(0)
Allt och inget

off to work

Det får bli ett snabbt inlägg då jag börjar jobba om exakt en och en halv timme. Har varit och kollat på fotboll nu i eftermiddags och kom själv hem precis från min träning. Kyligt som attan men skönt att springa av sig den sista energin. Frågan är hur det ska gå att jobba, men det är sånt man märker.  Ha en trevlig kväll! :)



(2)
Allt och inget

In the winter wonderland






Gårdagen bjöd på sol i mängder och en ovanligt stressig dag på jobbet. Tänk hur mycket pengar folk lägger på hamburgare egentligen.. Eftermiddagen och kvällen bestod utav handboll följt av melodifestivalen med min grabb. Det hela lutade först åt utgång men jag är glad att vi stannade hemma eftersom jag var tröttare än vanligt. Det kan iofs bero på att jag haft och sovit med samma linser nu i tre nätter (endagslinser) så mina ögon är allt annat än pigga om man säger så. Imorgon, när jag dessutom är ledig, får det därför bli ett kärt bersök hos optikern!




(0)
Hänga runt, glida runt

Mat från kina och röda jordgubbar




Gårkvällen var sådär härligt spontan som jag älskar. Det bjöds på kinamat i mängder, jordgubbar för reapris och tjöt och snack i mängder! Vare sig jordgubbarna var importerade eller ej så var kvällen med tjejerna ovan helt kanon och precis vad jag behövde. Dom är allt bra dom!



(0)
Kläder

I used to know




Jag tackar snubben där uppe för att den här veckan gått så fort som den gjort och för att vädret varit underbart. Känslan av att vara så mycket piggare och gladare, den kom inte en dag för sent! Jag har äntligen kommit igång med träningen på riktigt igen också vilket jag denna gång lovat mig själv att stå fast i. Förhoppningsvis håller det i sig men idag kände jag mig alldeles för trött i kroppen så jag lät bli helt enkelt. Kvällen utnyttjas som tidigare nämnt på bästa sätt. Hoppas ni får en minst lika bra kväll som jag!



(3)
Allt och inget

Thank God it's Friday


Gammal bild som gatan.

Det första jag gjorde när jag vaknade för en stund sen var att kolla om lönen kommit in på kontot som den ska och blivit lycklig i smyg. Något som gör mig mindre lycklig är att internet på mobilen inte funkar och det är alldeles för länge kvar tills månaden är slut. (Utan internet i en hel vecka!!!!) Jag kan åtminstone glädja mig åt att det är fredag och jag ikväll efter att ha tränat med mina numera två personliga tränare(det låter coolare när man säger så) och får träffa två istället efterlängtade tjejer. Jag tänkte spöa dom på wii och helt enkelt bara ha en jätte bra kväll!

Ha en fin fin dag hörrni!



(1)
Kläder

MDKN




Favs right now



(0)
Allt och inget

Sunny sunday

Just nu är jag påväg hem efter några välbehövliga dagar och nätter ensam (nästan iaf) i systers lägenhet. Ni förstår inte hur otroligt mycket jag längtar till den dagen då jag själv flyttar hemifrån och får mitt egna. Först måste jag ju ta studenten och så va det ju det där förbaskade körkortet man kanske skulle börja försöka ta någon gång också. Konstigt nog känner jag inte behovet, fast det är klart det blir ju en frihet. (har väl förmodligen börjat känna mig som hemma på bussarna haha). Nehe, när jag kommer hem blir det en långpromenad för att ikväll gå på konstgräset och lira lite boll. Det va alldeles för längesen nu!



(0)
Q/A

Q/A



Jag fick en kommentar för ett tag sen om jag kunde lägga in en bättre bild på denna jacka. Dessvärre är detta den enda jag har då man ser "före" och "efter"- resultat. En gammal jacka med avklippta ärmar ovanpå en skinnjacka. Simpelt men snyggt!



(0)
Allt och inget

I said you



Hej kära ni! Hoppas att ni har en bra lördag såhär långt! Själv var jag uppe redan kl sju i morse för att få färdigt vårt projektarbete. Eller ja, det mesta är färdigt åtminstone så det är därför jag varit lite off på denna sida. Mina hundra tidsinställda inlägg (läs 4-5) har vägrat att dyka upp här vilket gör mig lite småsur. Fast blogg-appen som aldrig funkar gör mig ännu surare. Någon som vet varför det inte funkar? Nåväl, så kan det gå.

