(0)

efter regn kommer solsken



Dagen har som sagt varit lite turbulent men i slutändan blev den bra trots allt. Jag och pappa åkte och köpte ett nytt objektiv till mig som kommer nästa vecka. Lagom till min födelsedag och allt. Och som ni ser på den översta bilden när vi va påväg hem öppnade sig himlen i sisådär fem minuter innan det slutade igen. Naturligtvis åkte vi nercabbat då och fick ett rejält stänk över oss... Men efter en stekhet fotbollsträning i kvällssolen så jämnade det ut sig. Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen för att sova och försöka intala mig själv att vi efter morgondagen har långledigt. Amen!



(0)

På promenad genom stan


(Orkar ni inte läsa onödigt mycket, behöver ni inte läsa alls) / Hungrig tjej


Trots det soliga vädret idag (läs gudomliga, härliga, underbara vädret) så har min dag endast gått ut på att längta efter mat. "Fy vilken tragisk människa hon är.." Tänker ni. Och sanningen är den att samma tanke cirkulerar innanför mitt skallben. Dagen började med att jag inte kunde äta frukost eftersom min nervositet inför provet var obeskrivligt och ovanligt stor. (Och det blev inte bättre av att jag sköt i mina fötter i ett par gamla skor och fick skoskav så fort jag gick utanför dörren..) Min hunger avtog en aning när jag fick provet framför mig iaf och läste igenom alla frågor "Men, det här kan jag ju!" utbrast jag för mig själv. Jag hann dock inte bli färdig eftersom tiden rann ut, och väl lagom till att jag blev klar med provet fick jag heller ingen mat. Attans.



Inte nog med detta så staplade jag och dom goa flickorna oss fram mot staden efter skolans slut och det ända jag tänkte på var mat mat mat och att jag inte kunde gå en meter till i mina skoskavsskor! Så äntligen efter många om och men hamnade vi på McDonald's (surprise) för att köpa cheese. Och med tanke på att hon i kassan va segare än min farmor, som dessutom är död, hann min moder ringa och säga att jag va tvungen att komma ut eftersom hon skulle hämta mig. Så nej, någon mat fick jag inte då heller.. Nu sitter jag här hungrig och tjurig som en jag vet inte vad men jag tackar han där uppe för att jag fick med mig ett par jeansshorts hem och att jag och min fader snart ska åka och köpa ett nytt objektiv till min kamera. Wop wop!



(jag var inte den ända som hade onda fötter haha)



(0)

Åksjuk? nehe, inte det



Men Malin, vad hände med ditt ansikte? Okej, bli inte allt för distraherade av färgen på mitt ansikte. Ibland har man bad hairdays and so on, idag råkade jag ha både dålig hår- och ansiktsdag haha. Nej men om ni tittar på de sträcken vid mitt hår så kan ni se hur jag misslyckades med att sätta saxen i mitt eget hår. Tio minuter innan det va dags för match.. haha. Frisör-Louise får bli min räddning på torsdag, TACK för det!
Nu ska jag åka till skolan och skriva prov om nervsystemet. Cellen skulle ha blivit min bästa vän tills idag, det återstår att se hur det blir med den saken..



(0)

Not done, yet



Ungefär något sånt ja. Nu har jag fått skrivkramp och intalat mig själv att provet imorgon, det får minsann gå hur tusan det vill. För nu har jag redan siktat in mig på lov och tänker sova på saken.
Goodnight!



(0)

give me colorful fruits



Efter en på tok för lång dag i skolan kunde jag inte låta bli att stanna till i affären och köpa med mig dessa godsaker hem. Vindruvor, hallon, mango, vattenmelon, keso och nötter ska senare få göra mina smaklökar sällskap. Jag tänkte på en lite rolig sak. I mitt inlägg tidigare idag (som jag skrev igår och va tidsinställt) så klagade jag ju lite på vädret. Men attan så fint det varit idag!
Ibland hjälper det att ryta till minsann!



