern är nu nära och jag längtar efter pepparkakor och julmust, tända ljus och mysiga filmkvällar.

Nu tänker jag gå och lägga mig i mitt nystädade rum. Åtminstone är det undanplockat, och lite damm har ingen dött av ;) (om jag inte lägger mig blir det en timmes teve-tittande eller två..höhö)

Natti kära ni!




(3)

.en liten fundering sådär bara.

Sitter här i soffan och tittar runt lite på internätet. Nyheterna visas på tvn och jag hör ljudet i bakgrunden samtidigt som jag knapprar på tangenterna.

"Dagens ungdomar träffar sina vänner allt mer sällan öga mot öga, och istället umgås med dom på nätet"

Jo men visst är det nog så faktiskt. Synd tycker jag, men å andra sidan är frågan när man ska hinna med allt man vill (träffa vänner bl.a) när det finns hundra miljoner saker att göra efter skolan också bl.a .
Plugg, jobb, idrott, aktiviteter och en massa annat.
Synd iofs att samhället blir mindre och mindre socialt. Alltså att man numera knappt orkar resa på sig för att göra olika saker eller prata med någon, som egentligen inte befinner sig mer än 500 meter bort. Man använder mobilen för att smsa en klasskompis som befinner sig i slutet av korridoren för att fråga när lektionen börjar och man använder msn när man pratar med sin bästa vän, då man egentligen bara kan lyfta luren.
Jag hoppas inte teknologin tar över allt för mycket, trots att den är bra till mycket!

Nu ska jag titta på Ullared!



(1)

.You make me wana lala.











(0)

off to school





(4)

.Datum hit och dit.

Är ni såna som också lägger vissa datum och kanske t.om klockslag på minnet?

25 oktober.
Jag smakar på datumet och det känns bekant. Väldigt bekant.
För två år sedan va det min absolut bästa dag.
Och lyckligaste.
Nu är datumet mer ett minne som sitter kvar.
Men ett bra minne, såklart.



(0)

.Att städa eller inte städa, det är frågan.




Hata är ett starkt ord, men när det gäller ord som beskriver "städa", så är hata det bästa jag kan komma på. Eller varför inte tråkigt, jobbigt, enformigt och ännu mer tråkigt. Men å andra sidan är det ju rätt gött när saker och ting kommit till sin rätta plats igen, och kläderna ligger i garderoben där dom hör hemma. Fast.. för mig är det bara ett önsketänkande, eftersom jag aldrig brukar komma så långt. Det får räcka med att sängen är bäddad, åtminstone de få gångerna den är det.  Jag ska gifta mig med en man som älskar att städa och tvätta och laga mat och göra allt det där. Eller åtminstone att han bankar lite vett i skallen på mig! Finns det någon sån kille där ute, ring 0735****** för mer info, haha.


Nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner under täcket. Har inte fått ta igen sömnen i helgen efter det där förbaskade arbetet jag satt uppe och gjorde en hel natt, ett grupparbete .. Men sånt är livet och därför lägger jag mig tidigt denna natt! Sov gott chickens! :)




(2)

.Take a minute.




Då va man hemkommen från några timmar på jobbet. En tjurig och stressig dag för de flesta kändes det som. Men så måste det få vara ibland. Hatar när det kommer bussar fulla med hungriga ungdomar, dom äter ju upp halva stället för tusan! ;)
Eftersom jag varje fredag missar idol numera blir det till att "ta-igen-titta" på det, såhär på söndagskvällen.
Och något som jag hade behövt göra för ca tre månader sen är att städa mitt rum.. Men har det sett ut som ett bombnedslag så länge, kan det vänta i en timme till eller två!

Godkväll!



(1)

.Moviestar.




(älska backslick och suddiga bilder, mmh)

Gårdagen va stressig som sjutton, och jag undrar varifrån allt folket som äter på donkelidonken kommer ifrån?
Men med lite träning efter det och ett besök på bion med goa brudar blev det bättre!
Vi bokade inga biljetter utan körde på taktiken "vi tar den filmen det finns biljetter till helt enkelt" , och det va bara en som fanns, kommer inte ens ihåg vad den hette men det handlade om Avatar och element, (ni som sett avatar på nickelodeon kanske hajar *Mathilda host*, fast det är inte tecknat såklart haha)
Den va helt okej men jag rekomenderar den inte att betala pengar för kanske ;)

Nu ska jag åka och jobba så vi höres senare sjusovare!



