(5)

It's one of those days.



Idag har min dag varit rena rana skämtet ungefär. Jag började nästan undra om det inte var 1 april idag trots allt! Det började med att jag försov mig och vaknade 9.30. Alltså 3,5 timmar senare än vad jag borde. När jag väl kom till skolan höll jag på att göra i brallan när väntan på resultatet i matteB skulle komma. Men det gick över förväntan och jag är jäkligt stolt över mig själv, så nu i helgen tänker jag banne mig bränna boken för gott! Efter att humöret stigit en aning var det dags för nästa dom. Eller snarare utskällning. Usch, jag förstår inte ens varför jag nämner dagen i repris om den nu varit hemsk. Jag kan åtminstone meddela att den slutade lyckligt med en trevlig pratstund tillsammans med Mathilda på stan och efter det några timmar bland goaste gänget på jobbet! Imorgon går vi mot helg vänner, stå ut!



(0)

som ni ser..



..är jag t.om argare än hulken, kort och gott. När jag fyller år önskar jag mig en rejäl väckarklocka som låter högre än polissirener och skolans brandlarm på samma gång! Dags att dra sig mot skolan och få domen om matte B, senare är det jobb som gäller!

Tjingeling!



(1)

tillbaks på ruta ett



Det var med osäkra men stadiga steg jag promenerade till Ica innan. B&J's och VR blev mitt sällskap för kvällen en stund istället för skolböckerna. Ganska så okej faktiskt. Jag har även bytt ett par ord med min fina vän Emelie, eller stockholmaren ska jag nog börja kalla henne förresten. På fredag kommer hon hem och då ska vi fira henne med massa gott käk och en massa festligheter. Der ser jag fram emot otroligt mycket! Ojojoj. Nej nu väntar sängen på mig så det är bäst att dra sig ditåt! Sov gott med er!



(0)

glassfrossa


Jag har suttit och velat i nästan tre timmar nu och mina funderingar har sett ungefär likadana ut hela tiden. Ska jag gå ner till affären? Orkar jag gå ner till affären? Är det värt att gå ner till affären? Jag vet att svaret varit självklart hela tiden men den lata sidan inom mig (jag menar naturligtvis den bekväma sidan) har legat på lur hela tiden. Det är ju trots allt 300 steg vi snackar om!

Okej, det skulle t.om vara värt 1000 steg också egentligen med tanke på att det är Ben&Jerry's vi snackar om!
På med jackan bara!



(0)

slipp repiga solbrillor i sommar





ph: me

För hundra riksdaler kan du få denna fula men coola sak från monki. Perfekt för glajjorna i sommar om du har dom liggandes i väskan! Okej jag erkänner, jag tycker den är skit ball! haha



(0)

ska man leva gott, ska man äta gott




Jag har en teori om varför jag mådde pyton i morse och stannade hemma ytterligare en dag. Eller min teori stämde inte överns med hjärnan själv (min egen mamma) Dom har en förmåga att alltid tydligen ha rätt i sista stund. Jag kan knappt bärga mig till jag själv blir morsa. "Ha-ha, du. har. . fel. min son!" Mäktiga ord och mäktigt med makt!  Gårdagen med brudarna i laget blev skrattfylld och lika rolig som vanligt. Planeringen om nästa helg då vi ska ha träningsläger börjar även sakta men säkert ta form och fy sjutton vad jag längtar!



(0)

Do it like a dude



Jag blir skitskraj av vidoen för tjyven! haha



(0)

Jag har kommit på att..



- chokladbollar är grymt bra att ha som plugggodis, så länge man inte äter upp alla inom loppet av tio minuter..
- det är omöjligt att få högsta betyg på provet imorgon med tanke på att det är minst tjugo olika powerpoints med trettio olika sidor på varje..
- jag faktiskt inte bryr mig speciellt mycket om provet eftersom life goes on ändå, som man brukar säga.
- jag ser fram emot kvällen med pizza och fotbollstittande med laget i klubbstugan, jag har inte vistats utanför huset på två dagar.
- om någon går förbi vårat hus och tittar in genom fönstret lär dom tro att jag är naken, så det är nog bäst att jag kastar av mig handduken och tar på mig kläder nu. Naket och galet, vad är jag för en!



(3)

tattoos





I natt drömde jag att jag tatuerade mig. Jag som alltid varit så emot att "förstöra" sin kropp med massa bilder och konstiga texter hitan och ditan. Men saken är den att så länge motivet har en betydelse för personen tycker jag att det är riktigt snyggt och då blir jag mer förstående till varför folk gör det. Men att tatuera varje tom yta på kroppen kan jag dock inte riktigt förstå haha. Om jag en dag hittar en fin text som sätter sig i hjärnan, lär min kropp bli prydd även den! Nu skriker väl mamma för fulla muggar antar jag, amen!



