(0)

Jag är inte död, än



En liten uppdatering från sjukstugan såhär lagom på eftermiddagen. En vecka har nu gått sedan jag blev sjuk och jag har haft runt 39/40 graders feber varje dag, därav den dåliga uppdateringen. Piggelin, pannkakor och vatten har varit min föda och jag ska erkänna att jag börjar bli trött på det här med sjukdomar nu. Har man dessutom  familjemedlemmar som pratar om det "otroligt fina vädret" hela tiden blir saken inte bättre haha. Äsch sånt är livet, vem behöver sol liksom..?
 
Nej men det som svider mest är att nu när jag äntligen skaffat mig jobb, är jag sjuk, och ser pengarna rinna ur mina händer som sand och vet i sjutton om jag kommer få någon lön alls.. Men sånt är livet, hälsan går först i alla lägen!

Ha det gott vänner!




(2)

i mina gyllene skor




Vad ska man säga, Ny/gamla skor som för första gången blev använda igår. Förbaskat sköna iaf och snygga enligt ägaren!

Nu kom mamma hem med grädde och jordgubbar.  Men så passande att jag bakat kladdkaka precis då och ja, att hon helt enkelt lunde läsa mina tankar..!



(0)

jag är så heeet, så het (ja, av feber..) kan ingen svalka mig


Nog blev det en varm midsommar alltid, med en kroppstemperatur som översteg det normala och ett väder som bestod av sol och blå himmel! I torsdags när jag hade slutat jobba, och efter det att jag träffat Mathy och Pontus vid vättern (då jag förövrigt frös och gick med jacka) kom jag hem och upptäckte att jag hade över 40 graders feber. Typiskt. Men igår tvingade jag mig själv ut en stund för att åtminstone få lite frisk luft och träffa människor att grilla, skratta och bara ha roligt med. Dagen till ära har jag ingen röst kvar, har ju knappt pratat med någon de senaste dagarna så ni förstår väl själva att jag va tvungen att prata av mig..?



(4)

Det är inte alltid så lätt..



Idag har jag haft huvudvärk hela dagen, varit trött och nära på somnat ute i solen när vi satt ute med de gamla och åt wienerbröd. Kände vekrligen tagget inför matchen som spelades nu ikväll, men jag hann som tur va sova en halvtimme innan samlingen. När domarn blåste av matchen kände jag att vi ändå skulle vara nöjda med 1-1 mot serieledarna så ord som "bra kämpat" och "synd att vi inte fick den där straffen tillslut.." flög ur min mun medans alla andra la sitt största smile och nära på skrek av lycka. Stämningen blev rätt pinsam när Carro svarade på det jag sagt och sa " Ja men det var väldigt skönt att vi vann iaf!" och de andra förstod att jag trodde det blivit lika.. vi hade tydligen vunnit.. Galet vilken koll jag har när jag spelar läderkula alltså. Skyller på huvudvärken!
Dags att sova, god natt!



(0)

Godermorgon



Riktigt plågsamt att gå upp såhär tidigt, speciellt när man vet att man egentligen kan få ligga kvar i sängen och sova..
Nej nu håller jag truten och biter ihop. Efter jobbet väntas match, ha en bra dag!



(0)

"Du och jag Alfred, du och jag"



Jag och mina stora snea fötter har gjort mycket nytta ikväll. Vi har varit duktiga och sytt om en för lång tunika och klippt för långa jeans till shorts. Kommit halvvägs med städningen och förberett matlåda ( Okej, där gick gränsen för vuxenpoäng..) inför morgondagens jobb. På tal om morgondag, om jag ska komma upp när klockan ringer vid kvart i sex är det nog bäst att hoppa i säng nu. Sov gott!



(0)

Solen är här för att stanna?





Äntligen äntligen äntligen har jag fått det sista jag beställde från hm för flera månader sedan! Endast ett par skor och en jeans jacka som jag faktiskt nästan hade glömt bort att jag beställt..
Att jobba idag gick smärtfritt och snabbt. Det är fler sommarpraktikanter på samma avdelning som mig så de här fyra veckorna lär gå snabbare än vanligt! När jag kom hem innan satte jag mig i solen för att äta och vet inte hur jag kunde somna men tillslut vaknade jag av att jag frös eftersom skuggan hade beslagtagit min plats, typiskt.
Dags att gå ut och gå, kanske slänger in bilder sen.



(2)

Hard work work


God morgon god morgon!
Då var sommarlovet slut för den här gången ja.. Eller där ljög jag eftersom jag kommer vara ledig mer såklart fast det är någon dag mitt i veckan lite titt som tätt. Slänger in en bild på en kofta jag fyndade igår, nice!
Dags att gå till bussen, ha en bra dag!



