(0)

.med chokladen i handen.



(ville bara visa upp kylen, det är ju ganska fränt och så..)



Corndog och Samul blev mina första besökare här bland flyttkartongerna i lägenheten. Skämt å sido. De färdades ganska nyligen iväg på de istäckta gatorna iaf och kvällen bestod till största delen av film och en massa gott snack. Det är två fina grabbar det där må jag säga och oturligt nog råkade Connor glömma all choklad här. Ops.. den kommer smälta fint i magen inom de närmaste dagarna haha. Nu hade jag tänkt lägga mig och försöka sova så vi fortsätter väl snacket imorgon gott folk!
Natti natti!



(0)

.JAG SKA FLYTTA HEMIFRÅN!!!!!.





Nej nej nej,  ni behöver inte läsa rubriken en gång till för ni läste helt rätt vänner. Snart går startskottet med flyttlasset och då flyr jag min väg! Mina nerver flyger hullerombuller där inne men oh så spännande det är! Eller ja, åtminstone i en vecka kommer jag ju bo hemifrån. Det måste ju räknas som att flytta..?
Syster yster är ute och reser så jag får äran att vakta blommorna och spisen. Vilken ära!
Pang och där gick startskottet. Nu ska jag och mor min åka och handla så jag skriver mer senare!
Hejsvej!



(3)

.Första advent va det visst igår ja.


Ragge mannen i egen hög .. hund ?

Eftermiddagen igår spenderades några timmar på julmarknaden med Mayhy och Connor till en början. Lagom till att det va dags för en fikapaus kom det två eftersläntare vid namn Samuel och Anton. Kommisarie Späck fick bli avslutningen på det hela hemma hos en av grabbarna och ja, den filmen är sjukt sevärd om ni har dryg humor! haha.
Ha en för himla bra dag!



(2)

.i mitt vita vinterland.




Gårkvällen avslutades med film med några lustiga, men ack så bra filurer. Jag tänkte tipsa om filmen vi såg men naturligtvis har jag glömt namnet på titeln, typiskt.. Om en stund blir det julskyltning med Corndog (tror jag kommer få ångra att jag skrev så) i kylan och all snö. Men sällskapet gör vistelsen så det lär bli fin fint!

Hasta luego!



(0)

.Ett mer jämnställt sverige, jag vet inte ?.




Endast tjugo raders skrivning och ett dåligt humör har jag lyckats skrapa ihop på märmare två timmar. Jag som brukade tycka att inlämningsuppgifter va den roligaste läxan på högstadiet, just för att man får använda egna åsikter. Vet i sjutton vad som hänt med mitt hjärnkontor.. Måste ligga nåt i att jag inte äter fisk lika ofta längre. Det är mammas fel med andra ord haha. Nu väntar tacos ute i köket så vi höres senare!



(0)

.dagen före första advent.






Efter en och en halv timmes pulsande i snön iklädd långkallingar, flera lager tröjor, dubbla vantar, mössa, halsduk och raggsockar är jag hemkommen till värmen! Jag förstår inte hur man år efter år klarar sig i denna kylan, men på något sätt tycks det gå iaf!  Nu ska jag försöka plugga lite granna. Ligger efter med det mesta och den ända jag har att skylla är mig själv! Bilder från min och vovvens promenad dyker upp lite då och då skulle jag tro :)



(0)

.Fredag hela dagen.



Praktik, jobb och en fika på det , maybe baby. Ha en trevlans dag!




(0)

.Att se ljuset i tunneln.




Efter en ungefär fyra timmar lång teorigrej (som förövrigt blev 30 minuter försenad pga att folk hade lite svårt att passa tiden) är jag nu hemma. Måste bara säga att jag knäckte någons pappa med en kommentar som gjorde att utbildningsmannen gjorde tummen upp åt mig, känner mig lite hedrad haha (y)
Det första jag intalade mig själv när jag kom innanför dörren va att inte leta reda på godispåsen från gårdagens stund i biomörkret. Men mitt sötsug gick inte att bota på något annat sätt. Jag.blir.galen!

Nu ska jag strax sova och tagga sista dagen på praktiken för den här veckan.
Sov gott så blir livet flott!




(0)

.it´s a beautiful day.