(0)

desperate housewives


Idag är febern borta men jag bestämde mig för att stanna hemma en extra dag för säkerhetens skull. Det är ju ganska onödigt om skiten kommer tillbaka igen menar jag. Så min morgon har bestått av att baka scones, det är fruktansvärt gott men ack så underskattat i detta samhälle! Hemmafru är nog något jag skulle passa bra som i framtiden faktiskt. Så om du är rik och singel, slå mig en signal vettja!



(2)

summer love happen so fast




(1)

Två fredagar i rad..






..har vi gått klädda i lakan och burit runt på kameror och stativ till höger och vänster. En karriär som skådespelare kanske skulle vara något alltså! I'm the new Brad Pitt!



(2)

sick and tired of being sick and tired


Om man bortser från att jag vaknade när min klocka ringde kl. 6 i morse då jag var uppe för att kolla om jag hade feber (39 grader på pricken) så har jag sovit i femton timmar. Jag höll på att smälla av när jag såg att klockan var 12.30 haha. Men å andra sidan har febern sjunkit något tack vare alla vita piller jag proppat i mig. Gott snack!



(0)

unstoppable




Godkväll på er!
Vad konstigt det känns att klockan slagit halv åtta och det fortfarande är ljust ute. Det tog mig cirka..hmm..hela dagen att komma på att det blir ljusare på kvällen tack vare att man ställt fram klockan. Snilleblixt är nog inte mitt riktiga namn direkt! haha.  En helg som denna har jag råkat jobba lite för mycket, sovit alldeles för lite och blivit sjuk sådär onödigt lagom till kaoset av läxor och prov i skolan. Men what the heck, jag lever ju trots allt och fastän snön börjat yra ute precis för stunden tänker jag ta mig en lång dusch och tänka på att det är mindre än tre månader kvar tills jag hälsar på syster och hennes NewYork.

Jag känner mig starkare än någonsin!



(0)

alla vi som överlevde engelskaredovisningen





Äntligen är det över!
..för den här gången



(1)

ännu en dag, jag vaknar upp igen


Godmorgon kära medborgare!
Gårdagen bjöds på en trevlig skoldag med följd av jobb och slit. Nog märktes det att det va löning igår och folk inte hade bättre för sig än att antingen gå på håkan (det är en bra grej dock..) eller åka till McDonalds och äta! Hujeda mig. Mathilda och Julia, det där va absolut inte riktat till er! haha. Jag va hemma strax innan klockan slog midnatt och idag väntas ännu ett låångt pass. Skillnaden från igår är väl bara den att min hals blivit igensvullen och det gör satans ont varje gång jag sväljer, eller ens öpnnar truten för att snacka. Men det är bara till att bita ihop och servera på så det ryker! De andra på jobbet blir nog glada om jag är lite tystare ;) .  Have a nice day så hörs vi antingen ikväll eller imorgon! :)




(2)

Våffeldagen en fredag

Tumblr_lguvcjtnyh1qc6qu8o1_500_large

Dagen till ära har vi haft engelskaredovisningen som skulle blivit gjord förra veckan. Det kändes som jag skulle dö vilket jag konstigt nog inte gjorde. Ikväll blir det jobb till klockan 23 och jag tänker leva på vår lilla incident som hände i matsalen, hela dagen!

Treorna : "VEM VILL GÅ I TVÅAN NU, INGEN INGEN!"
Vi : "VEM VILL BÖRJA JOBBA NU, INGEN INGEN"

Vi är rediga brudar vi haha.



(0)

summerfeelings






(0)

think about it



our lives are books and each day is a page, we can't erase what has already been written. but we can always try to make the next page better.



(0)

it´s a beautiful day





Med tanke på det väder vi har idag känns det ganska konstigt, och även en aning orealistiskt att det för exakt en vecka sen va snökaos.. Bussar va inställda och snön täckte gatorna så långt ögat kunde skåda. Å andra sidan klagar jag knappast för att solen är här och att det förhoppningsvis snart är vår. Vinterkängorna skulle jag vilja ställa undan för gott och istället traska omkring i converse dagarna långa. Länge leve solen!



(0)

let´s afro


Dags att shaka loss till lite affromoves innan engelskan och föreläsningen om förintelsen (tror jag?). Sen är dagen slut och det blir till att spana in "nya" intersport! Sportigt värre.
Vi höres brudar!



(4)

smack that






Efter endast en lektion idag i skolan gick jag och väntade på att Jossan skulle sluta så att jag någon gång kunde få sätta mig på ett fik och njuta av något ätbart. Och att självklart få träffa bruden själv haha. Med nöd och näppe hann jag med bussen och vi satt och tjötade i flera timmar innan en snabbrunda bland affärerna även hanns med. Därifrån tog jag mig sedan vidare till systern, ett vattengympa-pass (eller "sextio-plussare"-pass om man så vill kalla det..) skulle genomlidas, och nu är jag alldeles mör i kroppen. Utsikten var fin en kväll som denna åtminstone så det gjorde att tiden gick lite fortare haha. Nu ska jag äta upp mitt potatismos och tagga affrodans på friskis imorgon. Jag undrar hur det kommer sluta..



