(0)

historien upprepar sig och slutar alltid likadant



Jag kom på att jag har lite grejer att visa er imorgon som jag köpt, fast iofs gick jag i klädd det idag, men ändå. Det hade ju inte alla vetat om jag inte sagt det haha. Denna kväll har jag jobbat och det har i stort sätt varit kaos, men på något sätt lyckades vi med det med. En promenad med Adam och en upptäckt som visade att jag blivit dagens bloggare på Jnytt har det även blivit (kul cykelhjul!) och nu kan jag inte skriva mer eftersom min syster sitter och pratar med mig som om hon vore född till diktator. (Kan du inte bara hålla truten i två minuter så jag kan lägga upp ett inlägg! Har ju suttit här i en halvtimme utan att kunna skriva något och min mage måste ha föda innan jag somnar haha) God natt och sov gott så hörs vi imorgon!



(0)

vårt rödvita grannland några mil härifrån









(1)

B/W





Från oss alla till er alla, en riktigt solig (?) dag! Vi hörs efter skolan och jobbet!



(0)

one of the last days of summer.




Idag har jag råkat sova lite för länge och myst till tusen i mitt eget fönster som är ganska så jätte stort. Ni hör ju bara hur knäppt det låter, men tillsammans med några bra tidningar jag då inte hade hunnit bläddra igenom och en kopp té vart det toppen! Hösten knackar på fönstret och nästa vecka börjar mina fyra veckor på akuten, jag är mest glad och mörkret känns långt bort.



(0)

love is a lesson I never learnt in school





Skolan har kommit igång på allvar nu igen och det, blandat med jobb, känns i hela kroppen och knoppen alla redan. Det är ganska illa va? Det kan ju iofs också ha att göra med att mina lediga stunder inte alls är särskilt lediga då det händer grejer ganska ofta. Med det sagt innebär det att min frånvaro härifrån förmodligen kommer att lysa ordentligt ett tag då jag av någon anledning inte heller använder mig av datorn lika mycket längre. Så låter det nu för tillfället ja, men vi får se vad framtiden visar haha.



(1)

När mörkret lagt sig

Jag funderar på framtiden och önskar att den knackade på min dörr. Jag vill resa, långt härifrån.



(0)

we can work it out



Nu när jag äntligen blivit helt frisk från förkylning, hosta och allt vad det innebär har jag lovat mig själv att banne mig ta tag i livet så att säga. Jag har några perfekta tillfällen i mitt schema som passar utmärkt för lite svetting-time. Uuuh vad illa det lät.. Men bra ska det bli, tillslut!



(0)

Starbucks in our ♥




Jag saknar sommaren och dess taniga men ack så sköna ledighet. Jag saknar USA, solen, att åka segway på W.DC's gator och varma sena sommarkvällar.



(0)

United States of America - 20









(0)

Carpe Diem




Jag tänkte bara önska er alla en bra dag och hey, glöm inte att fånga dagen, så att säga!



(0)

She's fancy




(1)

Copenhagen






Den här bruden är galen och jag gillar henne stort!



(0)

with feathers and black boots






(2)

På rätt väg

Två timmar på gymmet plus sex kilometer på löpbandet känns i kroppen vill jag lova. När jag kom ut i friska luften upptäckte jag att klockan bara var kvart över tre. Inte åtta på kvällen som det känns. Skolan börjar redan kännas av alltså ;) Nu är jag påväg hem och ska äta tills jag spricker!



(0)

that's how it works





Gårdagens promenad till jobbet efter skolan såg ut sådär någonting och efter denna skoldag kommer jag mötas av biffarna på gymmet. Enkel match, haha.



(0)

hur gör dom?


Jag måste ändå erkänna att lärare är ganska bra på att få oss elever hjärntvättade trots allt. Förstår inte hur dom gör..