(0)

17 juni såg det ut såhär




När man tittat ut genom fönstret de senaste dagarna har det varit svårt att tro att det om bara någon vecka ska kunna vara ett sånt här väder som det va dagen då dessa bilder togs. Men mitt hopp är på topp och jag har nu fått mina scheman för hela sommaren och kan konstatera att fastän det blir mycket jobb, kommer jag kunna roa mig på många andra håll också. New York, nu är du inte långt borta..



(0)

mitt hjärta blöder



Idag ska jag få ett prov gjort och jag ska även försöka rubba engelska muntliga med mitt tal. På något sätt ska jag nog kunna lyckas med det också haha. Nehe, på med lite spackel och dra på skorna, sen bär det av mot skolan!
Ha en strålande dag!



(0)

andas andas allting snurrar runt


Hemkommen från en match utan dess like då jag väljer att inte nämna mycket mer detaljer än att det blev vinst. 26-3 i målsklillnad på fyra matcher kan jag dock berätta att vi som div 5 lag har. Inte illa pinkat. Faktiskt. Eftersom hela min klass har sovmorgon till 13 imorgon förutom jag, tror jag faktiskt att jag tar och går och lägger mig snart. Ett kort referat om denna helg kan beskrivas- kanon bra! Hoppas er helg varit minst lika bra och nu kör vi de här tre dagarna innan det blir långledigt, stå ut!
Godnatt vänner!



(0)

Tårta på morsdag



Precis när jag kom igång med pluggandet ringde syster min och ville bjuda på fika såhär på morsdag. Så böckerna hamnade någon annanstans medan vi åkte och fikade. Bra att jag ska spela match nu också. Tårtan på bilden lär kännas när jag springer haha.



(0)

news




transparent linne // tyg kängor // armband



(5)

yesterday all my troubles seemed so far away



Tittade när Zlatan spelade match!


Folket på bilden blev sura för att jag och Jonathan spöade dom på frågespel!


Barca-United tagg!


Som sagt..


Simon and I blev lite lagom glada sådär på kvällskvisten när domarn blåste slutsignalen!


Det är ganska lustigt vad bra människor det finns i denna värld. Och inte lika lustigt att Iphone-kameror suger..



(0)

@espressohouse






(Detta inlägg skulle ha publicerats tidigare idag, som visar gårdagen med flickorna)

Jag är precis hemkommen från en störtskön kväll med störtsköna snubbar då vi tittade på fotbollen och hade allmänt trevligt! Eftersom jag snart somnar blir det inte mycket mer skrivet än så.
God natt och sov gott!



(1)

"Don't ever touch my drum set"





Igår efter en slappisdag i skolan blev det marknad med tjejerna och en lång fika på espresso house. Med tanke på hur mycket folk det va överallt gick vi inte ens in i hälften av affärena, lååångt ifrån. Jag fick åtminstone med mig ett linne hem för endast 50 riksdaler innan det var dags att åka och jobba på ett stressartat McDonald's. Men turen var på min sida när jag skulle hem iaf då Adam hade vägarna förbi och plockade upp mig. Step brothers och Soya krubb fick bli mitt sällskap för kvällen då jag till största delen var ensam hemma.
Otroligt
skön kväll måste jag erkänna!



(0)

Friday I'm in love




(1)

Se upp för de stora häckarna där borta!



Medan vissa låg på latsidan (Elin på första bilden *host*) försökte andra åtminstone visa framfötterna igår på idrotten (Jag och Malin på sista bilden). Som jag tidigare sa kommer friidrott aldrig riktigt bli min grej och med tanke på att gårdagen innehöll min absoluta sista idrottslektion i världshistorien skiter jag ärligt talat i vilket haha. Men ni måste ju erkänna att jag har världens spänst på sista bilden när jag hoppar häck? Åtminstone ser det så ut Haha



(0)

Fredag du är välkommen






Gårdagen gick fruktansvärt smärtfritt måste jag säga då vi endast hade en idrottslektion på hela dagen. Men duktiga som vi är gjorde vi färdigt ett arbete som vi förmodligen står och redovisar om precis just nu. ("Gött, nu är det snart över" tänker jag haha) Molle och jag drog en runda på stan efter balen då det inhandlades ett par tygkängor, skit tuffa om ni frågar mig! Nu ska jag sikta mot resten av dagens händelser för att sedan jobba och gå på helg. Hallelujah!



