(0)

det luktar bränt långa vägar






Efter att ha bränt mig på alla möjliga ställen man kan bränna sig på har jag fått nog av solen och hade tänkt ta en promenad runt sjön. När jag lutade mig över badkaret innan råkade jag sätta rumpan mot handdukstorken och göra rumpstek av mig själv.. Aj vilket köttigt sår jag kommer få.. Men ni hör ju bara hur dumt det låter, vem lyckas med sånna tokigheter om inte jag? haha



(1)

När allt flyter som det ska





När det blir för varmt för att vistas i solen smyger jag till min cupcake-gömma där det är svalt. Egentligen mest för att äta så mycket jag orkar. Igår hade jag en riktigt riktigt bra kväll och nog kändes det i kroppen att jag hade haft ett långt jobbpass på dagen. Men, alla som var involverade i min kväll igår gjorde den awesome! Bilder får ni senare när solen gått i ide igen!



(0)

Because the night belongs to us

Indansande klockan halv fyra på natten/morgonen, kalla det va ni vill. Jag är tröttare än tröttast i varendaste liten del av min kropp. Imorgon hörs vi igen, om jag vaknar vill säga! Godnatt säger jag efter en awesome kväll!



(0)

the sun is here to stay





(0)

Ge mig en kaka till kaffet






(0)

Om allt går enligt planerna



Just nu befinner jag mig på jobbet och ska strax sätta igång med allt det man gör på ett hamburgeställe ni vet. Om 9,5 timmar slutar jag jobba och då ska jag raka vägen till en fin vän för att fira henne i efterskott och om allt blir som planerat ska en utgång även hinnas med. Men först, hard work work!



(3)

"Hey boy, I'm from Russia"




Jag hade en super trevlig kväll igår tillsammans med Hanna och Mathilda då vi den största tiden satt på våra bakdelar. Antingen på en mysig uteservering på Piren med varsin glass (eller jätte kula, som han i kiosken sa) i handen, eller också på ett lugnt fik där vi kunde få prata och skratta helt ostört. Sen att vi av någon anledning råkade spela ryska vilsna turister i vår egen stad vet jag inte riktigt om jag vågar nämna haha.



(0)

off we go

Efter ett trevligt födelsedagsfirande för mor min drar jag mig in mot staden tillsammans med Hanna för att möta upp Mathilda. Vad som sker vet man aldrig, men en bra kväll ska vi utan tvekan lyckas få till!
Vi hörs imorgon innan jag drar till jobbet på morgonen. Trevlig kväll! :)



(2)

Cupcake kalas







(0)

Finally!

Äntligen är jag färdig med både städ och bak. Nu väntar duschen så resultatet får ni se om en stund!



(2)

Idag är det ingen vanlig dag..




ph through my Iphone


..för idag är det mammas födelsedag, hurra hurra hurra!

När Anna på jobbet frågade om jag ville vara ledig idag visste jag knappt vad jag skulle ta mig till. Ren lycka då svaret självfallet blev JAA! Så, denna dagen kommer bestå utav att städa och baka. Tro det eller ej men jag hade tänkt försöka ge mig på chokladcupcakes, de såg nämligen för himla goda ut på bilderna iaf. Hur detta slutar kommer ni få se på bilder senare, oavsett resultat ;) haha.



(0)

United States of America - 13







Blondinen fyra bilder upp har varit mitt sällskap under kvällen, ja på facebook-chatten alltså. Min två år äldre syster som jag på något sätt alltid haft någon slags hat-kärlek till. Visste du att jag brukade önska att du skulle försvinna när vi umgåtts en längre tid, försvinna ett bra tag så jag skulle slippa se dig för att du gått mig på nerverna. Ordentligt. Visste du att jag alltid varit avundsjuk på dig för att du är en sockersöt blondin med världens finaste ögon? Visste du förresten att det va jag som dödade din guldfisk Åke när vi gick på mellanstadiet? (okej, där ljög jag..) Nej, men om sanningen ska fram så vill jag bara att du ska veta att tiderna förändrats så mycket och vi båda växer som personer. Jag har skrivit flera rader till som jag raderat eftersom det nästan låter som ett kärleksbrev eller något i den stilen. Syster, jag är förbaskat glad för din skull och så jäkla stolt över dig. Vad du än gör, har du ett mod utan dess like och vet du vad, jag älskar dig!