Om cirkus en halvtimme ska jag rusa mot bussen i vanlig ordning och tänka sig att det är dag 2 och jag har ännu inte försovit mig. Kors i taket! Dags att packa väskan och slänga ner hänglåset, vi hörs under dagen! :)



(2)

"Första sista dagen" - Elin.E




Tröja-H&M/Shorts-Levis/Halsband-UrbanOutfitters


En solig skolstart som denna har jag sett ut såhär, bytt klassföreståndare för fjärde gången, träffat en trevlig grabb, gått till jobbet i slowmotion och fått praktikplats på akuten här på sjukhuset i Jönköping. Jag jobbar tre utav fyra helger och gör 157 timmar. Det kommer nog vara jag som behöver akutvård efter de veckorna! Men fy tusan vad taggad jag är!



(0)

off we go




Första dagen på det sista året. Studenten är nära ;)



(0)

Som en flötig burgare




Jag är ganska så nyligen hemkommen från jobbet och kom just på att jag faktiskt måste gå och lägga mig ganska så snart om jag ska lyckas komma upp imorgon när klockan ringer och allvaret drar igång igen. Med tanke på att jag jobbat stängning i helgen och inte kommit i säng förrän vid fem-tiden sätter jag 20 armhävningar på att jag kommer försova mig imorgon haha. Och ja, sådana här bilder hade jag tänkt försöka undvika i fortsättningen men med tanke på att en ny familjemedlem kommit hem ockuperas datorn där jag har alla bilder PLUS att det va flera månader sen jag använde mig utav en cam. Tack och lov för det haha. God natt med er och sov gott!



(0)

Rastar med Two and a half men

Jag har haft en bra dag tillsammans med syster på arbetsförmedlingen och chili thai, en typiskt syskondag right? Haha. Just nu sitter jag på jobbet och tittar på Two and a half men i väntan på att min rast ska ta slut och likaså dagen. Vi hörs när jag slutat hörrni!



(2)

"Hej då ångest"




Mys med pizza i parken.

Just nu jobbar jag för fulla muggar och försöker att göra allt annat än att tänka på skolan. Den börjar på tisdag med förhoppningsvis en mjukstart utan dess like. Nej men jag har inte den där ångesten över att det drar igång igen faktiskt då jag mer än nödvändigt behöver komma in i rutinerna igen med sömn, kost, träning och allt vad det innebär. Läxor, prov och pluggande får bli ett senare problem..haha. Nehe, back to work med bästa brudarna!



(1)

I SHUT THE WORLD OUTSIDE







Ungefär såhär såg min dag ut igår när jag umgicks med Adam. Jag tror jag är lite avundsjuk och vill flytta!





(1)

Copenhagen





Vi bodde så fint i Köpenhamn med ett hotellrum som hade kilometerhögt tak och ett fönster med plats för två. Det låter kanske tragiskt men jag skulle kunna sitta i timmar med en kopp varm choklad eller  något och bara titta på folket som passerar på gatorna under. Fy vad sugen jag blev på Cola..haha



(2)

get some inspiration


Shorts/Jacket/Bag - Modekungen//Earrings - stylegirl.se//Ring-H&M//Shirt-Monki//Shoes-Dr.Martens//



(0)

Copenhagen







Varför blir bilderna så fruktansvärt suddiga när jag laddar upp dom här? Blir tokig.



(3)

när allt är upp och ner

how to make gifs



13.57 vaknade jag upp idag och fick lite smått panik då jag såg att solen skymtade utanför mitt fönster. Jag hatar att sova bort halva dagen (speciellt om vädret är bra) men med tanke på att jag inte var hemma från jobbet förrän vid 3 inatt kanske det inte var så konstigt iofs. Just nu håller jag på att lägga över bilderna från Köpenhamn till datorn så snart snart snart ska jag visa er!



