(0)

18.29

Klockan tickar och ljudet av visarnas rörelse gör att det känns som tiden nära på står still. Tick tick tick, låter det samtidigt som musiken strömmar ur högtalarna. Det är lördag kväll. Alla jag känner är ute på äventyr som vanligt så det blir jag och min dator resten av kvällen. Jag skulle följt med systern på 18-års festen trots allt, då hade jag iaf fått använda mina nya såkallade halloween kläder, Snuten Malin. En rolig syn, haha.



(0)

16.58








(3)

Happy halloween



Igår träffade jag min plutt som är världens mysigaste!
Idag är det lördag vilket innebär "bus eller godis?" och ska jag vara ärlig tycker jag att denna helgen är lite överdriven med allt spex och "döden" tema vilket det faktiskt är. Om jag inte minns fel har jag för mig att denna helgen är till för att tänka på de döda, rätta mig gärna om jag har fel, men jag har för mig det är så! Fast jag måste erkänna att det är sjukt kul att klä ut sig men man ska även ha respekt för äldre i dessa dagar. Alla har vi olika åsikter om allt och så kommer det alltid att vara. Kvällens planer var räddade trodde jag, men nu har dom ändrats så vi får se vad som händer helt enkelt. Någon som ställer på att knacka dörr?




(0)

dessa rubriker

Hela min kropp värker och jag vill bara gå och lägga mig i en varm säng.
Trippen till Götet va mycket trevlig men den där dräkten vi åkte för att spana in, hade kommit till Jönköping när vi kom fram visade det sig.Vi hade alltså åkt i onödan. Typiskt. Fast det gjorde ingenting eftersom det hanns med en hel del. Jag kom hem vid 8 tiden och va så duktig att jag gick till pappas jobb och städade(aplåder) och kom hem vid halv 12 så tro mig, det är skinande rent!  Nu ska jag borsta gaddarna och ta mig en lur. Imorgon ska jag träffa min plutt.
Godnatt!



(0)

Halloween-dräkt ute på vift

Godmorgon godmorgon! jag sitter just nu och trycker i mig pannkakor eftersom jag är ganska stressad.
Systern min ringde innan och frågade om jag ville hänga med till Göteborg. Bl.a ska vi leta rätt på hennes halloween-dräkt som är ute på vift helt enkelt och inte kommer hinna komma till brevlådan i tid. Ja, då får man helt enkelt hämta den själv. Och vad i hela livet ska man klä ut sig till? I värsta fall kör jag på ett lakan med två hål i... Nej men kanske om jag skulle göra mig i ordning lite.  Ha en bra dag så hörs vi senare!



(0)

madmadmad

Jag är sur för jag har tråkigt och jag är sur för jag saknar Tim. Det är inte mitt fel att han alltid sätter sig på min hjärna med sött leende som jag bara vill äta upp..
Nu går jag och lägger mig för imon ska jag tjäna kosing.
Peace !




(0)

play that funky music


Jag är hur pigg som helst vilket ni faktiskt borde se på bilden (?) och önskar att någon kunde komma och knacka på min dörr just nu och göra mig sällskap. Jag bor i ett litet hus mitt ute i ingemansland, omringat av skog. Hunden med det fina namnet Ragge ligger och snarkar vilket betyder att jag ändå inte skulle kunna sova. Kanske skulle jag gå ut ? eller inte.
Musik går alltid hem och jag tror jag kör på det ! Bered er på såna här spännande inlägg och fina bilder resten av kvällen. Tjolahopp.




(0)

God mat och härliga brudar


Jag måste få säga att jag är ganska stolt över mig själv. Eller, iaf kan jag vara det efter en dag som denna då jag gjort färdigt en inlämningsuppgift. Ska bara kolla igenom den lite så allt finns finns med. Efter att ha suttit med den i två timmar och bara svarat på några ytterst få frågor va jag nära på att hämta silvertejpen i garaget och köra "Ketta-metoden" genom att tejpa fast mig på stolen. Men nej nej , det behövdes inte denna gången.
Nu ikväll har jag träffat Emelie och Stina. Det kändes som det va år sen jag träffade den sistnämnda som förövrigt nog har världens vackraste hår! Vi käkade på chili thai och avslutade det hela med en ljuvlig glass till desert. I nästan tre timmar satt vi och tjötade. Inte dåligt!




(2)

soundofsilence

Inga armhävningar för min del eftersom jag hade rätt att gitarren plockades fram så fort jag kom innanför dörren.
Jag kan rutinerna minsann höhö. Idag ska jag träffa Emelie efter att jag bekantat mig lite mer med mina läxböcker. Nåväl, jag har något att se fram emot efter att skitjobbet är gjort så att säga.



(0)

I'll bet !