(0)

Citat hämtat direkt från tidningen

"Om man inte kan få barn kan läkaren göra ett i provrör.
Men de flesta barn är gjorda med vanliga rör"

-Fred 7 år

tycker barn är ganska så jätte söta



(1)

en sommar utan dig är en sommar utan sol






Igår eftermiddag hade jag en jätte trevlig eftermiddag tillsammans med Nathalie. Det fikades gott i den gassande solen som förövrigt har varit saknad. Efter några timmars tjöt som avslutades vid hamnkanalen drog jag mig hemåt och vidare till affären ihopp om att fynda lite röda små svenska bär, jordgubbar. Jag drog en nitlott då de var helt slut. Istället för jordgubbarna som sällskap fick Adam stå för det. Promenad i kvällsolen, tjöt i mängder och billetande fick bli vår underhållning.
En fruktansvärt bra och välbehövlig dag, kort sagt! :)




(0)

swim like a duck




Bilderna beskriver mina dagar på det nuvarande jobbet ganska så bra. Det blir ofta promenader förbi de brödälskande ankorna som simmar i dammen, chillidill i mörka rummet (där jag brukar passa på att sluta ögonen en kvart eller två), fel kläder efter fel väder. Vad mer finns det att säga när jag kommer i sommarkläder då det är kallt och vinterkläder (nästan) när det är varmt? Bilden på mig själv visar min lycka när jag sprungit in på h&m och köpt en t-shirt och shorts, allt för att inte dö levande i mitt eget svett. Eller nåt. En fruktansvärt himla massa fika vräker jag i mig om dagarna också har jag börjat inse så ja, ångesten kommer lite smått krypande då jag räknade ut att jag inte spelat fotboll på snart två månader. Thumbs up! (y)



(0)

FÖRSOVIT MIG!!!




(0)

Man ska ha kläder efter väder

Fy skäms på min uppdatering idag! Men i ärlighetens namn har jag inte haft en tanke på att starta datorn då vädret varit så fruktansvärt underbart! När jag kom till stan innan i väntan på en fika med Natta klarade jag inte värmen som böljade. Eller rättare sagt, svetten som rann pga mina tjocka kläder! In i närmaste affär som va H&M och köpa ett par shorts och en t-shirt som jag snabbt kunde byta om till. Puuh, man borde inte klaga på värmen egentligen alltså! Nu är jag dödstrött så skriver mer imorgon igen!:)



(0)

Svettas och grillas at the same time

Idag går jag iklädd jeans, en stor pippitröja och converse när det är 25 grader varmt. Bra jobbat Malin! En fika med Nathalie får det bli nu när jag slutat och jag funderat starkt på att springa in i någon affär och köpa mig en t-shirt innan jag svettas ihjäl.. Vi hörs ikväll people!:)



(0)

En gårdag





Jag hade en mycket trevlig kväll igår och jag måste bara påpeka att Mormor Magdas glass är otroligt god!! Tillverkas i Taberg gör den för den som är sugen att testa!



(0)

United States of America - 12








På promenad genom central park



(1)

cykelrace på hala vägar





Jag och mina fyrlingar hade nu tänkt hoppa upp på sadeln för att cykla racer under de stora gråa molnen som bildats på himlen, i hopp om att regnet hade tänkt stanna inuti molnen förstås. Nu ska här ätas och smaskas på grillat och jordgubbar så om ni inte vill ta del av en bildbomb som sttrax dyker upp, ja då hörs vi imorgon igen!



(4)

new in



Look at my new cool shoes!


Det känns fruktansvärt bra att de inte kommit ut i affärerna här i Jönköping än. Dom är grymt snygga på och jag älskar detaljen med "remmen".



(0)

Clean as you go

Idag skiner solen och vädret är på topp. Naturligtvis tog jag på mig det varmaste jag kunde hitta i garderoben, nästan iaf.. Men vad gör det om hundra år? Efter jobbet blir det en sväng till A6 för att fixa skorna och eftersom mitt sug efter jordgubbar är enormt får det bli till att fixa fram några sådana också. Yummie! Städas och grillas ska det också göras, men mer om det när jag kommit hem igen! Hoppas ni har en grym dag so far!:)



(0)

how would you spend it?




weheartit.

"Om du visste att det var din sista dag här på jorden, hur skulle du då spendera den?"

Okej jag erkänner, jag skrev ett säkert tjugo raders inlägg som jag raderade illa kvickt igen då jag insåg att det inte riktigt passade in här. Det var kanske lite för personligt för att skrivas. Men den citerade meningen från ett avsnitt ur Grey's Anatomy avslutade min måndagkväll och väckte en hel del känslor. Man vet aldrig vad som händer nästa år, om ett halvår, en månad eller en vecka. Så ta vara på det ni har och sluta lägg så mycket energi på saker och ting som ni innerst inne vet är onödiga att kämpa för och som inte ger er någon energi tillbaka.
Hoppas ni förstår mitt syfte och får en fortsatt trevlig kväll! :) 



(0)

Maddi Jane- Rolling in the deep



Den här tjejen fortsätter att briljera med sin sjuka röst till sin unga ålder.
Imponerande som tjyven!