(0)

I ett båthus vid Vättern

Jag har befunnit mig i Gränna hela dagen tillsammans med Adam at deras place som låg så fruktansvärt fint till längs med vättern. Deras båthus är förresten mitt nya favortställe och ni ska få se på en bild sen varför. Där har det ätits och fikats i mängder samtidigt som solen gassat på som bara den, underbart! Nehe, nu börjar jag strax jobba så kommer inte vara hemma förrän sent i natt, därför hörs vi imorgon igen ;)



(1)

She's home

MIN SYSTER FRÅN AMERIKA ÄR HEMMA!!!! Jag är så glad att jag inte vet var jag ska ta mig till!!
Vet ni vad? Vi hörs imon istället! Jag. är. så. lycklig!!!



(0)

Captain America




Vad passar bättre om inte lite bio tillsammans med två fina vänner en regnig kväll som denna? Captain America står för underhållningen och det nya halsbandet från Vila i Köpenhamn och de nya skorna från Scorett står för klädseln. Like! Ha en bra kväll så hörs vi senare dudes!



(0)

Tivoli och souvenirer










(1)

Och vem sa att det va bra att bjuda på dig själv?




Bada lite i en fontän i DC, skrämmande haha.

I morse vaknade jag upp på en okänd destination (eller också skyller jag på det för att jag sover bort halva dagen just nu haha) så jag har förberett med ett och annat tidsinställt inlägg. Kvällen till ära kommer att bestå utav käk och bio tillsammans med bästa Adam och Hannes (om planerna inte ändrats vill säga) men det hoppas jag innerligt inte! Då ska dom få med mig att göra.. Jag hoppas att ni allesammans får en grym fredag!



(0)

København through my Iphone



Att sitta i Churchillparken tillsammans med en bästa vän under de stora träden..


..att äta pizza och knapra chips som avlutas med raptävling i takt med folket som går förbi..




..att få viljan att slänga sig i en megafontän men inse konsekvenserna utav det ganska snabbt..




..att vakna upp med hotellfrukost upp till öronen..



..och veta att man möts utav ett soligt Köpenhamn!!



(Ni får se mobilbilderna först eftersom kameran inte orkar lägga in bilderna på datorn självmant hehe)





(1)

så länge vi båda andas





Jag har just vandrat längs kvaterets gator och snubblat fram över kottarna på marken. Nog känns det att sommaren sakta men säkert är villig att avsluta det den så fint påbörjat någon gång i maj, och att mörkret faller på tidigare än vi varit vana vid på ett bra tag är heller ingen lögn. Istället för att gå barfota över någon blommande fantasi-äng har mina lungor försökt forma hjärtan av den kalla luften som numera spökar utanför de flestas fönster om kvällarna. Jag har inte en aning om varför jag ens gav "blåsa-luft-som-man-annars-gör-på-vintern"-grejen en chans då jag i vanliga fall borde vara desperat och sukta efter en gnutta värme igen. Men vänta lite nu. En höst bestående av hjärtan, riktiga bultande hjärtan, och värme, all möjlig böljande värme, är precis vad jag vill ha. Och vet ni vad?
- det är precis vad jag kommer få.



(2)

Hemma bra men borta bäst




Efter fyra härliga dagar med promenader och egen koreograferade danser längs Ströget, ett brett utbud av shopping som gjorde att man ville vara miljonär, busvisslande danskar från höger och vänster och sena varma kvällar med fint sällskap i hamnen. Köpenhamn har varit underbart, behöver jag ens säga mer?



(0)

du har inte en aning





Jag har inte en aning om när vi kommer hem idag och jag har inte en aning om ifall jag kommer hem med påsar fulla utav nya inköp. Däremot vet jag att vi garanterat haft fyra helt grymma dagar i lilla landet lagom! Snart hörs vi!



(3)

Back to Sweden



Kvällen till ära kommer vi hem igen! Waka waka!



(0)

United States of America - 19









Ankorna fascinerade oss på vägen mot alla de hundraelva muséer. fascinerande!



(0)

California girl




(2)

Fred Flinta och Flourtanten






Trekampsmästare, inte dåligt!