(4)

Idag gör vi tummen upp för:


  • att fastän jag missade träningen igår och jobbade istället blev min kväll kalasbra i ett tält till skjorta!
  • att jag gick upp halv sju för att plugga fastän vi har sovmorgon idag. Ovärt, men duktigt!
  • att man blir lycklig av solen och minst lika lycklig av att träffa Jossan idag (!)



(1)

Det var ju det där med solglasögon också..




(2)

Snön, du må vara vacker, men du har gjort ditt nu



make avatar

Efter två timmar i bassängen är jag helt slut! Vattengympa bland sextio-plussare är verkligen ingen dans på rosor måste jag erkänna haha. Men det är grymt bra träning åtminstone så jag antar att jag får trösta mig med det! Nu ska jag äta upp mitt knäckebröd och dricka upp mitt te innan det är dags att inviga sängen för denna gång. Ni vet flugan som väckte mig och förstörde min sömn i går, den råkade jag trampa ihjäl när jag storstädade och möblerade om igår, så nu jädrar tänker jag sova som en gudinna! Flugorna hör hemma i kohagen ändå..

Godnatt kära ni, vi hörs imorgon!





(6)

en underbar lördag för fotboll





Jag hade en otroligt fin lördag i solen tillsammans med dessa två flickor här ovan. Kvällen avslutades på Kebabbaren (läs det ordet som ett ända sammanhängande, så kan ni kanske föreställa er hur roligt vi hade..haha) Jag kan ju även passa på att berätta att igår, när jag själv spelade match, blev det en storseger så det stod härliga till. Första segern i smålandscupen - check! Det är så det ska vara gott folk! :D



(3)

vårväder alabama

animated gif maker

Såhär härligt hade jag det på min promenad i solen i morse (promenad och promenad, men jag va åtminstone ute i över en timme! haha) Detta vårväder skulle göra sig mycket bättre i en miljö utan snö dock!
Nu kom systern min så jag hade tänkt vara lite social innan det är dags att spela match. Bilder från gårdagen får ni se senare, så håll utkik vetja!:D



(3)

flyg fula fluga flyg






Tänka sig att jag vaknade redan halv 9 i morse! Fast å andra sidan kanske det inte var så konstigt med tanke på den där förbaskade flugan som surrat runt i  mitt rum hela natten.. Nu, en timme senare är jag iaf på benen och hade tänkt utnyttja det härliga vädret som visar sig utanför fönstret! Underbara sol, stanna nu för gott!



(8)

tummen upp..



..för att jag nu ska slänga i mig gott krubb och sedan träffa mina fina vänner!
Det kan bli svårt, men hoppas ni får åtminstone en nästan lika bra dag som jag tänker ha! :D
See you later!



(2)

summer




(0)

our new winterland




Åh vad underbart det är att inte behöva ställa någon klocka och istället bara få sova ut såhär på lördagsmorgonen! Ändå var jag uppe ganska tidigt för en timmes promenad med mor min och vår numera bambi-liknande hund, haha stackarn! Ute skiner solen så det skriker om det så att titta på fotboll senare kanske inte blir så kallt trots allt! Sällskapet av Hanna och Mathilda borde ju trots allt vara det som räknas!



(1)

me and my drum






En hur lugn och skön dag som helst utan skola övergick till en jobbkväll där det minsann var som det skulle! Det är nästan läskigt hur bra jobbarkompisar jag har, faktiskt.  Och med tanke på att jag missade min buss kom jag alldeles nyss hem och min renbäddade säng står och frestar mig till lite sömn. För imorgon ska min dag minsann tillbringas med inga mindre än Hanna och Mathilda och det lär bli grymt!



(1)

Räkfrossa!


Fy fasen vilken lång dag detta varit! Klockan är bara ett vilket betyder att det är tre hela timmar kvar tills jag börjar jobba. "Går man verkligen såhär länge i skolan?" fick jag en tanke om när jag märkte hur sakta tiden faktiskt gick! haha. Nåväl, ledighet i sitt stora drag är underbart och nu ska jag mumsa räkor bland annat. MUMS!



(2)

Pear








(0)

we love bowling





..jag har aldrig varit någon stjärna på det där riktigt..



(0)

yesterday all my troubles seemed so far away


Idag
Igår

Ända sedan jag varit liten har jag gått och hoppats på att vilken insident som helst ska inträffa, bara för att få slippa gå till skolan. Och idag mina vänner, är det en sån dag! I'm so damn happy right now, för att bussarna är inställda och skolan inte finns i siktet förrän på måndag! Gud måste hört min bön igår om att jag inte ville redovisa engelskan, dock hörde han den kanske lite för bra, med tanke på den vänstra bilden.. haha brrr



(2)

petter och jag, vi är goda vänner





En dödens träning på slutet men ack så skönt det känns efteråt! Nu ska jag hoppa in i duschen (eftersom jag va vrålhungrig är jag fortfarande skit(ig) ofräsch och föredrog käket före en dusch! Yummi haha)

God natt med er, må Gudarna vara med mig när vi ska snacka framför klassen i 70 hela minuter, på engelska! Sing hallelujah!



