(0)

livets innebörd, p.l.u.g.g. Yeeey!



Jag tog mig en liten paus innan från socialismen och Carl Marx teorier och allt vad det heter. Istället drog jag på mig dojorna och vinterjackan och gick ut en sväng. Då slog det mig att jag nog inte behöver plugga mer ikväll, eftersom jag är en aning sent ute och det förmodligen inte sätter sig mer i skallen än vad som redan finns där. Istället kom jag fram till att jag pluggar mer nästa gång, till nästa prov.
Jaha, då va det klappat och klart för denna gången!

(jag hoppas ni är betydligt mycket smartare än vad jag är, för böveln!! )






(5)

News



(hela halsbandet är silvrigt, vilket inte riktigt syns..)









(3)

Fall





Min mage har fått en burk med nålar i sig, eller åtminstone känns det så. Det är lite mycket just nu.
Pannkakorna mamma står och gräddar (visst låter det godare än att säga "steka" ? haha) borde göra det hela bättre och finns det  någon bättre uppladdning på "final-plugg-spurten" till samhällsprovet imorgon än lite krubb? Det känns iaf en aning bättre att jag inte verkar vara den ända som inte.kan.ett.skit rent ut sagt, elak som jag är (; . Lite smycken fick följa med mig hem idag efter skolan, bilder på det kan tänkas dyka upp senare. Om jag inte somnar med huvudet i boken vill säga..



(0)

Hösten är här




0 grader visar termometern att det är ute, är det höst eller är det höst?!
Om det är dagar med sol är det en väldans fin årstid med mycket färg på löven och allt, ja ni har ju förmodligen upplevt det själva så det är onödigt att jag går in på det kanske ;) . Ha en grrym dag!



(0)

Kärleksvisan



Tillägnad två av mina finaste vänner, ni vet vilka ni är.
Stay strong!



(0)

En paus från plugget






Solen tittade just fram lite lagom fint bakom molnen. Konstigt nog va det just precis då jag kände att jag behövde en paus från samhällsboken (lustigt va?) så kameran fick hänga med ut och ta en nypa luft tillsammans med mig. Nehe, återgå till arbetet!

(Jag har läst ca fem sidor kanske, märker ni hur grym jag är på att uppfylla kraven till ordet "plugga" ? )



(2)

Samhäll in my ...




Inte dom bästa bilderna men vad spelar det för roll när det inte är på något speciellt intressant ändå haha. Den översta bilden beskriver mina nästkommande timmar och bilden under är ytterligare en mysig tröja jag inskaffade efter skolan. Bättre bild kan ju tänkas dyka upp kanske.. Det har varit en tung eftermiddag och jag har en känsla av att jag inte kommer vara lika aktiv här i några dagar framöver, pga en massa plugg och av andra olika skäl.
Jag hoppas ni har förståelse!

Time to study my ass off!



(0)

Pigg chey




En ganska så sömnlös natt resulterar i huvudvärk och illamående. Men på en lektion för ett tag sen lovade jag mig själv inför andra (det där lät skumt..) att oavsett vad och oavsett hur jag känner mig, ska jag alltid ta mig i kragen och göra mitt bästa. Sjukanmälan, äsch, det blir inget med det!

Ha en fin dag vänner!



(3)

Titt ut!




När matten är svår och man suttit och försökt i tiotals timmar utan något vidare resultat, är det bra att ha den här grabben i  närheten. Han fick besöka mig igår och ta itu med fula kluringar i min bok, självklart tillsammans med varsin B&J. Matte ska väl ändå vara något roligt? haha.
Snart blir det dags att hoppa till sängs, imorgon väntas träning med Julie after school. Svettigt värre!






(2)

Beslutsångest



Åh jag har sån himla beslutsångest , kan inte bestämma mig om jag vill äta glass och bara chilla, eller om jag vill råplugga till samhällsprovet på fredag. Eftersom jag har omöjligt att göra två saker samtidigt får jag nog allt ta och bestämma mig. Ja, för plugget. Det skulle väl vem som helst gjort?



