(4)

Det går bra nu





Första träningspasset på två veckor är avklarat och gissa om det va välbehövligt!
Dagen har i helhet varit bra, 3 timmars hål slutade med gott käk och lite shopping på a6 med finaste Natta. Så mycket som vi skrattade åt en present hon köpte till sin pojkvän, har jag inte skrattat på väääldigt länge! haha. (självklart var presenten i form av badbyxor ironisk! )

Nehe mina damer och hästar, nu hade jag tänkt att gå och lägga mig. En ny regel har tillkommit i regelboken som inte finns, klockan halv elva ska mitt röda huvud ligga på kudden. Ska vi säga att det håller en vecka, max..?

God natt med er!  :)



(4)

en helt vanlig dag




Med tanke på hur tidigt jag la mig igår är jag ovanlligt pigg idag, otroligt skönt!
Nu måste jag rusa till tåget, vi hörs sen!



(0)

Sensommar eller tidig höst?





Vilken härlig dag, lalala.
Jahopp, fångarna på fortet blev en ren utklassning från böndernas sida och illa nog åt jag upp alla vindruvor och alla nötter. Det betyder att jag inte har något plugggodis  kvar och därför inte kan plugga, visst?   Oj vad trött jag blev helt plötsligt, dags att sova tror jag haha. Kapitel 1, jag läser dig imorgon på tåget istället!
God natt vänner punkt





(0)

ny drog?



Efter ganska så exakt två soliga timmars promenix med en hund och en kamera intar jag sittande position.
Social omsorg ska läsas till imorgon men vid min sida har jag världens godaste cashewnötter och även vindruvor. Det kommer gå fin fint det här så länge det ätbara inte tar slut (;

Eller förresten, fångarna på fortet har väl börjat nu?  Okej jag gör såhär, plugget får vänta en timme ..
Bok - Tv . Bok - Tv . Tv(!!)



(2)

Ragge bagge




Första dagen i skolan för denna veckan är avklarad och vi har börjat med psykiatri. Det verkar otroligt spännande och det är nog väldigt lärorikt om jag inte fattade det hela fel haha. Det återstår att se helt enkelt!
Nehe, kanske att jag skulle ta och kolla till maten på spisen innan den hinner bli allt för bränd. (matlagning är en dold talang hos mig, åtminstone skulle jag önska att det vore så..)
Efter det blir det en långrunda ute i det gröna med vovven. Later!



(0)

Dessa rubriker..




Något i den stilen såg jag ut igår om jag inte minns helt fel.
Jobbet och matchen gick förövrigt bra innan, och det blev en stor seger. Lite mindre tur att jag fick en armbåge i ansiktet och bet av mig halva tungan .. (åtminstone kändes det så haha) . Nu ska jag skruva upp volymen på högtalarna och gala som en tupp. Vi hörs senare, eller också imorgon!
Tjo och tjing!



(0)

Time to go





Min dag igår innan jobbet. Vad jag gjorde får ni lista ut själva ! Dags att rusa mot jobbet, vi hörs efter matchen som är ikväll!



(10)

Fredag hela veckan



Första skolveckan är avklarad och en liten sammanfattning på den skulle bli ungefär- bättre än förväntat med tanke på all politik vi snackat om (eller nåt i den stilen). Detta blir ett kort inlägg eftersom jag faktiskt redan hade tänk gå och lägga mig snart (!!) Jobb igår, idag, imon och övermorn. Så nu jädrar ska jag gå och dregla ner mina kuddar ordentligt för helgen kommer vara över snarast, och då blir det inte mycket sömn.
Vi hörs imorgon vänner!



(6)

Vi hade i alla fall tur med vädret



(Imorse va det tusan svinkallt och så där lurigt på himlen. så jag t.om laddade med paraply, men tack gode Gud så har solen visat sig mest hela dagen!)

