(14)

Oooså tar vi nya tag




En tung förlust som slutade med allt från fingrar som hoppade ur led och sparkar i huvudet på vår målis till att motståndarna ställde upp med ett lag som egentligen inte hörde hemma på planen. Ni kanske inte förstår särskilt mycket men det spelar inte så stor roll. Vi förlorade iaf och får komma igen nästa år igen! Då kör vi så det ryker :)

Nehe, då va det dags att råläsa min bok tills imorgon. Ca 160 sidor kvar, oogachacka, let´s make it!




Kommentarer
Postat av: V e v v e A n d e r s s o n ♥

Hej! Jag har en tävling i min blogg där du kan vinna ett presentkort på H&M! Du förlorar inget på att vara med! :D



Kram!

2010-09-26 @ 20:43:55
URL: http://vevvz.blogg.se/
Postat av: felicia

Dagens blogg är nu utvald, kika in i bloggen och se om det var just du som vann!

KRAM

2010-09-26 @ 23:13:06
URL: http://akerstroms.blogg.se/
Postat av: emelie

Hejsan! Jag heter Emelie och jobbar som hårförlängnings frisör i Jönköping.



Jag erbjuder isättning av hårförlängning med kreatin slingor (nail hair & stick hair) och även metoden fläta och sy fast trens.



Jag ska snart hyra in mig på en frisör salong men en så länge så kör jag privat. Jag erbjuder kanon priser och ett riktigt bra jobb. jag har 2 års erfarehet utav mitt arbete och har hållt på med hårförlängning och färgning i flera år.



PRISER:



sy/fläta fast hårförlängning: fr. 399 kr

kreatin slingor: fr. 599 kr



(Vill du också köpa håret utav mig, så ger jag dig info om priserna för själva håret. Men tar du med dig eget hår blir det bara priset ovanför).



Hos frisörer betalar du 2500-5000 kr för hår + isättning hos mig under 1500 kr. Billigt och ett kanon bra jobb.



Är du intresserad och vill ha mer info eller boka tid?

[email protected] eller 076-320-93-30



mvh/emelie

2010-09-27 @ 01:18:49
URL: http://sehlstedt.blogg.se/
Postat av: Tanja*Andersson

SV: ;D tack så mkt du :D <3

2010-09-27 @ 06:28:56
URL: http://tanjaanderssoon.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vi ställer upp med ett lag som vill spela fotboll och som har stor vilja att vinna matchen lika mycke som ni. Våra spelare har lika stor rätt att vara på plan som erat lag. Vi spelar enligt reglerna och inget annat. Så kom inte med några duma bortförklaringar om vad som är rätt å fel för vi gjorde inget fel å vi ställde helt enkelt upp med ett lag som va lite bättre. Men hoppas er all lycka i framtiden :)

2010-09-27 @ 22:10:41
Postat av: Åskådaren

bara rent skitsnack du kommer med faktiskt. Habo IF hade lika mycket rätt att vara på planen som ni. Och ni kan ju köpa riktiga bollar till att börja med. Spelet slutar inte förens domaren blåser och det gjorde hon inte för att eran målvakt inte höll i bollen. Alltså, skyll inte ifrån dig bara för att ni förlorade, bästa laget vinner så är det bara.

2010-09-28 @ 12:57:27
Postat av: malinf

självklart gjorde ni det och det är som ni säger, det bästa laget vinner, det har jag inte nekat till. det jag menar är att sist vi mötte er va nästan inga av dessa spelare med på planen, eftersom de flesta spelar i en högre division. Jag bortförklarar mig inte utan berättar bara att vi hade oflyt med vår målis bl.a . Relax och bete er som värdiga vinnare! :)