(3)

Morgonbilder har sin charm ...




Vackra morgonbilder såhär innan det är dags att pallra sig iväg mot bussen. Idag hänger mina ögon ner till knäna känns det som, en tuff vecka väntar fröken! Termometern visar 8,2 grader en måndagmorgon som denna om någon nu kanske undrade haha.  Ut i kylan och mot oändligheten och vidare!
Vi synes och höres! Ha en strålande dag!



(14)

Oooså tar vi nya tag




En tung förlust som slutade med allt från fingrar som hoppade ur led och sparkar i huvudet på vår målis till att motståndarna ställde upp med ett lag som egentligen inte hörde hemma på planen. Ni kanske inte förstår särskilt mycket men det spelar inte så stor roll. Vi förlorade iaf och får komma igen nästa år igen! Då kör vi så det ryker :)

Nehe, då va det dags att råläsa min bok tills imorgon. Ca 160 sidor kvar, oogachacka, let´s make it!



(5)

you are my ladies







Jag. är. inte. ett. dugg. nervös. - inte alls

Ett ynka år har vi spelat tillsammans men det känns snarare som föralltid. Idag ska vi göra det vi är bäst på damer, lira och ha så satans skoj!

Nu tänker jag gå och skita ur mig all nervositet en gång för alla haha.
Jag är ganska manlig av mig, jag vet ;)

Vi hörs ikväll boys and girls!



(6)

som en ängel från ovan







Boring pictures, I know. Men klockan är alldeles för mycket enligt mig eftersom jag kom på att jag måste läsa ut en bok tills på måndag, det är ju en fördel att åtminstone öppnat den!
Världens bästa Otto som jag från och med nu älskar av hela mitt hjärta(!!!) va så himla gullig och tog min tid imorgon så jag slipper jobba. Det betyder att jag hinner till matchen i tid och det betyder även att jag kommer hinna gå och va nervös hela dagen. Milda Matilda, hur ska detta sluta? haha
Nehe, läsa läsa läsa va det ja, en lördagkväll till ära ;)



(3)

who doesn't like shoes?



Ett skepp kommer lastat!
Med vadå?
Nya skor för böveln!

Skulle ju egentligen lagt in bilden igår, men eftersom vår gamla vän åskan kom på besök, va datorn inget bra alternativ..
Dags att dra sig sakta men säkert mot en hel dag på jobbet, kan inte bli mycket bättre!
Vi höres senare, ha en bra dag! :)



(3)

the day´s




Åh dumma mamma, jag som trodde att jag efter en veckas matlagning ensam och övergiven, skulle slippa det när hon kom hem.

"Mamma, kan inte vi äta tacos ikväll?"
"Jo visst kan vi göra det! Vet inte om vi har så mycket grejer hemma bara.."
"Nemas problemas morsan, jag går och handlar!"
en timme senare när jag varit och handlat.
"Malin, fixar du maten innan idol börjar?"

GAAAAAAAH, ska hälla i så mycket svartpeppar och annat starkt i din mat att du sent kommer glömma denna dagen , morsan!!



(3)

Fredagsmys, på riktigt





Tyvärr blir det ingen myskväll hos kära Natta denna afton, men i ärlighetens namn var det kanske tur. Jag känner nämligen att en kväll framför tv´n med kära mor min (som äntligen kommit hem och kan laga mat åt mig, puuuh) och tacos som grädden på moset kan vara riktigt behövligt. Jag minns inte när jag satt hemma sist, jobbar nästan alltid på fredagar annars.Självklart ska man inte klaga på det heller.  Efter skolan träffade jag Gustaf en snabbis (han älskar Justin Bieber, därav den feta bilden, mohaha ) Två par skor fick följa med mig hem , bilder kommer senare people! :)



(2)

God natt





En promenad med grabbarna i husen bredvid och våra hundar fick bli det sista på den här dagen.
Politik, helg och framtidssnack var nog de hetaste ämnena att samtala till under en lysande fullmåne. Ni är bra ni, bröder.
God natt med er och tagga helg för sjutton !