Då va man precis hemkommen från en dag i skolan och en eftermiddag/kväll på jobbet. Jag vet inte om det har att göra med det fina vädret som varit idag, men fy vilket bra humör jag varit på dagen lång! Och imorgon är det fredag vilket innebär helg och nu ska jag äta pannkakor och titta på tv. Och?
Kan det bli mycket bättre?



(6)

snarare blåst...





Bekymrad och uppblåst är jag endast på bilderna, eller åtminstone det först skrivna haha.
Kvällen har bestått av en långpromenad med vovven. Vi va ute i över en och en halv timme vilket va väldigt välbehövligt för min del. Fångarna på fortet missade väl ingen heller hoppas jag? Men det är jämt fel lag som vinner..

Imorgon blir det skola och jobb. Jag har börjat fundera på en grej, med tanke på att jag har satan i gatans svårt att säga nej när mina kära arbetskamrater ringer och frågar om jag kan ta en del av deras tider (spec när jag vet hur mycket moneys jag behöver för att komma iväg nånstans) undrar jag hur sjutton det kommer sluta i framtiden. Antingen slutar det med att jag käkar upp stället steg för steg varje gång jag jobbar och McDonal´s går i konkurs. Eller så låter jag bli den delen men då istället däckar jag av trötthet, hoppar av skolan och sover dagarna långa. Eller så biter jag i det sura äpplet och inser att det hela är mitt eget val och då kan jag även förtidspensionera mig vid 30 års ålder. För det var väl doktor jag va?



(8)

Grym eller grym?




(3)

soft dag



Fruktansvärt tung dag idag måste jag säga. Kom till skolan kvart över åtta och fick vända på klacken och gå igen vid halv nio. Tänk om det vore så varje dag? Rätt så fint!
Efter det åkte jag och Natta och skulle fixa med lite papper hos skatteverket (det där lät väl ändå vuxet..?) innan det blev en sväng bland stadens affärer. Jag hann även med att träffa Gurris, som han så fint blir kallad av mig och nu sitter jag och vräker i mig cashewnötter. Åååååååh vad gott det är!
Nu ska jag städa mitt rum, en gång för alla!



(6)

Off to school



Endast en lektion idag som består av matte. Riktigt skönt må jag säga! Efter det ska jag hem och städa och en nap skulle inte sitta helt fel, är trött som tjyven! Ha en fin dag i regnet!



(1)

Totally wrong


Okej bara för att  jag nämnde att Fångarna på fortet va ett av de bättre programmen som skapats, va det inte så roligt idag.. Nåväl, i framtiden när jag är med ska folket se på andra bullar! haha
Jag och mina kära icapåsar under ögonen önskar er en god natt!



(1)

Fångarna på fortet

Åh nu har jag äntligen pratat med kära syster! Hon har hunnit med en hel del i USA redan och de flesta sakerna vill hon nog inte att jag delar med mig av med tanke på att det kan bli aningen pinsamt haha.
Nu blir det lite kvällsmat innan fångarna på fortet drar igång. Det programmet lär ju va ett av dom bättre som skapats! Såg det dock senast för hmm.. x antal år sen , men tror knappast det blivit sämre! See you guys!



(3)

Klick klick klick, on their way!






(0)

En fredag med gott folk








(0)

School



Tänka sig att jag orkade ställa mig och göra omelett till frukost idag, en aning konstig i färgen kanske, men vad gör det ? haha.
Dags att dra mig mot skolan!



(1)

miss you





Mina händer skakar och mitt huvud bultar, det blev en storförlust ikväll och jag vill befinna mig under ytan. Inte bara för den sakens skull men allting känns lite tungt just nu så jag skriver inte mycket mer ikväll. Skolan är igång och vårt schema är inte allt för roligt, men vad gör det när min räddande ängel äntligen befinner sig under samma tak som mig på skoltid, dag in och dag ut. Hon är bäst.
Det ända som skulle kunna göra mig på bra humör just nu är att få höra min knäppa systers röst. Jag t.om saknar hennes sångröst(!!) (och det låter nämligen för jävligt på ren svenska). Trodde aldrig jag skulle säga det, och speciellt inte redan efter en vecka, men jag saknar dig..