2010-09-28 @ 16:38:56
URL: http://maalinfransson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vi menar självklart inget illa, vi ville vinna och då såg vi våran chansen och tog den. Och många av dom spelare dom inte va med mot er första gången då vi mötte er har varit sjuka och skadade och suttit på bänken i a-laget förutom två spelaresom är ordinarie spelare och du vet nog vilka det är ;) Och de som står på eran hemsida om att vi gjorde en liten så kallad "seger dans" eller va ni kallade de när eran målvakt blev skadad stämmer inte någonstans, vi snackade taktik och puffade varandra för att komma igång. Vi ville verkligen inte skada någon i erat lag och om vi gör de så har vi ju inte gjort det med flit och det är inget vi hyllar åt. Vi vill spela shysst och tufft :) Hoppas verkligen att eran målvakt det bästa :)

2010-09-28 @ 18:43:32
Postat av: Sandra (målvakten)

Jag vet med mig att jag höll i bollen 2 gånger och blev sparkad både på fingrarna och i ansiktet. Om folk inte vill tro på detta så kan jag bevisa det med både märke i munnen och gips på handen. Jag kallar inte det tufft, jag kallar det vårdslöst spel, det borde varit rött kort och inget annat. Och några applåder fick jag inte när jag reste mig upp heller utan möttes av en cirkel med jubel och skrik från mittplan. Kalla det vad ni vill men sportsligt var det iaf inte!!!

2010-09-28 @ 19:50:29
Postat av: malinfransson

helt rätt sandra!

Tycker bara det är lite konstigt att det sprang in 7-8 tjejer på planen som även va med när vi tackade, tror inte precis dom spelar i a-laget i vanliga fall med tanke på att dom i så fall inte skulle ta åt sig av segern. Eller det borde dom ju inte göra i så fall, eller? :)

men vet du vad "anonym", jag ville inte göra någon stor grej av detta från första början. jag skrev bara vad jag kände precis efter matchen, och som du skrev så är det det bästa laget som vinner, och det va ni den här gången. Så gå vidare nu är du snäll, för det har vi gjort. tack! :)

2010-09-28 @ 20:00:02
URL: http://maalinfransson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag förstår dig Sandra lite. Men man vill ju inte skada en spelare och vi jublade inte vi pratade ihop och och körde en Habo tro de eller ej du gör som du själv vill. Både vårat a och u lag är ett lag tillsammans och dom som inte spelade den matchen sprang inte in å tackade, men skitsamma vi kan sitta här å skriva så himla mycke som möjligt. Vi i Habo ville inte heller göra stor grej av detta, de va torpa som började å snacka å ljuga om Habo och vårat spel å upplägg och de har spridit sig och alla har trott på denna tränaren i torpa. Tyvär! Jag spelar själv i Habo så jag pratar ju bara gott om Habo självklart. Men jag ljuger verkligen inte om de torpas tränare börjat me. Men aka nu e serien över och de blev som de blev och jag som spelare hoppas verkligen att de inte kommer bli nåt hat eller nåt liknande för de tillhör inte fotbollen. Så jag hoppas verkligen ni/du förstår att jag vill inget illa och jag tror jag pratar från väldigt många i Habo :) lycka till med allt :)

I

2010-09-28 @ 22:22:37
Postat av: malinf

jag tycker vi drar ett sträck över detta, det är sport vi håller på med, inte nån klubb för klagomål. :) lycka till i serien!

2010-09-28 @ 22:50:38
URL: http://maalinfransson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, den här skiten om spel i olika div och bla bla är synd att habo får ta all skit, klart man utnyttjar reglerna till sin fördel (annars vore man väl korkad!?). Jag blir bara så ledsen/arg när nån påstår sig veta mer än vad han/hon gör.. syftar självklart på "åskådaren"... Tur är väl att jag höll i bollen ändå, annars hade man ju haft väldigt starka misstankar om att det var med meningen.. och vad jag vet så blåste domaren också, för frispark fick vi ju ;) Så, nu har jag fått mitt sagt och om några veckor när mitt finger har läkt så kan nog även jag glömma den här matchen, än så länge blir jag ju ganska starkt påminnd varje dag. Peace! :)

2010-09-28 @ 23:54:16
Postat av: Anonym

Sträcket är draget :)

2010-09-29 @ 08:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: