(2)

Burger and fries, please



Efter att ha varit på McDonalds i ca tio timmar igår med allt från trasiga skärmar, engelskpratande tyskar, danskar och ja , ni fattar, avslutades kvällen med systrarna och den enas kompisar. Det var spelkväll på g. Vi i den så kallade yngre generationen törstade efter seger (vad annars?)  men man kan väl säga som så att vi låg ett par nivåer lägre i IQ (kan man ens säga så... ?)
Vi hörs kanske efter jobbet, annars imorgon !
Ha en bra dag flickor och pojkar!



(0)

Let's get it started



Time to work. Eller rättare sagt, srpinga till bussen!
Ha en bra dag allesammans i regnet!



(0)

Working nine to five

En regnig dag som denna har jag som sagt jobbat, och jag hoppades på att det inte skulle komma särskillt mycket folk och äta just för att alla kanske ville stanna inomhus i detta väder. Men ack så fel jag hade. Mina ben har nog inte stått still i tre sekunder ens, tror jag fått lite träningsvärk t.om..
Efter jobbet blev det till att fira mor min med gott käk och jag fick tillslut min efterlängtade efterrätt ! mohaha (hoppas inte coach läser det här)

Imorgon är det äntligen fredag vilket innebär jobb från halv 12 till 21 istället för till 16. Ganksa pepp på det alltså!
Vi hörs kanske en snabbis imorgon på morgonen folket! Nu ska jag besöka drömmarnas värld så god natt!



(0)

Gammalt men nytt







En inte så ny klocka, längre, och inte heller längre ett så nytt armband. Men jag gillar fortfarande båda delar starkt och tror tror heller inte att någon människa i världen kan få för mycket av smycken och diverse varse!







(1)

Vem vill springa i regnet då ?




Jag har ett svagt minne av att jag skrev igår att jag skulle ställa klockan idag , grabba dojjorna och ge mig ut på en springtur. Visst ställde jag klockan och drog på  mig shorts och en t-shirt, den ultimata utstyrseln för en tripp i skogen. Men när jag sen insåg att det spöregnade ute satte jag kurs mot sängen igen.. Bra jobbat!
Om tio minuter ska jag gå till bussen, jobb väntar. Efter det blir det käk med familjen + respektive eftersom mamma fyller år idag, gratulerar!



(2)

Dags att röra lite på köttet..





Snart drar fotbollen igång igen och jag lovade mig själv att komma ut och springa någon dag i veckan (känner ni igen er?) . Hur har det gått med den biten Malin? Nej just det, inte en ända gång har jag varit ute, så imorgon blir det till att ställa klockan innan det är dags för jobb. Skyll dig själv säger jag bara, latmask..

(ni får be om ursäkt att bilderna inte är direkt passande till texten, eller tvärtom. Man tager vad man haver i sin dumburk)



(0)

Only one thing make a change




Trots att solen har stått högst upp på den blå himlen hela dagen och jag mer än gärna velat göra den sällskap, bet jag ihop och gick till jobbet. Ärligt talat va det riktigt roligt att jobba idag, kanske va det för att en kund kom fram och sa att hon tyckte jag va väldigt trevlig, och att min glädje smittade av sig. Det gjorde min dag kan jag säga! Så otroligt roligt när människor, speciellt såna man inte känner, säger såna saker. Mer sånt gott folk , det behövs i en värld som denna!
Jag hade nu tänkt kika i tidningarna som ni ser på bilden ovan, och även ta mig en näve cashewnötter eller två!
See you later!



(0)

Är gräset grönare på andra sidan?




Har aldrig känt mig såhär taggad för jobb, någonsin! Lite lögn i det hela och typiskt att det är klarblå himmel dagen till ära. Men man kan inte alltid ha turen på sin sida!  Ha en strålande dag för det tänker jag ha!



(0)

lille mathy blir stor













Några sena bilder från kvällen den 17 juli då vi firade Mathy i efterskott. Ganska långt i efterskott faktiskt med tanke på att hon fyller i april. Men bättre med sena bilder och sena firanden än ingenting alls minsann!

Jag har haft en helt strålande helg med härliga människor och minnesvärda stunder. Kubb, singstar, varma mackor- käk mitt i natten, dans, komedi film-maraton, massa mys och en jobbig cykeltur till vättern med ett kallt dopp som avslutning, det låter ändå helt okej va?
Men nu är det slut på ledigheten och imorgon drar jobbet igång igen inne i värmen. Tänk pengar Malin, tänk pengaaaar.
Ha det gott människor så hörs vi!



(0)

love is in the air

I över två timmar har jag suttit och försökt lägga in bilder, men nej då, det vill sig naturligtvis inte.
Det blir förmodligen färre inlägg tills det att bilderna vill samarbeta med mig igen, men som jag tidigare skrivit är en blogg utan bilder inte särskillt roligt (beroende på vad man skriver om såklart).
Min helg har iaf varit fantastisk med underbart sällskap vid min sida hela tiden! Twister, snack, singstar, glada miner, pizza, mys, fina brudar, för lite sömn, scrubs-maraton som slutade med how I met your mother-maraton och jobb bl.a.
Imorgon är sista dagen på äldreboendet och sen är jag ledig två dar innan nytt jobb drar igång, HALLELUJA!
Sov gott damer och herrar!