(2)

dagen innan fredag



Idol och sen hopp i säng efter kanske ett tal matte eller två. Imorgon blir det skola och kanske en snabbis i stadens affärer. Till kvällen blir det mys hos fina Nathalie med coola brudar. Nice värre!
Puss hej!



(1)

Double m




Dags att pallra sig iväg mot den allra sista träningen innan seriefinalen. Nerver mina vänner, nerver.  Varför börjar man alltid oroa sig såhär x antal dagar för tidigt? Människan är lite galet uppbyggd trots allt tror jag! :)




(3)

Vi hatar matte, vi hatar matte



så det kan gå..

Matten tog musten ur mig så lite bränd kycklingfilé och en stark sås (som gjorde mig alldeles genomsvett haha) fick fylla magen. Imon kommer äntligen mamma hem så i fortsättningen slipper jag ta ut mina mästerkunskaper i köket i onödan (;
Tack förresten till några stycken av er som röstade på mig, ni vet länken jag la upp. Det gav mig visst en förstaplats!
Tyckte jag hörde matteboken kalla.



(3)

Shoes shoes shoes





Varför ska det finnas så himla mycket skor här i världen?
Hallå, tänk på oss med grov beslutsångest...



(1)

Studiedag en torsdag som denna





Åh vad jag älskar studiedagar! Åh vad jag älskar att sova till halv ett! Åh vad jag älskar min mattebok! Åh vad jag va ironisk på det sistnämnda!

På med snillebrillorna så kör vi!



(1)

Skulle uppdaterats eleven o'clock





Är ganska så nyss hemkommen från jobbet där det blev övertid och jag missade bussen, naturligtvis naturligtvis..
Huvudet satt där det skulle under hela passet fastän jag mot slutet blev på satans dåligt humör, fråga mig inte varför haha. Nu hade jag tänkt att låta idol och chokladpudding göra mungiporna mindre hängiga, och något som skulle göra mig ännu gladare är om ni röstar på mig genom att kommentera med "Malin" --> här <-- . Tack på förhand vänner! :)




(1)

Ekande värk innanför skallbenet





I morse när jag vaknade hade klockan redan hunnit bli halv tio.
"Oh jisses, jag har försovit mig"
tänkte jag, eller inte. 
Eftersom det ända dagen gått ut på har varit att få bort den himla värken som ekar innanför skallbenet. Naturligtvis står mitt namn på schemat för jobb idag så jag ska alldeles strax pallra mig iväg mot bussen. En näve ipren och ett glas vatten senare är jag som självaste duracell kaninen skulle jag tro!
En sak till bara, imorgon har vi s.t.u.d.i.e.d.a.g, det ni ! :D



(3)

Wednesday morning






Mmmh mina läckra snobbentofflor från fjärde klass, sitter som ett smäck på föttera mina!



(0)

Animal




(1)

Elvis i glada hudik




Lite knäckebröd med gurka, kiwi och grönt tee såhär på kvällskvisten i samband med idol. Mycket gröna saker där, och himla gött är det! Vi fick en lite tokig läxa idag som innebär att vi ska titta på tv. Rätt soft va?
"Elvis i Glada Hudik" som just nu visas på SVT1 är uppdraget att ta sig igenom. Andledningen till det är för att vi läser mycket om utvecklingsstörning på omvårdnaden och jag säger bara en sak, dom är för helsike underbart goa hela bunten!

Eftersom Fabian så gärna ville att jag skulle hälsa till alla av någon rolig anledning så gör jag det, säg hej till Fabian! haha



(3)

I'm blue




Efter någon timma i skolköket där det lagades firre (som Anton förövrigt tappade på golvet, AAAAAH!) och köttbullar bl.a är jag hemkommen och ska rusa till träningen som börjar om tio minuter!
Rusa va det ja. Höres!