(2)

GF part two












En dag på stranden i halmstad på grymmaste GF, med grymmaste folket.

Igår för ovanlighetens skull jobbade jag över till 23, va hemma vid midnatt och slängde mig bums i sängen. Ikväll väntas det match och jag vet i sjutton vad jag måste käka för mirakelpiller för att jag ska orka spela haha. Jag hoppas på att jag får överskottsenergi av något slag!
Ha en toppendag!




(0)

time to go

Den allra sista dagen innan skolan börjar avslutas med ett jobbpass. Tänkte att jag skulle ta mig en mer noggrann koll över hur många timmar det blivit denna sommaren. Vi hörs sen!



(0)

GF part one











On our way till stranden en dag!
fortsättning följer..



(2)

Tankar om natten




Klockan börjar närma sig halv tre och det är mitt i natten. Mina ögonvitor är inte längre vita utan sådär härligt rödrosa. Precis så som tecknade seriefigurer ser ut när dom är sjuka, ni vet. Fast mina ögon är nog snarare röda av trötthet, kanske har jag fått in ett och annat saltkorn från pommesen också, vem vet.. Nåväl, hade jag bara lyssnat till mitt inre och tänkt på mitt eget bästa, hade jag redan vilat huvudet mot kudden och varit i drömmarnas värld för längesen. Men om det bästa just nu för min del nu är att sova, varför i hela friden kommer aldrig den där förbaskade John Blund som alla snackar om..?
Äsch, natten och dess tystnad kan vara det bästa som finns ibland. Man sveps in i mörkret och det ända som hörs är ens tankar i huvudet, som på den senaste tiden inte hörts särskilt mycket. Inte nånting alls nästan faktiskt. 
- John Blund, nu gör jag ett nytt försök i hopp om att du åtminstone ger mig ett sömnpiller haha.



(1)

Aptitretande ? njaaa..






Fyra timmar längre än planerat på jobbet blev det även denna dag och även denna dag stannade jag faktiskt frivilligt. Snälla nån, jag behöver ju alla pengar i världen jag kan få (!!!) så jag var snäll och jobbade dom fyra timmarna åt en annan som blev eld och lågor när jag sa att hon kunde gå hem vid fyra, haha.

Hade tänkt att gå ut och gå en sväng nu innan jag blir allt för trött. Men med tanke på hur mycket tid jag kommer spara in om jag nu inte går ut så.. Ja, det får nog bli duschen på en gång istället!  (Lat ? Nej det va ingen nyhet..)




(0)

flyg fula fluga flyg


Bara för att jag halvt skrattade ihjäl mig åt denna bilden tänker jag även bjuda på den, haha

Klockan halv åtta vaknade jag av att en fluga surrade runt mitt huvud var och varannan minut. Det måste nog vara bland de värsta sätten att vakna på tror jag. Speciellt om man skulle kunna få sova en timme längre eller två.. Nåväl, nu ska jag alldeles strax bege mig mot jobbet. Kort dag. Väldigt skön



(2)

News




(knappar i början på ryggen)


(knappar på hela ryggen)

(stor och mysig halsduk)

Och även ett par prickiga strumpbyxor inhandlades igår. jag.älskar.rea
Nu ska jag ta och leta reda på ett par rena arbetskläder. Vet inte hur jag bär mig åt men efter några timmar på jobbet är mina byxor ofta dränkta i chokladsås och diverse varse haha. Efter det blir det till att träffa fint folk hos "björnen" , som han så fint kallar sig själv. Kameran åker med, givetvis!
Ha en fortsatt bra dag!