Halleluja vad segt det va att gå upp i morse, men upp kom jag. Tillslut, är det bäst att tillägga! haha.
Snart bär det av mot ytterligare en dag praktik och jag har laddat upp med vinterkläder så jag för en gångs skull inte ska frysa när vi går ut och går.  Efter det blir det en låååång kurs till klockan nio, så jag tror vi hörs ikväll men om inte, imorgon!
Pälsa på er ordentligt och ha en grym dag, tudeluu!




(2)

.Fem utav fem toasters.



Hemma från en grym kväll i en ovanligt varm biosalong med underbart sällskap! Hann även träffa Mathy en snabbis vilket känns fruktansvärt skönt!
Min lediga dag får fem utav fem toasters och med det sagt, säger jag god natt!
God natt!



(1)

.Sol, vind och (fruset) vatten.




Trots att bilderna är tagna förra vintern då jag minns att denna promenad gjorde mina fötter dyngsura och tårna blå, kan jag inte annat än tänka tillbaka och njuta. Kanske inte på mina tår iofs, men på allt annat.
En skinande sol på en klarblå himmel mitt i juli är nog det bästa som finns. Men det går ju att få den där solen på en klarblå himmel även på vintern. Okej okej , det är bara femtio grader kallare sådär, men ni hajar! Så länge vi slipper blasket är vintern ändå ganska trevlig, och nu har jag ju dessutom skaffat mig en varm famn att tillbringa kalla vinterdagar i, jag är lycklig!



(4)

.Årets rookie 2010.

Hallå i stugan! Jag tänkte bara säga att jag är vid liv och att gårdagens personalfest på sliver va awesome!
Fick utmärkelsen "Årets rookie 2010" (årets nykomling typ) så det känns för himla bra att gå till jobbet när man har världens bästa arbetskamrater som röstat fram en till det! Slutet på kvällen kunde inte varit bättre heller, mohaha.
Idag är jag ledig så det blir till att försöka ta igen lite skolarbete, och senare blir det bio!

Över och ut!



(2)

.Goder morgon.




Oj vad segt det va att gå upp idag. Jag hade även världens knäppaste mardröm och bruden från sjukhuset som skulle ta emot mig efter krocken med bussen, hade nog världens fulaste glasögon och röst.

Mot praktik och nya äventyr!



(5)

.Ta vara på tiden.



Det är ganska svårt att hinna med allt man vill i dessa tider har jag kommit på. Ännu värre är det när jag nyss tänkte tanken att det va över en vecka sedan jag träffade någon av mina nära och kära. Jag tror att jag äntligen lärt mig vad man menar med att "tiden är dyrbar". För det är den verkligen.
Jag får trösta mig med att jag har praktik fram till jullovet och att den kommande veckan lär bli awesome!
Personalfest med kanske världens härligaste gäng och bio på toppen av det. Fint blir det!

Nu ska jag bli några mattetal smartare!



(0)

.jagandes efter bollen.










(0)

.Badapapapa I´m lovin´it.

Behöver nog inte ens säga vad som sker denna dag. Vi hörs sen!



(2)

.Länge leve kossan.



Det råkade visst bli som så att jag jobbade över fyra timmar idag. Därav den grymma frånvaron här.
Vet ni vad jag kom på innan? Att denna veckan har jag varit på jobbet
(Ja alltså McDonald´s) varje dag. Snacka om att jag älskar mitt jobb då alltså! (och snacka om att jag älskar hamburgare...)

Nu borde jag egentligen börja skriva ett arbete som ska vara klart tills imorgon, men tiden och orken finns där inte så jag slänger mig i sängen för att ta igen en massa sömn!
God natt med er nattugglor!



(1)

.Hard work work.



Dags att jobba!



(1)

.Kort och gott.







Ganska slö dag idag överlag och första veckan utav fyra på praktiken är avklarad. Himla grymt ställe jag hamnat på alltså! Dock inte lika lätt att hitta dit kanske, åtminstone inte för mina små dvärgpolare i form av en engelsktalande Barney Stinson-kopia och en nybliven körkorts-ägare (dessutom en galen sådan) som var snälla och hämtade mig när jag slutade, haha jisses.