(0)

walking on the sidewalk


ja, det är en slappare modell på skjortan om någon undrar varför den ser stor ut!


Efter en otroligt slapp dag på jobbet som dessutom rann iväg lika snabbt som sand i ett timglas, var det dags för lite monsterpass på Sportlife. Men innan det skulle syster klippa sig, så vad passade utmärkt om inte lite fönstershopping? Det slutade med att jag fick med mig en skjorta, shorts, svinborste (ska vara bättre för håret har jag hört?) och lite annat smått och gott. Något som är ännu bättre är att grymma Johanna har fixat fram skorna jag dyrkar! Så imorgon ska jag hämta ut dom efter jag jobbat. OH YES! Nu är jag helt slut efter att även sprungit en liten runda och coach, om du läser det här ska du veta att mina armar nog aldrig varit tröttare än dom är just nu!  Nej, armstyrka är inte min grej riktigt..haha



(0)

som aldrig förr

Ligger/står/sitter/kryper just nu på Sportlife och svettas förmodligen som bara den. Jag och syster är duktiga och kör ett pass idag också. Om jag överlever hörs vi när jag kommit hem igen! :)



(0)

måndag morgon



Bilder från helgens festligheter!

Då va det måndag igen och en ny arbetsvecka väntar. Fråga mig inte varför men jag har redan börjat få dom smått krypande ångestkänslorna inför skolstarten, ändå är det fyra veckor kvar tills den början. Men vad tusan, solen borde skina åtminstone en gång till innan det är dags att börja hjärntvättas, right? 




(1)

vi går til København









Det har varit en väldigt trött och grå dag från min sida (med mycket gäspande). Mathilda har dock gjort den mer färgglad genom sin närvaro då vi lagat mat och ätit massa jordgubbar. Mums! Vet ni vad vi mer gjort? Bokat hotell och tågbiljetter till Köpenhamn! Åh vad grymt det kommer bli och åh vad jag längtar!



(0)

Souvlaki kalas

Skorna jag gått och kärat ner mig i finns inte i Jönköping.. Åh vad lack jag blir.. Jag får hålla tummarna att de finns i Malmö då jag ska dit allra sista veckan innan skolan börjar. *Håller tummarna* Just nu befinner jag mig hos Mathilda, vi har ätit gott och är FÖR mätta haha. Jordgubbar och lite planering inför vår trip ska hinnas med innan jag drar mig hemåt igen! :) Senare!



(0)

Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram








En otroligt trevlig kväll tillsammans med tre fina brudar på Jensens avslutades på Piren och Centrum tillsammans med ytterligare fina människor OCH Eric Amarillo.
Sjukt galet rolig kväll måste jag säga!



(0)

dancing in the moonlight





weheartit.



(2)

new in





/From Urban outfitters (Washington DC) & H&M



(0)

it's you and it's me



weheartit.

Hade tänkt dra mig in mot staden i väntan på att Mathilda ska sluta jobba och ihopp om att hitta ett par skönheter till boots jag spanat in, men kom på att de stänger om femton minuter, suck. Det får väl bli av imorgon antar jag! Kvällen kommer att bestå utav gott käk och lite livemusik, en riktigt mysig lördagkväll med fint sällskap helt enkelt! :)



(3)

get some inspiration







En lördagsförmiddag som denna kan bestå av smörgårstårta och en H&M katalog. Jag tror jag gått och blivit kär i klänningen i hörnet dessutom..
Nu ska här beställas prylar!



(0)

Workin 7.30 to 23

Efter 15 timmars jobb är jag slutkörd. Fick jobba över två timmar dessutom så kom nyligen hem. Jag hoppas ni har förståelse om jag inte skriver mycket mer än så, sängen är efterlängtad nämligen vill jag lova!:)



(0)

summerfeelings




(1)

news



rings from the us.



(0)

från det ena till det andra

God morgon vänner!
Utanför mitt fönster är det grått och dimmigt som attan och jag kanske knappt behöver nämna att regnet för bara någon minut sedan vräkte ner.. suck.. Snart är det iaf helg och fy fasen vad den är efterlängtad! Efter tolv dagars jobb är jag ganska seg och idag blir det dessutom dubbelt sådant. Från det ena till det andra. Ha en soligare dag än vad jag kommer ha så hörs vi efter nio någon gång då jag slutar! :)



(2)

Smultronställe eller glassparadis?










