(1)
Allt och inget

I just came to say hello



Hej fina ni!

Blogglusten har inte riktigt funnits den senaste tiden men jag lovar er att den börjar infinna sig mer och mer ju varmare och soligare vädret blir ute. Är det bara jag eller visst blir man på bättre humör? :) Så länge får ni mer än gärna följa mig på instagram där namnet är så fint som franniejr.

Ha en fortsatt bra dag!



(0)
Inspiration

När datorn gör som den vill..


...och vägrar samarbeta, bjuder jag på två bilder på apsnygga Angelica.

Idag var det måndag igen och efter en helg och en måndag bestående av jobb, träning, utbildning och alldeles för lite sömn känner jag att jag struntar i läxorna för kvällen och utnyttjar min långa sovmorgon till det imorgon. (Det tog datorn en timme nästan att få fram mitt arbete..Go 1800-talet..) Förresten så har jag hämtat ut ett paket på posten med kläder som jag helt hade glömt bort. Några veckor senare är de iaf i mina händer och trots att jag är pumpkinhead kan jag inte låta bli att jag tycker om färgen orange något otroligt till våren och sommaren. Finnemang!



(1)
Hänga runt, glida runt

Euphoria



Jag hade som väntat en otroligt bra fredagkväll med brudarna på bilden ovan. Jag vill ju inte skryta eller så men jag var ganska så kick-ass grym på Wii vilket resulterade i att jag blev utslängd på gatan.. Haha skämt å sido. Just nu sitter jag här redo för att gå och lägga mig. Det enda problemet är bara att min såkallade sovkompis inte dykt upp än. Jösses vad fel det lät, men jag väntar alltså på Sebastian som slutade jobba kl 1. Har hunnit med massa efter att mello tog slut (Heja Loreen!!) så jag klagar absolut inte på min "egen-tid" jag hunnit få (vilket iofs är det enda positiva med att han jobbat så länge). Nehe, ska förbereda mig på kramkalas så vi får höras imorgon kära ni! :) 



(0)
Photography

Wanna Go Back






Underbara New York



(0)
Allt och inget

Lever I Nuet




Bjuder på en gammal bild och tar samtidigt ett djupt andetag. Thank God it's Friday! Det har av någon anledning varit en jobbig dag rent mentalt men jag antar att det har med för lite sömn att göra.. Kvällen kommer bli desto bättre då Emelie och Sara får stå för sällskapet. Wii-kvällen som vi skulle ha för två veckor sedan slutade med tjöt och mat i fyra hela timmar så förhoppningsvis orkar vi resa oss från bordet idag haha.

Ni får alla ha en jätte bra kväll! :)



(0)
Photography

Rise And Shine







(0)
Hänga runt, glida runt

En Onsdag I Ullared





Det befann sig lite bilder i mobilen som jag tänkte kunde få pryda denna tomma sida. Falkenberg och Ullared- suddigt och fint.

Efter en förbannat jobbig träning har jag duschat länge och ätit knäckebröd, keso och paprika och jag njuter av tanken att det imorgon är fredag. Det är fruktansvärt onödigt att klaga på denna vecka då jag varit ledig två dagar och även utnyttjat dem på bästa sätt! Ni får alla ha en fortsätt trevlig kväll, själv slocknar jag när som helst haha.



(1)
Kläder

Skull Skull Skull


idavendela

T-shirt från zara. Tycker att den är ganska så skit ball faktiskt!



(0)
Allt och inget

KONY2012


Jag är övertygad om att de flesta redan sett detta klipp men om ni inte har tagit er tiden att göra det så ber jag er, titta på det här och sprid det vidare!

 

 

 




(1)
Allt och inget

What's Going On?




Är det inte typiskt? Igår skrev jag om att jag längtade efter sommar och att det va svårt att sätta finger på vilken årstid det verkligen är. Jag borde egentligen inte blivit förvånad när jag skymtade snön utanför mitt fönster i morse men kom igen, det räcker faktiskt nu. Jag får trösta mig med att jag har en väldigt fin och lite halvt snarkande kille i min säng just nu. Tänkte slänga ihop några scones och sen väcka honom för en mysig frukost tillsammans. Ibland är även jag rätt bra!



