(0)

16.52

Eftersom det inte går att ladda upp bilder får jag väl använda mig av knapparna på tangentbordet istället. Det funkar det med. Eftermiddagen kommer bestå av att skriva klart ett inlämningsarbete tills imorgon och även storhandla med mor min. Det är det bästa på hela veckan med tanke på att ett fullproppat kylskåp inte är att leka med, haha.
Nehe, nu ska jag fortsätta med det som skulle göras på datorn egentligen. Är förövrigt sjukt taggad för helgen!
(4)

back in the days

(0)

En busschaufför en busschaufför..

Hemkommen till far min efter två slappa lektioner, och tänka sig att det är fortfarande är ljust ute, not bad.
När jag skulle stämpla mitt busskort på bussen fastnade det och det va helt omöjligt att få upp det. Naturligtvis hade den saken gått sönder och chauffören fick hjälpa mig att få upp mitt kort. När andra gjorde samma misstag efter mig gång på gång, märkte man hur chaufförens tålamod sjönk , medans jag mest satt och små skrattade åt händelsen.(0)

Godermorgon


Sovmorgon till 11.55 idag, synd att klaga! Tänka sig att t.om solen ville titta fram idag, inte illa.
Ikväll blir det träning, den första på väldigt väldigt länge. Om även denna blir inställd vet jag inte vad jag gör.. (2)

Mathy and Pondus

(2)

Galenskap


(0)

Jag svär livet blir bättre när man vet vart man skaKlockan slog ett för fem minuter sedan och jag sitter fortfarande fullt påklädd i sängen med kliande smink i ansiktet jag borde tvättat bort för längesen. Fast, egentligen är det inget större problem med tanke på att jag får sova huur länge jag vill imorgon utan att ens behöva ha en minsta tanke på skolan. Otroligt skön start såhär efter lovet med studiedag och allt. Men jag måste erkänna för mig själv att jag saknat mitt mattebok pytte lite iaf.. sorgligt men sant..(4)

Hundvarning


(1)

heja sverige

Sitter och tittar på two and a half men medan jag inväntar hockeyn. Onödigt att det ska sändas så sent kan jag tycka men å andra sidan har ingen tvingat mig att titta.. "Man får aldrig sova" va det någon som sa, haha. Jag har iaf laddat upp med is-glass i massor vilket betyder att jag förhoppningsvis orkar hålla mig vaken hela första perioden, great!  Imorgon blir det lek och bus hos Mathilda hela natten lång ! Fortsatt bra natt vänner!
(3)

bowl


(3)

18.35I väntan på att duschen ska bli ledig och innan jag går ut en sväng kan jag berätta att jag varit duktig och sprungit idag plus kört styrka (lite stolt måste man få vara) eller..  med tanke på att jag missat två träningar på rak behöver jag nog inte va så stolt förresten.. Gårdagen spenderades en stund med personerna på bilden ovan!
(4)

live your life

Det känns i ögonen och framför allt i huvudet att man inte kom i säng förrän halv 5 i morse. Datorn kan va farlig ibland. Jisses..
Kvällen blev lika bra som jag hade hoppats. Fika på Clara's med Mathilda, följt av besök från Pontus. Det hela avslutades med american pie , chips och onyttigheter hos mig.
Time to sleep, see you!
(1)

Alla hjärtans dag14 februari vilket innebär alla hjärtans dag. Dagen då alla förälskade människor visa extra kärlek och omtanke. Men inte bara dom förresten, utan även vi andra med. Jag ska visa lite extra kärlek till fina Mathilda och ha en bra kväll med henne på Clara's. 
-mer kärlek åt folket(0)

All night long


(1)

sweet dream
(översta bilden ser en aning gul ut, men det får ni stå ut med)

Skriver inte mycket mer än att bowlingen var otroligt lyckad och hela kvällen likaså.
Imorgon, eller om några timmar när jag är någorlunda utvilad kanske är bättre att säga, kommer det bilder från lite allt möjligt! Sov gott mina vänner.