(2)

m.j





En ganska så jätte snygg Malin på bild från dagen, som endast bestod av en lektion. Bowling. Sen har vi spenderat några timmar i skolan och gjort en engelska-redovisning tills imorgon som jag är ganska säker kommer få omdömet "F.A.I.L". Men vad gör det egentligen när vi käkat på soya och haft en riktigt trevlig dag i allmänhet? (egentligen skit mycket, men det lät ju ganska lugnande åtmistone..) Nu ska jag byta uniform till en mer fotbollsliknande sådan. Vi hörs om några timmar!



(0)

bowling med ett gäng gorillor









(5)

THOMAS SABO




Armband inskaffat. Nu ska jag bara fylla det med en massa fina berlocker! Smaskens säger jag bara!



(0)

pretty nice day



Endast en ända lektion hade vi idag, om man nu kan kalla bowling för lektion vill säga.. Nu ska jag Bella och Malin ta oss i kragarna och plugga. Engelskaredovisning imorgon om ett ämne som går att snacka om en lektion. Jösses. Nehe, lite käk står det schemat också tror jag! Vi höres ikväll vänner!



(0)

Tekniken är det då inget fel på




Nu ska här slås strikar mina vänner!



(5)

"Det var bättre förr"






Jag satt och tänkte på lektionen vi hade idag då vi skulle jämföra hur det var att vara barn idag, och att vara barn förr. Vi alla kom fram till divirse varse svaren men det som vann överlägset måste nog vara att alla de tekniska prylarna tagit över och hela tiden går ner i åldrarna. När jag själv va sju, fanns det inte en tanke på att jag skulle använda en mobiltelefon för att smsa någon och fråga om den ville leka, som man så fint säger i den åldern (eller det kanske man inte heller gör längre..)

Oftast gick jag till personen och knackade dörr, eller också ringde på hemtelefonen förstås. Idag ser man förjämnan små knattar med mobiltelefoner och alla möjliga konstiga makapärer som låter och har sig. Brädspelen är utbytta mot nitendo, datten ät utbytt mot datorn och lek överlag är ersatt av Wii, playstation och Gud vet allt vad det heter! Jag antar att det är så framtiden är, och det är så framtiden kommer att bli.

Vi fängslas av tekniken och ordet "umgås" betyder inte längre att träffas och ta en fika för en del, umgås innebär att man sitter vid skype och pratar med någon. Förmodligen samtidigt som man gör annat. Jag undrar vart vår värld är påväg och hur det kommer se ut när jag själv har barn. Undra om barnen ens kommer behöva lära sig prata.. haha fy vilken hemsk bild jag fick i mitt huvud! Nej men på med pokerfacet igen..

Är jag helt ute och cyklar?



(0)

weheartit







(0)

from now on



En långpromenad med mor min fick det bli så fort jag kom hem från skolan. Klockan var då närmare sex och nu är äntligen det nationella provet i matte över! Ni anar inte hur fruktansvärt lättad jag känner mig för att den kursen är borta, väck, finito - för alltid! Det ända som återstår är att bränna boken, men jag måste vänta i en vecka eller två tills jag försäkrat mig om att mitt slutbetyg inte har två felaktiga bokstäver som skär i öronen när man uttalar dom - IG. Efter det, lovar jag att jag ska bränna varenda litet papper och skratta högt och ljudligt. Kanske skulle man ta en bild och skicka till min lärare också?



(5)

Imorgon ska du brännas på bål, mattebok



Matteplugg till över klockan fem i skolan, ätit godis tills jag fick spykänsla, skrattat med Bella och Malin, och nu missa Hv för att fortsätta med plugget av den förbannade matten. Nåväl, imorgon bränns den sabla boken efter att det nationella provet är gjort. Fy. farao. vad skönt det kommer kännas att aldrig mer behöva öppna en mattebok! OH YEAH!

Nehe, vi kanske hörs senare gott folk! Om jag inte gör som igår, somnar med ansiktet mitt i handlingen då Bella och Edward just fått sitt hus. (Twilight-nörd och störd,  jo tack jag vet)



(0)

PANG, POFF, BANG sa det


Malin & Bella i fredags!

Dagens, veckans eller kanske t.om månadens roligaste händelse måste varit den som inträffade idag när Bella, Malin och jag stod och inväntade historialektionen. Bella skulle styla och visa att hon hade benmuskler som hette duga och tog Malin som tyngd över sig samtidigt som hon lutade åt sidan. *PAAANG* sa det, och både jag och Malin tittade samtidigt ner på golvet för att titta vad det va som hade tappats. Men det var ingenting som föll på golvet så vi stirrade på Bella som blev generad. För vet ni vad det va som lät? Jo, inget mindre än Bellas byxor, som spack! hahahaha. Så mycket som jag skrattade har jag nog inte skrattat på evigheter! Ni skulle sett vilket enormt hål det blev! Jag skrattar fortfarande av tanken haha.