(0)

sun is shining







Jisses vad mätt jag är. Åt precis klyftpotatis och råkade ösa på lite för mycket grillkrydda.. Fast med tanke på att det inte är vilken krydda som helst, utan livets krydda,  så slank det ner ganska lätt haha. Vilket himla skönt väder vi har idag också på tal om annat, jag passade på att gå ut och fota lite. Dessvärre utan något vidare resultat. Nåväl, solen har väl förhoppningsvis inte visat sig för sista gången.



(0)

Like a whisper




Idag efter att ha missat bussen första gången och varit nära på att missa den ytterligare en gång kom jag äntligen fram till staden och dess affärer. Meningen va den att jag skulle köpa jeans, men som vanligt så hittar man ett fynd på rean här och något annat fint där. så nej, jag kom hem med allt annat än jeans, ungefär. Bilder kommer imorgon.
Det har även hunnits med jobb idag som följdes åt av ett besök hos grannen min (den suddiga herrn på bilderna ovan) . Där snackades det om allt möjligt. Mycket "ta igen" snack ni vet haha. Även en och annan gammal goding på gitarren hanns det med innan jag kände att det va dags att traska hemåt.
Sov gott så hörs vi imorgon ! (:




(0)

No one but you





Det blev en störtskön storseger i ett väldans blött och regnigt väder! Det är inget man rynkar näsan till direkt
(tänkte mest på den seriösa bilden haha)
Nu väntar käket på mig och jag ska ta mig en närmare titt och se vad som visas på teven tänkte jag. Vi hörs kanske senare!



(0)

Match på g


Och folk kallar mig linslus? pyttsan haha

Okej, jag blev inte särskilt förvånad över att den där omtalade städningen aldrig blev av. Det blir nog ingen egentligen som känner mig.. Äsch, jag trivs bra bland smutsen, eller nåt. Dags att spela match!  See you later!



(0)

Clean it up



En bild säger mer än tusen ord.
Och just denna bild skriker efter hjälp tror jag - städning står högst upp på listan!



(2)

och du betyder allting för mig



Jag blev inte särskilt förvånad över att jag kom hem från jobbet klockan nio istället för fem.
Fast å andra sidan behöver jag alla pengar i världen jag kan få tag på. Så ja, jag jobbade mer än gärna över utan att klaga allt för mycket!
Nu ska jag alldeles strax lägga mig i sängen och försöka sova. Har drömt mardrömmar de två senaste nätterna så i natt hoppas jag på att det åtminstone är söta monster som besöker mig i drömmen..haha
Sleep well !



(1)

@kajsas










(2)

10.20



Tar min dagliga rush ner till bussen och den börjar...NU!!
Vi hörs sen vänner!



(3)

bilder @ kajsas från 13 juli.










Night at Kajsas place och som ni läste på rubriken är dom inte tagna igår precis. Men vad spelar det för roll när det är awesome people?!

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig faktiskt. Löprundan blev ca 7 km och egentligen va det nog inte särskilt smart att springa, men ett huvud med värk går över med lite sömn. Endast ca fyra timmars jobb imorgon, helt underbart!
Natti natti (:



(0)

Keep smiling




Efter tre timmars sömn och uppstigning klockan fyra, ja då va jag trött må jag säga! Och att säga hej då till syster yster va värre än jag trodde. När jag kramade henne en sista gång föll det en tår, kanske två. Fast mest synd är det om hennes pojkvän, faktiskt. Nu sitter hon iaf på ett plan påväg till det stora landet och jag ska jobba häcken av mig som sagt för att ta mig dit och hälsa på inom ett år. Vi får se hur det går med sparandet! Dom sista krafterna som finns kvar i mig ska jag ta ut på en löprunda, det är välbehövligt efter många timmars sittande!