(2)

Peace out




Dags att jobba, efter det blir det direkt till träningen och efter det direkt till bion med Mathy och Zlatan.
Det kommer bli grymt!
Ha en strålande dag, för det tänker jag ha!



(0)

Tips från coachen


(tyckte det va lite passande att snön hade kommit lagom till denna dag haha)

Bella upptäckte i förrgår denna riktigt smarriga choklad, och jag ville inte halka efter vad det gällde provsmakning.
Riktigt utsökt choklad må jag säga! Så spring och köp i närmsta affär! :D




(2)

.the winner takes it all.






Innebandy /slash/ Pizzakväll tillsammans med fin fina människor. En långpromenad hem med Ida i mörkret då vi diskuterade allt mellan himmel och jord, fick bli kvällens avslutning. Fy vilka bra människor det finns i världen trots allt! Dom ska man verkligen ta vara på:)
Som ni kanske förstod i det senaste inlägget blev det inte särskilt mycket sömn i natt, så det bästa är nog att krypa ner under täcket nu, trots allt. Det ska bli underbart med lite sömn innan jobbardags!
God natt änglar!



(0)

.Sömnbrist alabama kl 04.15 , men vem bryr sig?.

Utanför hörde jag precis postbilen komma körandes och tidningen flög i brevlådan som vanligt.
Men hey, vänta lite nu. Det måste betyda att klockan är fyra. Fyra på morgonen..?
Jo, nog stämmer det alltid. Jag har suttit fastklistrad vid datorn sen jag kom hem från skolan, vilket är sammanlagt elva timmar snart. Iofs tog jag en paus när jag slängde i mig en pizzabit, för åtta timmar sen. För det tyckte min mage att jag va värd, nu skriker den igen.  Och så blev det ju allt några pauser när jag filmade mig själv till vårt grupparbete jag jobbar med, förstås. Kasst no1 blir det men sånt är livet! Jag får bjuda på mig själv lite minsann haha.
Om en halvtimme får jag sova, och då är det bara en timme kvar tills klockan ringer och det är dags för skola.
Men min helg kommer bli grym så jag behöver ingen sömn ;)
We love it!



(0)

.en heeeeelt vanlig morgon.




Oj vad pigg jag va idag när jag gick upp. Flög ur sängen och gjorde min dagliga yoga i form av övningar jag sett på en kinesisk film en gång i tiden. Höger ben upp bakom nacken, vänter arm runt magen, lite skutt hit och dit i takt med Tokio hotels låtar från spotify-listan. En frukost bestående av kalvkött, råa ägg och färskpressade rödbetor. Kombinationen på en strålande morgon kan inte bli bättre. Nu är jag fit for fight för lite slag på mitsarna, nu kör vi!



(0)

.hulken no1.







Jag, min kropp och mina sinnen är hemkomna från jobbet för en stund sedan. Det blev en timmas övertid för ovanlighetens skull, men det gjorde mig ingenting iofs. Fötterna luktar som dom borde och det är dags att slänga sig i sängen!
Imorgon väntar ett tufft kickboxnings-pass med damerna på morgonen och efter skolan blir det till att slita med ett arbete som ska vara klart tills på fredag. Det fixar vi galant!
Enligt dagens horoskop verkar allt inom kort bli lysnade, hoppas bara spåtanten som ljugit ihop allting får rätt också ;)

Gå och lägg er!



(0)

.I think I am an animal.




Jag ska bara kolla facebook en gång till, (ifall något kanske hänt)
jag ska bara kolla så att jobbarkläderna är tvättade tills imorgon, (man vet ju aldrig om dom hunnit bli skitiga när dom legat i garderoben)
jag ska bara lyssna på låten en gång till, (jag kommer ju inte att få höra den förrän imon)


NU (läs om en timme efter att jag gjort ovanstående saker sjuttioelva gånger) ska jag sova!
- vilka bekymmer, skrattretande! 