(2)

"För vad är väl en bal på slottet?"






Frågan i rubriken kan jag dessvärre inte svara på, men däremot kan jag säga att dessa människor var så grymt snygga när de gick bal idag att det inte var klokt!



(0)

Det va som katten!



Jag hittade precis dessa bilder och titta på den nedersta, den är tagen 30 augusti. Ganska så exakt 9 månader sen alltså. Böveln vad mitt hår har växt sen dess!



(1)

A girls best friend


Scorett 699:-

Åh, det känns verkligen inte Malin för fem öre med dessa skor då jag mer är en converse brud. Men vem har sagt att det inte går att styla om mig lite. För oh så fina de är!



(0)

En torsdag med bal



Här sitter jag och knaprar knäckebröd och taggar för friidrott som står först på dagens schema. Okej, jag är egentligen inget fan av själva sporten alls då jag med mina 1,59 korta centimeter skulle tippa på att jag max hoppar en halvmeter på höjdhopp och 2 meter i längd. Men va tusan, lika gla för det är jag! ;) Fina Sasse brasse går balen idag med så kameran la jag på laddning igår, redo för att användas idag!



(1)

Happy birthday to you





Jag måste erkänna att jag är ganska så nöjd med tanke på att baka aldrig riktigt varit min grej. Brända muffins, för kladdig kladdkaka och misslyckanden hit och dit är inte alls ovanligt när jag ska baka. Sen om tårtan smakade bra eller inte, är inte så noga ;)



(2)

Mer sånt i vardagen

Åh vilken lyckad dag jag haft en onsdag som denna. Trots att jag varit hängig och trött den senaste tiden har jag på något sätt ändå mått så galet bra. Ja alltså i mitt psyke. Jag känner mig lite obesegrad på något vis. Det låter knäppt som attan, men människor i ens omgivning kan få en att må så fruktansvärt bra. Jag kan ta Annie som exempel ( hon va den hemliga personen som fick min tårta idag på sin födelsedag hihi) När jag kom och lämnade tårtan till henne, vilket hon inte hade en aning om, fick jag tillbaka världens leende och världens tack  och t.om två kramar! Det kändes otroligt skönt för min del iaf då jag kände att jag inte bakat i onödan (eftersom jag är kass på det..haha)  Nu menar jag inte att man behöver gå och baka tårta åt folk eller kramas mer.. Men att uppskatta varandra mer mina vänner, det är något vi många är dåliga på. Ni vet, det är det där lilla som gör det!



(2)

off to school



Gaah vad lycklig jag blev igår när jag skulle gå och lägga mig. Sovmorgon har jag idag för sjutton och det ordet klingar perfekt i mina öron. Jag kom även på att jag glömt visa er det färdiga resultatet av min tårta.. Men den kan ni få se senare. Eller ja, det lilla som kommer finnas kvar av den om den går att äta ;)
Ha en supernice dag, så hörs vi senare efter skola och jobb!



(7)

Non stop, never give up



Jag tar mig an nästa projek. Undra hur detta ska sluta..



(0)

BON APETIT





Efter att ha lämnat filmen vi hyrt blev jag femtio guldpengar fattigare, det sved lite i min plånbok.. Nyilgen tog jag fram min kreativa sida i köket och bevisade att jo, jag skulle faktiskt bli en utomordentlig hemmafru till någon miljonär där ute! Kyckling a la Malin är fina grejer det och som pricken över i:et - fetaost!