Kvällen har bestått av ett välbehövligt bad (vi vikingar tvättar oss ju endast en gång om året ungefär) och även lite plugg. Har precis påbörjat ett inlämningsarbete som ska vara inne på söndag och fy vad jag älskar att jag alltid är ute i så himla god tid med allting!
Presterar bäst under press, kan det stämma?

God natt och sov gött vänner! :)



(1)

.Sunes jul.



En klassiker, vad finns det mer att säga? haha



(3)

.Såhäääär glad.



Såhääääääääääääääääääääääääääär glad är jag just nu av kanske hundra anledningar, men speciellt en!
Tjoho, jippi, waha,!
Just det, kan ju passa på att meddela att mamma är väldigt stolt över dom klassiska gardinerna som hänger i bakgrunden som hon sytt, hon ville att jag skulle säga det ifall någon behöver hjälp med att sy gardiner någon gång.. (får jag den där godispåsen du lovade nu mamma?)



(3)

.news.







Man kan väl säga som så att bilderna försämrar orginalet, och färgerna ser lite konstiga ut. Men då säger jag "skit samma" och tar marabou-chokladen som skymtas i vänstra hörnet på sista bilden och stoppar den i munnen!
Smaskens!



(0)

.Friday I´m in love.


Halsduken är det perfekta sättet att dölja dubbelhakan ;)

Malin Klantarsle Fransson har varit i farten igen. Igår innan jobbet gick jag en sväng på stan i hopp om att hitta en klänning som sagt, men det va ganska dött på den fronten om man säger så. Istället fick jag med mig en del annat smått och gott jag tänkte att jag skulle visa, men naturligtvis glömde jag påsarna på jobbet. Ingen blir förvånad! haha.
Nu tänkte jag spackla ansiktet och sedan bege mig mot bussen, så vi får minsann ta och höras senare folket!

God morgon på er förresten! :)



(0)

.Fluffy head.




Om man somnar med blött hår och heter Malin Fransson kan det resultera ett fågelbo när man vaknar. Det innebär att håret står åt alla håll och kanter och det är omöjligt att göra nånting åt. Facinerande!

Mot praktikplatsen och efter det blir det en runda på stan i hopp om att hitta en klänning eller liknande att ha på sig nästa vecka. Kan ni gissa vad som händer efter det? - Rätt, jobb!

Ha en lysande dag!



(0)

.För en sekund sen.



Gårdagen slutade ungefär som dagen innan det. På jobbet, med bra folk, i personalrummet, med mat och american pie. Livet är allt bra ibland! Sätter riktning mot bussen och praktik!

Om man biter sig i underläppen är man rätt cool.. Later!



(4)

.Månadens medarbetare september månad.




Första praktikdagen igår blev inte så farlig som jag trodde. Jag spenderade den mesta tiden utomhus och i en gynmastiksal så tiden bara sprang iväg! De närmsta fyra veckorna blir nog inte så illa trots allt! Det underlättar ju en del att trivas liksom.

Direkt efter det bar det iväg till filmstaden för personalmöte och bio (Due date - rekommenderas starkt!). Varje månad brukar någon utses till "månadens medarbetare" och titta vem som blev den lycklige september månad. Woho!

Den sena kvällen avslutades på självaste arbetet med käk och trevligt sällskap. Corndog och Samul kan va livets män och jag kom hem alldeles för sent i natt vilket faktiskt inte resulterat några större omständigheter, än så länge är kanske bäst att säga haha.
Vi hörs efter praktik och en jobbtur!

Upp upp och iväg!







(0)

.Fyra veckor från och med nu.





(one year old pix, men nog är snön ganska mysig trots allt :)

Lite drygt fem timmars sömn i natt känns i mina ögon minsann. Men däremot ser jag fram emot första praktikdagen, det är alltid lika spännande att ta sig an en ny utmaning och vid halv fem (om jag inte minns fel) är det dags för personalmöte i filmstaden. Vi lyxar till det med lite bio såhär på
måndag-kvällen. Inte illa va? Åh nej, inte det minsta illa om ni frågar mig!

Ha en strålande dag people så hörs vi senare! :)



(1)

.Fyra veckors praktik.



(haha jag garvar så in i åt denna bilden. Den är tagen i ett "oseriöst" sammanhang och därav den öppna munnen. Jag bjuder på det!)