(1)

tisdag tisdag tisdag



Nervös blick, nervös tjej.
Om en halvtimme är det dags att gå till bussen så lite spackel och ett par strumpor ska på, sen är jag så gott som redo för att gå! (Läs det med inlevelse och få med rimmet då!)

Ha en grym dag i det kalla vädret så höres vi senare dudes!





(4)

Klipp aldrig manen på ett lejon



Jag var bara tvungen att visa en bild på vårt dåvarande lejon till hund. Han ser numera ut som bambi och fy sjutton vad jag skrattade när jag såg honom! Han är sötare i verkligheten haha.



(0)

2+2 = 7 ?



Med en sådan här smickrande bild hälsar jag mig själv välkommen hem från skolan. Jag kom visst hem senare än väntat med tanke på att matten drog över och jag påväg till bussen kom på att jag ännu inte lämnat in en uppgift. Ops. Men nu är det hela grejat och jag hade tänkt slänga i mig lite käk innan den fina matteboken plockas upp ur väskan! Den är så välkommen så..



(6)

bokmalen malin






En söndag som denna har jag pluggat alldeles för lite. För att vara ärlig, ingenting alls. Jag upptäckte just att de där 400 sidorna jag har kvar i min bok aldrig kommer kunna bli utlästa och redovisas om på torsdag..om inte..just det, om inte jag faktiskt läser som en spettad hamster och ger mig den på att klara det! (det är omöjligt, jag vet, men jag måste försöka psyka mig själv lite. Jag tar det inte lika hårt då (; ) Jag fick massa energi från träningen då vi spöade grabbarna, vilken känsla förövrigt! haha. Just det, boken var det!

Ni glömmer väl inte solsidan klockan 8 gott folk? :D



(1)

en fredagkväll




Bortsett från att datorn började blinka precis när vi pratade om andar och andra läskigheter (haha) så var denna kväll helt klart mer än bra!





(0)

Saade och hans babyface




Igår blev det ett niotimmars-pass på jobbet efter ett två veckors uppehåll ungefär. Jag har nog aldrig varit så stressad som igår när jag fick springa som en idiot mellan både dt1 och dt2 i driven. Men vi grejade det, tillslut! haha. Vaderna sprängdes som en bomb när klockan slog åtta, vilket innebar att jag slutade lagom till the big final av melodifestivalen. Så jag skyndade hem till Natta där det käkades mumsigt och tittades på Saade och hans babyface innan vi avslutade den sena kvällen med inception!
Hoppas din helg har varit lika grym som min!



(1)

må du brinna i.....elden



Malins hus är bombaderat av dessa! haha




Rynkade pannor och aniktsuttryck som frågetecken är våra riktiga jag då det handlar om matte. Hujeda mig vad jag vill bränna upp den boken efter onsdag då vi har nationella prov i matte b.
Burn baby burn!



(0)

gott snack!




Igår hade jag en hur mysig och trevlig kväll som helst tillsammans med fina tjejer. Vi åt gott, skrattade högt och hade sådär allmänt trevligt ni vet. Mer än så hinner jag inte skriva eftersom jag strax ska bege mig till jobbet. Det är ju för sjutton final i melodifestivalen i kväll så frågan är om jag inte nördar mig på jobbet framför det haha. Vi höres och ha en grym dag!



(0)

I want to impact the world but can´t do it alone





Igår var jag och Bella med om att göra tre goda gärningar för människor i vår närhet.
- Vi frågade en grabb om han ville sitta vid vårat bord i matsalen , han såg lite ensam ut.
- Vi visade några vägen till Stora Hotellet, vilsna skåningar alltså..
- Vi hjälpte en väldigt gammal dam i kön på McDonald´s, som förövrigt skulle käka mat för fyra pers.
Jag måste nog erkänna att Bell va största stjärnan i dramat men jag stod ju åtminsone bredvid och tänkte goda tankar om människorna - det borde väl också räknas, eller? Alltid är det ju tanken som räknas säger alla, hmm haha. Det ordspråket kan bli ganksa galet i vissa sammanhang minsann!



(0)

Dag 21. en bild på mig som är tagen utav någon annan



Slickat backslick på bion en kväll tillsammans med Mathilda och Hanna. Charmigt!



(0)

stå ut en natt, snart är det fredag!




Såhär snygg kan man bara vara när man kört svinig intervallträning i 20 centimeters blask och löpning i mängder. Men det känns fruktansvärt underbart i kroppen just nu bortsett från mina vader som håller på att sprängas. Sova några timmar hade jag tänkt att göra nu när lyxfällan slutar och längta till morgondagen som jag är övertygad om kommer bli alldeles grym!

Sleep well people!




(0)

Det där med att rädda liv alltså..





..är nog inte riktigt min grej..