(0)

.En höstdag.






Undra hur länge det dröjer innan snön kommer för att stanna?
Det pratas om att de vita flingorna redan ska besöka oss imorgon. Om det är sant eller inte återstår att se helt enkelt. Just nu sitter jag i sängen med datorn i knät (..jag är medveten om att det inte är bra..) och lyssnar på självaste Rihanna, gaah vilken brud hon är alltså! Jag råkade klämma två sockerbullar innan också så kvällsmaten är ersatt! haha.
Min hälsa är påväg att nå botten likaså mina blodsprängda ögon (y)
Sleep tight friends!




(1)

Under my umbrella




När det är en regnig och väldans tråkig dag som denna kan ett provresultat från matten sätta lite mer färg på vardagen. Gärna en skrikig färg som den limegröna blomman som står bredvid mig på köksbordet. Det speglar just nu mitt humör kan man säga. Tokigt, spralligt och bländande färgstarkt.
Kalla mig skrytmåns om ni vill, men jag är bara impad av mina kunskaper som ibland överraskar.

& ett litet tips när jag ändå är i farten:
Cashewnötter med sourcream and onion smak - något ut över det vanliga att sätta tänderna i!
Spring och köp , död eller levande! :D




(0)

.mörka morgnar.




Med en stor kopp välsmakande te i ena handen njuter av denna mörka morgon.
Det är stora grejer på gång nu förstår ni, det gillar vi!
Ha en strålande dag kära hallonbåtar, vi hörs after school!



(1)

.en liten funderare.








För exakt tre månader sedan var det en varm julikväll och jag minns att jag hade intagit poolen på trädgården med en kall cola i handen. Den där dagen hade varit extra varm och min lätt fjällande kropp hade jag fått smörja in onödigt många gånger för mycket. Sol & värme & brunbränd hud. mmmh.
Fast, vad sjutton snackar jag om? Detta stämmer ju inte för fem öre!
För tre månader sedan var det söndag. Jag satt säkert hemma framför teven och tittade på scrubs, inväntade morgondagens arbete gjorde jag förmodligen också. Huden matchade mina "sjuksyrre-kläder" som var i den vitaste nyansen. Någon cola hade jag dessvärre inte heller och den där poolen, den har aldrig funnits..
Nu har de tre månaderna kommit till sin rätta och dagen är måndag, veckans första dag dessutom. Det firar jag med b&j och tänker på livets goda stunder!



(3)

once upon a time @ öh








Kladdkaka och muffins i mängder sitter aldrig fel. Speciellt inte med rätt sällskap (som inte synligt skrattar åt en när man gång på gång tar en bit till och en till och en till haha) Och att det sker på en dag i mitt i veckan, en tisdag utav alla dagar, som en paus från allt som har med skolan att göra, är ännu bättre! Yehaaa!
Nu ska jag käka upp min potatis och glädja mig åt att ett två och en halv timmars psykiatriprov idag satt som ett smeck!  Smack Smack!





(0)

lagfest part two






God morgon på er! Framöver kommer de flesta bilderna förmodligen bestå utav sådana som liknar de ovan. Det gillar nog mitt lag. Fast dom lär vi gladare när bilderna kommer upp på facebook om jag känner dom rätt!
Avfärd mot skolan , ha det!



(1)

Kom hem



Jag saknar min syster och hennes ibland omogna sätt att vara. Hennes hemska men samtidigt söta stämma och t.om hennes elaka ord som vissa gånger gjort fruktansvärt ont. Förlåt Linda, men det är sant. Det är ensamt här hemma helt enkelt, så ensamt att jag t.om börjat prata med mig själv. Det upptäckte jag i morse då jag rådfrågade mig själv om vilken tandkräm som var godast. Ja ni märker ju själva!
Positivt- jag har en storasyster till som tillsammans med den andra är världens bästa.
Negativt- hon flyttade hemifrån för hundra år sen.

Psykiatriplugget har gjort mig lite sinnesrubbad, så jag säger godnatt till er nu!




