(1)

trettio gånger sextio = skit gammal?



Hujeda mig. Malin och trettio stycken 60-plussare i en bassäng för lite vattengympa en måndagskväll som denna. Kanske något man skulle börja införa regelbundet? haha. Jag har varit hemma knappt två timmar, varav en jag försökt använda till plugg. Men min hjärna la av att tänka redan igår så där sätter vi stopp för ikväll och hoppas att jag kan improvisera bra på oppositionen och även första världskriget-redovisningen.
Positiva tankar leder bara till det bättre, nu jädrar!

Sov gott med er vänner!



(0)

undra om badmössan passar..

Godkväll mannar!
Jag är ganska så nyligen hemkommen från skolan där jag och plugghästarna satt kvar för att öva till provet vi har imorgon. Jag har även två redovisningar varav en jag inte ens börjat på. Jag undrar hur sjutton lärarna lyckas pricka in prov och grejer just den helgen då jag jobbar..Läskiga är vad dom är!
Nehe, nu ska jag inte sitta här och tjöta, vattengympan och badmössan kallar!




(1)

every little thing, is gonna be allright


Det var en fruktansvärt tung eftermiddag och kväll igår men det är tur att det finns människor i ens omgivning som är grymma på att hålla ens humör uppe. Mathy och Samul speciellt! Nu är det en ny vecka och vi tar nya tag, allting kan bara bli till det bättre och jag vet att every little thing is gonna be allright!

Ha en strålande dag kära ni!



(2)

I´m lovin it

gif animators

Nu befinner jag mig på jobbet och jobbar och sliter. Det sistnämnda kan ni iofs stryka. Men en sak är iaf säker, och det är att jag förmodligen har världens bästa medarbetare och det är det inte alla som har. Sug på den!



(1)

what is love?




(1)

N E W Y O R K . N E W Y O R K






Min skönsjungande syster Linda har flyttat från Colorado till New York. Jag tror jag kommer trivas bra där i sommar, baby!



(0)

food feels better



Goddagens kära medborgare!
Jag började morgonen med att försova mig till träningen. Och i ärlighetens namn har jag inte ens hört någon klocka ringa, vilket i sin tur innebar att jag inte bara försov mig, jag tränade aldrig.. Ops, men det gör inte så mycket för min äldsta syster har lurat med mig på vattengympa nu framöver- hör ni hur det låter? haha. Well, I guess it´s bra träning åtminstone!



(0)

handbörgare i våra hjärtan

Hard work work- sing it louder!



(1)

it´s never to late



Att dra fram datorn när man inte kan somna är allt annat än perfekt, men en för himla bra sysselsättning må jag säga! Min mage är vriden ut och in, ögonen har fått mitt hårs färg, magkänslan sitter i benet och skallen har gått och tömt sig på allt innehåll- åtmintone känns det så.  Jag har trots allt haft en fin kväll tillsammans med Connor och Alex efter jobbet där det bjöds på film och pizza. Precis som en fredag ska vara tycker jag. Smaskens!




(0)

Fredag hela veckan



Godmorgon kära ni!
Idag är det äntligen fredag vilket innebär helg. Dock ska jag jobba hela helgen vilket jag ärligt talat är ganska glad för. Pengar rullar in som det ska, det går bra nu! Att börja dagen med lite Petter borde alla göra, då vaknar man åtminstone haha. Dags att spackla fejjan och borsta gaddarna! Latero!



(0)

dan före dan före helg!

Crosstrainer, plugg och cashewnötter. Så ser min kväll ut i ord ungefär.
Vi höres imorgon igen ligan!



(0)

turk på burk 2009

animated gif maker




(2)

är det bara jag som inte riktigt hajar?





(0)

var tog huvudet vägen, malin?






(0)

Dag 17. en person jag vill byta liv med en dag och varför

Oh jisses vad är det här för sak jag gett mig in på.. Helt ärligt har jag funderat och funderat och funderat men jag kommer verkligen inte på någon människa jag vill byta liv med för en dag. Anledningen - det finns för många snygga och framgångsrika människor där ute så jag vet i sjutton vem jag skulle välja. Men en person med ett intressant liv där det händer saker hela tiden, rik, snygg och känd! Det skulle vara awesome!