Om en halvtimme kommer coach och hämtar mig. Träningsdags i detta skitväder och oj vad taggad jag är.. Inte riktigt med tanke på att min och Fantls hemliga krubb står uppe i halsen fortfarande haha. Vi hörs senare dudes!





(3)

Dag 20. min favoritfilm


Jaha ja, då va det dags att uppdatera dag 20, vilket jag skulle ha gjort för en evighet sen ungefär. Men det stora dilemmat är ju då det att jag inte har någon direkt favoritfilm. Skräck, komedi, science fiction eller kärleksfilmer, det finns så himla många olika genrer på filmer. Men skulle jag vara tvungen att välja skulle det bli någon verklighetsbasserad om krig, slavar, fängelse you name it (eftersom jag är en stor megatönt som älskar sånt) Annars går ju alltid filmer som Step brothers alltid hem då man viker sig av garv och får six pack lagom till att filmen är slut! Gratis och rolig träning, ni borde testa!



(0)

Ännu en dag




Jag vet någon som kommer vara dödens i skolan idag.. Oups..
Nu är det dags för ett svettigt pass innan engelskan drar igång med världens bästa lärare, tro mig! haha
Ha en superbra dag så  höres vi latero!



(1)

Alla dessa figurer hit och dit..



Ni vet alla de där tjejerna som va galna i Tokio Hotel och inte till råga på sångaren Bill, eller alla som hade affischer på Darin överallt på väggarna i rummet, som ville gifta sig med någon av medlemmarna i Backstreetboys eller Westlife eller kanske vara Hermione i Harry Potter. Jag måste erkänna att jag aldrig förstått mig på hur i hela friden man ens kan få en sån tanke och nästan avskytt det betéendet hos människor. För jag menar, hur stor är chansen att Darin plötsligt ringer en dag och bjuder ut än på dejt? haha. En sak som är ännu värre är att jag blivit som besatt av sista Twilight-boken och blivit en "små-tjej" jag egentligen avskyr (!!!!!) och det måste ju nästan vara tusen gånger värre än det tidigare nämnda..?  Malin, Malin, Malin, vad sjutton ska det bli av dig undrar jag.. Men detta är bara en tillfällighet, tro mig! haha

Jag tror banne mig jag behöver sova på saken!



(0)

"Ni får inte säga ett ända elakt ord, förstått?"



Tummen upp för det!


Vår lärare måste vara ett geni.
Att införa en läxa med kategorin "Inte snacka skit om någon" borde ju vara hur enkel som helst att genomföra, eller? För varje gång man säger något får man en "prick". Så nu jädrar gäller det att vara en god medmänniska mina vänner.
Inte ett ända elakt ord om någon, testa ni också vetja! Det är tyvärr svårare än man tror..



(3)

Rihanna vs Willow Smith?







Är det bara jag som tycker att dessa två låtar påminner om varandra sjukt mycket? Rihanna kanske får passa sig för tioåringen i fortsättningen, who knows?



(1)

Om ops2d får bestämma..







..blir det fika dagarna långa och i ärlighetens namn tror jag att den vardagen skulle passa mig och mina smaklökar perfekt! Dock inte min kropp efter en veckas fikande eller två.. haha.



(2)

flyg fula snö flyg, och den fula snön flög






Det är ju en himla tur att det inte snöar ute ialla fall lagom till man ska hem från skolan. Och lagom till att man trodde att den var borta för all framtid! Eller okej, det var ett önsketänkande, men åtminstone för den här gången..  Försvinn nu vita sörja, vi vill ha vår och sol. Tro mig, jag vet att ni tycker det också!



(1)

fettisdagen




Fettisdagen betyder väl ändå inte att man bara behöver äta semla? Vaniljbulle, sockerbulle eller vad tusan det heter borde vara att föredra istället!



(0)

samlar vuxenpoäng




Det är ganska så konstigt att lite motion kan få tankeverksamheten att fungera annorlunda, faktiskt. Nu ska jag ta mig en kopp te och läsa lite. Vuxenpoäng var det här ja, catching!



(0)

- what the heck, gör en barney





Jag har kommit på att varje gång jag försöker göra någonting bra eller glädja någon annan blir allting pannkaka. Att planera och överraska är inte riktigt min grej, speciellt inte när det blir två sådana flugor i en smäll. Eller på en dag- besvikelse. Jag antar att det är själva tanken som räknas trots allt. What the heck, vi kör en Barney på den och säger de magiska orden
- when I get sad I stop being sad and be awesome instead!
I feel much better. Och eftersom planerna inte blev som dom skulle drar vi till med en långrunda i det kalla mörka för att bråttas med mina onda tankar och göra ketchup av dom! Perfekt till kvällsmaten!




(0)

tro inte allt du ser eller hör



"Men snälla nån vad pigg jag är idag då!" slog mig tanken när jag knallade till bussen i morse. Så fort det stora färdmedlet anlände och jag satte mig på sätet näst längst fram fick jag igen min dom och satt och slumrade hela vägen tills det var dags att byta buss. Och hela långa dagen har jag gått och gäspat och kämpat för att hålla ögonen öppna. Å andra sidan gjorde det två och en halv timmas långa provet mig piggare av någon konstig anledning. Hmm, psykiatri alltså, tror det ligger mig varmt om hjärtat..