(0)

14.08




Sitter här i skolan med min vackra vän Mathy i väntan på min lektion.
Mathilda hälsar att hon är bäst, tack!



(0)

Schooooool




Åtta till halv sex, go dag!



(2)

New







Stor, mysig och skön tröja inhandlad dagen till ära. Nu har jag fått nog av Leonardo Da Vinci och company bland mina papper och all bråte. En runda med hunden får det bli innan läggdags. Natti!



(0)

Idag är det jag som står för maten...





..och då serveras det klyftpotatis och morötter med friterad hundsvans. Mums! Okej det sistnämnda kanske inte riktigt stämde, men det passade ganska så bra med bilden. I en hel vecka ska jag laga mig egen mat, mamma kom hem innan jag bränner ner hela huset!

Va föressten en snabbis på stan efter skolan, en tröja fick följa med hem som det kan tänkas dyka upp en bild på senare. Håll utkik vetja!



(3)

Underskatta aldrig din motståndare



Det blev en sjuhelsikes match med galna och felaktiga domslut och inte nog med det, slutminutrarna kändes som en evighet! Men skam den som ger sig, nu väntas det seriefinal till helgen. JARRÅÅÅÅ! Valvakan och samtal med syster direkt från USA väntar, vi höres! (bilder går inte att ladda upp)



(0)

Gameface on

Låter rubriken tala för sig själv. Nu ska jag dricka upp mitt te och fortsätta konversera med Gus om datorer, haha. See you efter matchen ikväll!



(4)

Älska skärpan i den första bilden, mmh!





Working twelve to nine, nanana.

Have a great day!



(0)

För att jag är så himla seriös





En I.L.S.K.E.N debatt sa jag att det skulle bli i skolan, och en ilsken debatt blev det. Å andra sidan gick det bättre för det partiet jag var med och representerade än vad jag trodde det skulle göra. Äh, det är bara att improvisera lite och säga det som låter bra. Är det inte så våra politiker gör? haha. Efter att jag jobbade ikväll (det har förövrigt blivit någon trend av något slag att sjunga julsånger på jobbet redan, så nu har jag inget annat än jul i skallen!) så åkte jag till mina kära vänner och tillbringade några timmar där innan det va dags att bege sig hemmåt med nattbussen. Kameran fick jag med, men självklart utan batteri, typiskt mig..
Dags att sova så vi höres tomorrow!



(2)

Mina trasiga skor





Go träning ikväll med mina slitna, illaluktande och gamla fotbollsskor på bilden ovan. Jag tror jag är en äkta miljömänniska faktiskt
"släng ingenting så länge det är helt eller går att laga med silvertejp" okej riktigt så kanske jag inte säger, men visst låter det åtminstone bra?
Fastän klockan inte är mycket funderar jag på att gå och lägga mig. Har en känsla av att helgen blir som den brukar pga jobb, ganska så sömnlös.
Ni får sova gott så hörs vi imorgon! 




(0)

Het debatt




Imorgon är det  dags för den stora debatten i skolan, eller åtminstone i klassen. Jag har en känsla av att det kommer sluta på ett sätt.
Med I.L.S.K.A.
Antingen blir det så att vi kommer banka in åsikter i varandras huvuden, bokstavligt talat. Eller också gör vår lärare det. Av vilken anledning får ni klura ut själva haha.
Nåväl, hockeyhjälmen eller kastrullen är ett hett tips, klasskamrater!
Nu väntas träning i form av fotboll, see you later aligator!



(2)

Höst höst höst höst



Pretty old picture, från förra året då systemkameran ännu va obekant.