Efter en hel dag med jobb och en tripp med jobbarkompisarna (vad lustigt det kändes att skriva då jag brukar vara van vid att jobbarkompisarna är i min egen ålder ungefär..) till Söderköping och Smultronstället är jag äntligen hemma igen. För att vräka i sig en sån där stor glass kräver det att magen är helt tom och jag vill väl inte direkt påstå att jag känner mig speciellt hungrig nu tre timmar efteråt heller haha. Om ni aldrig besökt detta ställe måste ni verkligen göra det, glassarna är enorma och tro mig, ni kommer inte bli besvikna! :)
Sängen kallar!



(0)

Smultronstället





bilder från google.

Om någon timme slutar jag jobba och jag är överlycklig. Inte bara för att jag får sluta en timme tidigare än vanligt utan för att vi hade tänkt åka till Söderköping, eller Smultronstället för att vara exakt, och vräka i oss så mycket glass vi bara orkar! Åh åh åh, det känns som att det är julafton eller något. Jag är tokig i glass!



(0)

en längtan så långt borta



Efter jobbet idag har jag och min tolv år äldre syster gått i inredningsbutiker och jag har suktat i min tystnad efter dagen då jag flyttar hemifrån. Jag vill bo i en mysig lägenhet ganska så centralt i stan och inreda den precis som jag själv vill, såklart. Jag har också varit nära på att dö av värk då jag och syster också hunnit med inte ett, utan två pass på sportlife. Fy fasen vad stolt jag är över oss fastän att vi låg och skrattade tills vi tjöt i takt med flåsandet till våra situps och rygglyft. En sallad med en himla massa goda onyttigheter fick knyta an kvällen och ja, jag är en realistisk tänkare, beachen 2018, here I come! ;)



(0)

news






Lite basic stuff jag råkat få med mig hem från Monki, Vila och H&M. Jag måste ju även meddela att om ni inte kikat i den senaste H&M katalogen- Gör det genast! Det finns en himla massa snygga höstkläder som jag bara väntar på att få köpa! Men vänta lite nu.. Jag tycker inte ens det känns som att sommaren börjat än och när då höstkläderna börjar dimpa ner lite här och var inser jag sakta men säkert att jag förmodligen missat att det just nu, klockan 21.15, är sommar utanför mitt fönster.
-Jag undrar då hur det gick till?




(0)

satan i gatan, igen




Min gårdag i bilder såg ungefär ut såhär. Vi avslutade eftermiddagen på jobbet med en fika utanför Kaxholmen i det fina vädret, bland goda kakor och bakelser. Lite passande att jag precis efter det stack ner till stan och inskaffade mig ett kort på Sportlife som faktiskt ska invigas idag med hela två stycken pass. Måste erkänna att jag är ganska imponerad av mig själv, men insåg just att jag inte kommer vara så katig efteråt med tanke på min feta träningsvärk i låren.. haha. Jag fick även med mig lite smått och gott hem som kan tänkas dyka upp senare när min dag är slut och jag förhoppningsvis inte lyckats somna i något hörn nångonstans. För satan i gatan, som Veronica säger, vad trött jag är! Men nu är det dags att börja bege sig, ha en fin dag med er! :)



(0)

tisdag tisdag tisdag




Träningsvärken känns lite måttlig sådär idag i kroppen, men mina ben är tunga som attan. Nu kommer strax privatchauffören (min syster haha) och hämtar upp mig. Jobbet väntar och efter det blir det en fika tillsammans med my buddy. Ha en störtskön dag!



(0)

sweet home alabama



Efter 6 km löpning, 282 utfallssteg, armhävningar, situps och plankan, satt en tallrik med jordgubbar och mjölk inte helt fel. Jag var även tvungen att testa jordgubbstéet jag köpte i London på Harrods. Liksom de röda bären smakade det utsökt. Jordgubbar för hela slanten har det blivit denna dag och ja, det är ett under om jag ens kan ställa mig upp imorgon när klockan ringer. Träningsvärk alabama here I come! haha.  Ni får alla ha en fortsatt trevlig kväll! :)



(3)

We built this city





Första dagen av tjugo på det nya jobbet är nu avklarad och den gick förvårdnandsvärt snabbt och bra! Mamma var snäll och hade köpt jordgubbar när jag kom hem så det va bara till att sätta sig och mumsa tills det inte gick ner mer. Imorgon hade jag även tänkt fixa, hör och häpna, gym/pass-kort! Nu jädrar ska jag försöka slita ner mina gympadojjor och träningskläder och med det få tummen ur röven. Det va då på tiden!