Vi hörs senare (:



(0)

Goodbye my almost lover (sister)



(OJ vad glada vi ser ut, haha)

Gårkvällen eller rättare sagt natten då syster hade avskedsfest va riktigt rolig måste jag säga! Jag kan erkänna att jag va grymt trött när klockan ringde i morse då det va dags att åka och jobba, men det va bara att pallra sig iväg till ett varmt och stressigt McDonald´s. Kvällen har tillbringats med systra mi , tim och två kompisar till dom. Vi åkte och köpte kina mat och satte oss vid en sjö, riktigt härligt! Men sorgligt nog en sista stund med Linda.
Imorgon ringer min väckarklocka redan klockan fyra. En tripp till Sthlm för att dumpa Linda vid flygplatsen...ett år... sick... God natt!



(0)

he and she



Hinner inte skriva mycket mer än att gårkvällen blev lugn för min del efter matchen. Det spelades spel här hemma med Linda och Tim. Geni är väl inte riktigt den starka sidan..
Dags att sätta sig på bussen och jobba till 21 ikväll, sen blir det party för hela slanten!



(2)

pix






Bilder från gårkvällen, de ända jag hinner ladda upp nu.
Och röken på första bilden är från elden, så ingen tror något annat dumt om mig haha.
Dags att titta på fotboll i det fina vädret!



(0)

Feels like I'm going insane


en låt som syster spelar i Tims bil varje gång jag åker med, känns det som iaf. Blir bara grymmare och grymmare i mina öron (refrängen åtminstone)!

Jag är nyligen hemkommen från en runda på stan där jag äntligen köpte mina efterlängtade skor. Har redan sett dom på lite bloggar här och var men alla är vi härmapor innerst inne, right? (;
En rejäl kaldender och en födelsedagspresent till far min fick också följa med mig hem(läskigt att fylla år på fredag den trettonde..) . Har även hittat ett par riktiga godingar på Nelly, men vet i katten vid vilka tillfällen jag skulle använda dom. Det återstår att se vad som händer.

Lite bilder från gårkvällen kommer inom kort!



(0)

Varning för känsliga läsare!!!

http://www.jnytt.se/nyhet/34197/raddningstjansten-hittade-dod-man-vid-tagstationen

Det va det tragiska jag menade som hände inatt när jag skulle åka hem. Det va tur i oturen nu när jag läste och det stod att det "bara" va en man som blivit påkörd och inte två stycken ungdomar, som de sa igår på plats.
Hemska saker händer ibland som inte borde hända, helt enkelt.
-Håll er borta från järnvägen!!!!



(0)

Bra kväll med tragiskt avslut


Är precis hemkommen från en super bra kväll tillsammans med tre fina vänner! Jag skriver inte så mycket mer än så just nu eftersom jag ska försöka komma i väg tidigt till stan och köpa en present till far min som fyller år imorgon (idag). Det hände även en hemsk sak när syster och hennes pojkvän kom och hämtade mig, berättar mer imorgon då det kan hända att det står skrivet i tidningen också!
Sov jätte gott!



(0)

Grill i dill



Nu har jag tränat för fulla muggar och ska slänga i mig en macka innan jag rusar vidare mot bussen. Kvällen ska spenderas med härliga människor vid stranden skulle jag gissa. Kanske grillas och badas, vem vet?
Vi hörs imorgon vänner!



(0)

Sol sol sol sol, äntligen sol


Mitt mål va att sova riktigt länge idag och jag kan inte annat än säga att jo, det gjorde jag. Halv ett vaknade jag. Måste vara rekordet för denna sommaren! (innan va det den tiden jag vaknade vaje helg) Jag hittade ett par gamla chinos i en påse i källaren som jag sytt om lite granna, kan tänkas komma en bild på det senare! Nu ska jag ut och vandra i det soliga vädret! FRED!



(0)

Sleep well she said



"Ikväll ska jag gå och lägga mig senast halv elva!" tänkte jag tidigare idag. Blev det så...?  Njaa, inte riktigt va.
Med den här bilden önskar jag er en god natt. Själv hoppas jag på att kunna sova halva dagen imorgon, minst!
Mobilen sätter jag på ljudlös så nu ska här snarkas!
God natt godingar!



(2)

Mysfaktor





Jag är precis hemkommen från en dag med jobb, som förövrigt gick riktigt bra! Och efter det tillbringades kvällen på en mysig resturang tillsammans med Gustaf och hans familj. Fy vad gott det va, jag är så mätt att jag knappt kan knäppa byxorna! Mycket härlig känsla haha.
Just nu sitter jag i min lilla myshörna med levande ljus och tittar på sporten (levande ljus och sport, hmm, bra kombination..) . Fuskisarna Mathilda och Freddie va på plats och fick se en målrik match mellan Sverige och Skottland misann. Nu ska jag zappa vidare och se vad burken har att erbjuda, vi höres!  




(0)

Here we go again



Jisses vad segt det va att gå upp imorse när klockan ringde. Det kändes som en sån där typisk skoldag då man bara vill dra täcket över huvudet och somna om några timmar till. Men då tar man sig i kragen och ja, går upp helt enkelt. Inte så märkvärdigt egentligen, haha. Dags att rusa! Ha en kanon dag!



(0)

Well, I'm going home


svartvit repris.

Jobbet gick bra innan och ännu en gång fick jag jobba över. Men det gjorde mig bara glad eftersom jag då slapp vänta på bussen lika länge. Just nu sitter jag och kikar på kläder och diverse varse från olika sidor. Och ja,
det. kliar. i. mina. fingrar! Tänk om jag hade en penga-maskin eller något, oh så bra det hade varit! Å andra sidan kanske inte.. Har även försökt att lägga upp en outfit-bild i över en timme nu så det kanske är lika bra att ge upp. Jag tror faktiskt att det är på tiden att lägga sig om jag ska orka kliva ur sängen imorgon också. Då blir det jobb och efter det ska jag träffa min käre vän Gurris!  God natt med er!

(Anna, skjortorna är från h&m och Bikbok)



(1)

Ska man jobba om man är ledig?



(två söta bilder på hannie från helgen)

Idag bestämde jag mig för att ha en sån där riktig slappar-dag. Gå klädd i pyjamasen hela dagen och inte göra nånting (förutom att sy om lite kläder och städa, vilket jag tänkt göra hur länge som helst nu) Ni kanske förstår hurdan dag jag menar? En sån dag va det längesen jag hade och för fem minuter sen ringde dom från jobbet och behövde ha in folk,  så det va bara att ställa upp. Lite typiskt.
Nej nu måste jag försöka få i mig något innan bussen går, vi hörs sen ikväll people! (:



(1)

Nu kör vi igång igen



(kanske är på tiden att lägga upp lite bilder från GF en gång för alla, kommer inom kort)

Klockan är tio i elva (jag glömde publicera inlägget så tiden stämmer inte just nu. Slår vad om att ni just kollade på klockan (; ..)  och jag är just hemkommen från första matchen efter uppehållet. Den slutade med vinst, vilket va en himla tur med tanke på hur långt vi fick åka. Under matchens gång kom även all ångest då det ända jag tänkte va att "tusan Malin, du skulle kanske ha rört på dig lite mer i sommar trots allt.." Men det är lätt att va efterklok som man brukar säga, haha.
Nu väntar jag på att mina mackor i smörgåsgrillen ska bli klara och sen väntar sängen på mig. Ha en bra kväll vänner!



(1)

Me and my (not) car





Jag upptäckte att lampan som lyser på baksidan av huset gav ett ganska så fräckt motljus och så upptäckte jag (för läääängesen) hur otroligt mycket smidigare det hade varit om jag någon gång inskaffar mig ett stativ. Nästa sak på inköpslistan kanske?
Förresten så gjorde jag inget dumt i sista sekunden hos frisören, det blev två centimeter kortare men på något vänster ser det mer slitet ut nu efteråt? Jag förstår inte det riktigt haha.