(1)

Direktuppdatering

Eftersom jag inte förstår hur man lägger in bilder från mobilen när man bloggar får ni ett inlägg med bara text. Bättre än inget faktiskt! Just nu sitter jag och Mathilda nere i "resturangen" på hotellet och njuter av en god frukost bestående av varma frallor och massa annat gott. Hotellfrukost kan vara det bästa! Igår hängde vi på tivoli hela dagen och åt chokladdoppade jordgubbar på ett mysigt fik, vi har imponerats av grymma gatumusikanter och haft en rörmockare på vårt hotellrum.. Haha. Nu hoppas vi att dom städat vårt rum så vi kan återgå till en stunds sömn till. See you guys!



(0)

United States of America - 18










Washington DC is in the house!



(0)

O.P.I



Dessa nagellack följde med mig hem från USA och till min besvikelse så var det oranga nagellacket till vänster rött och inte, just det, oranget. Det såg precis ut som en perfekt orange färg i affären, men icke sa nicke. Damn. Nåväl, O.P.I - nagellacken kostade nästan hälften så lite in the US som de gör i Svearike. Så jag förlorade iofs inget på det. Men det är ju inte ens i närheten av orange mitt blindstyre..



(0)

Follow our trip

Följ min och Mathildas Köpenhamn-resa på Instagram. Allt ni behöver göra är att ladda ner appen instagram och söka på franniejr, trycka fallow och baaam så är det bara till att kika på vad vi har för oss här nere! :D



(0)

En lucia mitt på sommaren?








Lägg märke till Karlsson på takets propeller gjord av en handfläkt och som har coola effekter med lysande text haha. Lysande!



(0)

On our way



Nu sitter vi på tåget någonstans påväg mot Köpenhamn. Förhoppningsvis har vi klarat de korta byterna mellan de olika stationerna och förhoppningsvis regnar det inte på oss när vi kommer fram, vilket är planerat enligt SMHI's hemsida. Men som mam brukar säga, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!



(0)

M.A.S.K.E.R.A.D







Det mesta utav packningen är färdigt, tror jag. Biljetterna till tåget är åtminstone nerpackade vilket jag fick anse som det viktigaste, ganska uppenabart egentligen haha. Den här helgen har jag nog i snitt sovit fem timmar (dock varit värt det!!) så det börjar bli dags att tänka på refrängen eftersom klockan ringer alldeles för tidigt imorgon. Det ända jag ska fixa och trixa med just nu är lite inlägg som ni kan läsa under tiden jag och blondie är iväg. Så sluta inte titta in bara för att jag beger mig MOT NYA ÄVENTYR!



(1)

Varför är korven röd?

Jag packar för fulla muggar. Imorgon drar jag och Mathy till Köpenhamn och lever livet i några dagar!



(0)

sommaren är kort, det mesta regnar bort









(2)

upp upp och iväg


Syster och jag på bilden och jag hoppas innerligt att ni ser vilka vi ska föreställa! haha. Dagen har tillbringats tillsammans med Mathilda sovandes i sängen mestadels innan vi begav oss till min systers 30-års fest. Maskerad stod det på schemat och Mario och Luigi fick bli vår inspiration då vi köpte våra kostymer in the US. Fett himla snygga om ni frågar mig! ;) Fler bilder dyker upp imorgon eftersom jag har viktigare saker som väntar denna lördagkväll! Mohaha. PUSS



(2)

simply the best





Jag har haft en sjuhelsikes bra helg ska ni veta och det bästa utav allt är att den inte är slut ännu. Gårkvällen/natten tillsammans hos Ida med de underbara brudarna kunde inte blivit ett dugg bättre då vi dansade oss igenom nästan hela natten. Det kan ha varit en av de bästa kvällarna i hela mitt artonåriga liv och då överdriver jag inte! Åh. vad. bra. det. va!