Men nog kan man säga att hösten är här alltid, fy vilket skitväder det är ute. Å andra sidan stör det mig inte särskilt mycket eftersom jag ändå går i skolan inomhus vilket jag tror att de flesta, eller nej , alla andra gör också.
Jag ber till de högre makterna att vår idrottslärare inte tvingar ut oss att springa i regnet nu på morgonen bara, då tänker jag banne mig ta i med hårdhandskarna, eller nåt.. hoho

Have a wonderful day!



(1)

GF part three










Jag vill helst av allt spola tillbaka tiden, då det fortfarnade var varmt och man kunde vistas utomhus i shorts och linne. Utan att frysa. Samtidigt vill jag leva i nuet och låta tidens spännande händelser gro och ta del av min vardag. När jag ser tillbaka på de här bilderna från Gullbrannafestivalen uppskattar jag varenda liten sak mycket mer och det går inte annat än att automatiskt få det stora smilet påklistrat på läpparna.
Ge mig sommar. Ge mig GF - tillsammans med er!
Sommartider hej hej.

Dags att sova, imorgon ska det promeneras innan skolstarten, om jag nu inte råkar stänga av klockan (mohaha)



(5)

live my life






Vädret är knäppt. Ena stunden är det sol och andra stunden spöregnar det
- svinkallt är ett bra ord att beskriva det hela med iaf, det är en sak som är säker! Om det hade varit den tjugofemte idag tror jag nog att jag hade köpt varenda stor och mysig stickad kofta jag fick upp ögonen för, vill bara krypa ner i soffan, tända ljus och titta på någon riktigt bra film. ooooohja.
Men den tjugofemte är det ju faktiskt inte, än. Och tid för det sistnämnda finns det då inte heller.
Träffade snubben på bilden en snabbis efter att vi skrivit klart vårt tal inför debatten i skolan och nu blir det en sväng ute i det gröna innan    hjärntvättar-böckerna åker fram. So long duckheads!



(0)

Off to school



En snabb update såhär innan det är dags att bege sig mot den inte allt för okända platsen, skolan.
Är en gnutta stolt som kom upp idag och gick en sväng, å andra sidan va det inte så länge men bättre än inget!
Angående den väldigt utvalda bilden, hmm , ja sådär såg jag ut igår när vi lagade mat i skolan och fick ha på oss såna där snygga hattar. Svampliknande och fin..



(0)

Natti natti




En runda ute i regnet med en mor och en hund fick bli avslutningen på denna kvällen. Fick precis ett sms av Natta där det stod att vi får skjuts imorgon till skolan. Prisa vetja bilen (ibland) och Nattas föräldrar då såklart.
Halleluja för sovmorgnar!

Sov tungt eller nåt!



(0)

Snabbis i väntan på äggen

Dagen min har varit bra idag, bara en aning lång. Gick från åtta till halv sex men med tanke på att vi lagade mat de sista timmarna är det ju synd att klaga! Raka vägen hem till träningen blev det, där jag inte visat mig på år och dar känns det som. Sjukdom och jobb är det som hindrat mig från att träna så imorgon ska jag banne mig ställa klockan så jag kommer ut en stund innan jag  börjar. Halsen vill inte riktigt sammarbeta med mig än, buhuu.
Nehe, nu är mina ägg färdigkokta och om jag inte minns fel visas ett program kallat idol på tv för tillfället, så nu lämnar jag er för denna gången!  Hej å hå!



(3)

men förfasiken




Tänk om man hade en knapp på sig själv där det stod "plugga" , och så helt plötsligt är det det man gör. Ingenting annat. Åh, dagens samhälle med alla dessa tekniska prylar, jag blir tokig.  Om jag hade börjat ettan detta året istället för tvåan och fått en dator, kan jag ju säga att den hade varit allt annat än ett hjälpmedel för skolarbeten!
En promenad är bra när man suttit still för länge har jag hört. Efter det kan man ju alltid hoppas att jag åtminstone plockat upp böckerna ur väskan. hmm.  Upp upp och iväg!



(0)

Bildbomb !