Klockan passerade nyligen halv tio men det känns snarare som den börjar närma sig tolv. Om det varit sommar nu hade det varit ljust ute och fortfarande varmt, tillräckligt för att kunna bada, vad det nu har med saken att göra. I mina högtalare spelas det avkopplande men bra musik från John Mayer och det får mina ögonlock att nära på falla ihop. Sova kan jag göra någon annan gång.. Denna veckan, eller iaf några dagar, är jag hos min fader vilket jag inte är allt för ofta. Så om tjugo minuter hade jag tänkt att besöka grannen min och se om han släpper in mig. Jag sätter tio armhävningar på att det slutar med gitarr och sång. (om jag har fel gör det inget eftersom jag ändå inte kan göra armhävningar, pretty smart) 
Jo, och så va det en sak till. De två senaste nätterna har jag somnat med min kudde i famnen och fantiserat att det va Tim. (röd-i-ansikte-varning) Hummmm, jag tror jag är kär (:




(0)

såhär kul kan man ha det med en cam




(Den översta bilden som förövrigt är väldans söt är tagen vid ett tidigare tillfälle)

Efter att ha haft den här datorn i flera månader hittade jag tillslut stället där man startar camen.ohyes, I'm very teknisk. Inte för att jag varit desperat att hitta den eller så,bara lite kanske. Men den är ganska lätt att roa sig med om man har tråkigt höhö.



(0)

16.41

Igår firade jag och min kära ett år.  Det va en otroligt mysig dag som avslutades med god mat och bio!
Vi fick hänga med in till rummet där alla stora projektorer (säger man så?)  står, det ni!
Min uppdatering kommer nog va ganska dålig ett tag framöver, men skolarbeten ligger på högar och väntar. suck*. Tim är den bästa i hela världen !




(0)

hemska natt


Jag ber om ursäkt för kass uppdatering men jag har ett skäl.  Igår kväll vräkte jag som sagt i mig en stor påse naturgodis utan att ha ätit något annat sen mitt på dagen. Och ni kan ju tänka er hur jag mådde efter det, ja väldigt illa. Därför gick jag och la mig ganska tidigt i hopp om att jag skulle vakna upp och må bättre. Men natten var hemsk och jag behöver nog inte gå in på mer detaljer. Ett tips från mig till er är att alltid äta ordentligt med mat, gör inte som jag gjort varje dag i veckan och hoppa över kvällsmaten... Fast, ni är redan så smarta som inser att såna dumheter gör man inte. Så hela dagen har jag sovit och knarkat ipren, även febern efter en sömnlös vecka,  är borta.Skönt. Jag har varit jätte orolig hur morgondagen ska bli då jag och min kära firar ett år. Nu blir det inte som vi tänkt oss utan får ta det hela som det kommer. Jag som hade planerat en mysig dag, tänkt fixa med en grej och inhandlat lite smått och gott. Visst tänker ni, det kan man fira när som helst men ett år är ändå ett år och det firar man bara en gång. Nåväl, kärleken är det som är det viktigaste och att vi får vara med varandra.  Det måste va Guds sätt att straffa mig på. Suck. En sak är iaf säker, och det är att jag aldrig mer tänker äta godis!



(0)

Idol and candy


bild från nian, mmmh rynka näsan (:


Om fem minuter är det dags för idol och jag har bänkat mig framför tvn med en påse naturgodis som jag fick med mig hem efter att jag va ute och gick. Rock-tema ikväll tyckte jag att jag läste någonstans, spännande.
Ikväll ska jag gå till sängs tidigt tror jag så jag imorgon kan gå upp och plugga så mycket jag bara orkar. Det skulle vara himla skönt att få undan iaf en av alla högar med läxor. 
På söndag firar jag och mitt hjärta ett år. Det känns helt underbart ! 




(0)

17.53

Teven får bli min underhållning ikväll. Helt ärligt känner jag mig förlamad utan en mobil. Kanske inte under veckorna när man ändå är i skolan. Men på helgen då det enda sättet att få tag på någon är genom att sitta och häcka vid datorn tills någon vänlig själ äntligen dyker upp.. hmm.. Jag får roa mig framför idol helt enkelt och nu ska jag gå ut. Brukar klockan alltid gå såhär sakta?  




(0)

Sa du lov?

Jag säger då det, looooooooov !
Det uppskattas verkligen kan jag lova och även om det mest kommer bli en plugg-vecka ska det inte hindra mig från att göra annat också. Ikväll har jag inga planer och tror det är bäst att jag kommer i säng tidigt, mina planer lär ändå inte förändras eftersom jag har en trasig telefon. Japp, jag lever lite utanför civilisationen ett tag framöver.
Nu ska jag slita mig från soffan och pallra mig ut i köket för att käka.