(0)

BBQ



Väldigt muntra och hungriga i väntan på mat, haha







Lite bilder från lördagskvällen!
Nu ska jag gå och klippa mig, bara jag inte gör något dumt som att be henne klippa av mig allt hår som jag bad om förra sommaren. Galet.  haha



(0)

Hattamanaaa




Gårdagen med träningar och gårkvällen med grillning tillsammans med världens bästa lag va kanon verkligen! Nog känns det att man varit igång ett par dar nu och att man innan dess inte rört sig på en alldeles för lång tid. Kylskåpet borde bli mitt nya smeknamn.. Den "sena" kvällen avslutades med Hanna och Rebecca, filmkväll och en massa snack stod på schemat!
Idag blev det tidig uppstigning pga jobb och efter det har jag sagt "hej då" till min kära Emelie som flyttar till huvudstaden snart och även lagat mat och sett på film med mina homies, haha.

Dags att sova, vem bokar klipptid klockan halv elva på en måndagmorgon om inte min mamma ? Bara till att stiga upp! (nej mamma jag klagar inte)




(0)

Hujeda mig



Jisses vad segt det va att gå upp idag, och ändå ställde jag klockan alldeles för tidigt och har hur mycket tid kvar som helst innan jag ska gå till träningen som börjar vid 10, jaja. (25 minuter senare) eller okej, dom 25 minuterna gick åt att packa väskan haha. Nu ska jag dra mig ner mot ip, två träningspass och en grillkväll, kan det bli bättre?



(2)

News









Två nya skjortor varav en i härligt flanell tyg. En poncho (som jag velat fram och tillbaka för om jag verkligen kommer använda den) men definitivt, den är så fruktansvärt skön att jag knappt vill ta av mig den haha. Och även två bandeau bh:ar fick följa med hem!

(jag vet , jag har svårt att stå still. Även på bilder.. haha)



(0)

Pizza och chokladpudding, i mängder



Håller på och lägger in lite bilder på datorn och så länge kan ni få se den här läskande bilden på chokladpudding jag nyss åt. Aj min mage, tur att jag har två träningar kvar imorgon! haha



(0)

Fotboll hela dagen lång

Efter en tripp på stan där jag hittade lite smått och gott (dock inga jeans, som jag egentligen va ute efter) fick jag stressa som en dåre hem till träningen i ösregnet. Imorgon blir det ytterligare två fotbollspass och som avslutning blir det grill för hela slanten. Kameran ska självklart med! Bilder på inköpen kanske kommer in senare under kvällen.
Nu ropar mamma att pizzan är färdig, smaskens!



(0)

Allt går att uppnå



När man tror man klättrat högst upp på stegens trappsteg, det steget då man är oövervinnerlig och totalt sårbar, då man inte fruktar något och man tror sig aldrig någonsin kunna trilla ner. Det är då det där lilla oväntade inträffar. Kanske ett ord från den ena, en gest från den andra, kanske en ändring i livet eller vad som helst som får stegen ur balans. Man snubblar och tappar fotfästet,
och man får börja klättra igen..

-ge aldrig upp!



(3)

cry when you get older




Två timmars träning efter en månads uppehåll - jovars, tungt va det men vi alla överlevde och imon väntar ytterligare ett pass. Förmodligen betydligt tuffare, men det behövs!  Jag har suttit och försökt få till en header till bloggen (skon är ju bara tillfällig, eller tillfällig kan man nog inte säga eftersom den varit där ett bra tag) men eftersom det aldrig funkar och jag inte har några direkta talanger för sånt där med att designa bloggar så får den väl se ut såhär ett tag till.. Suck!

Imorgon ska jag ställa klockan, åka till stan och gå på jakt efter lite smått och gott. Det återstår att se om jag hittar vad jag söker. Och förresten, dom där jeansen jag snackade om att sy in blev aldrig av, förvånande?
Om vi inte hörs senare, hörs vi garanterat imorgon. Peace out!