(1)

Saw and B&J´s





Igår efter att jag tagit bussen hem från Mathy och efter att jag träffat en otroligt trevlig och social skåning som jag dessutom fick visa vägen till dreamhack för, kom jag tillslut hem i mörkret, la mig i sängen och upptäckte att Saw gick på teve. Vad passade då inte bättre än B&J´s som har stått i frysen nu i två dagar? (tänk att jag ens vågade titta på skräckfilm själv förresten! Tror att jag äntligen börjar bli man)
Nu är det hög tid att lägga sig för imorgon väntas jobb!
God natt flickor och pojkar!



(0)

You make the rain fall








Dålig uppdatering av mig fast nej, jag borde inte skämmas. Det är ju sommarlov gott folk och då borde man egentligen göra allt annat än sitta här..

I förrgår efter matchen (som vi förövrigt vann) blev det sallad på alcamo, sjukt gott! När jag kom hem och hade mumsat i mig den stod min ben&jerry´s och väntade på mig i frysen som jag köpte tidigare samma dag, men det slutade med att jag gick till grabbarna i grannhuset (det lät som en filmtitel) istället.

Igår åkte jag till en mycket bra person där det hela började med att vi gick på bröllop. Jag kan väl säga som såhär att converse på ett bröllop är inte att rekomendera haha. Efter det blev det Two and a half men som gällde innan jag stack vidare till Mathy och spenderade resten av kvällen där! Mycket bra, mycket bra! 



(2)

Match på g!






Precis hemkommen från första dan på jobbet (då jag jobbade "själv") . Stressigt och varmt men man vänjer väl sig vid det också kan jag tänka mig. Har egentligen inte tid att sitta här nu eftersom jag har samling till match om 20 minuter. Bilderna ovan är från gårdagen då jag och Mathy stekte på stranden(brände mig förövrigt på högra örat och högra sidan av halsen , snyggt..) Fyndade även en del som ni kanske får se senare!
Ha det bra tills dess!



(1)

"Handbörgare"




Igår kväll blev jag äntligen klar med min utbildning men vet i sjutton om jag vågar påstå att jag kan särskilt mycket om divirse varse hamburgare. "Det kommer Malin, det kommer". Ja, det får vi verkligen hoppas!
Efter jobbet sprang jag till bussen i det fina vädret och tillbringade kvällen hos en bra människa där det fläskades tacos bl.a. Det var efterlängtat! 

Nej kanske att man skulle slänga på sig lite kläder och måla fransarna innan jag sätter mig på bussen för att möta mathy i stan? Ha en kanon bra dag vänner!



(0)

Vi tar våra minnen

























Råkade läsa ett gammalt inlägg från april om att "jag snart ska åka på träningsläger" och kom på att jag ännu inte lagt upp några bilder.. Fastän jag lagt upp sjuttioelva stycken på facebook redan så skadar det aldrig med några till!



(3)

Converse




Det var nog inte så svårt att lista ut att det va någon form av skor jag fick i försenad födelsedagspresent av systern min.  Storlek 36 som är (åtminstone va) slut i varenda affär, bär jag nu på mina fötter. Super! 



(0)

"Skaka roompa"


Sega ben, såriga ben, döda ben, svaga ben. You name it. Så brukar det kännas när man precis spelat match, och precis så känns mina ben nu. Seger med 3-0 och en riktig kämparinsats av hela laget blev det! Så det ska va!
 
Imorgon får ni se min försenade födelsedagspresent av äldsta systern som jag egentligen hade tänkt visa idag, men nu ska jag faktiskt ta och kolla på vm så det får vänta! Jag kan avslöja att det är något man har på fötterna. Klurigt? haha



(3)

Alltid du loo

Tänkte berätta om en lite pinsam grej som hände igår när jag var ute och gick i skogen. Nu tänker ni säkert "vad tusan kan hända i en skog mitt ute i ingenstans?" , ja , så va ju min tanke också..

Jag började att gå in en bit i skogen och fick för mig att jag skulle följa de gula markeringarna, vilket motsvarar 5 km. Eftersom jag bott på Dalvik mest de senaste två åren har jag glömt hur stigarna ser ut längre in i skogen, men jag går ändå vidare eftersom jag vet att jag ska följa allt som är gult. När jag gått en bra stund på en väldigt smal och liten stig och är som djupast in i skogen (tror jag) får jag för mig att börja sjunga. (..ja, jag vet vad ni tänker..) Jag va ju ändå så pass långt in i skogen och om någon skulle komma, skulle jag ju höra det.