(2)

Dag 16. innehållet i min väska



Plånbok, popcorn, kalender, vaselin, nycklar, parfym och tuggumi.
En salig blandning men ack så behövligt! haha



(0)

finaste vovven i stada







(0)

Bra tajmat, tjejen!



Jag känner mig ganska..sömngalen eller något i den stilen. Eller med ett ännu enklare ord - trött såinimegajättedundermycket. Jag har gått och längtat som en dåre till denna dagen just för att vi hade sovmorgon och sån lyx mitt i veckan. Annars börjar vi 8.00 every day.  Men när man väl har sovmorgon och endast ska vara i skolan någon ynka timme,  vad passar då inte bättre än att försova sig så man missar hela dagen?  Bra jobbat Malin, verkligen!



(0)

Dag 15. Någonting jag ångrar



Detta ämnet är väldigt känsligt av olika anledningar så jag tänker inte gå in på detaljer eller skriva en lång uppsats (som jag gjort på de flesta andra dagarna haha) Men den första tanken som slår mig när det gäller "saker jag ångrar" är - alla de gånger jag sårat människor så de farit illa. Det måste nog vara det värsta man kan göra och förhoppningsvis har jag inte sårat överdrivet många människor. Men om det så bara gäller en människa är det för mycket även det. Men det måste finnas något positivt med allt och jag är fruktansvärt glad över att ordspråket "man lär sig av sina misstag" oftast stämmer!



(1)

souvlaki och cupcakes, om jag själv får bestämma








Här va det krubb och julmust i mängder. Hugg in vetja!



(0)

Dag 14. en bild på mig själv för ett år sen




23 februari 2010 stod jag tydligen i badrummet i mitt dåvarande hem på dalvik. Ett år sen alltså, minus en dag. Jisses vad tiden går och jisses vad jag charmar med mina spegelbilder..



(0)

om jag själv fick bestämma min morgon, en morgon





weheartit.

I går morse slog mig tanken att det nog tusan börjar bli ljusare och ljusare ute för varje morgon. Jag skulle helst av allt vilja dra täcket över huvudet och ligga kvar i sängen. Men icke sa nicke, mot sherwoodskogen!!




(0)

en kladdig kaka



weheartit.

Okej jag erkänner att min kladdkaka inte blev lika fin som den på bilden ovan, men jag är nu inne på min andra runda och tror jag tackar för mig för denna gången. Är ni som jag i det fallet då de gånger man varit jätte sugen på något och äter sig alldeles på tok för mätt så att man knappt kan gå och mår jätte illa. De gånger brukar iaf jag lova mig själv att inte äta samma skräp på väääääldigt länge. Men en vecka senare sitter man och gluffsar igen. Det är svårt att motstå frestelsen och det är ännu svårare att inse hur korkad den mänskliga varelsen egentligen är...
Mänsklig varelse = Jag, sorgligt men sant haha



(2)

sunshine girls






Här har vi två fina damer jag skulle vilja uppmärksamma lite extra. Hanna och Mathilda, eller Mathilda och Hanna, du väljer själv. En grymt bra dag och även en fantastisk rolig kväll hade jag tillsammans med dessa två i fredags. Vissa gånger vek jag mig nästan dubbelt av skratt så bra var det. Vilka människor jag känner säger jag bara, hallelujah! 




(3)

kladdkaka i mängder



lägg märke till påsarna under ögonen (y)

Såhär sent är jag hemkommen från skolan denna måndagseftermiddag. Ett prov efter skoltid och ett besök på ica efter jakt på grädde fick det bli. Perfekt till kladdkakan jag tänker baka nu och sluka i ett nafs om kanske si sådär tjugo minuter. Skolan hjärntvättar mig och min klass med hjälp av böcker och läxor, så jag är värd en kladdis!



