(5)

I'm not ded, yet


Jovars, nog va det längesen man skrev här men död är jag inte, än iaf. Just nu är jag ute på praktik och ska vara det i fyra veckor, så ni förstår nog själva att det inte finns så mycket att skriva om här och tiden är knapp. Det återstår att se om jag uppdaterar mer när skolan drar igång igen.
Till helgen blir det mys hos Mathilda, awesome!(4)

Bloggpaus

Tar paus här. Känner att jag har en hel del att ta tag i vad det gäller mitt liv.(1)

22.50

I morse va jag och Emelie uppe med tuppen för att åka till Göteborg. Jag ville helst av allt åka dit för att få mig en skymt av Tim när han spelar Gothia.  Har varken sett eller hört hans röst på över en vecka så jag tyckte det va på tiden. Efter att ha åkt för långt med spårvagnen och väntan på bussar så hittade vi tillslut fram till sporthallen, 15 minuter kvar av matchen och någon blev förvårnad när han fick syn på oss... Jag lyckades inte överraska med glassen senast, då fick jag själv bli surprisen denna gång! Om det nu va så mycket att hurra för, haha.
Endast en mössa fick följa med mig hem, snålt.(2)

13.50

God morgon, höll jag på att skriva och det gjorde jag även. I natt har jag drömt hemska mardrömmar så jag känner att en nypa luft ute i det friska inte skulle sitta helt fel. Bäst att jag skyndar mig innan mörkret lägger sig.(4)

2010

Nyår i bilder:Helt galen kväll som avslutade året på ett bra sätt!
Om ni möjligtvis undrar varför det är korvar med på en av bilderna så kan jag lugna er med att det va en av alla lekar vi körde -  otroligt kul och lyckat!