(0)

one pair of candylips



Läran om livet hos äldre. Jovars, det funkar faktiskt och är ganska intressant vissa delar. Dock är det mycket text att ta sig igenom och jag har skumläst mig igenom kapitlet. Imorgon är det fredag och när klockan slagit 14.20 är det dags för lov. Såhääär skönt! Jag sitter här med kalendern och på vecka 45 , veckan efter lovet , är det fullproppat med läxor osv. Inlämningsuppgifter, prov, redovisnigar och andra läxor. Okej, jag får se lovet som en chans att ta ikapp allting istället för att se det som något negativt. Sovmorgon blir det ju iaf och det gillas starkt(y)
Jag har gjort djupa funderingar den senaste veckan och tror jag bestämt mig för ett beslut, får se hur det slutar.
Time to sleep , nu är det slut på alla dumheter som har med "försova" sig att göra!



(0)

same things everyday

Gå upp, gå i skolan, komma hem, äta, plugga, sova. Ja sådär ser det ut nästan varje dag, vadå rutiner? haha.
Jag somnade innan med datorn i knät och hade ärligt talat planer för att gå och lägga mig för natten då jag kom på att vi har en läxa tills imorgon. Det är det sista innan lovet så jag ska verkligen inte klaga. Dock kommer det inte bli så mycket "lov" känsla för min och mina klasskompisars del eftersom vi har så himla mycket till veckan efter lovet. Suck*  Innan jag tar tag i det hela behöver jag piggna till lite, det blev ingen hv-match tyvärr, det blir en runda ut i naturen istället.  



(0)

hockey? inte hockey? hockey? inte hockey? ....

Dagen började med att jag öppnade ögonen, tittade på klockan och den visade 07.47.
"åh, tio i sju tänkte jag " och slöt ögonen ett tag till. När jag sedan funderat lite kom jag fram till vad visarna på uret faktiskt visade och jag flög upp ur sängen. Engelskan missade jag men så kan det bli. Andra gången jag försov mig denna vecka och det är inte bra(dock är det första gången denna termin).. kanske börjar jag komma in i de gamla dåliga rutinerna igen?  Nej, det ska jag verkligen inte göra!
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska på hockeyn eller inte. Systern min har blivit sjuk så jag har ingen att gå med, å andra sidan har jag blivit en biljett rikare. hmm.
Det blir väl en plugg-kväll istället antar jag, bra bra ! (:




(0)

18.35


Mörkret har lagt sig för att stanna till morgondagen och kylan likaså. Själv ska jag ta på mig dojjorna och gå en sväng i höstvädret. Igår på idrotten va vi tre klasser på friskis och hade ett pass. Riktigt roligt eftersom min kordination är värdelös och jag har träningsvärk i armarna efter armhävningarna. Det är nästan pinsamt hur svag man kan vara egentligen! Nehe,  ut va det jag skulle va? 

 



(0)

time is running

Skolan idag va smärtfri och det är skönt att denna dag är avklarad. Jag vet inte vad ni tycker men när onsdagarna har gått, då känner man att man kan börja pusta ut och räkna ner dagarna och bara invänta helgen, som jag förövrigt verkligen ser fram emot!
Idag kom vi fram till att tiden och allt annat springer iväg som bara den. Jag tycker inte det va längesen jag och Bella nervöst gick in i klassrummet första dagen med darrande sommarklädda ben. Nu är det höst och löven faller mot marken ett efter ett. Men mörkret är ganska mysigt trotsallt (:
Nu ska jag fortsätta med en hemlig grej (hehe) , vi hörs!



(10)

pictures from everywere

Mitt humör förändras från glad till motsatsen och motsatsen till glad på bråkdelen av en sekund, har aldrig varit hajj på matte men t.om jag inser att det är snabbt. Har suttit och bläddrat igenom gamla bilder på datorn i nästan två timmar nu istället för att plugga till provet imorgon. Det känns underligt att se en del bilder eftersom jag trodde att förfluten tid inte kunde upplevas genom bilder. Svårt att förstå kanske,men man känner ibland känslan inom sig som va när just "den" eller "den" bilden knäpptes. sanningens ord. Samtidigt som jag vill att tiden ska springa iväg eftersom jag vill behålla min kärlek hos mig för all framtid måste jag erkänna att jag saknar de gamla tiderna ibland och önskar att det även kunde fortsätta att vara som det va då, än idag. Man skulle ha en fjärrkontroll och kunna stoppa tiden, år 2009. Resa tillbaka några år eller månader eller dar och uppleva glada stunder tillsammans med vänner man knappt längre ser idag fast som man satt ihop med var och varannan dag med på den tiden. People changes eller vad är det man brukar säga?  Hela tiden går jag och funderar och funderar "alla förändras hela tiden" brukar jag tänka och bli lite små irriterad. Men när det väl slår mig inser jag, att antingen är det jag som inte riktigt hänger med i samhällets utveckling, eller också är det jag som förändras, inte någon annan. 































Med det fina leendet säger jag tack å hej!