(0)

sun is rising




Snart mina vänner, snart..



(0)

don´t eat yellow stuff


what a nice pose.. haha



"Måndag morgon och mitt huvud känns så kallt" , så sa en tant varje måndag i fyra veckor när jag var på praktik i ettan. Så säger hon förmodligen fortfarande om jag skulle få gissa. Eller tja, om hon lever vill säga.. Nu borde jag kanske käka min gröt innan den kallnar och även försöka göra något åt mitt hår som står rakt upp i vädret. Ha en strålande dag och käka inte gul snö!



(0)

don´t forget




Älskade sol, du har varit saknad så in i! Ni får verkligen be om ursäkt för att jag totalt dyrkat solen i de senaste inläggen, men jag trodde att jag höll på att gå under ett tag av grå- och tristhet, eller något i den stilen!
Solsidan börjar om fyrtio minuter så nu jädrar blir det att duscha snabbt! haha



(3)

utan dina andetag






Gårdagen var för himla bra tillsammans med Mathilda efter att jag hängt en stund med mina grymma grabbar till grannar och vänner. Melodifestivalen (som förövrigt va fruktansvärt segt med tanke på gamla bidrag..) gott käk, musik från kvinnan med gudomlig röst, tårar, skratt, godis och Bridget Jones dagbok. Perfekt om man behöver en lugn lördag helt enkelt. Vänner måste vara världens bästa skapelse, believe me!



(4)

så länge vi båda andas





Skön, solig och varm är tre bra ord som beskriver denna söndag perfekt! I vanliga fall brukar jag känna söndagsångesten komma krypandes såhär på eftermiddagen, men sanningen är den att det otroligt härliga vädret fått mig på strålande humör att jag inte ens hunnit tänka på att det imorgon är skola. Okej jag erkänner, det är inte bara solen som fått mig att skina ikapp med den, utan också Edward i boken ovan som gör att jag hamnar på andra tankar och drömmer mig bort.. Töntvarning var det här ja ;) haha



(1)

vi är som vi är när vi inte blev som vi skulle






Tokigt avslut på min fredagskväll!




(2)

sunshine tour





Imorse vaknade jag lagom till att mamma skulle gå ut en sväng med vovven, och med tanke på det fina vädret även denna dag kunde jag inte låta bli att dra på mig jackan och följa med. Nu hade jag tänkt sätta mig i solen på altanen och läsa lite granna. Man får passa på att njuta av det fina vädret så länge det varar för tusan.  Men först, leta reda på glajjorna!



(1)

upp upp och iväg

make avatar

Om en stund ska jag bege mig till bruden ovan för att kika på melodifestivalen och ha en allmänt mysig lördagskväll. Vi höres senare tycker jag!



(1)

news


Coola ringar och söta örhängen, thats what I´m talking about!



(2)

Baka baka liten kaka

animated gif maker

Hmm, konstigt nog har jag ingen "efter" bild på bullarna, undra vems fel det är? haha



(1)

it´s a beautiful day




Jag sitter och sjunger det högsta jag kan i takt med the script och visst känns det att jag inte var hemma förrän vid tre i natt. Jag hade en grym vistelse tillsammans med Connor på fiket som följdes av en trevlig tid med Mathilda och det i sin tur följdes av bullbak och skräckis tillsammans med gamla goa människor. Jag hade en grym dag igår med andra ord och denna dagen tänker jag ta till vara på genom att plugga lite innan Adam och Hannes gör mig sällskap ute i solen. Det är ju helt underbart väder idag flickor och pojkar, så sitt inte vid datorn och slappa- gör någonting! haha


Ha en fantiskt dag!



(1)

lucky me lucky you






När gårdagens träning blev inställd kunde jag inte låta bli att passa på att götta mig till det yttersta! Varm choklad och cupcakes är något man borde unna sig oftare vänner. Några gram mer på vågen möjligtvis, men vem sjutton bryr sig?
Coach, jag skyller det hela på dig helt enkelt!



(0)

friday all day



För drygt en timme sen ringde väckarklockan och jag kan säga att det inte va långt ifrån att jag drog täcket över huvudet och somnade om. Men nu är jag åtmisntone på benen och hade alldeles strax tänkt bege mig till en väldigt ovanligt kort dag. Redan 10.40 slutar jag, synd att klaga kanske? Efter skolan blir det till att träffa en bra person, helt enkelt. Ett tidsinställt inlägg kommer in under dagen så höll utkik tills dess vetja!

And hey, have a nice day!



(1)

ge mig en kaka till kaffet





Hujeda mig vilken trevlig eftermiddag jag haft tillsammans med en utav dom bästa människorna jag känner. En klassisk kyckling&mozarella smörgås slank ner, as usuall, när vi parkerar våra bakdelar på espresso house. Det där ordet bakdel har jag börjat ta över från tjejen ovan.. Ganska så jätte fult ord när man tänker efter.  Det bjöds på skratt och prat i mängder, lite fönstershopping, trevligt sällskap och sist men inte minst, karamellcupcakes! Smarrigt värre!