Go dag idag med allt från film och brandövning till sol och härligt väder!
Egentligen borde jag inte sitta här och häcka eftersom terminens första prov visst äger rum imorgon. Å andra sidan är det inte gigantiskt så en minut till eller två gör nog ingen större skillnad!
Jag kan ju alltid bjuda på några bilder från helgen i väntan på de två minuterna .. mohaha



(8)

I väntan på bussen



När ska jag lära mig att ha koll på mina nycklar som försvinner var och varannan minut. Man börjar ju undra om det är något fel på mitt minne med tanke på att dom jämt ligger i jackfickan.. Typiskt. I väntan på bussen , fick rubriken bli denna gång i stället. Klantarsle Malin!



(0)

En fredag, eller så






Mysig idol-fredag med glass i stora lass!

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot tåget, som i sin tur tar mig till skolan. Jag förstår inte vart veckorna tar vägen, tiden går så rysligt snabbt!
Nehe, klockan tickar och det är dags att kila. Ha en sketans bra dag människor!



(0)

Grabbarna grus




Jag lär va dödens efter att de sett bilderna, så tack för denna tiden!

Direkt efter jobbet for jag upp till grabbarna på bilderna ovan, där även Christian befann sig. Vi satte på en film och började titta på den, men inte långt efter inser jag att jag valt helt fel plats för just den sortens aktivitet eller vad man nu kallar det, nämligen massagestolen.. Med tanke på att jag satt och halvsov kunde jag ju faktiskt lika gärna gå hem och fortsätta sova, helt ostört. Ibland är jag bara för smart!
En aningens onödigt inlägg men jag skyller på för lite sömn denna helgen vilket helt klart varit värt det!
Natti med er!



(0)

grädde åt folket




I fredags va människorna på stadens gator så generösa att dom delade ut grädde till folket, och det va inte bara ett paket, utan två!! Tänka sig.  Om jag skriver att jag har bråttom för att jag ska jobba blir ni nog inte särskilt förvånade, så vi hörs sen igen! Tudeluu!



(1)

Toy story all night


Mina ben är döda efter nio timmar i värmen på jobbet,  med en rinnande näsa och en kliande hals. Emelie var söt och erkände att hon drömt om mig i natt, fast å andra sidan va drömmen inte lika gullig då hon sa att hon trodde jag klippt av mig mitt hår. (vilken mardröm alltså..haha)
Nu har jag anlänt till min grymma vän där det käkats smarrig tacos och nu äntligen blir det Toy story maraton, hell yeah!
Imorgon tror jag nog att det blir marknad med Mathy, så vi hörs då!
Ha en bra kväll med er för tjyven!



(0)

Rusa rusa




Hinner inte skriva mycket mer än att efter att jag gjort mina nio timmar idag på jobbet , blir det Toy story maraton all night long!  haha kan inte bli mycket bättre!



(2)

@ gustaf

Har precis anlänt till Gustaf där kvällen ska spenderas med honom och Mathy. Det blir idol för hela slanten skulle jag tro och jag hoppas Mathy håller vad hon sa om godiset haha. Nu står en viss herre och stampar i golvet, nu vill han nog ha sin dator tillbaka ;)
Gustaf hälsar ha de gött!



(6)

FREDAG!!!!



I morse fick detta bli min räddare för stunden. Jag förstår inte hur jag kan ha blivit såhär förkyld? hmm..
Nu drar jag mig ut mot Nattas bil och efter skolan blir det fika med Mathy!  Höres senare people!



(9)

Burn baby burn




Matteplugg såhär på kvällskvisten borde egentligen bli av då jag egentligen skulle lirat fotboll om halsen och nosen inte svikit mig på detta viset.. En stor kopp te får minsann bli mitt sällskap till idol om fyrtio minuter!
Imorgon mina vänner är det äntligen fredag och jag.ska.inte.jobba! Gaaah vad skönt!