Imorgon och fyra veckor framöver blir det praktik för min del. Kommer tillbaka lagom till jullovet så ja, man borde kanske låta bli att klaga! Spännande att se vad dessa fyra veckor har att erbjuda!
God natt med er saltgurkor!



(0)

.B&J- för dig som älskar glass.






Jag undrar om man kan föräta sig på denna glassen?  Ärligt talat tror jag inte det och jag tror heller inte att någon skulle slå mig om vi tävlade i kategorin  "Ät upp din B&J snabbast". Positivt eller inte? Vad vet jag, aptit har jag minsann och något ska man väl vara bra på haha. Fy vad tragiskt det lät!
Men nu vet du, utmana mig aldrig om du inte vill åka på stryk!



(1)

.Glass i stora lass



Min inbygda B&J mätare som sitter på magen visade alldeles nyss "LOW". Så det var bara till att traska iväg till affären i spöregnet och köpa en goding. Nu visar mätaren "FULL" och jag mår bättre än bäst!
(okej jag erkänner, jag mår fruktansvärt sjukt jätte illa, men det är det värt, helt klart!) 




(0)

.Run forest run.










(1)

.over my head.





Jag trodde knappt mina ögon i morse när jag vaknade. Tretton och femtom var klockan, förstår ni? Kvart över ett!!
Morgon och morgon kanske man inte kan kalla det då iofs, men jösses vad längesen det var jag sov så länge! En hel dag med fotboll igår tog musten ur mig och brudarna men träningsvärken är inte så farlig som jag förväntade att den skulle vara. Lite värk i ljumskarna efter gynstolen på gymmet i torsdags fortfarande men annars är det tipp topp! Däremot kom smärtan i min höft tillbaka igår (vet i sjutton vad jag gjort!) och det ser ut som jag skitit ner mig när jag går.. Otroligt charmigt må jag säga haha.




(0)

.En låång dag i växjö.






Lite mer än sammanlagt tio timmars väntan på och emellan matcherna och lite drygt hundratio minuters spelande på själva planen. Det borde varit tvärtom kan jag tycka men då hade mina ben varit segare än segast och förmodligen hade hela laget somnat ståendes. Det har varit en låååång dag idag men en himla bra sådan! Vi åkte ut i kvarten om någon skulle undra och jag har bara en sak till att säga.  ZzzZzzz, nu ska jag lägga mig på störten!
Jag ska bara skypa en snabbis med systra mi och få de senaste newsen från Amerikat!

God natt vänner små!




(0)

.snörar på läderdojjorna.





Ni läste rätt. Dags att fara iväg och lira lite läderkula. Vi hörs ikväll så försök ha en lika rolig dag som jag!
(det lär bli svårt mohaha)



(0)

.kvack kvack.






(2)

.emelie, varför luktar du choklad?.




Två panikbilder jag tog för en kvart sen. Datorn är fylld med över tio tusen bilder och ändå har jag alltid samma problem med att hitta någon att laddda upp. Vilket i-landsproblem va?

Idag på jobbet när Julia och jag skulle byta chokladsyrup (smaken i milkshake) så gick det lite trögt så Macken kom till undsättning och skulle hjälpa oss skruva dit någon grej. När jag sedan skulle testa om det gick att ta milkshake gjorde jag som vanligt men till min stora fasa sprutade det choklad till höger och vänster, det va då ingen liten stråle mina vänner! Och det värsta (läs bästa) av allt, va att det kom rakt i Emelies ansikte/nacke/hår. HAHAHA.
Jag fick mig ett riktigt gott skratt men är beredd på att hon när som helst ger igen! ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och tagga uppstigning klockan sex. Fotbollscup hela dagen och jag intar min nya position!
See you tomorrow guys, sleep well!



(1)

.oftast är jag positiv.