(0)

my blue heaven



Jag imiterar Samul med hans "osch devon" och tillägger att jag knappt sovit en blund inatt. Malin och sömn är en konstig kombination av något slag vilket resulterade i att jag vaknade för bara en liten stund sen. Huvudvärken är borta och nu måste jag åka in till stan för att lämna filmen vi hyrde i söndags. (En dag för sent och allt.. ops)



(1)

Please, not again



Jag är precis hemkommen efter en titt när b-laget spelade match och jag kan väl säga som så att jag inte mår alls bra nu. "Jag känner mig hög" sa jag på bänken med rinnande ögon och en snurrig skalle. Det får bli sängen nu för min del och hålla tummarna för att jag känner mig bättre imorgon! Jag borde även inskaffa C-vitamin så det står härliga till.. Godnatt kära ni! :)



(1)

just spread your wings and fly





(0)

sounds like good shit




Efter en skön och behövlig men samtidigt stressig morgon kom jag tillslut till skolan. Råkade försova mig en stund plus att jag var tvungen att ta svängen förbi jobbet där jag glömt mina nycklar. (Någon som blir förvånad? - nej inte jag heller faktiskt haha) Dagen tillät endast en lektion då jag sen stack till stan för att kika lite. Jag hittade en glad Hanna som fick vara mitt sällskap en stund! Grymt, om ni frågar mig. Nu ska jag rota fram det första bästa ätbara ting jag hittar. Senare!



(4)

life is freedom








Efter en helg bestående av allt annat än datorhäng mår jag prima och känner mig någorlunda utvilad för en gångs skull. Jag har skrattat fruktansvärt mycket tillsammans med människor jag tycker om, käkat lite för mycket godsaker av alla möjliga slag, jobbat sex timmar extra och ändå hunnit det jag velat, blivit hes och sjungit med till gitarrspel, dyrkat solen de fem minuter den varit framme och överlevt jordens undergång! Mitt rum är i akut nöd av städhjälp, eller det är snarare jag som är i akut hjälp eftersom min mor nog snart kommer slänga ut allt som finns där inne. Eller också slänga ut mig. Men om ni skådar en utav bilderna här ovan och sedan lämnar en fin liten kommentar där det står "Din mamma har helt fel eftersom mitt rum är stökigare", så får jag nog ha tak över huvudet ett tag till, tack på förhand för hjälpen haha.
Hoppas er helg varit minst lika bra som min!



(0)

Still alive

Hallå i stugorna!
Jag tänkte bara säga att jag inte är död, än. Just nu är jag bara hemma för att hämta margarin till det stora chokladboll-baket (kan man säga så?) hos min kära granne. Det lutar mot filmkväll och onyttigheter ikväll vilket passar mig utmärkt! Vi hörs senare!



(0)

Om några dagar



Jag insåg just att om endast 21 dagar påbörjas det efterlängtade sommarlovet, men det är dock bara 11 av dom dagarna som kommer spenderas i skolan. Om exakt nitton dagar fyller jag myndig och får göra i stort sätt vad jag vill, var jag vill, hur jag vill och när jag vill. Åtminstone nästan. Om mindre än trettio dagar sitter jag på ett plan på påväg till staden med stort N. Då ska jag äntligen få träffa the big boss of our sisterhood, eller något, och om just dom trettio dagarna tänker jag leva livet fullt ut som aldrig förr, tro mig! Nu väntar sängen för min del och eftersom Bella erbjöd sig att agera privatchaufför åt mig imorgon har jag svårt att tacka nej! ;) God natt med er!



(1)

I feel like I'm going insane




Jag har precis tryckt i mig en stor tallrik med bacon men kan ändå inte låta bli att kika mot gårdagens pluggodis som står cirka tjugo centimeter ifrån mig. Trots att mitt arbete inte hann bli inskickat i tid, vilket orsakade en nattsömn på ynka två och en halv timme, är jag onormalt jätte mega pigg. Eller okej, än så länge kanske är bäst att tillägga då jag faktiskt har ett träningspass och manusskrivande kvar att göra innan det är dags att ta kväller.