God natt chickens, vi hörs imorgon!



(0)

en timme över till pizza





Malin och Bella!

När man kommer till skolan och får veta att det i stort sätt varit i onödan kan man bli lite smålack sådär. Speciellt om man bor en evighet från skolan och hellre hade velat sova hela dagen. Jag tror ni varit med om samma sak och förstår min tanke! Vem föredrar inte att sova? haha. Fast å andra sidan kom den blonda tjejen av oss vars namn Bella på den brillianta idén att vi kanske borde klämma en pizza eller två! Hennes tanke va mer än godkänd om ni frågar mig! ;)



(0)

Dag 19. en bild på det jag köpte senast



Salt water spray, som det så fint står på flaskan. Jag va i stort behov av att bränna ett presentkort och då plockade jag på mig allt och inget. Därav detta ganska så onödiga inköp haha



(0)

what a colorful world



Jag har kommit på att nu när det börjar bli ljusare ute och snön sakta men säkert börjar smälta bort (och förhoppningsvis inte tänker komma tillbaka förrän i slutet av detta år..) så känns allting så himla mycket gladare på något sätt. Å andra sidan kanske det inte är speciellt konstigt med tanke på att man slipper allt det vita, grå och svarta. Men ni måste hålla med om att lite (mycket) färg kan pigga upp tillvaron otroligt!
Våren börjar närma sig sakta men säkert minsann, förhoppningsvis, är kanske bäst att tillägga!



(2)

weheartit




(0)

good game and cheeseburgers




Igår mina kära vänner vet jag inte var alla besökare kom ifrån. Dom ökade med flera hundra från dagen innan så började nästan bli orolig att någon klistrat upp min blogg-adress på månen eller något.. Fast å andra sidan är det inget jag klagar på haha. Jag är nyligen hemkommen från en ganska så iskall match men som förövrigt kämpades och slets in i det sista. Och vad kunde inte passa bättre om några cheeseburgare efter? Satt som ett smeck vill jag lova! ;)



(0)

gott för kroppen och knoppen




Hemkommen från en hemsk träning med intervallträning mellan lykstolparna genom hela Jönköping kändes det som! Springa mellan tre, jogga mellan två, springa mellan tre, ja ni hajar. En sisådär 430 lykstolpar skulle jag tro att det va.. Visst är vi rediga män? Och lite styrka på det satt som ett smeck för six-packet, host haha. Imorgon väntas det träningsmatch så jag hade tänkt varva ner med lite oslagbara Solsidan och såsmåningom sova efter det. För himla fint må jag säga!

Ha en fortsatt fin kväll gott folk!



(0)

Dag 18. vad jag åt idag



Frukost

Lunch

Kvällsmat

Det här var iofs igår då jag hade tänkt lägga upp detta, men med tanke på att jag kom hem sent och behövde plugga låg datorn långt bak i tankarna. Och nej, jag brukar aldrig äta såhär lite under en dag. Detta är för tusan en tiondel mot vad jag slänger i mig. Men ibland är matlusten inte riktigt där, ni vet! Mat är mitt liv, kort och gott! ;)




(0)

goda medmänniskor



Gamla bilder!

Hur bra människor har jag inte runt omkring mig då? Jag blir så himla lycklig när jag efter en tung och grå morgon får ett sms av seriöst världens mest omtänksammaste Anna. Och när man efter en lång redovisning och ett viktigt prov kollar på mobilen och upptäcker flera fina sms av människor jag tycker om otroligt mycket. Varför visar man inte sin uppskattning och glädje till andra oftare för, egentligen? Det är nog något jag banne mig ska försöka göra. Det va åtminstone en otrolig lättnad att lämna skolan idag och ha allting färdigt för denna veckan. Och en saftig macka på Clara´s med fina Josh satt fint nu innan träningen som börjar om fyrtio minuter. Aj då, det betyder att coach är här om tio min och jag måste hinna byta om! Vi hörs senare brudar och pojkar!



(3)

somtimes it really hurts



Hemsk natt och en hemsk morgon. Ibland känns det som jag slutar andas rätt som det är och lever i min egna lilla värld. Denna morgon kan jag inte riktigt hålla mina tankar och känslor i styr och tänker på allt och inget, det känns så tomt på något sätt. Helst utav allt skulle jag vilja åka och hälsa på systra mi, i det stora landet där borta. Men det kan jag ju inte med tanke på att min dag endast kommer bestå av redovisningar och prov. Men ack så skönt det kommer kännas när man fått det gjort och slipper känna stressen. Dep-inlägg dagen till ära, men det är okej ibland haha.

Använd dagen till något bra och släng iväg ett sms till någon ni saknar vetja!
Mot nästa hållplats - tandborsten!