Jag minns när en vän till mig en gång sa att hon hade vaknat fyra gånger på en natt och jag inte riktigt förstod vad hon ville få fram med de orden. Hon menade på att hon var jätte trött eftersom hon hade vaknat så många gånger. Jag förstod nu vad hon menade, men inte innebörden av orden "vaknat så många gånger".  Jag började fundera och i ärlighetens namn minns jag inte när jag sov en hel natt sist. Det kan ha varit i sjuan, efter den där redovisningen om mitt fotbollslag inför föräldrarna, vad stolt jag kände mig då. Kanske var det i sexan efter att vi lussade på arla klockan sju på morgonen och jag hade levande ljus i mitt hår och det kändes som jag va rummets mittpunkt. Eller också längre tillbaka än så. Jag vet helt enkelt inte mycket mer än att sömnen och jag inte riktigt kommer överens.
Min kväll är dyster och mörk, jag tar mig en kopp te och lite mango innan jag bäddar ner mig för natten.
Tyck att jag är en negativ jävel men det har även jag rätt till att vara ibland. Något positivt jag kan nämna är att mobilen hoppade igång utan att jag ens rörde den. Läskigt.
God fortsättning!



(0)

.Var är koden, där är koden.



Hur sjutton lyckas man ta död på mobilen och sen inte få igång den pga felaktig pin-kod, som jag förövrigt haft i snart ett år? Att mobilen laddas ur är väl egentligen inte särskilt svårt för någon (förutom min pappa som inte ens vet hur man använder en..) Men att glömma koden som jag slagit säkert över hundra gånger, det är inte mänskligt!

Det är bara du som lyckas med sånt här Malin Fransson.. AAAAH..



(0)

.som att dränka katten.



Mot badhuset för lite simmande i bassängerna
..eller också blir det gymmet för att biffa lite, det återstår att se.

Ha en strålande dag kära ni så hörs vi efter skolan och storhandlandet med mor min (det finns nog inget bättre än att ha kylskåpet fyllt av mat,
aah, ren lycka!)



(1)

.Paranormal activity 2.




(passande bilder till texten, jag är ganska otäck..)

Sitter och spetsar öronen till lite ljuv musik denna kalla höst/vinterkväll samtidigt som jag sitter och tänker på skräckfilmer. Detta otroliga fenomen som skrämmer de flesta, men som i själva verket bara är påhitt.
Visst är det väl för festligt? 
I natt drömde jag om att jag såg Paranormal activity 2 på bio med några tokiga krabater som brukar sniffa dippkrydda om nätterna (Ja ni hör ju bara). Den va inte det minsta läskig utan mest skrattretande, tyckte jag. Kanske var det för att den inte handlade om "spöken" överhuvudtaget iofs då dom istället befann sig på en solig strand och mest partajade hela nätterna långa. Ser ni sambandet mellan min dröm och den verkliga filmen?
Nej inte jag heller, därför var jag tvungen att gå in på SF´s hemsida och t.om söka klipp på den fruktade filmen på youtube. Och vet ni vad? Jag tror inte att jag vill se filmen längre. Faktiskt. He-he...




(0)

.Va, fjäska? jag?!.





En tomte som min mamma älskar och godis som..ja..alla älskar

Igår när jag gick en sväng på stan letade jag efter något fint att köpa till mig själv, till vem annars skulle jag köpa något? Ja det är frågan..
Men vet ni vad som slog mig då?  - Jag tar och köper något till min kära mor och far! Dels för att ta ledningen av oss tre syskon i kategorin "det bästa barnet" (jag är ju självklart redan det bästa men man vill ju leva upp till namnet och ja, den påhittade kategorin..) Men däremot kanske jag äntligen kan få min efterlängtade ponny eller minigris, eller kanin eller vandrande pinne som jag önskade mig för tio år sedan.
Nehe..inte det nej..



(0)

. I mitt vita vinterland.






Jag skriver väl som varenda kotte redan gjort.
Den omtalade och älskade och hatade --->snön<--- har kommit hit!
I stan är det dock en aning naket, men det kommer grabbar, det kommer!



(0)

.Den tjocka olyckan.





Var är bella?



Ja, som ni kanske förstod i inlägget innan, eller förhoppningsvis såg på bilderna och läste i texten hehe,  käkade vi men däremot glömde jag nämna något om teatern vi var på efteråt.
Just nu läser vi mycket om utvecklingsstörning och divirse varse i skolan. Föreställningen vi var på handlade om hur det är att leva med Aspergers syndrom och adhd och att bli missförstådd och utsatt. Skriven till stor del av personerna själva och även framförd. Riktigt rolig, lärorik och även berörande. Man ska aldrig dra några förhastade slutsatser mina vänner. Kom ihåg det!