(2)

All night

Världens bästa jäkla kväll! Nu ska jag fortsätta leva livet och jag älskar min mamma! Puss



(0)

København vil være den bedste











Jag har en känsla av att vi kommer gå vilse och åka fel, kanske bli kidnappade av en dansk eller också sätta en pölse i halsen. Vara med om ett bankrån och bli vittne hos polisen, kanske tar dom oss för livstid. (Mamma relaxa nu, du vet hur lugn och fin jag alltid är..hehe)  Men åh, vad jag längtar!



(0)

weheartit






(0)

oh sometimes..




(0)

friday through my window




God morgon kära ni! Äntligen är det fredag och snart får vi ta helg (ska jag säga som varit hemma två dagar..haha) Inlägg kommer att dyka upp som vanligt under dagen så kika gärna in medan ni förhoppningsvis har en strålande dag! :)



(0)

so sick of lovesongs





Hittade dessa gamla bilder när jag rensade datorn, gillar dom lite tror jag.

Dagen har varit fruktansvärt avkopplande och jag känner mig nöjd helt enkelt. Damma, dammsuga, svabba hit och dit har jag gjort. Jag hann dock inte rensa garderoben vilken jag egentligen också skulle gjort men vad tusan, man kan väl inte göra allt? ;) Imorgon är det fredag vilket innebär helg och jag ska även tillbaka till jobbet en sista gång innan jag får en veckas semester. Hostan är nästan så gott som borta och Köpenhamn efter helgen ska bli riktigt himla nice!



(0)

United States of America - 17










Bilder från the Stafford family och lägg märke till alla leksaker som ligger under airhockey-bordet. Jag kan säga att hela deras lekrum var bombat med prylar! Jisses..




(1)

Shake it baby

Hey guys! Jag dansar i takt med trasan som rengör allt jag kommer åt på mitt rum och tänka sig att det börjar blir rent det också. Inte illa! Om jag inte ändrar mig ska garderoben även rensas så ordentligare updates kommer om en stund. Åter till shakandet och trasan haha.



(0)

with my feather and my boots






(0)

IMFANCY




Alla som tycker att denna kvinna är äckligt snygg räcker upp en hand! *Sträcker upp mina så högt det går*



(0)

United States of America - 16








We
came to Long Island where Linda lives och tänka sig om bilderna ändå kunde fått göra stället rättvisa! Gah



(0)

Varför vill du stå med mig i regnet?






Idag har ett fruktansvärt stökigt rum blivit mindre stökigt men dessvärre blev jag aldrig riktigt klar. Så fortsättning följer imorgon då jag tänkte stanna hemma en extra dag för att vila upp mig. Känns lite lagom roligt att bli sjuk sista veckan och komma tillbaka sista dagen på jobbet. Men problemet med oss gjorda av kött och blod är ju just det att vi är ganska svårstyrda vad det gäller sjukdomar.. Äsch, huvudsaken är att det går över och enligt min mamma (som jag förövrigt haft en mysig Tv-kväll med) - att mitt rum blir städat någon gång haha.

God kväll säger jag till er, det kommer upp ett inlägg om en stund med lite fler bilder!



(2)

United States of America - 15







För himla dålig kvalle på bilderna alltså, men någon var lycklig när klockan slog tolv på Times Square och hon fyllde hela tjugo år!



(0)

Take a look at McDreamy




Vilken tur att jag hade fixat ihop ett inlägg i morse precis som om jag vore på jobbet nu. För faktum är att fallet inte riktigt är så. Imorse vaknade jag upp med feber och mådde inte alls bra så jag har dejtat mitt täcke tillsammans med doktor Shepard på TV-skärmen. Det är inte så fy skam det heller iofs, men att vara sjuker är bland det värsta som finns verkligen. Nåväl, det det är bara att fortsätta knarka hostmedicin och se glad ut! :)



(2)