Jag har bara slappat och tagit det lugnt hela eftermiddagen och sitter just nu och inväntar finbesök, sallad och mello.
Ha en jätte bra kväll!



(2)
Allt och inget

tacos




(detta inlägg skulle ha publicerats igår)

Kvällen igår bestod utav tacos, prat om divirse varse och TV-tittande med min andra halva. Och idag blev det tidig uppstigning då han skulle ivag och jobba. Konstigt nog har jag inte fått alls mycket gjort, mer än städat och lagat mat. Å andra sidan måste man ju börja i någon ände, right?



(1)
Allt och inget

Finally






Jag maste borja med att tala om att jag for tillfallet bor i min systers lagenhet. Hon ar i Goteborg over helgen och fraga mig inte hur man andrar sa att tangentbordet blir lite mer svenskt sa att saga.. Ni far forsoka sta ut haha.
Igar gjorde jag ett sista forsok i att fa tag pa tyg till min balklanning och antligen hittade jag ett som foll mig i smaken! Dessvarre var det inte samma tyg som jag ville ha egentligen, da detta va betydligt morkare. Men de butiksagare jag pratat med sager att det ar svart att fa tag pa ett ljusare tyg sa jag andrade plan och korde pa ett morkare tyg helt enkelt. Antligen kan Felicia borja hjalpa mig och sy!



(1)
Hänga runt, glida runt

100 dagar kvar till studenten






Sjuk, galen, rolig och fantastisk är några ord jag skulle vilja sammanfatta gårdagens kväll med. Mycket folk och fantastiska vänner, så bra! I morse när jag vaknade vid halv tio var jag pigg som en, jag vet inte vad och blev utmanad på fighting spel på X-boxet av Sebastians lillebror. Jag vägrade åka hem förrän jag tagit hem titeln och nu sitter jag här hemma igen och måste medge att jag inte fått så mycket uträttat denna dagen, ännu.
Så kan det gå om man är en vinnarskalle haha.



(0)
Allt och inget

PARTY




Var det någon som sa studentfest?!




(0)
Äta bör man annars dör man

it's smoothie- time



Jag hade en jätte trevlig kväll igår med grabben min då vi lagade mat och mest slappade framför dumburken. Planen jag hade blev aldrig av så den kan jag spara till något annat tillfälle istället. Idag hade jag tänkt få lite plugg gjort så att jag med gott samvete kan gå ut ikväll och dansa fötterna av mig. Studentfest är det som gäller och oh vad roligt vi ska det!



(0)
Allt och inget

happy valentines day




Jag har dagen till ära varit ledig. Oturligt nog hade jag och min kära klasskamrat Emil ett möte inbokat tidigt på förmiddagen så idag är jag trött och grinig. Det kan ju dels bero på att jag inte hittade något tyg till min balklänning heller och att jag börjar tvivla på om jag kommer få tag i något alls för den delen. (Jag håller åtminstone tummarna). Nu ska jag åka till min grabb, där ska vi laga mat och bara umgås och ha det allmänt trevligt! Det gillar jag starkt.

Glöm inte bort era nära och kära en dag som denna!




(0)
Allt och inget

Fixa och dona hit och dit

Ni får verkligen ursäkta min dåliga uppdatering men jag sover till mitt på dagen och jobbar till in på natten. Idag börjar jag iofs inte förrän 21, men det ska duschas, pluggas och fixas och donas innan det! Imorgon går jag på sista passet och sen får jag äntligen lov! Ni får ha en en fortsatt bra dag kära ni!



(0)
Photography

14.32






(0)
Allt och inget

Alla ♥ Dag



Igår gick vi klädda i rött samtidigt som golvet i skolans korridorer var upptejpat med såkallade kram-rutor. Töntigt tänker kanske ni, otroligt smart tänker jag! Ett förskottsfirande är ju aldrig fel och lite extra kramar i vardagen tror jag inte att någon har dött av. Fast det bästa med alla hjärtansdag måste ju ändå vara att man kan äta choklad utan att känna dåligt samvete: Läs MASSA choklad. ( jag hoppas min pojkvän läser detta..!) . Förresten så har jag en brilijant plan inför den 14 och jag hoppas att den kommer uppskattas haha. Det är sånt man märker ni vet.