(2)

United States of America - 11











Efter små grodorna dansade vi vidare till madame tussauds där min kamera naturligtvis dog efter att ha knäppt dessa bilder här ovan. Typiskt. Jag måste erkänna att vissa dockor var riktigt grymt gjorda, men det slår inte Londons M.T. Så besöker ni London rekommenderar jag det starkt. Åtminstone starkare än det i N.Y! Så spring och fota kändisar nu vetja! ;)




(0)

jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in



I morse ringde klockan tidigt tidigt tidigt. Ett nytt fyra veckors jobb har nu börjat och fördelen med det är att jag är ledig varje helg (då jag inte jobbar på "gyllene bågen", som min syster så fint kallar det, förstås). Det ska bli roligt med omväxling måste jag erkänna och ett inte alls stressfyllt jobb. Nu har jag även lovat mig själv att komma igång med träningen på riktigt så kanske redan ikväll, om jag inte skyller ifrån mig på tröttheten, är jag ute i de djupaste skogarna och svettas! Ha en trevlig dag allesammans så hörs vi lite senare! :)



(0)

United States of America - 10






Små grodorna (amerikaner) är lustiga att se!




(0)

Bra uppladdning, helt enkelt




I morse vaknade jag 11.55 och panikslaget slog det mig att jag började jobba om bara 35 minuter! Det var bara till att dra på sig kläderna och åka mot jobbet i all hast. När jag kom fram hade jag t.om två minuter till godo, inte illa pinkat va? haha. Igår var första kvällen på länge som jag verkligen kände att jag kunde koppla av och inte göra annat än tänka på mig själv. En promenad och ett bubbelbad fram till midnatt fick vara min sysselsättning och uppladdning för denna dag som skulle visa sig bli en (ursäkta uttrycket) helvetes dag. Pga försovning fick det bli att ta sig igenom lunchrushen på fastande mage. Men nu är den äntligen över och jag hade tänkt gå och lägg mig efter att ha ägnat en god tanke åt livets goda stunder. 
"Livet har sina goda stunder, yeah"




(0)

United States of America - 9



Vår midsommar i New York såg ut som en ganska så klassisk midsommar. Bortsett från att vi åkte båt över till frihetsgudinnan och kollade hur läget va med våra svenska utvandrare som kom i land där nånstans för en evighet sen. Eller okej, vi hälsade inte på dom personligen med tanke på att hela bunten är döda, men pass, skor, kläder, väskor yes, you name it, fanns där! (Jag som är historianörd älskar sånt!)




Jag kan ju dessutom passa på att berätta att jag höll på att bli kvar på båten då alla i mitt sällskap gått av vid frihetsgudinnan utom jag. Där stod jag högst upp på däcket och nere på bryggan fick jag syn på alla ("va, ska vi gå av här?"). Om ni ser på nedersta bilden till vänster så står det massa folk under taket, alla dom va på väg att gå på båten, medan jag ivrigt försökte komma av. "MOVE YOUR BIG ASS" ville jag skrika till varenda kotte. Men efter lite knuffar hit och puttar dit kom jag tillslut av. Och gissa om jag blev utskrattad..haha.




Efter ett snabbt ombyte på hotellet till den vita klänningen bar det av igen till Battery Park. Där var svenska flaggan hissad högt upp i det grå och tillsammans med dans runt midsommarstången bjöds det på jordgubbstårta, saft, köttbullar, potatis och sill etc etc etc. Precis så som en svensk midsommar brukar vara. Åtminstone på ett ungefär!



(1)

för jag gråter bara i regnet





Efter ett långt & underbemannat tio-timmars pass hoppade jag i mina jeansshorts, min skjorta av samma material och mina röda converse. Bussen ville bara färda mig halva vägen hem så jag fick gå resten av biten. Bra med gratis träning tänker ni, ansträngande och alldeles för svettigt tänker jag. Både kroppen och knoppen min är alldeles slut och helst av allt skulle jag vilja lägga mig i ett skummande bubbelbad. Det får nog bli prio två på min lista efter numero uno som är grillning med mamsen! Måste ju bara ge vädret ett stort + i kanten idag också och ett - för att det aldrig är sol när jag väl är ledig, typiskt!



(0)

Working 9 to 5

Fastän Harry Potter var ganska förutsägbar var den riktigt bra tycker jag! Ett stort plus var ju även att vi fick två stycken gratis-biljetter var, inte fy och skam minsann! Kl ringde 04.30 imorse och nu är jag på väg till jobbet för att stanna där till 16. Grymma Annie gör mig sällskap till en början så det ska förhoppningsvis inte vara några bekymmer!;) Ni får ha en lysande dag så hörs vi!



(0)

United States of America - 8







Äta bör man annars dör man. Äta gör man ändå dör man!