(0)

.yesterday, november 9.





Från det att hela klassen skulle käka på chili thai tillsammans till det att alla hamnade på ungefär fem olika ställen. Vi sju hamnade bland pizzor och sallader, så det kan gå!




(1)

.ingen rubrik.

Skolan var nu slut för dagen men inte åker jag hem för det inte. Vi ska på någon teater vid sju och innan det ska några i klassen käka. Så jag sliter fram min oranga omsorgsbok (som jag glömde i skolan över lovet) och pluggar till provet jag ska skriva imorgon. Detta kommer gå fin fint!
Och jag får väl bli en av alla nördar som skriver om att snön kommit, men den stannade inte särskilt länge iofs, åtminstone inte här i den hårt traffikerade staden Jönköping. Tur eller otur, ja det får man bestämma själv. Nu ska mina röda ögon återgå till texten i boken och jag taggar käk senare. Mat kan va livets uppfinning...

Höres senare!



(0)

.Tisdag morgon.

Jag måste bara säga att bortsett från några saker så var gårdagen en riktig höjdardag. Ja den va faktiskt det även fast jag tappade mobilen i disken på jobbet, (den råkade glida ur min ficka, bara sådär, ni vet..he-he..) , och fastän mina händer blivit torra och fula och spruckit pga det kalla vädret och fastän jag missade bussen inte en utan två gånger igår. Ja, då kan ni tänka er hur mycket bra som även hände! Halleluja!



(0)

.07.03.



mycket seriös bild, eftersom jag alltid är.så.seriös.

Första dagen i skolan ska strax påbörjas, efter ett grymt höstlov med en massa roligheter . När jag vaknade i morse hade jag fått ett sms i form av en fråga , "vill du vara med och baka pizza ikväll?"  ÅÅH PIZZA, tänkte jag när jag i samma stund kom på att jag ska dra mitt strå till stacken på jobbet idag. Eller ja, ni förstår nog även fast mina förklaringar är en aning dumma. Och jag vet att det är dåligt med inlägg nu för tiden men så blir det ibland vetni! 
Ha en strålande dag i kylan!



(0)

.22.17.


Skit jobbig men behövlig två-timmars träning , alldeles för mycket folk som va sugna på fett vilket resulterade kilometer långa köer på resturangen med det stora gula emmet. En värkande höft och en ännu ondare mage.
Imorgon börjar skolan, igen. Jag säger som min psykiatrilärare en gång sa
"hej ångest, är det du min gamle vän som är och hälsar på! Dig har jag inte tid med just nu faktiskt"

God natt!



(0)

.los chitchos-chipsos.




Efter ett kort arbetspass och en uppäten hamburgare tyckte jag att jag va värd lite chitchos chipsos som Mathilda så fint uttrycker det på en kanske lite för udda film vi spelade in igår på City Gross. Om jag vågar lägga ut den här återstår att se, vi betér oss ganska annorlunda när vi får syn på sötsaker till ett onormalt lågt pris. Ni kan ju tänka er själva hur svårt det blir att hålla känslorna i styr..

Coach sa att träningen imon kommer bli döden, så jag fortsätter väl att knapra i mig det som kanske kommer bli den sista chipspåsen någonsin!



(0)

.Vi ska shoppa loss på city gross.






En galet bra fredag tillsammans med Mathilda på bl.a City Gross. Julmust, chips, choklad och chokladpudding för rena rama struntsumman måste väl ändå va livet?

Nu bär det av mot jobbet där jag ska dela ut stryk!



(3)

. mot staden.



Sticker mot staden för att träffa två fina!



(0)

.Borde det inte vara julmust till pepparkakorna?.





Jag kan fortfarande inte förstå varför jag mår illa efter att ha ätit tio pepparkakor och druckit ett stort glas Fanta exotic..



(0)

.Pix G.








Jag har en galen kaffeälskande vän punkt



(5)

.En tanke eller två.