(0)

Lagfest part one






Tråkiga inlägg är aldrig roliga. Ganska logiskt egentligen. Ska försöka bättra mig hörrni!
Kan ni tänka er att jag faktiskt tackade nej till självaste Ullared en solig dag som denna och istället stannade hemma för att plugga?
- Inte ?
Har nämligen psykiatriprov imorgon så den boken och repriser på dumburken blir mitt sällskap för dagen.

Gårdagen bestod av jobb (kom och testa nya M och M Bacon vetja, dom ser åtminstone goda ut på bilden haha)
och efter det blev det till att umgås med mina grymt fina grabbpolare i husen utspridda i närheten av mitt eget. Det blev en aning sent men då är det ju perfekt att man är ledig och kan sova hur länge man vill,
Tänk vad bra livet kan vara!



(1)

jag såg det snöa jag såg det snöa



Vet ni? - nej klart ni inte gör.
Igår när jag och mina fina lagbrudar skulle gå hem från lagfesten/avslutningen (som förövrigt va grym) möttes vi av årets första snö. Det är den sextonde oktober och säg mig, vad är det som händer?

Jag ska ut och gå en sväng och efter det blir det städ och plugg, så bilderna från gårdagen får vänta lite till! :)



(0)

Mot ip

Riktigt stressig eftermiddag. Skulle ha varit på plats för tio minuter sen och börja fixa med förberedelserna. men eftersom jag är så virrig och aldrig hittar mina saker blir det lätt att tiden rusar iväg. Ingen blir väl förvånad egentligen.. Kameran är laddad och likaså musiken. Nu kan kvällen få bli sju (om det nu är då startskottet går haha) och allting börja! Vi hörs förmodligen imorgon om inte senare!
Ha en superbra kväll!



(0)

Två blondiner och en ginger



Bild lånad av Mathilda, lär få mig en rejäl omgång av henne när hon ser detta. Men det är smällar man får ta antar jag! Hon är inte världens mrs muscle om ni förstår..

Samhällskunskapen är slut vilket innebär att dagen är slut och helgen satt sin början. Det får bli en snabbis till a6 med Nathalie och inhandla lite smink (fy vad illa det lät..) innan vi drar hem och jag sätter kurs mot förberedelserna av lagfesten. Ska försöka slänga in en bild innan jag drar dit så vi hörs sen coolingar!   
En snabbis till a6 får det bli



(0)

Invigning


Invigning av nya skjortan idag, konstiga mardrömmar om hamburgare(tro mig, det går att drömma mardrömmar om såna också) , vilket resulterade en försovning. Efter skolan ska jag träffa Gustaf en snabbis innan det är dags att förbereda för lagfesten/avslutningen. Men nu mina vänner måste jag rusa mot tåget!
Ha en kanoners dag!



(6)

news






+ en kjol och en t-shirt som ni kan få se imorgon om ni kikar in.

Jag vaknade upp för en liten stund sen och tänkte
"yes, äntligen fredag, helg och lagfest".
Men ganska så snart insåg jag att jag aldrig brukar sova med tänd lampa och ha engelskaboken som kudde. Något stämmer inte.
säg inte att det fortfarande är torsdag?

Plan b, jag ställer klockan tidigt imorgon och försöker plugga in åtminstone fem glosor! Det kanske räcker till ett G iaf!  Och jag är ju rätt bra på att improvisera. Hur i allsindar ska detta sluta? Ni hör ju bara.. haha
Någon sa för x antal år sen hur viktigt det är med planering och ditten datten, nu tror jag att jag börjar förstå innebörden av det ordet!  Tid tog det må jag säga. Men man lär sig med åren :)
God natt alla kattälskare och allt vad ni nu är!





(2)

Vem uppfann läxan?




En halvtimma på stan i väntan på ens mor kan bli riktigt farligt om man inte vill att pengarna ska ta slut. Ni får se vad jag menar, lite senare. Nu ska jag slänga i mig mat och sen göra den kända engelskaboken jag alltid skriver om sällskap. Imorgon väntas det prov men när jag sitter där och inte kan svara på en ända fråga kommer jag ändå vara glad, ni förstår, jag tänker göra min kväll bäst tillsammans med dom bästa! Höres senare!

(måste bara berätta att jag va skitgrym på idrotten (dansen) längst fram stod jag och vickade lite snyggt på höfterna.. mmh)



(0)

alla som inte dansar..