Vi hade blivit tipsade om en Italiensk resturang i New York där maten tydligen skulle vara riktigt bra. När vi kom dit möttes vi av ett hav fullt med människor som alla dessutom var iklädda kostym och/eller klänning. "Var sjutton har vi hamnat?" var min tanke då vi inte riktigt hade hajat the dresscode riktigt. Hur som helst fick vi tillsllut vår mat och jag måste erkänna att det var bland det godaste jag ätit i hela mitt liv! Som om det inte vore nog fick vi världens största och saftigaste jordgubbar till efterrätt. Turist eller kostymsnubbe, who the hell cares?
-Vi tar en springnota på det!



(2)

news




Nytt halsband och nya örhängen från H&M
(eftersom jag har en tendens att alltid använda stora tunga grejer i öronen passade jag på att köpa ett ihopplock av divirse varse..)

Dags att bege sig mot staden och filmstaden!



(1)

United States of America - 7










Att hänga på Starbucks näst intill varje dag, upptäcka leksaksaffärer med parisehjul som når taket och bli ett barn som på julafton igen, dricka Duff precis som Homer Simpson gör, gå i världens största M&M affär och läskas av alla färgglada godisar, slösa slantar på fula men minnesvärda bilder i fotoautomater.. Jo tack, jag tror jag skulle kunna leva med det ett tag.



(6)

"Parry Hotter" och dödsrelikerna




Efter en sen stängning är jag några erfarenheter rikare men samtidigt några timmar tröttare. Att vakna upp när middagen står på bordet har blivit en vana ungefär, så jag undrar hur sjutton jag ska orka komma upp imorgon då jag börjar kl. 06.00. Äsch, det är ett senare problem! Idag är jag ledig hela dagen lång så jag och Mathilda hade tänkt dejta Harry Potter på vita duken ikväll och jag hoppas innerligt att den slutar som jag vill! (okej jag erkänner att jag redan vet hur den slutar..på ett ungefär haha) 



(0)

Finally

ÄNTLIGEN funkar min telefon igen! Efter ett två timmars långt besök hos 3 är den i bruk igen och oh, så bra det känns! Anledningen till att jag inte uppdaterade igår var för att jag hamnade hos Jonny efter jobbet tillsammans med härliga människor. Efter en spontan utgång blev det att jag sov hos henne också. Nu är det jobb till natten som väntar , om jag ens lyckas hålla mig vaken! Vi hörs senare eller imorgon!:)



(0)

United States of America - 6






(1)

We did it!



I natt gjorde vi det igen. Ett nattdopp halv tre satt fint då det endast va 10 grader i luften. Men jag måste erkänna att jag inte riktigt hör till dom som tog det här nattdoppet med tanke på att jag blev blöt upp till midjan ungefär. Badkruka, yes I am.. haha. Nu ska jag in till stan för några ärenden innan det är dags för jobb till 23 ikväll. Ha en störtskön dag!



(0)

news






Linne och blå byxdress/Urban outfitters // Svart byxdress/forever21

Älskar ryggen på både linnet och den blåa byxdressen!



(0)

United States of America - 5






Mitt samvete är inte riktigt på topp då jag är mycket väl medveten om att mina uppdateringar rent ut sagt suger. Jag skulle kunna skylla på att jag jobbat så mycket, men då slår det mig att jag jobbar kväll och kan uppdatera på dagen. Men eftersom jag har vänt på dygnet toltalt och sover länge på dagarna och arbetar på kvällarna (och glömmer gå och lägga mig för att Grey's är så sjukt väldans jätte bra) så blir det såhär. Sorgligt men sant! Äsch, jag tror inte att ni bryr er så värst mycket egentligen, men någon där ute kanske faktiskt börjat undra vad jag sysslar med. Så, där fick ni svaret på det!
Imorgon lovar jag iaf att lite shopping from the US dyker upp! :)



(0)

Finns dom, finns dom inte?



I natt har jag haft Grey's maraton eftersom hur jag än bar mig åt, kunde jag inte somna. När klockan närmade sig halv fyra och jag kände att ögonen var tunga som attan, hörde jag något från den hallen vi sällan använder som just hall. Jag hoppar till och inser att jag är tvungen att titta vad det var och till min förvåning står ytterdörren vidöppen.. Jag blev ju inte precis tröttare av att få en tanke om att ett spöke eller något just susade förbi mig haha nej men det läskiga är att för någon dag sen pratade vi om andar och sånt. Min kommentar till det brukar alltid låta "De finns inte!" och alltid brukar det hända något direkt efter. Som när vi var hos Cornelia och pratade om det, precis på sekunden började hennes skärm på datorn blinka.
Buhu, scary movie...