(0)

One thing


Förgrömmade dator som inte vill samarbeta och lägga upp bilder! Eller också är det blogg.se som strular..
Jag ber iaf om ursäkt för väldigt tråkiga inlägg nu för tiden, men tiden är knapp och man blir trött som en jag vet inte vad av att jobba. Skolan kanske inte är så dum trots allt, faktiskt. Jag har ju en massa bilder på lager som bara väntar att få bli publicerade. Den som väntar på nåt gott.. haha
Helgen ska tillbringas hos en fin person och på lördag firas Mathy i efterskott, så det återstår att se om det blir några inlägg.
Vi hörs när vi hörs helt enkelt. Nu ska jag gå och lägga mig i en stenhård säng, jippi.
God natt människor!




(4)

Majsan i glasskiosken

Så fort jag kom hem från jobbet efter att även ha varit en sväng på stan med rea-shopping och glassköp av Lovisa i glasskiosken med Mathy & Gurris, tänkte jag vara duktig och lägga in bilder från helgen (och även från kajsa). Men icke sa någon eftersom datorn inte riktigt vill sammarbeta med mig. Nåväl, jag har iaf försökt så jag höll mitt löfte. Iaf på sätt och vis mohaha.

Nu måste jag verkligen ta mig i kragen och slänga mig i sängen. Jag räknade ut att jag i snitt bara sovit 4,5 timmar per natt den senaste veckan så nu måste statisken ändras en aning.
Livet leker och jag är satans lycklig! God natt vänner!




(1)

Halleluja

Kvällen igår hos Kajsa varade inte särskillt länge för min del eftersom det idag är jobbdags, igen. Oj vad mycket klockan var, redan dags att rusa till bussen. Men ikväll lovar jag att det kommer in lite bilder på denna tomma sida!  Simm lugnt!



(0)

Back to normal


I förrgår kväll kom jag hem från Gullbranna och de fyra nätterna tillsammans med underbara människor har varit hur bra som helst verkligen! Det är först nu när jag går upp kl sex på morgonen och ska jobba som jag känner att det blivit liiite för lite sömn, men det var det helt klart värt! Bilder kommer upp så småning om för ikväll ska jag och annat trevligt folk till Kajsa där det väntas kubb-tunering och annat skoj!

Dags att rusa, ha en bra dag folket!



(0)

Tack gud för att jag är frisk!!





Då va man tillbaka på jobbet efter lite mer än en veckas sängliggande i feber och hosta, nog känns det att man lever alltid!

-I förrgår när jag kom hem efter en mysig fika på stan med Emelie som förövrigt va väldigt saknad, blev det en runda i skogen med vovven då även kameran följde med. Bilder kan dyka upp lite då och då.

-Igår träffade jag fint folk innan bion (eclipse) som dessutom va bra, men väldigt lik de andra filmerna (kanske inte ska avslöja allt för mycket för de som inte sett den än, smart av mig..)

-Tonight åker jag och fyra grymma tjejer till Halmstad där Mathy redan befinner sig. GF står överst på listan och detta ska bli en grym helg!



(2)

Likbleka jag




Efter två kommentarer med samma innebörd tycker jag det är dags att bli frisk, komma ut och även gå till jobbet. Redan imorgon faktiskt. Om ni undrar så var kommentarerna ungefär "Malin, du är väldigt blek, jag tror du behöver gå ut och få lite sol" . Och om ni även undrar vem kommentarerna kom från kan jag meddela att det va från mina kära grannar och även min pappa. Men okej dom har rätt, jag är likblek efter att ha legat inne i över en vecka. Men då ställer jag mig frågan, är det så konstigt?
Elaka människor..



(0)

Ett födelsedagsfirande i blå kjol




Gårkvällen var trevlig tillsammans med mamma, systrarna mina och deras respektive. Det grillades kött i massor och åts efterlängtad jordgubbstårta, smaskens! Jag kan väl säga som så att när Linda (systern som firades) gjorde sin tårta igår visade hon sin jaa, galnaste sida. Hon och jag var ensamma hemma igår på eftermiddagen så musiken var maxad samtidigt som dörren var öppen. I samma veva som hon står och dansar och sjunger som mest kommer vår morbror in utan att hon märker det, haha vilken syn. Okej det kanske inte låter så roligt, men ni skulle sett henne, jisses vilken dam.
På tisdag ska vi förresten på Eclipse, ooooh vad jag längtar!



(3)

Wake me up and kiss me goodbye





Tidsfördrivet i morse när jag inte längre kunde sova fick bli att knäppa några bilder i ja, ska man kalla det "sov miljö" ? .  Man tager vad man haver helt enkelt(:
För en vecka sedan fyllde syster 19 förresten , så ikväll ska hon firas med presenter och grillat käk, vilket nog kan bli trevligt tror jag!  Fast jag ser mest fram emot maten som vanligt, eller okej efterrätten.. (är det bara jag som älskar mat?)

Nu ska jag fortsätta med mitt. Ha en fortsatt bra dag vänner så hörs vi ikväll eller imon!