(0)

cause I want it that way




(0)

love is in the air

Jag älskar att höra din röst. Det ger mig energi till att fortsätta med allt det där vardagliga man bara önskar man kunde trolla bort sig ifrån. Jag syftar först och främst på läxor och tröttsamma skoldagar. Tänk att en annan människas ord faktiskt kan göra att man känner sig så stark när man bara för några minuter sen innan kände sig som världens fulaste och sämsta människa. Ja, jag tror faktiskt att alla känner så ibland. Även få en att känna sig så värdefull och så fin på samma gång. Jag vet inte hur han lyckas men allt som har med honom att göra får mig varje gång att le, precis som när jag hör hans namn & när jag ser honom i ögonen blir jag alldeles varm i  hela kroppen & när han säger hur mycket jag betyder för honom rodnar jag och blir sådär röd som bara jag blir , och när han säger att mina kinder är söta vill jag gömma ansiktet i händerna och säga åt rodnaden att försvinna,  samtidigt som jag stolt vill ropa ut och påpeka vad han just sa till mig, han ja, den där killen. Han som får mig att känna mig som en bättre människa och jag är stolt som får tillhöra honom, bara honom och ingen annan.



(0)

cause I miss you much


Du är vacker hjärtat!



(0)

Let's do that shit


Oj då, i över en timme stod jag i duschen och det va välbehövligt trots att jag inte känner mig speciellt renare än vad jag brukar göra i jämförelse när jag duschar i en kvart. Fast lika välbehövlig som duschen va, lika välbehövligt är det att jag tar tag i läxorna. Åh vad jag älskar spanska!  Såja, nu kör vi!




(0)

I'm sining in the rain

Samtalet tidigare gick prima ! (som förövrigt betyder kusin på spanska) och påtal om spanska skulle jag behöva plugga inför morgondagen då det är glosor och på onsdag har jag prov. Hejja Malin detta klarar du!  Fast först tänker jag ta mig en lång och varm dusch. Jag ska vrida kranen på max och bara låta allt det onda följa med strålarna ner i avloppet. Tänk om det kunde vara så enkelt minsann. Fast, livet ska inte bara vara enkelt, vad hade då ordet utmaning haft för innebörd?  




(0)

tankar

Många gånger sen jag började gymnasiet har jag tänkt "valde jag rätt, är det detta jag vill" ?
Det va antinget valet mellan frisör eller omvårdnad och jag valde det jag kände va mest lönsamt för framtiden, enligt mig eftersom jag gärna vill bli sjuksköterska. Jag tvekar fortfarande och tänker mig in hur det skulle vara om jag hade valt frisörlinjen istället. Vilka skulle jag ha umgåtts med då? Hur skulle mitt liv se ut om tre år? Ja, tankar som dyker upp i mitt huvud hela tiden eftersom jag är så osäker. Det känns inte som jag passar in någonstans riktigt. Kanske skulle jag sökt in till sanda utv trotsallt? Det där med att "hitta sig själv" i tonåren är vanligt har jag hört, hmm. Jag behöver inte bestämma redan nu vad jag vill med mitt liv i framtiden, det blir som det blir helt enkelt.  Det är bara att köra sitt eget race och vara den man är helt enkelt, det borde inte vara svårare än så, eller?




(0)

secret stuffs



Hemkommen från skolan ca två timmar tidigare än vanligt eftersom omvårdnaden är för resterande på klasslistan denna dag. Förstår om ni inte fattar något, men förra veckan hade vi praktisk lektion, borsta tänderna och tvätta varandra(ansikte) och det va bara halva klassen som gjorde det då och resternande gör det idag, sjukt kul va det ville jag bara tillägga. Så efter provet åkte jag hem, käkade chilibiffar och nu sitter jag här. Förövrigt kändes det som provet gick otroligt bra! Skönt att för en gångs skull känns så. Nu ska jag fixa med en hemlig sak(mohaha) så vi hörs senare efter utvecklingssamtalet!

   



(0)

autumn






Jag hoppas alla varit ute i det fina vädret idag! nu låter jag lite som en mamma men under hösten är vädret verkligen konstigt så man får passa på när solen visar sig. idag har jag suttit med min arbetsmiljö bok i handen den största delen av dagen, det konstiga är att när jag förhör mig själv är det som jag aldrig riktigt läst. Vad är det man brukar säga, minnet är bra fast kort. Ena systern åkte härifrån för en liten stund sen (tack vare henne fick jag mamma till att baka muffins haha)s å läxorna la jag åt sidan en stund. kanske är det dags att fortsätta innan programmen på teven börjar?



(0)

sa jag plugga?


Idag ska jag plugga, plugga och plugga. Fast när jag säger så brukar det alltid sluta med att jag pluggar en timme och resten av dagen sitter jag vid datorn eller gör annat onödigt. Ja , ni hörde rätt. Datorn kan ibland vara onödig att sitta vid. Prov imorgon och jag har satt ribban högt.  Nu väntar käk.



(0)

saturday night




Bortsett från att det började ösa ner regn när jag kom ut så va det riktigt skönt att röra på sig lite. Även himlen visade sin sköna sida om man säger så. En sväng förbi konsum hann jag med också, nu blir det mys med hjärtat!