(0)

Vad gör vi?- nu kör vi



Efter två dagar med nästan 180 minuters match på innermittfältet, 90 minuters fys och 90 min styrka är mina ben och min kropp lagom sega. Dåligt tränad kan man kalla det också om man vill men bilden ovan har åtminstone räddat min kväll. Nu måste jag sätta fart med mitt arbete för om mindre än sex timmar ska det vara inskickat och då ska jag dessutom ha skrivit klart om idrottslektionen tills imorgon. På med snillebrillorna och hugg in i godiset, jag ska jädrar i mig bli klar i tid denna gång! (colan tog slut under tiden jag skrev detta inlägg.. pinsamt)



(0)

off to school



Drar mig mot skolan för att åtminstone försöka skriva färdigt min psykologirapport. Jag.är.så.körd.
Amen



(0)

Åt fanders


Jag önskar att jag stolt kunde meddela att jag pluggat hela dagen och därför varit allt annat än närvarande här. Okej, det är ju iofs sant. Jag kanske borde säga, jag önskar att jag stolt kunde meddela att jag pluggat hela dagen OCH fått något gjort.. Åt fanders med den där himla psykologin säger jag bara. Nu ska jag och mina foppatofflor dra och lira boll!



(2)

hard work work


(ursäkta mina fruktansvärt dåliga bilder den senaste tiden..)

Jag är precis hemkommen från en tuff men vunnen match som spelades över en timme härifrån. Vilken himla tur att jag är ledig imorgon, annars hade jag aldrig kommit upp! Och Gud bänkade mig inte heller vilket inte är så konstigt, jag kom på i efterhand att det faktiskt är coach som bestämmer sådant.. Nu har jag laddat med godingen på bilden och taggar plugg så länge jag orkar. Ops, jag ligger tio minuter efter min tidsplan så det är bäst att sätta igång ;)



(2)

Skynda skynda!



Hemma från en kort dag i skolan bestående av sovmorgon och "debatt" om demokrati, skyndat hem, käkat snabbare än en oxa och nu drar jag till samlingen för match. (Snälla Gud låt mig få sitta bänken.. hehe)



(0)

Jedward



Hur kan man inte tycka om dessa energiknippen? haha



(1)

Kämpar in i det sista




Det är måndag morgon och ny vecka, vilket innebär att vi närmar oss lov och vi närmar oss sommar. Riktig sommar! Hundratals grillkvällar med människor jag tycker om, sol och bad, USA och dess New York, sena kvällar på en altan eller vid en strand, festival i Halmstad, illaluktande solkräm på min röda bränna, nattdopp i en närliggande sjö och myggbett som kliar och svider så man blir tokig. Det och mycket mycket mer är jag ganska övertygad om att min sommar kommer bestå av. Men jag får ju inte glömma bort att mellan allt det här har jag även ett, eller nej två jobb, att sköta. Men den här sommaren ska bli bra så in i, det finns inget annat!



(0)

Go go sweden!


På min teve visas Vm-finalen mellan Sverige-Finland och än så länge står det 1-1. Heja Sverige! Själv har jag kvällen till ära spelat match och det blev en storvinst även denna gång. Mitt knä har fått sig en omgång dock så jag vet i sjutton hur det ska gå att spela redan imorgon igen. Det lär vi ju märka då! Ha en fortsatt trevlig kväll, säger jag och därmed sätter jag punkt för denna kväll, dag och vecka.  (Finland gör 2-1..) (och nu 3-1..) haha



(1)

Take a lock at this guy!



Igår spenderades kvällen dreglandes framför den här grabben och eurovison. Hanna och Mathilda var mina kompanjoner för kvällen och vi alla tre kunde enkelt komma överns om att vinnarlåten var en himla ordentlig skräll.. Dessutom verkar jag vara den ända som föll för de galna tvillingarna och deras stora röda utstyrsel. Hur balla? haha

Adam- "Hur kan man veta att Molly Sandén kysser bra?"