Vad jag hade glömt bort var att efter den här jätte smala stigen kommer det en lite större grusväg, där t.om en och annan bil ibland åker. Men jag fortsatte inte gå på den, utan gick in på en stig bredvid den. Där går jag och sjunger och plötsligt hör jag en röst, men ser ingen "Mamma, det låter som någon sjunger!!" . "Shit" tänkte jag, "vad ska jag göra nu?" . Jag slutade självklart sjunga, gick med ansiktet rakt ner i backen och hoppades på att rösten jag hörde va på väg bort ifrån mig. Självklart va fallet inte så, utan när jag rundar ett hörn av träd kommer det en hel barnfamilj cyklandes och barnen tittar på mig och skrattar...
 Ja jag erkänner, jag kan inte sjunga. Men varför tror ni jag håller till i skogen när jag ska ta ton? Typiskt Malin...



(3)

Summernails




Åtta härliga sommarfärger som åtminstone sätter lite mer färg på naglarna än färgen på himlen gör, för tillfället!
60 kr för allesammans, vilket kap!



(1)

För vi har tagit studenten














(0)

skinny love



Jag kan väl helt enkelt ta och erkänna att jag varit en aning off här i helgen och ännu inte riktigt tagit tag i detta med skrivandet på riktigt än, men jag har mina ursäkter som vanligt.. I förr går tog min syster som sagt studenten så släkten var här till på kvällen, riktigt trevligt var det faktiskt. Direkt efter det åkte jag till en efterlängtad Mathy där jag stannade över natten. Igår åkte vi nämligen till Göteborg/Liseberg (jag hade inte med någon kamera tyvärr, eftersom jag ville utnyttja tiden fullt men jag kanske snor någon bild från Mathy) med ett hel glatt gäng som gjorde dagen lysande! Vi kom hem runt halv två och jag sov ännu en natt hos min vän.

 Där hade ni mina goda ursäkter! Helgen har varit kanon med fina människor och trots att mitt lov kommer bestå av jobb mest hela tiden, känner jag på mig att detta kommer bli en grym sommar! (lite bilder från student-dagen kommer snarast)



(2)

Studentyra?




Blåsa upp blå/gula ballonger, sätta jordgubbar på tårtorna, hämta maten och drickan, dammsuga golvet, vika servetter, ladda batterierna till kamerorna. Ja, ni kanske hajar?
Här hemma förbereds det för fullt och allt detta för att min kära syster snart tar studenten. God mat med släkten väntar efteråt, låt den stunden komma nu! haha



(0)

alla som inte gillar sommar är våld...









En skolavslutning i bilder kan se ut på detta viset om man går i samma klass som mig. Jag har inte riktigt förstått att det faktiskt är sommarlov vi äntligen fått, och kommer nog först förstå det om en månad, eller två..
Kvällens planer är följande- fotbollsträning i det otroligt vackra vädret och efter det blir det att snabbt ta sig till the gang som är på "grill bilderna" , några inlägg nedanför . Kameran följer med och det blir spännande som alltid!




(3)

Mitt sommarlov, så jätte skönt!




Blåmärket på armen är inget blåmärke utan en blåmärksliknande skugga av något slag. Hemskt vad invecklat jag skriver.. Just nu befinner jag mig 20 minuter från bussen och då är det raka vägen till skolan som gäller, jag ska minsann hämta ut ett välbehövligt sommarlov!



(7)

Nu lägger du av jörgen, det är inte roligt längre..

Åh vad arg jag blir! Jag har haft min systemkamera i ca sex månader skulle jag tro. Alldeles för lat för att läsa något i instruktionsboken har jag också varit och därför bara fotat genom att testa olika inställningar utan att egentligen veta om bilderna blir bättre av det.

 För några dagar sedan testade jag en ny inställning jag tidigare inte prövat men märker ingen större skillnad i bilderna, därför låter jag den inställningen vara kvar. Men nu när jag laddar över bilderna på datorn så går det inte att få fram bilderna eftersom , ja, jag vet inte varför!! Blir så himla arg på mig själv. Systers bal-bilder, födelsedagsbilder och en massa annat va där. Jag är säker på att det går att fixa eftersom den inställningen annars inte borde funnits på kameran. Men det är så himla typiskt mig...




(4)

Grillkväll bland myggen










Såna här kvällar med fina människor, gott krubb och en någorlunda gassande sol tänker jag va med om många gånger under sommaren! Endast en kort skolavslutning imorgon återstår och sen är friheten här ! Eller ja, åtminstone i en vecka innan allvaret med jobb börjar..