(0)

going out

klockan slog precis sex och jag sa hej då till min käraste, fast bara på msn såklart. Nu ska jag ta på mig dojjorna och gå ut en sväng innan jag träffar honom på riktigt. Daglig motion är välbehövligt förstår ni, speciellt om man suttit vid datorn hela dagen!




(0)

here we go again



Om jag kanske skulla börja uppdatera lite smått igen? okej, vi kör på det!
Gårdagen spenderades med Emelie framför idol till en början.  Det var ju Michael Jackson tema vilket gillas starkt av mig. Fast, ingen slår orginalet..
Senare åkte vi ner till stan i regnet och hamnade på Clara's. Där träffade vi Ellen och lite annat folk som vi satt och tjötade med. Fin kväll bortsett från det mystiska vädret som dragit sig in över Sverige, Småland och Jönköping.
Dagen till ära ska jag plugga och kommentarerna för det lyder "du är ju knäpp som pluggar på en lördag" men vad bryr jag mig om det ?  Ikväll vet jag inte vad jag händer, håller tummarna för att inte Tim har någonting för sig.



(0)

det finns en person som är allt



Har bestämt mig för att ta ett uppehåll härifrån. Hur länge vet jag inte men det finns så mycket annat som är viktigare och jag har glömt att leva ibland.

Vi hörs när vi hörs!



(0)

Hästar- världens farligaste djur?

Den här lördagen har känts otroligt lång, klockan slog just elva men det känns snarare som den är tre.
Hästarna va inte sådär små och jätte tjocka som jag hade förväntat mig och min polle va snäll fastän jag va livrädd när jag gick in i stallet och mötte hans blick. Skratta ni bara, precis som de andra gjorde när jag skulle ta mig upp på hästen. Fast mest roligt hade de nog åt mitt ansiktsuttryck. "ta mig så långt ifrån dessa varelser som det bara går" ungefär. Ja, jag är rädd för hästar och det sitter i från när jag va betydligt mycket mindre än nu..
Men i ärlighetens namn har dagen varit lyckad med bastubad efter ridturen inklusive grekisk mat på menyn. Inte helt fel!  Funderar på att gå och lägga mig, finns inget annat att göra och jag saknar Tim... 




(0)

let me see you beautiful thing

Klockan är strax innan tolv och jag ska dra mig till sängs. Var tidigare och kollade på innebandy. Jag är som ett batteri, varje gång det blivit urladdat behöver det ny energi. Jag är likadan, du är min energi och har jag varit ifrån dig, blir jag allt annat än mänsklig. Imorgon blir det tidig uppstigning för aktiviteter i form av rida polle och paddla kanot i kyrkekvarn, det ska bli riktigt kul och då ska jag bara släppa allt och ha (ursäkta uttrycket) jävligt roligt! 

Vill bara tillägga att jag uppskattar min vän Josh väldigt mycket!

Godnatt!



(0)

nobody

Det sker inte ofta, men ibland känner jag för att ta en stor spade, gå till den största öknen och ställa mig på den högsta sandhögen. Där skulle jag sätta min spade mot sanden och gräva ett stort, djupt hål. Sedan skulle jag med all min sats hoppa mot mörkret och låta vinden täcka all sand över mig. Där skulle jag sedan bo, inte föralltid men för ett tag, så jag verkligen skulle inse vad ensamhet och längtan innebär. Där skulle jag även få tid att tänka klart, slippa bekymmer och när vinden en dag skulle blåsa bort sanden så mitt ansikte träffas av solens varma strålar, skulle jag inse hur mycket livet betyder och förhoppningsvis vad människorna i min närhet betyder.
  




(0)

16.07

Jag mår illa av allt stressande . Nu ska jag tilloptikern och förhoppningsvis få nya linser så jag ser bättre...
Två ord kan man beskriva mig med just nu , besviken och ledsen.



(0)

fredag hela veckan



På vägen hem idag på bussen trodde jag att jag skulle dö av värmen. Solen gassade högt på himlen och strålarna träffade mig genom rutan. Inte nog med det va "elementet" på, och det lär varit minst 30 grader. Tillslut satt jag i t-shirt och va fortfarande överhettad, ni kan ju tänka er vilken chock det blev att ta steget ut från bussen sen, dessa bussar säger jag bara haha. Nu tittar jag på Tyra och måste packa grejer till vår lilla utflykt imon med laget, om ni läst inlägget tidigare kanske ni förstår vad vi ska göra. Jag håller tummarna för bra väder!  




(0)

sweet dreams

Det är med darrande fingrar och en likaså darrande kropp jag skriver de sista raderna för denna kväll.
Jag känner mig frusen samtidigt som jag kokar av värme. Det gör ingenting men sjuk får jag inte bli. 
Imorgon är det fredag och jag som tycker det känns som det är onsdag imon.. himla tur att jag har fel för helgen är som vanligt efterlängtad och den ska tillbringas ute i skogen på en häst, i vattnet i en kanot, i en bastu på en bänk och i en klubbstuga lite överallt. Fint!
Godnatt mina vänner!