(9)

B&J





Då var man äntligen hemma efter en snorig dag i skolan. På bussen på vägen hem pratades det om maskeradkostymer, och jag vet precis vem jag ska föreställa nästa gång jag ska på maskerad. Vår allas egen Harry Potter, eller ännu enklare hade väl varit Ron , pga hårfärgen... I'm a rödtott yes I am!
Vet i sjutton varför jag skriver det här eller varför jag skriver överhuvudtaget när jag har godingen på bilden i frysen som väntar på mig. Dags att avsluta det påbörjade jobbet så att säga, mohaha.



(3)

One step forward





Jaha ja, kalendern min visar dagen torsdag vilket innebär idrott första lektionen. Har en liiten känsla av att det kommer bli ganska så kallt. Hur kan vuxna människor låta små barn springa omkring ute i kylan och tro att dom såsmåning om ska börja svettas, skandal ;)
På med långkallingarna så kör vi!



(7)

Remember my name





En stressig morgon då jag försov mig och fick slänga på mig första bästa tisha jag hittade. Vilken himla tur att jag tog med mig ett stort lass med äpplen och morötter från jobbet igår som fick bli min räddning till frukost. Ja, jag är en frukost-människa och kan inte gå hemifrån utan mat i magen!  Jag tror vi människor är skapade av en anledning: just att äta haha.
Dagen fortsatte och det blev prat med kristdemokraterna i deras lilla bod mitt i stan, gratisprylar är ju aldrig fel!
Min käre vän Gustaf fick stå ut med mig några timmar också innan det blev hemfärd. Nu väntas det matte och engelska, senare duschen och idol skulle jag tro. Simma lugnt!




(4)

ZzZzzZzzzz


Hemkommen från jobbet och en runda i kylan med vovven.

Dålig uppdatering alabama
, som min syster skulle sagt.
Idag efter en tre timmars lång håltimma på a6 kom jag på mig själv eller rättare sagt min mage blev påkommen då den skrek av hunger. Hur i allsin dar kan man glömma att äta då..?
Tack snälla vänstern som står på vår skola och delar ut godis till skrikande och behövande magar i nöd! Hade jag haft rösträtt , vet jag i sjutton om jag hade röstat på er, men ni hade iaf fått mig på besök flera gånger om dagen. Va så säker!

Jag låter bilden tala för sig själv, god natt!







(4)

Sun is still shining, my dear



Hard work work tillsammans med min classmate Malin nu ikväll. Vilket hamburge-team på McDonald´s alltså! haha.
Jag börjar få lite smått ångest över skolan redan och det har inte ens gått en månad.

"Malin, nu ska du börja plugga i tid och se till att du har koll på allting"
"Jaa Malin, jag ska.."

Det är så svårt att få ihop allt från träningar och matcher, skolan och jobb. Och utöver det vill man ju självklart ha ett liv då man träffar sina små energiknippen i form av vänner. Jag som  trodde allt skulle lösa sig bara jag köpte en kalender.. Pyttsan (;
Nehe mina höns, nu ska jag dra på mig löparskorna och ge mig ut i mörkret. Sen väntar sängen!
Pusshej!



(5)

Första dagen på veckan




Igår när jag åkte hem ifrån Mathy mötte jag upp mina päron för lite käk. Med tanke på vår stadiga "frukost" va jag inte särskilt hungrig men hallå, allt som går att äta slinker väl alltid ner på ett eller annat sätt ?

Nu ska jag bege mig mot skolan och därefter väntas det jobb. Ha en galen dag people!



(2)

Glass i stora lass







ytterligare lite bilder från gårkvällen. Man får ju passa på att sitta ute så länge det går eftersom det inte lär bli så många fler "sitta ute" - kvällar. (okej, gränsen kanske går vid vantar och halsdukar haha)

Mina knäckemackor är uppätna och en stor kopp te ska jag försöka få i mig innan det är dags att sova. Och så va det ju dom där sidorna i "plåster boken" från medicinska grundkursen som skulle bli lästa också, hmm..
Nåväl, efter en tuff match med mycket smällar hit och dit tar det nog ändå ett tag innan jag varvar ner. Imorgon hörs vi igen flickor som pojkar, hästar som hundar! Ajöken!