Jag - "hmm, ehm.. jag vet inte?"

Adam- "Eric Saa-de" 

Klockrent!







(1)

Det vankas tävling!



Igår när jag kom till jobbet var allt bara trött och eländigt med tanke på att jag kom i säng halv fem på morgonen "dagen innan". Men när jag möttes av den här lappen fick jag energin tillbaka och min tävlingsinstinkt kom fram. Och igår var nog första gången jag verkligen förstod vilken fruktansvärd vinnarskalle jag är. Jag menar, när gästerna kom fram till Eve eller Christoffers kassa var jag blixtsnabb med ord som "Kom till denna kassa för snabbare service!" . Hujeda mig, det gäller att ligga i haha.



(0)

Fredagar brukar även ha en kväll



Efter allt fläskande hos Malin i fredags och efter ett kort arbetspass blev det häng med gott folk hela kvällen. Den avslutades på donken tillsammans med the one and only Daniel Karlsson,  The Moniker you know. (skämt å sido, men vi träffade honom) och ännu senare fick det bli en lyxshake hos konkurenterna Max, för himla gott i väntan på sista bussen hem! Mumma!




(3)

Är det fredag så är det!




Gårdagen bestod av en för himla go dag då vi slutade efter svenskaprovet. (Förövrigt var det nog den snabbaste och sämsta skrivningen jag någonsin gjort, på cirka 20 minuter kanske..illa Malin..) Eftermiddagen slutade med häng hos Malin numero två, där vi drog på oss mjukisbrallorna, tittade på film och käkade tills vi knappt kunde gå. Hade jag haft jeans på mig kan jag nästan lova att dom hade spruckit! haha.
Jag menar, är det fredag så är det!



(1)

Brygghäng




Bortsett från att jag & Sara tillslut fick vår efterlängtade kebabrullen har detta varit en himla skit dag. En runda med dogge innan träningen får det bli nu och förhoppningsvis öppnar inte de grå molnen sitt innehåll över mig. Mer än så har jag inte att säga. Vi hörs imorgon igen fina ni.



(0)

upp upp och iväg

Det taggas för nationellaprov i engelska nu på morgonen och jag slängde precis ett öga ut genom fönstret, tusan vad grönt och fint det är i detta avlånga land! Ha en strålande dag kära ni!



(1)

Grillafton






(0)

för det är så vi gör det





(0)

Grymt, helt enkelt!





Efter en otroligt kort dag i skolan med endast två lektioner, bestämde jag och brudarna på bilderna ovan att vi skulle utnyttja det fina vädret till max! Sallad från alcamo för min och Elins del fick det bli medan ni kanske kan lista ut själva vad de bägge andra stollarna åt! haha. En grymt bra och grymt solig dag med grymt bra folk!



(0)

Det stavas I.L.S.K.A

Åh vad arg jag blir! På fredag har vi ett megastort svenskaprov med minst 50 instuderingsfrågor, anteckningar och häften med text. Vem har glömt allt det i skolan om inte.. jo, ni gissar rätt,  jag(!!)



(0)

Trött och eländligt!

Tumblr_ll0q9dfxqi1qg6h7vo1_500_large
Tumblr_lkmpw9tv1h1qesv9jo1_500_large

Usch vad trött jag är denna dag. Eller okej, jag är alltid trött utan att ens behöva tänka efter, men det brukar aldrig vara såhär illa! Nåväl, om någon timme eller två slutar vi för dagen och då hade jag tänkt dra mig direkt mot staden för att inhandla världens finaste shorts (om dom finns kvar vill säga..) Spänningen är olidlig och där gick slutskottet(?) för denna lektion. Latero!