(0)
Allt och inget

I Won't Give Up On Us


Fortfarande lika fantastisk refräng

Idag är det endast hundra dagar kvar till studenten. Hundra pluttiga dagar som kommer försvinna snabbare än blixten! Självklart firas det hela med en studentfest men jag prioriterade bort alkoholen och umgänget för att spendera kvällen på gymmet. How awesome? Nej men skämt å sido, jag hade verkligen ingen lust att gå ut idag och konstigt nog har jag aldrig fattat grejen med att gå ut mitt i veckan fastän man är ledig. Jag må vara annorlunda men jag står för mina åsikter. Det kommer dessutom fler fester närmare dagen med stort D som jag får försöka ta vara bättre på.

Jag har åtminstone fått bygga lite benmuskler och sprungit på löpbandet i 30 min, firat Adam som fyller 19 idag och även varit i Ullared och Falkenberg med syster yster. (har ni otur visar jag mina inköp imorgon (; ) Det har varit en riktigt bra dag med andra ord och det bästa är att jag imorgon inte behöver tänka på att ställa någon klocka! Ljuvligt!



(0)
Photography

The sky is falling down




Bilderna ovan visar hösten, den årstiden då jag faktiskt tänker mest på sommaren konstigt nog. Man vill liksom inte att de sena och varma kvällarna helt plötsligt ska försvinna. Just nu vet jag inte vad det är för årstid, men ett är säkert och det är att jag ser fram emot att slänga ner tjocka tröjor och annat ur garderoben och hänga fram klänningar, sommarskor, jeansshorts och bikinisar i mängder. Sommaren, eller åtminstone den fina våren, är mer än välkommen nu!



(0)
Allt och inget

Födelsedagar och trevligheter

Igår var det den 5 mars vilket betydde att Sebastian var födelsedagsbarnet och hela 22 år fyllda. Det firades med fantastiskt god buffé på Pallas Athena, presenter, fika och trevligheter med familjen hans. Imorgon och på torsdag är vi lediga så fastän schemat visar 17.00 idag känner jag ingen större ångest för det. Härligt!



(1)
Hänga runt, glida runt

this weekend







Jag har haft en jätte skön helg tillsammans med människor jag tycker om. Badminton, sol, tacos, skräck, världens godaste sour cream & BBQ-nachos, skratt, blå himmel och mys i mängder, sammanfattar det hela väldigt bra! Jag hade tänkt att försöka ta tag i mitt körkort nu och har för andra gången bara (!?!?) i mitt liv idag suttit bakom ratten. Men det fina vädret och en motivation från jag vet inte var, har fått mig att ta tag i det. Om en stund är det dags att spela träningsmatch och om jag är taggad!



(1)
Allt och inget

tacomys

Att spela badminton var fruktansvärt roligt och om jag möjligtvis har träningsvärk imorgon så kommer det deffinitivt vara i magen. Jag skrattade så mycket att jag tjöt! Nu inväntar jag och Sebastian Sara och Daniel för tacomys och om jag och Sara får vår vilja igenom blir det mello! Ha en trevlig kväll hörrni! Imorgon lovar jag att bjuda på bilder :)




(0)
Allt och inget

Vad sjutton har jag gett mig in på?!

Förbannade dator. Jag hade skrivit ett långt inlägg och så försvann allt. Jag får sammanfatta det hela kort.
Igår fick jag äntligen träffa en saknad pojkvän som legat på sjukhus och vi slappade framför Transformers. (galet bra!!) Idag har jag antagit utmaningen att spela badminton med mina tre undersåtar som ska få så mycket pisk! I ärlighetens namn så suger jag på badminton... Kvällen bjuder på tacos och andra festligheter tillsammans med dessa tre. Ha en strålande dag så hörs vi imorgon, nu har jag bråttom!



(2)
Photography

människans bästa vän









(0)
Äta bör man annars dör man

Kyckling och Bacon gör susen



Det är fredag och solen skiner som den numera alltid gör. Jag klagar definitivt inte på det utan njuter istället av en baguette. Jag var värd den!