Efter lite olika balettövningar är jag redo att ta mig an idrottslektionen där det bjuds på dans.
Min såkallade outfit kan ju inte bli mer passande än för just det som bjuds på. . Jisses.
Pull a face and break a leg, nu kör vi!



(1)

Nyheter från h&m.





Tro det eller ej men nu ska jag sova. Imorgon väntas det dans på morgonen och jag vill inte ens veta hur det slutar, min kordination är inget att sjunga halleluja för direkt! haha.
Ska försöka lägga upp lite bilder från gårdagen också då det fläskades kladdkaka för fulla tallrikar så att säga, med nice people (y)
Sleep well med er!  :)



(0)

20.34





Jag tog en paus från "The moose and the sparrow" and the rest, för alltid. En av tre allt för långa texter i min blåa engelskabok. Som förövrigt är fruktansvärt utslilten och välanvänd av säkert 479856 elever före mig. Minst.
Istället har jag kollat på "Elvis i glada Hudik" som varit vår läxa i en månad. Fy bubblan vad glad de människorna i det programmet gör än! Tänk om alla här i världen vore så tacksamma för allt, tror dessvärre aldrig det kommer bli så.



(0)

Take a minute





Två dar i rad har jag och min blondin till vän Nathalie stannat kvar i skolan och pluggat. Fastän det mest blev K´naan lyssnande och en massa tjöt med Mathy denna eftermiddag, så åtmintone känner man sig duktig när man är kvar på övertid så att säga. Vilken känsla, haha. Nu ska jag alldeles strax försöka att få lite engelska gjort,  och ett är iaf säkert, sängen ska få sällskap av mig tidigt ikväll!




(0)

bak och fotboll

Sitter hos min polare Jonathan och inväntar tre eftersläntare. Det ska bakas och tittas på fotboll denna tisdag kväll. Vi hörs sen vänner ! :)



(2)

Negroballs




Ett moment avklarat. Två kvar- som får vänta tills imorgon. hehe.
Hade tänkt kolla klart på Ullared (varför kommer inte jag och Gurris med i programmet, vi som gjorde oss så fina i bakgrunden av kameran när vi va där i somras...) och efter det hoppa direkt till sängs.
Må du leva så gott i natt så hörs vi imorgon!
Den meningen lät grymt vuxen, katching!



(1)

like I'm the only girl in the world





Efter en härlig sväng i det gröna, röda och gula är jag nu taggad till tusen för lite plugg. Fast först ska jag bara sova en stund och efter det måste jag ju duscha och så blev jag så hemskt sugen på chokladbollar. Efter det, blir det nog lagom med lite plugg! Åh, vilken bra uppladdning!
Varför kör jag inte på den varje gång ?



(1)

campix i allas hjärtan




Hemkommen från en helt vanlig dag i skolan och en runda bland stadens affärer. Lite block och en mapp fick följa med mig hem. Det skulle behövts inhandlas i början av skolstarten, men eftersom jag är ganska efter av mig så fick det bli en "bättre sent än aldrig" gång, den här gången. Nu ska jag ge mig ut bland höstlövens glada färger. Vi hörs senare!



(0)

Skoldags



Full fart framåt!
Ha en strålande dag kära ni!



(3)

och så vart helgen slut för denna gången..




Är precis hemkommen från jobbet och om jag säger att jag inte orkar skriva något pga att jag jobbat 24 timmar i helgen, hoppas jag ni har förståelse. Är tröttare än aldrig förr, lite knasig känsla faktiskt. Nu ska jag slänga mig i sängen och be till Gud om att jag kommer sova skit gott!! Den snubben är för hilma bra alltså så det är nog inga problem ;)
Hoppas ni haft en lysande helg och sover så gott!



(2)

ops2d part one







Efter nästan tio timmars jobb stressade jag iväg till klassfesten där det var + och - håll igång.
Tolka det hur ni vill. Men festligheterna hade ju redan varit eftersom jag kom nästan fyra timmar senare än resten av sisterhoodet.  Typiskt.  Så jag och min kära blonda vän som ni ser på tredje bilden drog oss hemåt ganska så snart efter att jag kommit dit, tur var nog det. Är helt matt i kroppen och huvudet.  Sängen blir nästa anhalt helt klart och fy vad underbart det är att sova. Säg inte emot för då får ni en smock!
Mer bilder lär dyka upp inom kort!