(3)

London










(0)

hej-kom-och-hjälp-mig!

Himla roligt att himlen öppnade sig när jag hade kommit hundra meter och att det slutade regna när jag kom in, vädergudarna är inte på min sida idag. Innan jag fick av mig mina blöta kläder såg jag ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" ungefär. Jag känner att jag rör mig allt för dåligt nu för tiden. Tolka det inte som att jag tycker jag är tjock eller något för det va inte det jag syftade på, utan att innan va man så van vid att få motionen i skolan minst 4 gånger i veckan plus träningar efter det. Numera har vi idrott 1 gång i veckan i endast 1,5 timmar och det är väldigt slappa lektioner. Uppehållet från fotbollen är även igång också vilket betyder att jag inte behöver äta lika mycket när jag inte tränar, ändå stoppar jag i mig dubbelt så mycket som alla andra. ja jag älskar mat... funderar på att börja träna på friskis, frågan är om jag kommer ta mig dit eller om det bara är något jag säger nu. Vi får se hur det blir med den saken helt enkelt !  Men vad tusan, lite hull skadar inte!




(0)

sometimes sometimes

Hemkommen från en snabbis på a6. En kofta och två halsband fick följa med hem. Nu ska jag ut och gå i regnet, det är välbehövligt! vi hörs senare !




(2)

I'm in love




Idag kan jag långt ifrån klaga på min dag. Vår lärare rättar prov snabbare än blixten och redan i slutet av dagen fick vi reda på resultaten. Jag är stolt över mig själv och nu har jag kanske äntligen fått in det i mitt trånga huvud att allt slit är värt mödan(vet inte riktigt vad de orden innebär så om man nu inte säger så får ni ursäkta). Min fina Tim träffade jag efter skolan och han är alltid lika rolig att pussa på. Det är ganska lustigt hur snygg man kan va...




(1)

11.21

Jag skriver lite snabbt nu eftersom jag ska träffa Tim efter skolan. Matteprovet kändes helt okej tills jag jämförde svaren efter med de andra..det är alltid samma sak, suck*  




(2)

and I'm telling you



För min del är det nog dags att dra mig mot sängen. tre timmar i aulan imorgon för ett prov jag börjat tvivla på, sviker mina tankar mig går det aldrig vägen så tanken är att tänka positivt. Klarar jag inte provet, har jag heller inte gjort mig förtjänt av det. Anledningen till varför jag skriver om det där himla provet hela tiden är för att jag alltid haft svårt för matte, men än finns det tid att ändra på det mina vänner !
Nu ska jag borsta gaddarna och försöka sova. Imorgon är en ny dag som bara kan sluta bättre.
Godnatt så hörs vi när vi hörs!



(0)

sjätteoktober

Det blev en ren besvikelse kan man säga när jag tog min mattebok och satte mig vid köksbordet för att friska upp minnet inför morgondagens prov. Hur räknar man ut när det är addition nu igen? Men hur va det nu då om man hade två olika nämnare? ja, jag skulle tro på mig själv va ? tss...
Det fick bli en lång och varm dusch istället och nu ska jag kolla på andra avenyn.



(3)

våga tro på dig själv


bilden är sisådär 40 minuter gammal, med andra ord: färsk (;

Imorgon klockan 8.00 är det dags för gymnasiets första matteprov.
Konstigt nog känner jag mig inte sådär nervös och uppjagad som jag alltid känt mig innan inför ett matteprov.
Jag tror det kan ha att göra med att jag känner mig mer säker och har tagit till mig min förra lärares råd som löd : tro på dig själv!  och hon har egentligen rätt, det är vad allting handlar om. Våga tro på sig själv och inse att man kan. Ni tänker säkert bullshit tjejen, men hjälper det mig själv att jag hjärntvättar mig , fortsätter jag med det ! tack för mig nu ska jag äta chokladbollar och plugga!




(0)

Romeo&Juliet


Spola fram till 6.40 ungefär, musiken eller snarare rösterna och själva stunden..åh.
Okej ni förstår nog inte särskilt mycket, men idag på svenskan och engelskan fick vi kolla på Romeo&Juliet i en nyare tappning från 1996 och visst, det kändes väldigt dumt när dom pratade "gammal engelska" i en modern värld men tänker man bort det och stirrar sig blindt på kärleken och handlingen blir man tagen. Fråga mina klasskompisar, några satt och snyftade vid vissa tillfällen, själv satt jag och bölade rent ut sagt haha. Men kärleken är verkligen obeskrivligt vacker och ingenting kan övervinna någons känslor. Och eftersom deras kärlek var förbjuden blir det så underbart vackert! Scenen när de båda dör vågade jag inte ens leta upp, då skulle jag inte göra annat än att gråta ikväll.. Ni som inte sett filmen borde se den, jag själv kan tycka att den va väldigt seg och väldigt tillgjord med allting. Men det är slutet man blir tagen av, ååh, jag vill också dö med min kärlek i mina gamla dar fast gärna inte pga samma orsak såklart.
Tim är min kärlek och jag tänkte på han under hela filmen, kan ha varit därför jag bölade så att jag förstörde filmen för de andra, sorry mates (;

Nu låter det som detta är världens bästa film, nej det är den knappast. Men tanken och handlingen bakom allting är väldigt fin och jag tror alla vet hur själva sagan slutar, ändå kan man inte låta bli att beröras av hur mycket de offrade för varandra.