(0)

i mina trasiga skor



Jag tror att vädergudarna såg mig dansa väderdansen igår kväll efter matchen (som gick förträffligt bra och vanns med 12-0) och en sväng om på McDonald's. Jo ni förstår, idag verkar det inte som solen kommer skina så extremt jätte mycket och jätte gult som de senaste dagarna, så idag kanske t.om jag kan vistas utomhus! Tjoho! (glädjedödare numero uno!)



(2)

I wish nothing but the best





Solen ger mig sting. Hur sjutton orkar folk ligga och pressa flera timmar undrar jag? Det räcker ju med att vistas ute i fem minuter och jag tror jag ska dö. Dags att färga håret och hoppas på att min "ginger-instinkt" försvinner tror jag..



(0)

Vi tar en flurry eller två!


5600405281_1a490c022d_b_large

Jag sitter i skolan och slutade just dagens sista lektion där historia stod på schemat som alla andra tisdagar. I väntan på mamma samlar jag all min kraft till kvällens match som ska spelas i detta perfekta väder! Trots att jag somnar när som helst är jag taggad till tusen! Måste varit glassen jag och Natta klämde på luchen! 1,2,3 tagg!



(2)

en solig måndag





Igår skurade jag och Angie (som jag så fint kallar henne) rent på hela McDonald's kändes det som. Så fint har det nog aldrig varit förut! Men innan det hann jag träffa den efterlängtade damen på bilden ovan!



(0)

9 maj




(0)

Testing, testing 1, 2







Blogg.se har vägrat samarbeta på alla sätt och vis så jag håller tummarna för att det ska funka nu!



(0)

"Jag tror att Pär var här.."





Jag och fyra fantastiska tjejer har haft en fruktansvärt mysig och ganska så behövlig kväll, natt och morgon för oss själva i systers hus. Jag har en himla massa bilder att bjuda på men så länge får ni nöja er med dessa två och fundera ut vad jag har för plan på G! Knepigt? haha



(0)

mot sherwoodskogen...




.. för att fånga kvällens krubb att lägga på grillen!



(0)

flower power



Jag har sjukt dåligt samvete för att jag ringde och sjukanmälde mig från jobbet igår med tanke på att det som sagt inte var magsjuka som spökade, vilket jag trodde. Å andra sidan är det bättre att ta det säkra före det osäkra när det är mat inblandat.. Kvällen ska tillbringas tillsammans med några fina tjejer. Det ska grillas och chillas till tusen och med tanke på det härliga vädret borde det bli allt annat än en dålig kväll! Splendid !




(0)

do it like barney




Idag har jag levt på ett halvt rör pringles och säkert femton glas med vatten, minst. Det är tur i oturen att det var matförgiftning jag åkt på och inte magsjuka iaf. Bara själva ordet magsjuk i sig får en att rynka både näsa och panna. Efter en lugn dag med lite fotbollstittande hade jag nu tänkt sova, och denna natt ska tillbringas i sängen. Inte vid en toalett...




(2)

Don't know why


Nationellaprov i engelska, rugbyturnering mellan Jönköpings största gymnasieskolor och även en riktig höjdpunkt, första seriematchen (för min del) och en helg tillsammans med fint folk som planerats in då vi haft tillgång till ett helt hus själva. Detta var åtminstone planerat. Men med tanke på att min natt spenderats mer vid toan, hulkande som en jag vet inte vad, än i sängen, är sakerna ovan bara ett minne blott..  Från att aldrig knappt ens varit sjuk, är jag numera sjuk hela tiden. Vad sjutton håller på att hända med mig?



(0)

En kvällstanke eller två från mitt huvud



Ibland får jag en känsla av att vi människor är skapade för att visa oss starkare än alla andra, för att göra andra till åtlöjen och för att få andra att känna sig svaga och underlägsna. Svaret de flesta skulle säga är förmodligen nej, sådär är det då inte alls. Men jag ställer mig då frågan, hur är det möjligt att folk där ute ens tänker dessa tankar och varför ser denna värld då ut som den gör?