En morgon som denna har jag råkat lyssna på lite för sorglig musik och tänkt lite för mycket på det förflutna. Jag minns när jag var mindre och det inte var särskilt ofta man klagade på saker och ting, men det hände. Det kunde vara sånt som att jag inte fick det jag önskade mig i julklapp, eller inte fick sova över med en kompis. Vilka problem va..? Det ända jag längtade efter var att någon gång få bli tonåring och leva ett sånt där coolt liv med många vänner och bestämma mer över mig själv. Fri från problemen jag tyckte att jag hade då. Nu när jag "äntligen" blivit denna tonåring (okej jag är inte speciellt cool men ja, ni fattar) skrattar jag bara åt det jag tyckte va ett "problem" när jag var mindre och det har istället dykt upp andra sådana istället. Tonårsgrejer, eller vad brukar man kalla det? Killar, vänner, man ska passa in, skolan, hitta sig själv och tankarna är dom många och olika från person till person. Alla har vi nog saker som ibland tynger oss och det dyker upp problem i vardagen. Det var inte så himla mycket smidigare att bli äldre, som jag trodde när jag bara var runt tio år. Många kanske önskar att de vore tio igen, då man liksom bara levde livet och inte hade kunskap om särskilt mycket. Men vi alla vet att det är omöjligt att stanna tiden och än omöjligare att spola tillbaka den. Tanken på att bli vuxen är ganska spännande, att flytta hemifrån, försörja sig själv och förhoppningsvis även hitta kärleken som man kanske en dag tillslut bildar familj med. Men problemen kommer aldrig försvinna bara för att man själv växer och blir äldre. När jag blir vuxen, kommer jag skratta åt de problem jag har nu, idag? såsom jag idag skrattar åt problemen jag hade när jag var liten, men då tyckte dem var en ren pina? Det kan jag inte veta, det ända jag vet är att framtiden faktiskt är ganska spännande men samtidigt lite läskig. Problemen i denna värld kommer alltid finnas, så slut inte ögonen och låtsas som ingenting. Dom gör dig starkare som människa och säg mig :
varför skulle det finnas problem om dom ändå inte gick att lösa?



(0)

.Små ord med stor innebörd.



I ett alldeles för grått och dystert höstväder kan små ord i form av sms från vänner med stora hjärtan göra ens dag! Varför är vi människor ofta så dåliga på att berätta hur vi känner och tycker om varandra? Visa uppskattning och ge beröm?  Det kanske är alldeles för känsligt för vissa, och för andra spelar det inte så stor roll. Jag vet inte, men jag är en person som uppskattar det mesta. Stora saker som små. Här är två sms från två fina vänner som gjorde min dag.

"Om jag hade varit kille hade jag varit kär i dig! Vill vara med dig hela tiden. Du är så himla bra!"

"Om fler kunde vara som dig.."

Så om ni vill, men av någon anledning inte vågar. Använd sms för tjyven. Det är faktiskt själva tanken och innebörden av orden som räknas! :)





(0)

.Sömn och chilibiffar.





Jag däckade ganska så direkt efter att jag kom hem från jobbet och hade slängt i mig några härligt goda chilibiffar. Två timmar senare vaknade jag upp och det va kolsvart ute. Plugget jag skulle fått gjort har jag inte ens påbörjat, och lovet börjar närma sig sitt slut. Men inte än. Imorgon ska jag tillbringa en stor del av dagen på rosenlund och bada tillsammans med Mathilda och hennes småkusiner. Kan bli en mysig dag det där!



(1)

. - Är det någon där..?.





Efter att ha hört historier om andar och spöken har jag inbillat mig hela natten att någon suttit och stirrat på mig. Knäppt, jag vet. Men det är för himla obehagligt när man inbillar sig en massa ljud och jag vet inte allt.
 Haha fy.
Nog pratat om såna tokigheter.
Nu ska jag bege mig mot jobbet för en jätte kort arbetsdag. Ynka tre timmar. Skönt värre!



(2)

.News.



From Gothenburg.



(5)

.Vem har tagit min kexchoklad, vem har tagit min godbit?.



Efter en promenix i spöregnet käkade jag bl.a bacon (mmmmmmh) och tog mig en långdusch. Vilket har resulterat stress stress stress. Håret hann jag inte ens torka och det står åt alla håll och ja, nu måste jag ta löpet till bussen!
Om vi inte hörs senare betyder det att jag förmodligen är med ett gäng knäppisar!
See you!