Vart jag mig i världen vänder







(0)

yesterday will never come back



Med ett stoneface jag inte riktigt kan förklara tillsammans med den nya blåa skjortan strosade jag runt igår på stadens gator mest hela dagen. Åtminstone i tio minuter då jag var påväg mot bussen.. Så, nästan hela dagen iaf, eller?
Ha en för himla bra dag hörrni! :)



(3)

Lyckan kommer lyckan går



Jag har ätit en och annan bulle för mycket ikväll känner jag i samband med mitt Grey's maraton. Men som man brukar säga, vad gör det om hundra år? Jag saknar Amerika och dess underbara stad New York något fruktansvärt, jag saknar min syster och alla fina dagar och stunder tillsammans med henne jag missat pga att hon enligt mig befinner sig på fel sida av det stora havet. Suck. Ja, man får ha sånna kvällar ibland och ikväll är det min tur att tycka synd om mig själv. Så är det bara. Nu hade jag och mitt vattenfall till näsa och öken till hals tänkt gå och lägga oss i hopp om att vara friska och krya imorgon bitti, håller tummarna för det! Sov gott fina ni!



(0)

En eftermiddag i Grännas hamn





Det har varit en påfrestande dag med hosta i massor och som om inte det vore nog känner jag av träningsvärken från igår i magen varje gång. Jag tror iofs bara att det är ett gott tecken, men ni förstår kanske min tanke? (ja, dåligt tränad mage tänker ni haha) I eftermiddags åkte vi på en liten tur till Gränna och köpte fruktansvärt god glass och tänka sig att solen värmde våra ryggar så skönt! Jag måste faktiskt erkänna att sommaren känns ganska knapp när det i mellanåt känns som rena rama höstvädret ute, men for your own sake
passa på att njut av sommarvädret så mycket det bara går!




(0)

new in




Kappahl 179 :-



(0)

Good update





Ja, angående rubriken skulle det väl vara ungefär samma sak som att säga att utanför mitt fönster skiner solen och det är 35 grader i skuggan. Lögn. Samtidigt som detta skitvädret sköljer över oss har någon form av förkylning tagit mig till beslag och jag mår inget vidare alls. Jag hostar, snörvlar och nyser om vartannat, precis så som det ska vara! Men med denna dagen inräknat är det bara fyra dagar kvar och sen är det äntligen helg igen. (Jag vet ju att någons rum är i stort behov av en riktig städfirma dessutom...haha) Nehe, nu ska jag göra ett tappert försök att få i mina såkallade extra ögon och bege mig mot jobbet. Ett och annat tidsinställt inlägg kan tänkas dyka upp om man är sugen på det! Ha det fint!




(0)

Last week

Då va det måndag igen och detta är de fem sista dagarna på detta jobbet, och två stängningar kvar på det andra. Sen börjar skolan lite deprimerat igen.. Nej då så ska man inte säga, då blir det bara värre. Vi har bestämt att detta sista året ska bli oförglömligt och sjukt himla roligt rent ut sagt! Positiva tankar, positiva tankar haha. Efter denna jobbdag väntar ett pass på Sportlife, mår inte helt hundra dock då jag hostar och är yr. Men det är bara lite sömn som fattas, vilket jag tänkt ta igen inatt. Vi hörs senare finisar! :)



(0)

Bridesmaids


Är precis hemkommen från biomörkret och filmen som visades var mer än godkänd! Jag mår verkligen inte alls bra nu och eftersom jag ändå inte kommer kunna sova får några avsnitt Grey´s underhålla mig. Så vi hörs imorgon innan jobbet kallar! Ha en supertrevlig kväll hörni!



(0)

Dom var sjutton år, märker du hur fort det går?








Den näst sista juli blev det lite firande av Lollo och Irre som fyllt myndiga. Tillsammans med otroligt fina brudar, en tänd grill (där fick jag till det va? haha) och bra väder hade vi det sådär sjukt himla bra. Precis så som en sommarkväll ska vara!