God natt med er och sov för himla fint!




(1)

working kvart i tolv till nio. nanana



Inte nog med att mobilen aldrig väckte mig igår (hehe) så när jag väl kom ner till tåget, ja då kom det inget tåg. Så jag gick upp till bussgållsplatsen och vips, så kom det en buss som det stod "krösatåget" på. Jag och en kille till fick privatskjuts (det låter mycket bättre med det ordet) in till stan kan man säga, fin fint va det! Jaha, då kom jag till skolan och skulle låsa upp mitt skåp, men så snart som jag såg att min skåpsnyckel inte fanns där insåg jag att det va mor mins nycklar... Jag är världens klantarsel och nycklar har jag aldrig varit bra att hålla reda på. Fast mest oturligt va nog att jag fick jobba med indianen Fabian, vilken kille.. haha. Han måste få igen!

Nu ska jag åka och jobba till nio, efter det blir det direkt till klassfesten där de andra hunnit värma upp ett par timmar innan! haha. Jag hoppas på en galen kväll!
Vi höres imorgon igen kycklingar!




(1)

Hard work work





(snygga brudar som jag haffade i matsalen idag)

Kom hem från jobbet för en stund sen och vader såsom lår och rygg värker. Snabbmats-branschen tar död på mig, äter upp mina inälvor sakta men säkert och fortsätter att gnaga hål på skelettet. Haha vad tusan snackar jag om?  Jag ska ju för tjyven leva i åttio år till, minst, då är det synd att klaga alla redan!
Måste berätta om min oturliga morgon i morse, ja det hände mer än att jag försov mig. Sabla mobil. Men det dyker upp om några timmar då jag förhoppningsvis sovit lite.
God natt, ja ni ligger väl förmodligen redan och sover era latmaskar! Köss





(2)

Today





(0)

Dessa mobiler...




Ibland har jag en tendens att likna både Robert Gustafsson och en grottmänniska på samma gång, det är ganska facinerade kan jag tycka.. Något som inte är lika facinerande är att vakna upp när klockan är några minuter över nio , vilket betyder att mina klasskompisar kämpat som djur på svenskalektionen i en hel timme medan jag legat och dreglat på kudden.
Är det rättvist?
Jo, alltså, det beror på hur man ser det. Fast denna gången va det ju inte mitt fel.
Väckarklockan (mobilen) måste på något sätt stängt av ljudet när jag sovit.. Att den aldrig gör som man vill.



(2)

tänk om världen endast vore röd och blå?




Vindruvorna är uppkäkade och säsongsstarten för Robinson har visats. Jag brukar aldrig följa såpor eller serier just av den anledningen att om jag missat ett avsnitt (vilket händer ganska ofta) är jag alldeles för lat för att "ta igen" det. Då är det ju lika bra att låta bli från början, eller? Prison break däremot va jag ett troget fan till och satt klistrad varje vecka då det visades. Underbara underbara program säger jag bara! 
Har ju inte lagt in någon kommentar om coopertestet eller provet idag kom jag på, och vet ni?
- Jag tycker vi hoppar det också! haha


Nu ska jag alldeles strax lägga mig. En riktigt tung helg väntar, men utmaningar gillas!
Gå och sov , om as många veckor är det lov!



(0)

Gult, grönt och rött = höst






En gång bodde jag på Dalvik. Då brukade jag ofta vandra runt, likaväl i skogen som på gatorna, utan att veta vart jag satte kurs. Ofta hade jag inte en aning om vart stigarna förde mig alls faktiskt, och tur va väl kanske det. Jag tror jag är en rätt så äventyrlig person som mer än gärna skulle packa väskan och sätta sig på första bästa plan och se vart jag hamnar. Nåväl, det kanske man får uppleva i framtiden också. "Resan- destination okänd" (fast å andra sidan skulle det ju inte göra något om man hamnade i ett varmt, och hyffsat fint land. kanske.)
Nog om dagdrömmandet, en höst förra året kunde man hitta dessa vita höbalar på ängen en bit bort, där kommer jag nog aldrig sätta min fot igen. Om jag nu mot förmodan inte skulle flytta tillbaka såklart! Men det går nog inget "första bästa plan" till ett ställe två mil bort.. haha

Nehe, lite farmakologi (läran om läkemedel) står på schemat efter att jag slängt i mig lite onyttigheter jag hittar i skafferiet! Smaskens, må jag säga.
Ja, smaskens!