(1)

Sjungande rugby med veronica maggio

38032_1235522068188_1833301662_455766_683132_n_large

Jag sitter i en datasal och sjunger Veronica Maggios låtar tillsammans med Cornelia och Malin. Jag tror att vi uppskattar det mer än resten som sitter här dock. Men våra stämmor är ändå helt okej, tro det eller ej. Om fyra timmar ska jag gå på en kvarts rugbyträning för att senare dra vidare på möte bl.a och innan dess blir det ytterligare en runda på stan, men denna dag tillsammans med en efterlängtad Mathy!



(2)

5 maj 07.07



Inviger den nya förbannat snygga jackan och drar mig vidare mot skolan! (ursäkta bildkvallen..)



(1)

sex små ord




(0)

och en onsdag med samma nötter





Två eftermiddagar i rad har jag spenderat tid med dessa godingar bland stadens gator och affärer. Vi har väl snarare mest suttit på divarse fik och gottat oss och skrattat till tusen, precis så som livet borde vara varje dag! Idag har det varit kyligt och dant mest hela tiden och jag börjar fundera på om det redan är höst. Vad sjutton, har sommaren redan varit här och vänt? Det spelar ingen större roll egentligen eftersom värmen såsmåning om kommer (förhoppningsvis) och det gör även den stora tallriken med pasta jag tänkt vräka i mig nu. Bon apetit!



(2)

En tisdag med Sara och Nathalie







(0)

news




Färgerna på prylarna ser fruktansvärt konstiga ut, men ni får försöka tänka er det snyggare helt enkelt! haha



(0)

en god gärning av en inte lika god varelse



Denna natt blev jag visst tilldelad en annan sängplats än den jag vanligtvis brukar vara van vid. Med tanke på att jag är snäll och lånar ut min bostad till människor från norra Sverige är det sånna smällar man får ta. Eller, de kommer åtminstone från ett högre placerat ställe på kartan än vad småland och dess Jönköping ligger märkt. Jag tror ni hajar. Om jag kanske skulle ta och se efter om det fortfarande finns någon överbliven kanelbulle som väntar på mig i frysen..



(0)

knyter mina skor och går tillbaka in igen




(0)

att gå i skolan

1825460250_ccbaa1b859_z_large

Kalla kriget hit och Kubakrisen dit, jag blir tokig på allt som har med skolan att göra nu för tillfället. Men jag får trösta mig med att det snart är sommarlov och att snön som kom tidigare idag (Ja, det snöade idag!!!!!) är borta igen. Nu blir det en sväng till stan med Natta och Sara. Fint som attan!



(1)

allting kan gå itu..(igen)




För några dagar sen va det halsbandet som gick sönder, idag var det parfymen som jag köpte i Egypten som stod på tur. Jag börjar undra hur jag bär mig åt egentligen?



(0)

scrubs och kanelbullar




Jag har hostat så mycket den senaste tiden att jag fått six-pack. Åtminstone borde jag ha fått det. Just nu tittar jag på scrubs och äter kanelbullar i väntan på match. Men med tanke på min dåliga hälsa blir det inget spel för mig denna gång heller.. Badass.. Äsch, bullar och påskmust passar mig bättre känner jag!



(1)

en sista gång






(0)

En dag blir även jag 30





Jag måste nog erkänna att vi faktiskt inte riktigt är helt friska..




(1)

och vi kör igen







(0)

allting kan gå itu..


..men ett (favorit)halsband kan gå i tusen bitar..



(0)

Rolling in the deep



Kvinnan är så jäkla grym!



(1)

det stavas valborg





Jag är precis hemkommen från a6 där jag inhandlat födelsedagspresent till storasyster som vi ska fira om en stund. Jag hann också att gå in i en man som var utklädd till krokodil och gå vilse på clas ohlsson . Åtminstone nästan. Gårdagen var fruktansvärt grym och jag tror de flesta av oss vaknade upp med nackspärr eller liknande idag! haha men det va det värt, definitely!