(0)

Fredagsmys

Myser med popcorn framför teven. Imorgon väntas det jobb men först blir det en sväng till torget med lilla mor min. Ja, om vädret fortsätter hålla i sig då alltså. Nu hade jag tänkt avrunda för kvällen och lägga alla tekniska prylar bakom mig så att säga. Ha en trevlig kväll vad ni än gör så hörs vi imorgon amigos! :)




(0)

1.000.000 nollor


old pic, sis and me

Lyssnar på Kapten Röd och tittar på Idol. Jag måste erkänna att det än så länge är historiens sämsta säsong då över hälften varken knappt kommit i puberteten eller kan sjunga. Nej men skämt å sido, jag tycker det är synd att de flesta är så fruktansvärt unga då det mer känns som en talang-tävling för ungdomar upp till tjugo. Förhoppningsvis kan juryn sitt yrke och bevisar att jag har fel och självklart menar jag inte att varenda kotte är kass, för det finns de med otroliga röster som nästan får mig att tappa hakan. Men förhoppningsvis förstår ni min poäng. Imorgon taggar jag singstar-kväll med syster till vänster på bilden och några andra roliga människor. Kanske kan vi leva upp till idol-standarden i år? haha



(0)

tolv av tio toasters



Hur snygg är inte Fridas jacka på en skala? (Hela outfiten för den delen också) Tolv av tio toasters, minst!



(0)

give me a piece of that




(2)

the best from you




Fastän min frånvaro speglat av sig på varenda kottes skärm är det riktigt roligt att titta in här på bloggen och se att statistiken inte minskat lika drastiskt som väntat. Uppmuntran utan dess like! Idag hade jag oturen att missa min sista praktikdag pga rejält illamående och som dessvärre inte slutade speciellt bra. Nu mår jag ungefär som vanligt igen så jag vet inte vem boven i dramat är eller vad som försigår i min kropp. Men tacka att det är över vet jag!



(0)

not as red as fire




För att känna in hösten lite bättre har jag gått och skaffat mig en röd tröja från H&M. Med tanke på det fina vädret som varit de senaste dagarna nu tror jag att jag skulle kunna trivas ganska så bra med denna årstiden. Faktiskt. Tända ljus, en bra film, något gott i skålen på bordet framför och den mörka kvällen är räddad!
What the heck, let's try!



(3)

Säg bara till när var hur

Solens strålar steker mig, bokstavligen, och jag vet knappt var jag ska ta vägen i alla varma höstkläder jag tvingade på mig i morse. Här får ni iaf en bild på ett av mina senaste inköp. Blev en brun också bara för att den va så satans snygg! Don't you think?




(0)

Long time no seen

Igår sa Macken att den förbaskade blogg-appen dykt upp. Det va på tiden! Värt att testa tänkte jag när jag stod i min ensamhet i väntan på det sena tåget!




(0)

För vad gör det om hundra år?

04.40 ringde min klocka i morse och det tog ett tag innan jag förstod att jag skulle gå upp. Slutade halv 10 igår och när jag kom hem va jag så trött att jag bara ville somna direkt, men med tanke på att syster har några kompisar hon träffade i USA på besök under helgen blev det inte allt för mycket sömn. Men ni vet vad man brukar säga, "vad gör det om hundra år?". Ikväll ska jag iaf umgås med saknade flickor från klassen och tro Pelle kameran får följa med denna gång! Ha en bra dag vänner!



(1)

you colour my world






Igår stod jag rakt upp och ner på en pall (för att se nånting) i tio timmar när läkaren skar i olika patienter. Jag fick alltså delta på tre operationer och hujeda mig vad spännande det var! Min praktik är minsann inte så dum trots allt men däremot är man helt slut efter en dag. Jag hoppas ni har förståelse för min kassa uppdatering! Idag är jag ledig och håller på att städa (vilket jag aldrig blir färdig med eftersom jag börjar på något nytt) . Just det, jag har ju redan börjar rensa garderoben så städat är det ju knappast haha. Nehe, nu hade jag tänkt laga lite mat och tagga match ikväll!



(0)

on a scale of one to ten




(0)

Regndans

Om femton minuter börjar min träning och jag undrar vad tusan jag gör på bussen, med en banan i ena handen och en telefon i den andra. Allt är skolans fel och dess hjärntvättande. Men vad gör man inte för en framtid? Nu ska jag ut och dansa i regnet, trevlig eftermiddag!



(0)

om jag vore en hund




De här bilderna vet jag att jag visat X antal gånger, men jag tycker att min (läs vår) vovve är så fin ibland att det inte är klokt. Man glömmer lätt det när han dreglar och har sig så ofta annars, nej men skämt å sido haha. Just nu befinner jag mig i skolbänken. Jag vet att jag inte är den enda som tycker det är hopplöst att vi både måste ha praktik och skola. Men what to do, det är bara att bita i det sura äpplet! Hoppas ni har en fin dag i stormen(?)