(0)

Let´s go let´s go





Nu har jag läst dagens tidning, druckit upp mitt té och knaprat i mig två knäckebröd. Bättre uppladdning på coopertest och matteprov får man leta efter!  ZzzzZZnark, nu kör vi!  Ha en as bra dag!



(0)

Äntligen går det att logga in..





Idag har jag lärt mig..
- att det är viktigt att använda kondom, annars kan man få aids. Det snackade en snubbe om i en timme så jag tror jag fattat poängen nu.
- att om man inte vill äta kall mat är det ganska smart att äta upp den innan man somnat.
-att om man nu inte vill somna ifrån maten, ska man inte stanna kvar i skolan och plugga matte i tre timmar.
-att om man stannar kvar i skolan och pluggar matte i tre timmar så slipper man göra det hemma.
-att det inte hade spelat nån roll hur jag än gjorde med den där sabla matten, för talen är som hieroglyfer framför ögonen iaf..
-Att matte kan ta och hänga sig och jag inte ska prata mer om det förrän imon! haha

Man lär sig nånting nytt varje dag minsann! Eller..?
Nu är jag skit trött och ska sova tills jag vaknar!

Tjo och tjing Göran Persson är king.





(0)

Mot verkligheten



Morsning korsning! Idag är det onsdag hela dan vilket innebär en halvtimmes mattelektion + en timmes teateruppvisning i form av, jag vet inte vad. Det återstår att se. Efter det ska jag knalla till optikern och jag tror inte jag behöver berätta vad en sån gör ;) . Nehe jaha, då va klockan alldeles för mycket ännu en gång och det är dags att dra sig mot bussen! Ha en fin dag allesammans!



(1)

Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.



Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

En liten låt såhär på kvällen skadar ju aldrig. En grym sådan dessutom! Sov så gott flickor och pojkar så synes vi imorgon!




(3)

r.i.p pippi fågel





I natt dog den här lilla krabaten vid namn Bubba
(ja, skratta  ni åt namnet bara :O ..)
Jag minns när vi köpte honom som om det va igår, jag minns dock inte min ålder haha. Men jag tror jag va sex år och jag måste erkänna att det känns en aning tomt. Framförallt är det vääääldigt tyst i huset då inga fågelkvitter eller flaxande vingar hörs.
Nåväl, allting här i livet har ett slut antar jag!




(2)

News




När jag mötte två superbrudar på stan och såg vad den ena inhandlat kunde jag inte tygla plånboken. En jätte skön och enorm turbanliknande sak (pannband haha) fick följa med mig hem till matteplugget. Inte för att den hjälpte mig att tänka bättre med den kommer definitivt hålla mina öron varma nu när jag ska bege mig ut på en runda i mörkret och dess kyla. Härligt är nog det rätta ordet!



(1)

Ja, skolan ni vet




Goder morgon på er! Det är så himla gött att vi nu för tiden börjar en halvtimme senare på tisdagar eftersom vi inte har någon sovmorgon alls annars. Okej en halvtimme hit och dit spelar väl inte så stor roll kanske, men mitt psyke är iaf inställt på att det är ljuvligt! Så då är det det. haha.
Dags att pallra sig iväg mot bussen, höres!



(1)

GF part four




Jag gick aldrig ut och sparkade sönder brevens slutdestination. Istället öppnade jag mappen "Gullbranna 2010" och tittade igenom mååånga härliga bilder. Det va feta tider det!



(0)

we can work it out



Jag är så himla arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nu tänker jag ta på mig vinterjackan och snöra dojjorna, bege mig ut i mörktet och leta reda på första bästa brevlåda att sparka ner. (Mamma, bered dig på att köpa en ny)
Nu förstår jag människor som tar ut sin ilska med våld, som inte når fram personer med ord. Jag säger då det. Gaaah.