(3)

Josh and Uttan










Är jag den ända sjuttonåringen i världen som inte dricker kaffe? Varenda kotte man träffar nu för tiden har gått och samlat vuxenpoäng, hör och häpna!



(0)

Snabba cash




Att cykla till jobbet fram och tillbaka igår var nog bland det värsta jag gjort. Speciellt om man inte tränat på en månad, vilket kommer bevisas på kvällens träning.. Med tanke på att alla uppförsbackar kompå hemvägen OCH det va motvind blev det en mardröm. Jag trodde inte ens att min mun kunde säga så många fula ord, haha. Men tillslut kom jag hem och träningen va ju gratis! (måste se något positivt med det (; )  Kvällen tillbringades med mina kära vänner Josefine och Elvira. Vi mumsade tacos och såg på snabba cash bl.a. Lite bilder kommer in så småning om!

Nu ska jag sy in ett par alldeles för stora jeansshorts!



(1)

Sätter riktning mot Jossans hus

Har slängt i mig en påse cashewnötter, duschat och målat naglarna, snabbt som tusan gick det. Blåa och kladdiga blev dom med färg över hela fingrarna.. Måste rusa till Jossan nu där det ska lagas mat och mysas hela kvällen! Vi hörs senare!



(0)

Tar cykeln



Nu tar jag min röda cykel och beger mig mot jobbet. Kanske är bäst att cykla snabbt som sjutton med tanke på att jag inte har en aning om hur lång tid det tar. En halvt punkterad cykel och en otränad Malin, lycka!
Ha en bra dag!



(2)

Onödigt inlägg såhär på kvällen






Det är sommarlov, klockan slog just 23.24 och jag är dödstrött. Det här är första sommaren som jag jobbar så självklart känns det konstigt att inte kunna göra vad jag vill på dagarna. Men i ärlighetens namn så gillar jag det faktiskt. Självklart skulle det vara skönt att kunna vara ledig precis hela tiden, kunna sova så länge man vill och kunna vara ute och göra saker. Men en ung man sa till mig den gången när jag klagade över jobbet att:
"Jobba denna sommaren och tjäna pengar, så kan du roa dig nästa sommar". Helt rätt och riktigt tänkte jag, för då ska jag banne mig dra min resväska efter mig och sätta mig på första bästa plan till USA och hälsa på syster yster som ska bo där i ett år. Och en sak till, hade jag inte haft något jobb i sommar skulle jag säkert klagat över det, så ni som klagar över era jobb, dämpa er liite granna och tänk på dom stackarna (lyckostarna) utan (;

Nehe, sängen väntar. Vi hörs imon efter att jag jobbat och träffat brudarna på bilderna några inlägg under!



(0)

one and two




Har precis slängt i mig en mumsig sallad gjord på , sallad.. Nu måste jag rusa till bussen om jag ska hinna i tid till hamburgarnas rike!  See you!



(0)

J&E









Kanonbra kväll med två saknade flickor tillsammans med en godispåse och en chipspåse , en stor cola och en bra film,  en massa behövande "ta-igen-prat" och självklart en hel del skratt vilket säkert syns på bilderna ovan haha.  Nu är jag på tok för trött för att va vaken längre! God natt amigos!



(0)

Filmkväll med min fina vän





Dålig update men vad gör det? Måste först och främst påpeka vilken himla otur jag hade innan. Eftersom jag inte tränat sen jag blev sjuk (vilket borde va över en månad sen) bestämde jag mig för att en gång för alla komma ut i friska luften och springa lite, innan träningen drar igång med fotbollen på torsdag. Oturligt nog började det regna när jag kom hem efter jobbet, men jag tvingade mig ut ändå. Och nu när jag kommit in och satte mig vid datorn, ja då skiner solen(!!!!!!!) Typiskt..

Nu ska jag försöka duscha snabbt och sen blir det filmkväll med Josh, som jag inte träffat sen midsommar!
Himla bra!

Vi hörs!