(0)

Bevis till mig själv



Har ni sett vilka bilder jag hittade? (syftar mest på den översta iofs) Detta är ganska så exakt ett år sedan och mitt hår är ju hur kort som helst (och rött) verkligen! Bevis till mig själv att det faktiskt växt lite då.. haha



(0)

Uppe innan tuppen

Igår hade jag en bra ledig dag tillsammans med Emelie på chili thai. Det råkade ätas lite föör mycket bara men vem älskar inte mat? Serious talk! Jag spelade även min första match på nästan fyra månader igår vilket gick över förväntan faktiskt. Nu är jag på väg till praktiken och hoppas på att detta kommer bli en bra dag! Amen



(2)

Tror närmare bestämt att hösten knackat på






Poncho-Lager 157/Blus-Gina/Jeans-Gina/Skor-Din sko/smycken-H&M



(1)

"Le och va glá, det är ju måndá" - Big O


ph Köpenhamn

En ledig måndag som denna hade jag tänkt börja med att gå en sväng i det fina vädret som visar sig utanför fönstret. Förhoppningsvis känns det lika varmt som termometern visar.. Om någon timma ska jag möta min stockholms-vän som jag inte ens minns när jag senast träffade. Skandal att jag inte minns fast större skandal att det vart så längesen! Men äntligen får jag träffa henne över en lunch på Chili Thai, mums!



(0)

who you are



Tittade ikväll på Idol för första gången nu när den nya säsongen dragit igång och jag vet inte om jag kan säga varken bu eller bä. Jag fastnade iaf för programmets sista deltagare som sjöng denna låten med Jessie J och tyckte det va värt att dela med mig av det! W.O.W



(1)

United States of America - 22





making a gif
Vad hände där?




(0)

3 sköna från modekungen




(2)

United States of America - 21






På segway-tour in DC. Bland det roligaste jag gjort faktiskt!



(0)

fyra snygga från Lindex





(0)

who's gonna save the world tonight?




Eftersom jag har praktik imorgon och börjar kvart i sju blir det en lugn kväll ikväll. Jag är så himla trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Eller just det, till Adam skulle jag ju hehe. Senare blir det möjligtvis taco- och filmmys med grabben! Trevlig lördag gott folk!



(0)

e som i ear cuff



Ur&Penn 29 riksdaler. Skit snygg ear cuff, som hittat!



(0)

fredag hela veckan (om det vore så väl)





Jag och Bella hade som sagt inte den nyttigaste morgonen och förmiddagen igår, men helt klart en mycket trevlig och värd sådan! Det är ju bara fredag en gång i veckan för böveln! Resten av dagen, kvällen och en bit in på natten spenderade jag jobbandes på jobbet med mina alltid lika goa undersåtar (skämt å sido haha) Så efter att ha varit vaken i nästan ett dygn var det ganska så jätte behövligt att få sova och dessutom få göra det i en varm famn. Fint som snus!



(0)

Med Martina i personalrummet

Efter en avkopplande stund i skolan bestämde sig jag och Bella att vi skulle åka hem till henne och köpa med oss frukost att smaska på. Om man kan kalla det frukost eller ej får ni avgöra själva när jag lagt upp bilderna imorgon, för just nu jobbar jag (har rast) och har sex-sju timmar kvar innan jag är hemma igen. Så jag är så tråkig och säger att vi hörs imorgon igen! Ha en super kväll! :)



(1)

För vad är väl en bal på slottet?




"Yes yes yes yes" tänkte jag igår kväll när jag slutade min praktik vid 21.30. "imorgon (alltså idag) är jag ledig!". Men oh nej, eftersom hela systemet är knäppt och vi måste gå till skolan trots praktik vart jag visst inte ledig, och inte ens lite sovmorgon fick man. Men vad är väl en bal på slottet? Massage tackar man ju faktiskt inte nej till så här med slutar jag att klaga! Vi hörs senare dudes!



(0)

Det är okej att känna




(1)

Hela Jönköping i sorg


ph Jnytt.se

Jag tror att de flesta av er känner till flygolyckan som inträffade igår då det ryska hockeylaget Lokomotiv Jaroslavl var ombord och över 40 personer omkom. Därav en otroligt stor profil och förebild inom hockeyn och idrotten, vår allas Stefan Liv. Det känns så fruktansvärt overkligt att den person som varit ens idol vid barns ben nu längre inte finns till. Jag minns att jag sparade alla mina Hv-biljetter när jag var runt tio-elva år och när jag nyligen tittade i lådan jag sparat dom i kom jag fram till att det skulle ta en evighet att räkna dom. Jag tänker på Stefans fru och barn, familj och vänner och alla andra anhöriga som nu förlorat en sann person och en sann hjälte. R.I.P vår allas nummer 1.  