(0)

Run forest run

Känner mig ganska så jätte dum att jag inte ens kunde kolla när bussen gick. Kommer kännas lagom kul dessutom att komma in i salongen när alla redan sitter där haha. Well well, bridesmaids står på schemat och Mathilda står för sällskapet. Jag håller tummarna för att den är bra och får lite av min trötthet att försvinna. Ha en trevlig kväll allesammans! :)



(0)

Good bye my friend










(0)

nobody said it was easy




För vem har sagt att man inte kan fika i regnet under bar himlen iklädd ett par röda låga converse där mest gråa strumpor syns? Fail Malin, fail.



(0)

such a great time we had





Jag hade som sagt en riktigt trevlig och rolig kväll igår tillsammans med några efterlängtade tjejer på Piren där vi drack gott, åt ännu godare och skrattade ikapp med regnet som utanför underhöll oss en stund. Det hela slutade med en krogenrunda som började lite stappligt men helt klart slutade på topp, bland fruktansvärt sjukt mycket folk! Great night med andra ord!



(1)

standing right next to you





Igår såg jag ut något sånt där och min nya väska från forever21 är fett snygg om jag får säga det själv!



(0)

För det är så vi gör det här i Stockholm

Jag kom just indansandes i huset med två öron på skallen som tjuter mer än någonsin. Min kväll har varit helt fantastiskt bra så efter några välbehövliga timmar med sömn berättar jag mer. Alltså imorgon! :) god natt vänner!



(0)

Kasta macka och äta kex

Jag kastar macka i Vättern och ser hur molnen sakta men säkert närmar sig land. Snart kommer regnet så det är bäst att äta upp mina ballerinakex och bege oss till Rosariet. Ikväll ska jag träffa efterlängtade tjejor och ha det grymt! Nehe, då va det dags att bege sig! Ha en strålande (regnig) dag! :)



(0)

sweets sugar candyman





Igår på förmiddagen åkte vi och fikade i det härliga sommarvädret och njöt ordentligt av solen som tidigt började gassa. När vi ändå var ut mot Habo-hållet passade vi på att stanna till på stället ovan och självklart Webes, för att köpa med lite godis. Jag vet inte vad som hänt med mig men jag tycker inte att smågodis är lika gott som det en gång varit, ändå trycker jag i mig det tills jag nästan spyr haha. Nåväl, det får minsann ta och bli ändring på det. Någon gång hehe.



(3)

Party rock is in the house tonight





Festligheter med festliga människor.
- Festligare kan det inte bli!



(0)

new in




Coolt linne med cool rygg från coola monki för ett riktigt coollågt pris. Det köptes iofs för några veckor sedan, men ibland ska man väl ha turen på sin sida! :)



(0)

Instagram i din Iphone





Appen Instagram på Iphone som de flesta redan känner till har fantastiskt balla effekter! De blir ju dock inte lika snygga när det är såhär stora bilder.. Om ni inte redan har appen ladda ner den och följ alla möjliga människor och deras bilder. (franniejr, heter jag där. Fråga mina donken-polare varför..haha)

Nu drar jag mig mot jobbet men som vanligt dyker det upp tidsinställda inlägg. Ha en härlig dag! :)



(2)

from scorett



Jag är nyduschad och paketet är hämtat. Det var dessvärre ingen nyckel utan ett paket från H&M med lite underkläder. Det kan vara det värsta jag vet att lägga pengar på, varför kan inte alla bara vara- och gå klädda som djungel George? haha

Skorna på bilden ovan känner ni säkert igen men jag kom på att jag glömde svara på vad dom kostar och var dom är köpta. Gå till närmaste Scorett och leta reda på din storkel. Lägg fram 1199 kr och dom är garanterat dina!



(0)

den dan jag tar 250 i bänkpress



(max fajita-sallad är sjukt god!)