(2)

Svenska Hollywoodfruar




Spanskan gick som vanligt åt skogen men samtidigt känns det så himla onödigt att lära sig ett språk man inte kommer använda sen, och om jag nu skulle vilja kunna spanska när jag är 40+ lär jag ju inte komma ihåg någonting från Håkans och Daisys lektioner ändå... Det fick bli några sidor i engelskaboken istället och det är alltid nåt!

Hemligheten till inget slösande är ingen hemlighet, utan brist på pengar..  Funderar på att spara till en fet kamera? Ni missar väl inte Hollywoodfruarna ikväll? Sjukt sköna om jag får säga det själv, haha.




(0)

artontrettiotre

Hur va det nu Malin? du skulle ju plugga spanska efter att du bakat dina efterlängtade chokladbollar.
Precis så va tanken ja!
Spanskaprov imorgon och jag är ängslig, väldigt ängslig. Får jag sitta jämte någon som går jing?





(0)

Dana08












har ingen som helst ordning på bilderna så de kommer huller om buller,
men vad spelar det för roll när damerna på dom är snyggast ?





(0)

bedtime

Det är veckans sista dag, kanelbullensdag och söndag. Har förövrigt inte tryckt i mig någon bulle idag, ganska illa om jag får säga det själv för det är inte likt mig att avstå sådana godsaker.
Detta skulle även bli en " tvinga-mig-själv-till-att-plugga-dag" men det slutar alltid likadant.. Jag har ett mål jag vill nå men det är ibland ganska svårt. Nu när uppehållet från fotbollen börjar ska jag sparka mig själv där bak och ta tag i mitt liv. Framför allt syftar jag på läxor och skolgrejer.
Min pojkvän har åkt 23 mil idag för att spela en innebandymatch och är hemma om någon timme. Jag är stolt över honom, som alltid gör sitt bästa. Både på planen men även utanför den. Vad skulle jag göra om jag inte hade honom? Han ställer alltid upp för mig i alla lägen, han biter ihop de gånger jag är på dåligt humör och gör mig glad, han är en fantastisk människa helt enkelt och ingen annan står mig närmre än han. Tack för att du rent av står ut med mig och att jag får tillhöra dig.
Tim, du vet att jag älskar dig.

Nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott så.. ja ni vet kanske vad jag skulle säga..hörs vi när vi hörs!




(0)

21.16

Bilder va det va? De får vänta tills imorgon. Jag har lite andra planer på g förstår ni.


Jag ber en bön till dig herre, låt det inte ha skett! amen.

Vi hörs när vi hörs !




(0)

19.15

Jag säger då det, hur mycket regn kan det komma från himlen?
Vädret va jätte konstigt under matchen, ena stunden sken solen , andra stunden öppnade sig himlen och så höll det på under hela matchen. Om själva matchen finns det väl inte så mycket att säga mer än att det va riktigt roligt att spela tidernas sista match med laget. Vi taggar också nästa helg då den ena avslutingen blir av, kanonkul !
Nu ska jag ta och plugga lite (så brukar det heta när man sedan blir kvar vid datorn), senare dyker det nog upp lite bilder !




(0)

Kanelbullensdag

 


Lovisa, Hanna, Josh, Lollo, Johanna & Bella - Dana08
(mer bilder kommer kanske ikväll)


Gårdagen började som sagt på topp och slutade ännu bättre med väldigt sen matlagning som bestod av tacos och mys. härligt!
Idag har vi årets sista match och genom tiderna sista match med vårt lag, förmodligen. Det är ganska sorgligt när man tänker efter på allt vi gjort och gott igenom tillsammans. Men livet måste passera och även om inte just själva laget finns kvar, är det ju personerna i sig man behöver i sin närhet.
Jo, det jag tänkte säga om matchen är att eftersom vi inte spelar för någon speciell placering gör det ingenting om vi förlorar idag. Därför ska vi lotta positionerna och jag kan säga att jag är sjukt taggad för målvakt, egentligen mest för att slippa trötta ut mig (; haha. Glöm det där med målvakt, det går bra att va kaxig utanför plan...
Nu tror jag minsann det är dags att packa väskan och lite kläder på kroppen skulle behövas.
Vi hörs när vi hörs !