(1)
Kläder

Today I looked like this




(4)
Allt och inget

Turisterna är i stan



..som sagt..haha

Jag sitter och lägger in alla 700 bilder som visst befann sig på min kamera. Där bland bilder från vårt grymma nyår i London och det fina bröllopet jag nyligen var på. Funderar på att lägga upp några bilder från det först-nämnda, trots att det nya året kom för ett bra tag sedan ;)
Bättre sent än aldrig!



(0)
Photography

B / W






(0)
Allt och inget

off to school

Drar mig mot skolan för sista gången på ett bra tag. Vi hörs med dunder och brak när jag slutat!
Ha en bra dag i solen!



(2)
Äta bör man annars dör man

Dags att spänna musklerna



Hallå på er! Jag skriver lite snabbt nu bara eftersom jag dels snart slänger ut datorn genom fönstret pga ilska och sen är jag även sen ner till gymmet. Fruskost bestående av keso, banon, hallon och en macka med skinka + mjölk. Så kan en fredagsfrukost se ut om man känner för det! Dags att spänna musklerna!



(2)
Träning

kick some ass



Jag har varit borta från träningen utav olika anledningar ett tag nu och känner att det är på tiden att ta tag i allt igen. Fastän min förkylning inte släppt till hundra procent tänker jag ta mig till gymmet imorgon. Även om jag så måste släpa mig själv ner genom snön. Jag har även bestämt mig för att sluta äta allt vad smågodis innebär (det senaste har jag ätit det nästintill varje dag..fy skäms!) och försöka bättra min kost överlag. Jag ska säga er att det är förbaskat svårt när man jobbar på McDonald's så förmodligen kommer jag inte lyckas med just den biten om man säger så haha.

Nej men nu ska det bli skärpning och jag var tvungen att skriva det här eftersom jag då inte kommer att våga fuska. Okej, jag ska åtminstone försöka att inte göra det! Men ibland måste man få unna sig godsaker, i rätt mängder!



(3)
Kläder

Fur Fur Fur

Jag blir snart tokig. Har länge letat efter en svart och fin pälsjacka men den enda snygga jag hittar är den på Chicy för 1200:- , jag vet inte riktigt, men det känns ganska ovärt pengarna. Nåväl, om någon där ute har tips får ni mer än gärna höra av er, nu ska jag leta vidare!




(2)
Allt och inget

here we go again



drar mig sakta men säkert in mot skolan. Snacka om kort dag!



(0)
Photography

Doggelito





Tänka sig att ett djur som en hund kan vara så bra. Det är lustigt det där.




(0)
Allt och inget

22.09

Bion var helt galet bra så jag kan starkt tipsa om att boka in er på ett biobesök framöver! Subway-mackan var även den utsökt och nu tänker jag krypa ner under täcket hos min fina brunett. Hoppas ni alla haft en bra dag! :) (Varför funkar inte blogg-appen?!)



(0)
Allt och inget

Mission Impossible

Om ni läser rubriken ovan får ni svaret på vilken film jag och grabben tänkte ta en närmare titt på ikväll i biosalong numero tres. Fram tills dess hade jag tänkt plocka undan och röja på rummet, kanske att den stora tunga läxboken släpas fram en stund om tiden finns.



(0)
Photography

I mitt vita vinterland






(0)
Allt och inget

cause I feel free like a bird





Vilken panik jag fick i morse när jag vaknade och insåg att i samma stund som jag kollade uret, började jag också skolan.. Ja, naturligtvis hade jag försovit mig. Men det var ju tur i oturen att vi bara hade Svenska på schemat iaf. Frågan är vad man ska hitta på en onsdag som denna?



(4)
Allt och inget

Think I'm back on track - again




Med mer plutande läppar än någonsin är jag tillbaka på denna sida för att försöka uppdatera så gott jag kan och bli av med kli i fingrarna. Dessvärre har jag en känsla av att det kommer bli få inlägg och mesta dels mobil-bloggning som gäller. Men vad sjutton gör det?

Jag måste bara säga tack till Ted som hjälpte mig få en design på nolltid, kokosboll och allt till äran haha. Headern får pryda tills vidare helt enkelt!

Är ni med mig boys and girls?