(4)

Kvällsmys på mathys balkong











Åh vilken kväll säger jag bara!
Gott käk i form av hemmagjord tacopizza och bubblande cider till det, bra musik i högtalarna, glass, frukt, choklad och massa gott + en skinande kvällssol och massa prat om allt och inget. Det va några detaljer på vad jag fick ta del av ute på Mathys balkong igår kväll efter en härlig seger med laget.
Den tjejen är fantastiskt bra och jag spenderade även natten hos henne efter att vi kollat på film!

Om 25 minuter är det dags för ytterligare en match. Zero avbytare. Tungt!



(7)

4 september och kajsas födelsedag


ett fynd för 75 riksdaler.

Dom fina jobbkläderna är på och efter en otroligt lång morgon då jag blev väckt av hög musik från min egen far trodde jag ett tag att det skulle bli en sån där tjurig dag idag. Men icke sa nicke, nu är jag återställd till det normala så att säga och bortsett från två trötta ögon är humöret på topp!
Hade tänkt packa matchväskan och köpa bananas innan jag sätter riktigt mot byggnaden med stort M.
See you tonight!



(5)

ytterligare en helg






Ett utav två par nya jeans ser ni på bilden längst upp.
Hujedamig vad jag är trött och ändå har jag haft en timmes längre sovmorgon både igår och idag, och slutat en massa timmar tidigare denna veckan. Äsch, lite för lite sömn tar jag igen på en månad eller två, värre än så är det inte, haha.

Nu ska jag krypa till sängen och samla på mig lite energi till morgondagen då vi hörs nästa gång!
Snarka lugnt!






(9)

istället för brändboll












Tack gode Gud att jag åtminstone tog mig igenom en överdrivet kass träning utan att skada mig. Jag glömde förresten tillägga att jag försov mig i morse så oturen började redan då haha. Nehe mina vänner, nu har mitt huvud dunkat alldeles för länge och jag tror jag behöver lite sömn minsann. Imorgon väntas det film på stadens bibbla innan sista lektionen genomförs och jobb väntar på eftermiddagen.
Hej å hå!






(3)

Otursdag?






Otursdag står ordet som rubrik och om ni tittar på bilderna kanske ni förstår mig.
Som jag nämnde igår skulle vi ha spelat brändboll idag men eftersom teknikklasserna erövrade planerna fick vi gå en tipspromenad istället. Å andra sidan fick vi sluta efter si sådär två timmar. Fint!
Efter skolan gick jag runt på stan som en luffare i mina alldeles för stora myskläder och inskaffade ett par jeans och ett halsband. När jag kom hem skulle jag vara duktig och sy upp jeansen, men självklart tappade jag ut alla nålar på golvet i följd av att synålen gick sönder.. Och ja, den sista bilden får väl tala för sig själv haha.
Hur i hela friden lyckas man?!
Om jag inte skriver senare ikväll ligger jag förmodligen på sjukhuset med ett brutet ben eller två, med tanke på dagens händelser vet man aldrig vad som inträffar på träningen!
över och ut.



(5)

@ vätterstranden










jag.älskar.onsdagar!

En mattelektion och därefter social omsorg som slutade med att vi alla tillbringade lektionstiden på vätterstranden. Ja, bilderna som är ovan då förstås. Imorgon blir det brändbollstunering hela dagen och konstigt nog verkar jag vara den ända som peppar haha. Det är då tusan hundra gånger bättre än att sitta instängd i ett klassrum!
Nu ska jag kika på fotboll med min finurliga och ibland väldigt lustiga men goda vän, Jonathan!






(2)

skola idag igen?!





As ball tröja som damp ner i brevlådan igår från h&m. Nu väntas det skola!
Ha en bra dag ! :)