(0)

18.24

Idag fick jag ett pris från fotbollen. Det gjorde att min dag började väldigt bra och humöret blev genast bättre.
När jag kom hem blev det ännu bättre och ibland är min syster riktigt bra, jag måste erkänna det.
Nu tittar jag på "hål i väggen" som är ett sjukt roligt program och min mage gör ont av skratt.
Senare ikväll när jag pluggat kommer T och vi ska mysa med tacos och annat gott. Denna dagen har varit skit bra rent ut sagt och den blir bara bättre. Livet har allt sina bra stunder, väldigt bra stunder!

 




(0)

elvanollsju

När mamma kommit ut från duschen ska hon skjutsa mig till de andra i laget som står och jobbar. Härlig start på lördagen , men det lär inte sluta bättre heller är jag rädd för. Äsch, dagen blir vad man gör den till, inte sant? I mitt fall resulterar det - begravd i skolböckerna. Har bestämt mig för att ta skolan mer på allvar nu och mina arbeten ska inte bli halvdanna. Om jag kunde vara lika ambitiös jag en gång varit vad det gäller det där med läxor och arbeten. Jag brukar tänka, det kommer det kommer!

Vi hörs senare och ha en fantastiskt bra dag!




(0)

23.00



Godnatt säger jag nu fastän klockan bara är strax innan elva. Jag tror jag ska krypa ner under täcket, sätta lurarna i öronen och spela musik. Musik som påminner om dig. Fruktansvärt tråkig kväll och jag är ledsen för att jag tagit ut det här.
Man behöver dåliga stunder för att uppskatta de bra, så är det och kommer alltid att vara.
Imorgon blir det tummen upp ! (:




(0)

wordswordswords

Jag är arg - på ingenting.
Jag är trött - men ändå inte.
Jag är rädd - utan anledning.
Jag vill bort - och ta dig med.



(0)

back down

Det blev ca 3 timmars hårt slit med jobb. Eller ja, om jag berättar för er vad det är vi gör så skulle ni bara skratta. Men om vi säger såhär, att stå upp i tre timmar på samma ställe och arbeta vid ett högt bord så  man får rygg- och nackont så kanske ni förstår. Inte? nej jag tänkte väl det.
Iaf blev vi inte klara och måste därför jobba några timmar imorgon också, suck. Denna helgen kommer nog mest gå åt till plugg och egentligen bryr jag mig inte. Den tjurige jag är på ett humör som säger att denna helgen vill jag inte göra någonting. Bara sitta inne på mitt rum och glo in i väggen. Nu överdriver jag en aning men det säger vår bildlärare att man får, det blir mer trovärdigt då.



(0)

M.K

Är precis hemkommen från skolan och om 20 minuter måste jag iväg till bussen för att åka och jobba. Lite smått stressad sådär om jag får erkänna. Den sista lektionen idag va vi på en föreläsning med Mattias Klum. Själv tycker jag den va jätte bra och hans bilder va helt fantastiska !





Man ser inte bilderna jätte bra men detta är bara några få av alla hans bilder och han är en känd fotograf som gör stora jobb världen över. Nu måste jag få lite mat i magen innan jag åker. Vi hörs senare ikväll!

 




(3)

No more dreamteam

Tänka sig att en vecka redan gått, det är helt sjukt vad tiden rinner iväg!
Snart är väl snön här också, men så länge den stannar gör det inte mig nånting.
Ja det återstår väl att se helt enkelt hur det blir med den saken.
Imorgon efter skolan blir det en snabb sväng hem för att sedan åka till taberg och jobba med laget. Goa cash vill jag säga men segt en fredagkväll. Förhoppningsvis kommer det många så man kan hinna hem innan gryningen, nej men skämt å sido.Fick precis ett sms av en vän som sa att vårt lag inte kommer finnas kvar nästa år.
Hur tusan gör vi  nu då grabbar...?
Nåväl, helgen annars , ja då blir det att kolla på innebandymatch och på söndag spelar vi vår sista seriematch. Kallt må jag säga och det är nästan bud på underställ ;) haha.



Godnatt så hörs vi imorgon mina vänner!



(0)

20.01

Färdigpluggat (eftersom jag inte hittade alla papper..) och nu blir det idol!



(0)

skademarkörer




Overallerna var bara sisådär tio storlekar för stora och Bella har söta horn i pannan.
Nu ska jag plugga omvårdnad, great!




(0)

is it true




(0)

16.06

Igår blev det ingen uppdatering vilket ni förmodligen märkte, anledningen till det är att T kom till mig direkt efter skolan. Vi var båda vrålhungriga och eftersom vi båda dyrkar pannkakor, fick det bli det, mumma!
Resten av eftermiddagen gick åt till plugg och idol.
Dagen idag har varit bra, och båda proven/läxförhören gick oväntat bra faktiskt. Iaf kändes det så. Bara för att jag skrev attd det gick bra kommer resultatet visa motsatsen haha. Tjugo minuter har gått och jag ska kolla efter om potatisgratängen står klar i ugnen. Andra gången jag äter det idag dessvärre...