(1)

men hey, det är okej att spåra ur


Mathildas bilder

Baksmällan 2 kan ju ha varit bland det roligaste jag sett! Jag och Mathilda satt med våra popcorn och skrattade tills det kom tårar i ögonen på oss haha. Efter bion promenerade jag till Jonny där två andra filurer även höll hus. Scary movie visades på skärmen fram till sista bussen avgick hemåt. Nu hade jag tänkt packa upp min väska från Halmstad och lira lite boll med Adam. Sen väntas jobb så vi hörs senare!



(1)

Gullbranna 2011


 

Bilder av Mathilda Sandberg

Jag har haft det kanon i Halmstad tillsammans med människorna på bilden plus många många fler! I morse kom vi hem efter en jobbig bilresa då ögonen var tunga som bly, men jag sov trots allt till halv tre då mor min väckte mig och hade lagat tacos. Yummie! Nu väntar bio med bästa vän, baksmällan 2.
Vi hörs ikväll fina ni!




(0)

Destination hemfärd

Klockan har passerat halv fyra på natten/morgonen ,bestäm själva, och just nu sitter jag i baksätet till en Saab som kör mot destination Jönköping. Egentligen skulle jag åkt hem i morgon men om jag hade stannat och sovit en natt till i tält hade det betydit en mycket ondare rygg, ett tröttare huvud eller också en helt kolapsad tjej. Sömn är allt jag behöver just nu så att ja, jag antar att vi hörs senare under dagen, om grabbarna inte kidnappar mig vill säga! Haha. Sov gott kära ni för det tänker då banne mig jag göra!



(0)

Det handlar om mig







(0)

Let's go all the way

Galet, är det ända jag har att säga. Efter att ha varit vaken i ytterligare 24 timmar har jag hunnit med att plaska i vattenpölar, lyssnat på grym musik, träffat härligt folk, beställt pizza med bea-sås, dansat OCH rört vid Andreas Wijk (!!) , svettats som en gris genom att ha utfört sköna moves till dunk och försökt hitta hem till tältet klockan 4 på morgonen med Evelina. Nu väntar stranden, vi höres latero!



(0)

United States of America - 4








Det här inlägget är tidsinställt då jag just för tillfället befinner mig i Halmstad med riktigt härliga människor! I samband med det tänkte jag bara önska er en trevlig helg och säga att jag har lite andra tidsinställda inlägg under helgen som går att granskas av den som önskar haha. Vi hörs på söndag igen folket!



(0)

Det går bra nu

Efter ynka fyra timmars sömn i natt och ungefär lika många timmar "natten" innan är jag helt död. Jag gick precis av tåget i Alvesta och har just hittat där jag antar att jag ska gå på bussen om några minuter. Börjar dock bli lite smått orolig då det inte kommit någon buss ännu.. Hmm , det går bra nu! Haha



(0)

Tuffar iväg mot kusten






Efter en fruktansvärt trevlig omgång brännboll (då vi egentligen vann ;)) och lite grillafton tillsammans med laget har jag äntligen lyckats slänga ner alla grejer i väskan som ska med. Imorgon klockan 06.15 skenar tåget iväg för att ta mig till Halmstad där de andra redan befinner sig. Nehe, uppstigning om cirkus fem timmar.
It's gonna be a good weekend!



(0)

United States of America - 3








Med tanke på att hälften av vår skara på resan är crazy alabama i baseball och skådade hela tre matcher inom loppet av en vecka, tyckte jag att det kunde vara roligt att följa med på åtminstone en utav dom. Reglerna är väl inte helt glasklara men det var riktigt häftigt att få uppleva det någon annanstans än hemma i teve-soffan måste jag erkänna!

Let's go Mets!




(0)

I kohagen med Rosa



Mobilkamera

Efter några timmars överjobb och en stressig men ack så rolig kväll avslutade vi med fransk hotdog på Shell i våra snygga arbetskläder. Natten slutade visst inte där då vi modiga åkte till sjön för att bada, och jisses vad tiden gick snabbt. Jag var inte hemma förrän på morgonen då mamma redan åkt till jobbet. Men det är ju precis såhär sommaren ska vara, spontan och utnyttjad till max! Det gillar vi ordentligt minsann!



(0)

Late

Jag överlevde. Däremot missade jag bussen och blev därmed sen till jobbet, heja heja! Vi får höras imorgon igen eftersom jag lovat mina kära arbetskamrater att jobba över. Imorgon väntar även brännboll och grill med världens bästa lag, can't wait!