Efter en jobbdag i följd av två timmar på gymmet är jag nyligen hemkommen och ska avnjuta en sallad i kvällssolen. Om jag hinner hade jag även tänkt hämta ut ett paket som kommit, annars får det vänta eeenda till imorgon!
Vad kan det vara i det tro? Jag håller tummarna för ett par nycklar till en sprillans ny lägenhet, kanske har jag sån tur ;)



(0)

solnedgångar och sjöar









(0)

Här var det rea




Fynd på Gina 49 kr delen. Spring dit du också vetja!



(0)

work my ass off




Nu ska jag bege mig mot jobbet och förhoppningsvis blir det lika bra väder idag som igår och dagen innan det. Visst tusan, jag måste packa ner träningskläder kom jag på då gymmet kallar senare. Tidsinställda inlägg är på g och ni får ha en trevlig dag gott folk! :)



(0)

we are not more than human









(0)

Vart är världen på väg?


(lägg märke till mina ankfötter haha)

Idag gjorde jag en tragisk upptäckt. Jag är för gammal för att gunga. "Hmm okej.." tänker ni, "hur gammal är du, 14?"  Nej nej, jag är faktiskt 18 men ändå. Saken är den att vi gick förbi en lekpark när jag jobbade och vi stannade för att gunga. Poff, sa det inom mig och helt plötsligt mådde jag jätte illa. Det är ju värre att gunga än att åka allt som finns på Liseberg samtidigt för tjyven. Tänk egentligen vilka onödiga pengar jag lagt i alla dessa år på att åka till Göteborg och den gröna kaninen. Vart är världen egentligen på väg?



(0)

United States of America - 14













(0)

Let it never end










(1)

Rudolf med röda ryggen, bom bom




Igår gick jag iklädd en svart klänning och röda converse hela dagen. Matchande till min röda solbränna och så tyckte jag ha-ha. Nej men det gör faktiskt sjukt himla ont och jag har knappt sovit en blund i natt med tanke på att så fort jag vrider mig känns det som hela ryggen ska skalas av på något sätt. "Skyll mig själv, jag som hade chansen" (att smörja in ryggen) . Idag vill jag bara att dagen ska rulla förbi snabbt och smidigt så att jag får komma hem och sova innan det är dags för fotbollen som drar igång igen. Lycka säger jag bara! Det kommer förresten upp lite inlägg under dagen med bilder! :)



(0)

I'm coming home to the place where I belong








Haft en otroligt bra dag i helhet med jobb, underbart väder och glatt humör från varenda kotte jag stött på. Det är egentligen märkligt hur mycket en rund boll på himlen kan påverka ens humör. Kvällen avslutades iaf tillsammans i solen på Piren med världens bästa jobbarkompisar (dock var det ju en del som saknades..). Annie flyttar imorgon och ja, det är fruktansvärt tråkigt som jag tidigare nämnt men man får fly bäst man kan minsann! ;)
Nu är min tomatröda kropp helt slut och måste sova känner jag, så fler bilder dyker upp imorgon! :)



(0)

Put the light on

Solen lyser himlen är blå vad det är skönt att leva då osv osv ni vet. Jäklar vad jag njuter av livet nu för tiden och ikväll blir det till att äta med jobbarkompisar från gyllene bågen. Vår kära Annie ska lämna oss tyvärr men, jag är glad för hennes skull! Så kvällen ser jag fram emot och kameran är laddad och klar. Så bilder bjuder jag på senare om jag inte är hemma allt för sent! :)



(0)

måndag ännu en gång



Igår mina vänner var det första gånger denna sommaren jag verkligen kände att "men galet, det är ju verkligen sommar!". Kanske var det för att det var första gången vädret var mega bra SAMTIDIGT som jag varit ledig. Jag bugar och bockar för det minsann! Kvällen slutade iaf med en promenad med en grym vän i den härliga kvällssolen och avslutades med baksmällan 1. Kan verkligen se på de filmerna om och om igen haha.