(1)

Mornin!

Vad gör jag nu för tiden? Varför hör jag aldrig av mig? Det var alldeles för längesen vi sågs.. Ja något sådant skulle man väl kunna beskriva min frånvaro och min dåliga uppdatering här. Jag har som sagt börjat min praktik på akuten nu och antingen jobbar jag halv 7 till halv fyra eller ett till halv tio. Så den överblivna tiden spenderar jag gärna inte vid en dator. Jag hoppas ni förstår. Hur som helst stormtrivs jag på akuten och är övertygad om att detta kommer bli awesome!



(0)

112, lätt att slå

Drar mig mot sjukhuset och dess akutvårdsavdelning för lite praktik till klockan 22 ikväll. Fett!



(0)

det är dags för söndagsmys


 

Igår var det verkligen varmt ute och vad passade då inte bättre som jag tidigare nämnt, B&J´s och brygghäng? Söndagar måste inte vara så dumma trots allt!

 




(0)

You And I

Efter en hektisk dag på jobbet har jag myst på en brygga i sensommarvärmen tillsammans med B&J's och grabben. Ja, ni läste rätt! Imorgon väntar det praktik och jag är taggad till tusen!



(3)

off to work



Drar mig mot jobbet för en si sådär åtta timmars jobb. Idag är jag dödstrött och längtar till klockan slår fem!



(0)

butterfly fly away





Tittade vad jag hittade utanför huset, vackra ting de där fjärilarna!



(0)

news




Fjädern blev lite konstig på bilden som ni ser men det är tur att det finns två!



(0)

Jag jobbar på det, okej?






(0)

with the black dress




Igår såg jag ut någonting sånt här, dock var det när jag kom hem mitt i natten (därav det inte så fina håret hehe) efter en grym kväll tillsammans med otroligt bra människor från höger och vänster, men ni kanske hajar vitsen? Idag vaknade jag tidigare än tuppen och kunde verkligen inte somna om. Men efter att ha jagat en fluga i fyrtio minuter nånting som dessutom stört mig hela natten, gick det bra och jag råkade sova lite för länge... Nu måste jag städa mitt rum ordentligt och t.om plugga, kors i taket!



(0)

En födelsedag och noll fiaskon









(0)

18 år

Hann visst inte lägga upp bilder på inköpen men det kommer imorgon! Nu blir det party för hela slanten!



(0)

att vinna på wordfeud

Efter skolan idag blev det en snabb runda längs stadens gator tillsammans med fina flickor. Inköp och allt vad det heter kommer efter en middag med syster bestående av lax och en promenad med vovven som står här och tittar nyfiket på mig när jag knapprar på tangenterna. Tröjorna ovan är från bik bok och ni ser ju bara hur fantastiskt fina de är till hösten! Latero!



(2)

Turn Me On.







(0)

get som inspiration.


pc unknown.



(0)

Idag är det ingen vanlig dag..





..för idag är det minsann Josh´s födelsedag hurra hurra hurra! Kvällen ska gå ut på att sjunga sig hes, dansa fötterna blåa och äta tårta tills jag somnar. Nu vill jag att klockan slår om till kväll!



(0)

Friday I'm in love

Äntligen är det fredag och detta är sista skoldagen på fyra veckor. Nästa vecka går vi ut på praktik och som jag tidigare nämnt ska jag göra min praktik på Akuten. Det ska bli så fruktansvärt spännande och roligt!! Gaah! Kvällens planer får ni veta lite senare under dagen för nu ska jag strax få massage till tusen ;) vi hörs under dagen vänner!



(0)

på ett tivoli med sockervadd i handen






Min tumme har fått sig en rejäl smäll nu ikväll när jag tränade och innan jag går och lägger mig tänkte jag försöka plåstra om den så gott jag kan och hoppas på att det känns bättre imorgon. Klockan åtta imorgonbitti står massage på schemat och nej, det är därför helt omöjligt att försova sig till något utav det bästa som finns! Knåda, knåda, knåda. haha.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon igen! :)



(0)

inte värda att döda för, men nästan








Fråga mig inte när jag hade tänkt bära dessa på mina fötter, men vad sjutton spelar det fär roll? - åh.vad.snygga!



(5)

news.



Tröja-Åhléns//Skor-Din sko

Jag kunde inte låta bli att beslagta tröjan då jag tyckte den var perfekt nu inför hösten!



(0)

träningsdags.






(3)

Moves Like Jagger




(0)

In the blue racer car





Glider runt i Gun The Racer Master mest hela dagarna och önskar att alla veckor vore lika roliga och avkopplande, vilket de faktiskt än så länge varit. Det kommer det bli ändring på såsmåning om så det gäller att ta till vara på varenda liten ledig stund. Idag har jag besökt gyllene bågen TVÅ gånger, men lika glad för det är jag! haha.