(0)

+365



"AAAAH" , nästan skrek jag när jag vaknade idag. Klockan är redan över halv tre och jag måste erkänna att jag inte hunnit med en ända sak av det jag skulle fått gjort innan jag drar mig mot jobbet. Starkt jobbat Malin! Äsch, såna dagar måste man minsann få ha också. Nu väntas PW och crosstrainern. Vi hörs om en stund om jag inte dött tills dess!



(0)

love is a lesson I never learnt in school





(1)

United States of America - 2










Jag hoppas ni förstår att jag har betydligt mer "New York liknande" bilder än det jag lagt upp hitills. Jag går igenom resan från början till slut, men egentligen är sanningen den att jag är alldeles för lat för att sitta och leta igenom bilderna (någon som blir förvånad? haha) Och dessutom måste jag tillägga att många bilder på mina systrar är en hämnd, eftersom jag är det svarta fåret enligt dom. Egentligen har dom inte sagt det rakt ut, men jag känner det. Två blondiner mot en ginger.
Det måste väl ändå säga allt?



(2)

with strawberries and cream




Igår efter jobbet fick jag äntligen träffa min efterlängtade Mathilda. Om jag ska sumera dagen och kvällen kortfattat så åt vi mest hela tiden, kändes det som åtminstone haha. Det blev lunch på fantastiskt goda Jensen's , tacos hos Mathilda på kvällskvisten och ett kg jordgubbar på det som avslut. Jag måste ju även berätta att vi börjat planera lite inför vår roadtrip, eller railtrip kanske det blir? hmm, sak samma! Sista veckan i sommar hade vi tänkt göra södra Sverige och vårt grannlands huvudstad osäker i några dagar. Looking forward, oh yes I do!



(0)

Bildbomb på ingång

Just nu sitter jag på jobbet och äter sallad. Trodde att jag va smart som laddade upp bilder i arkivet från gårdagen så att det bara va att lägga in dom nu, men naturligtvis går det inte. Bra där! När jag kommer hem ikväll lovar jag att lägga upp massa bilder! Har varit fruktansvärt dåligt av mig ;)



(0)

Åker tåg och känner rytmen

För ovanlighetens skull har jag tagit plats på tåget som ska transportera mig till jobbet. Ett nio timmars pass står på schemat och mina ögon svider i takt med huvudets rytmiska dunk. Äh, det går över om ett tag skulle jag tro och när jag börjar tänka på helgens festligheter går det inte annat än att vara glad! Fem tjejer, ett tält, grymt folk och tokig musik. Det kan inte bli bättre!



(0)

I mina röda skor



Nya converse från Amerikat. Jag gillart!



(0)

United States of America - 1








(2)

Längst fram i taxin

Godmorgon kära ni! Igår kväll när jag satt och la upp bilder från NY som jag lovat, fick jag lite oväntat men trevligt besök. Det får bli min ursäkt till varför inga bilder dykt upp ännu. Jag sitter just nu på bussen och är på väg till jobbet, känns jätte konstigt då jag inte jobbat på cirkus två veckor, fast förhoppningsvis är det mesta detsamma;) . Efter lite jobb ska jag träffa en otroligt saknad Mathilda så att höras senare tycker jag låter som en utmärkt ide! Ha en bra dag people!



(0)

+++



Jag hann ju inte uppdatera innan matchen (som slutade med storseger) då jag bara tänkte visa den här coola kameran jag köpte i Washington. Nu ska jag bara inskaffa ett stort fotoalbum och fylla det med grymma bilder. Grymt!



(1)

1159, för att vara exakt



Efter några timmar med snack om allt och inget tillsammans med grabbarna igår var tolv timmars sömn precis vad jag behövde. Min kropp gör dock inte riktigt vad min hjärna säger till den att göra idag, så det blir ganska spännande att se vad mina ben kan åstadkomma på matchen sen haha. Just nu sitter jag och laddar upp bilder från resan. 1159 stycken för att vara exakt. Ni ska nog vara ganska glada över att ni kommer slippa se alla ;) . Medan bilderna laddar ska jag packa min väska och ta mig en utsökt kitkat , latero!



(1)

Back on track

Guess what homies? I'm back in svennebanan landet igen! Just nu är vi påväg hem från flygplatsen i Götet och när jag kommer hem ska jag krama mamma hårt och länge (haha) och sen slå en pling till mina saknade bröder. En summering av resan och bilder kommer förmodligen imorgon, jag måste försöka komma i säng i hyffsad tid då vi inte sovit på över 30 timmar. Dessutom vankas det viktig match imon! Känns skönt att vara hemma igen trots att jag redan saknar Linda och Amerika.. Hoppas allt är toppen med er också såklart!:)