(1)

.3 november.



Snurrar på mig den nya halsduken och mina påsar under ögonen och jag beger oss ut på den dagliga vandringen.
Senare väntas det lite granna plugg och lite granna jobb. Ruuuligt!



(0)

.Pix G.








(4)

.Pix G.







1. Två taggade cheyer.
2. En regnig tågresa.
3. Lägg märke till de två sista låtarna. Dags att välja snart Mathilda, det goda eller det onda?
4. McDonald´s va givet, livets ställe! (eller..?)
5. På bild 4 är detta det ända Mathilda sitter och längtar efter. Kaffe..




(0)

.Heldag med Kitty cat.




Endast tre ynka påsar fick följa med mig hem idag. Lite besviken på själva shoppingen men vad tusan, dagen har varit kanon! Precis sådär regnig, grå och blöt som man bara kan drömma om!  Skämt å sido, den har varit kanon och jag ska säga er att jag har en sån fruktansvärd träningsvärk i mina vader. Om du läser detta Coach så ska du veta att en dag bland affärerna i Göteborg är jobbigare än dina träningspass! (Oh yes, detta betyder hårdträning på söndag och laget kommer tacka (strypa) mig.. haha)

Bilder kommer inom kort!



(2)

.Vi ska på picknick i Göteborg.




JARRRÅÅÅ!!
Ha en strålande dag människor, så höres vi till kvällen!



(0)

.Sicken rysare.




Ooooh vilken bra kväll det har varit! Gott käk i form av tacos, fläskande av chips och dricka till en bra rulle i form av skräckis. Tänka sig att den t.om hade ett bra syfte, det är sällan!
Emelie och Jessica får minsann ta och se upp, jag vill mer än gärna hälsa på dem i huvudstaden inom en snar framtid!

Nu ska jag hoppa i säng och ladda batterierna i några timmar innan det bär av på min och Mathys tripp. Undra hur vi ska klara oss, alldeles ensamma.. Kameran är givetvis med! Check.
Natti småglin!



(0)

.Black & white.




Nu tar jag min rymdfarkost och sätter riktning mot Emelies hus, där jag förövrigt inte varit på säkert ett halv år!
See you later så se till att ha en minst lika bra kväll som jag tänker ha! :D



(1)

.Mot götlaborg.

BILJETT BOKAD OCH KLAR FÖR GÖTEBORG IMORGON!
Här kommer vi med våra plånkor och prövar jakten efter lycka bland affärerna.
Sweet tomato!



(1)

.Gamla goda tiden.








Ett helt onödigt besök hos optikern som varade i två minuter. Med tanke på att jag redan har linser så behövde de bara fylla i ett papper. Yeeey (y) Förhoppningsvis kan även jag såsmåning om bli en av alla hundra miljarder som redan börjat övningsköra för hundra år sedan. Bättre sent än aldrig iofs kanske. Tonight ska jag träffa Emelie och hennes "syster" som hon så fint kallar henne. Det blir käk och film at her place. Looking forward to! Oh yes!




(0)

.New.



Mitt ansikte smälte samman på något konstigt sätt när jag sov, så numera ser jag ut såhär! Inte en ända rynka, ni borde testa!
Det nya hårbandet är på och snart jackan och dojjorna likaså. En promenix i höstvädret får det bli!



(1)

. du håller mig kvar i nåt jag lämnat.




Drar mig mot sängen efter en lyckad helg med härliga människor!
Morgondagen bjuder på början av en ny vecka (såklart) då jag tvingas besöka optikern. I samma veva tänkte jag dra en runda på stan. Problemet är bara att jag måste försöka hålla i pengarna några ynka dar till innan det bär av mot Göteborg. Gaaah vad jag längtar!

Nu skriver jag god natt vilket innebär att jag kommer komma i säng om kanske.. en timme eller två sådär haha. Jag är som en groda utan ben, hopplös..



(0)

. I hope you feel the way I do.



En del är ute på äventyr och går klädda i våtdräkt och simfötter en natt som denna (tro mig, det är sant haha) , andra ligger kanske och sover eller tittar på how I met your mother medan jag själv sitter och upptäcker människors musik på nätet. Det är ganska otroligt hur mycket talangfulla människor det finns i denna värld..