 
(3)

the day with big d


Kom precis in från ett snötäckt vinterland och dess 5 minus grader. Det va meningen att jag skulle knäppa några bilder på hunden, men eftersom han älskar snö och näst intill vägrar att vara still, va uppdraget inte det lättaste.. Några bilder kanske kommer in senare under dagen eller imorgon (tror inte så många blev lyckade). Ikväll blir det bowling med brudarna i laget och käk på o'learys. Som jag har längtat efter denna dagen!
(1)

13.04


Praktik om en halvtimma , vilket innebär näst sista dagen (eller kvällen) . Jag tror att om man t.om drömmer om de boende på natten har det hela gått lite för långt haha. Eller också är det tecken på hur mycket jag går in för det hela helt enkelt (;
(2)

because the night belongs to lovers(bildbrist på denna datorn)

Har precis slängt i mig en efterlängtad kebabtallrik (som förövrigt smakade ovanligt bra) och tittat klart på andra avenyn. Är helt slut efter praktiken så jag är glad att jag börjar sent imorgon. Det är endast två dagar kvar till helgen och lovet, som jag dessutom lovar att utnyttja väl. Halleluja!
(det här inlägget skulle publicerats för ett bra tag sen..)
(2)

Time to start

Om 20 minuter måste jag rusa till praktiken och på dom tjugo minutrarna ska jag hinna fixa något att äta ! Kanske bäst att sätta fart på mina korta ben. Hörs ikväll!(4)

23.48


Jag kan inte längre kalla honom för min som jag en gång gjort. Inte röra eller säga de där små söta orden som iaf jag levde på resten av dagen. Jag kan ju göra allt det där, men det blir inte på samma sätt. Inte för att det inte längre är han och jag, för det är det. På sätt och vis. Han är min vän, en fruktansvärt bra sådan som jag ärligt talat inte vet vad jag skulle ta mig till utan. Det är jag väldigt tacksam för. Ibland gör man saker man ångrar, ångrar så mycket att man inte vet vart man ska ta vägen. Satan vad ont det kan göra. Mörket har lagt sig för att stanna till imorgon, tankarna yr och jag känner mig vilsen. Jag tycker inte om natten och dess mörker, eller att titta på klockan och upptäcka att om bara några timmar är det dags att gå upp igen.  Tankspridda nätter och oroliga drömmar. Allt i ett. Jag antar att jag måste lära mig att tänka mindre, eller också hantera allt på ett annat sätt. Trots ett konstigt inlägg är killen på bilderna den finaste jag vet och hans plats i mitt hjärta följer mig till graven.   
(0)

17.00


Dagen till ära har jag varit ledig. Mer än så finns det inte att säga. Dags att färdas mot träning! Behöver rensa skallen från onda andar och demoner, eller nåt.
(3)

måndag morgon"Måndag morgon och mitt huvud känns så kallt"  en mening jag hört många måndagar i rad nu på praktiken haha. Inne på sista veckan och jag kommer sakna det med tanke på att min handledare och gamlingarna är grymma!  ( ja, en del iaf kanske är bättre att säga)  Jag slutade redan vid halv 2 idag och hoppade i löpardojjorna så fort jag kom hem. Bra jobbat Fransson, med tanke på att flåset har blivit kasst sen jag slutade på stadsgården..
(1)

Sjuka drömmar
Igår gick jag och la mig alldeles för många timmar efter midnatt (för att vara jag) och det innebar i sin tur att jag sov på tok för länge idag. Jag hade en väldigt konstig dröm förresten, om att jag skulle konfimeras. Det lustiga va att jag åkt fel och hade hamnat hos ett gäng buddhister, men det förstod jag inte förrän jag märkte att de pratade på ett språk jag inte förstod.. Sjuka drömmar..  Ikväll om jag mår okej ska jag träffa bruden på bilderna ovan, och umgås med hennes vänner. Det lär bli fint!  (2)

Solen lyser himlen är blåDagarna på praktiken har gått snabbare än väntat. På sätt och vis ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan efter lovet, men jag fruktar tisdagarna och spanskan så in i.. Nåväl, det blir trevligt att träffa de efterlängtade flickorna iaf!
En fredag (det är fredag va? har inte koll på nånting, kan bero på febern) som denna har jag varit ledig och eftersom solen stod högt på himlen när jag vaknade imorse fick det bli en runda genom stadsparken bl.a. Kameran blev mitt goda sällskap.  Har även träffat en efterlängtad Tim ikväll, den killen får mig att må bra!