(3)

Kanelbullens dag...





... och det firade jag med en sockerbulle med oooovanligt mycket vaniljkräm i. Och kan ni tänka er att den endast kostade en guldpeng?!  Synd att denna dagen inte förekommer oftare haha.
Nu blir det matteplugg en stund, sen ska jag ut och vandra i höstvädret innan det är dags för sängen. Skulle nog kunna somna stående tror jag. Då är det illa!



(0)

off to school




Mot oändligheten (läs skolan) och vidare!



(0)

vad är det man brukar säga, sväva på rosa moln?




The guardian visas på tv för tillfället, på fyran,  och den är ganska så sevärd om jag inte minns fel. Ta en titt vet jag, det skadar aldrig!
Min mage gör skit ont, fast man får skylla sig själv när man vräker i sig ett enormt lass med chokladpudding. Dessutom som kvällsmat haha.
Funderar på att lägga mig snarast, sömnen är en aning underskattad i min värld.
vi höres imorgon folket! Sov gott och allt det där vad det innebär!



(0)

This afternoon



Mathilda tipsade och ja, jag gillar låten. haha



(0)

In my head






Kom hem från jobbet för en stund sen efter ett stopp på Ica där det inhandlades plugg-godis i form av vindruvor och även två godingar till tidningar. Eftersom detta skulle vara den första lediga helgen sen sommarlovet tänkte jag passa på att plugga som en dåre, eftersom vi har 1-2 prov i veckan plus läxor fram till höstlovet. Men det sket sig ganska rejält så nu hade jag tänkt att försöka få något gjort på de resterande timmarna innan jag somnar och helgen är slut för denna gången.
Det är bättre än inget, så får man försöka se det! Och min helg har varit toppen trots alldeles för lite sömn, men jag har börjat vänja mig. Nehe, grapes och plugg väntar! Vi hörs senare godingar :)



(0)

En fredag med de tre muskitörerna



"Ja precis, lägga håret till rätta och försöka puta med läpparna, en klassiker på skolfotot.."




Ni får inte se mer än så eftersom jag faktiskt inte hinner ladda upp fler bilder. Jobbet ringde och väckte mig i morses så det är bara att pallra sig iväg! Vad gör man inte för sina kära medarbetare? (y)
Ha en bra dag!



(0)

bra helg med bra folk





Min helg har hitills varit super mega jätte bra. Igår kom mina efterlängtade damer vid namn Josefine, Mathilda och Elvira till mig. Det blev en massa ta-igen-snack, mat i form av pizza, mys framför en bra film och jag måste erkänna att det gruffsades en hel del godis och andra otnyttigheter. Men vad tusan, det kunde ju varit värre? haah (bilder kommer in i morgon)
Mathilda gjorde mig sällskap för natten och idag möttes vi i sista matchen med fotbollen för säsongen. För hennes skull tänker jag inte gå in på resultat och liknande ;) där fick du Mathy! Och direkt efter matchen blev det jobb för att sedan möta upp Mathilda och Jonathan för en liten kvällsfika i staden. Ni är bra hela bunten ska ni veta!
Nu är klockan skit mycket och jag måste sova känner jag, så god natt med er som ännu inte lagt sig till rätta!



(1)

om alla ändå vore som oss...




Ungefär såhär såg jag och Mathilda ut när vi tog skolfoto. Förutom att jag va illröd i ansiktet och Mathilda inte ens va med på samma bild... Nu sitter vi här i min säng och inväntar Jossan och Elvira. Det återstår att se vad kvällen har att erbjuda!
Kika gärna in på Mathys blogg, ett efterlängtat inlägg när hon sjunger har dykt upp. Värt att lyssna!




(0)

Freda fredag

En elakartad fluga har hållt mig vaken i natt genom att surra konstant. Konstigt nog var jag för lat för att göra någonting åt det.. Nu ska jag bege mig mot skolan där det väntas prov och skolfoto.  Efter det blir det några få timmars jobb innan två saknade brudar anländer till mig för att spendera kvällen här. Hur nice?

Trevlig dag!