(2)

Dag 13. Mitt drömbröllop






Det känns ganska udda att ens skriva något om mitt eventuella drömbröllop, faktiskt. Förmodligen gifter jag mig inte än på ett par år men visst vill jag gifta mig, det har jag alltid velat. Man har drömt om att få ha på sig den där långa vita klänningen och bli förundrad av alla som sitter i bänkarna och ser på när bruden och brudgummen ska ge sina löften till varandra. Om jag skulle få bestämma mitt bröllop helt själv skulle det vara blommor överallt och en sån där mysig stämning i hela kyrkan. Det skulle spelas underbar kärleksmusik från Mathilda bland andra. Då skulle jag förmodligen gråta en skvätt också. Alla nära och kära skulle finnas där och ringen på mitt finger skulle se jätte dyr ut. Fast de viktigaste av allt skulle vara att mannen som då skulle stå framför mig övertygat mig om att han skulle vara den rätta och att ingenting skulle få skilja oss åt. Ni förstår, den dagen jag väl gifter mig ska även vara den ända. Därför vill jag vara säker på vad jag känner och vilja leva resten av mitt liv med personen som då står framför mig. Nu tänker ni "men man kan inte vara säker på att någonting håller för evigt ändå.." Nej det kan man iofs inte göra, men kämpar man tillräckligt mycket för någon och båda vet vad de ger sig in på, är jag ganska övertygad.  Haha jag blev nervös nu för tusan, känns som jag ska gifta mig imorgon eller något! Välkomna på bröllop vetja! ;)



(0)

Dag 12. En bild på ett ställe jag varit på








Frankrike och en å annan bild från Monaco. Detta är nog den konstigaste resan jag varit på tror jag. Inte för att stället var konstigt på något sätt. Franska riviäran var fantastisk att bo vid och stället var helt underbart. Men hur ofta kommer det sig att man bara får idén "AHA, vi sticker till Frankrike, jag skulle vilja visa er alla stora båtar och allt annat som finns där" Ja, sådär sa min pappa för två somrar sedan då han, jag och min syster gav oss av med bil ner mot Frankrike.


Den resan var nog den svettigaste jag varit med om och fastän jag tillslut bara satt i bh och skjorts förstod jag inte varför svetten rann så. När vi andra dagen hade åkt från ett hotell i Tyskland och kommit fram till Italien kom jag på varför jag svettades som tio grisar.. Värmen i sätet hade varit på heeela tiden..


Och när vi äntligen nådde Frankrike och dess vackra stränder sent på kvällen blev vi alla överlyckliga av tanken att få sträcka på benen och såsmåningom sova. Jag själv var mest glad för att förhoppningsvis snart få slänga mig i duschen, vilket ni kanske förstår.. Men nu kom det ett litet problem, kartan stämde inte in med verkligheten och skylten med hotellets namn hittade vi ingenstans..



Vi frågade varenda kotte vi stötte på om de visste var vi skulle, men alla tjugo pekade på samma felaktiga hotell.. Vi gick i säkert en timme och letade innan vi bestämde oss för att slå oss ner på en pizzeria i närheten av där bilen stod parkerad. Ost som heter duga och jag trodde jag skulle krivera av förtvivlan.. Pizzorna på TV såg godare ut än den stora runda ost-tallricken till pizza jag fick. Vi letade efter hotellet ytterligare en bra stund innan vi gav upp.. Baksätet fick bli min säng den natten och jag minns att en dusch skulle vara det bästa jag kunde få just då.




Morgonen efter, eller ja, den supermega jätte tidiga morgonen, fortsatte vi att leta efter hotellet. När vi hade letat, trötta och svettiga och jätte äckliga, i kanske tio minuter , hittade vi hotellet... Vi hade alltså bara behövt gå tjugo meter längre än vad vi gjorde kvällen innan.. Jag var först in i duschen och kom inte ut förrän jag tömt hela tvålflaskan!




Tiden i Frankrike kunde inte börja mycket mer konstigt. Men oh så bra det blev tillslut! Sol och bad dagarna långa och shopping och turer till affären där jag och Linda köpte chilinötter och pringles varje dag. Färska äkta franska baguetter och apelsinjuice till frukost varje morgon och ja, fastän det hela började jätte tokigt, blev resan tillslut ett roligt äventyr och min tröja jag hade i bilen har det nog bra på soptippen nu!




(0)

I (k)need you know



Underbar strart på dagen då det blev en vinst på matchen. Mitt knä fick sig en omgång som vanligt men mina ben är fulla med ärr redan som aldrig kommer försvinna så vad gör det? Man är väl man..host* Jag hade tänkt att vara så tråkig att plugga resterande dag faktiskt. Jag har två prov imorgon och naturligtvis har jag inte börjat plugga på något av det. Men nu ska alla krav bort och jag ska banne mig våga misslyckas. Härlig inställning va? haha



(0)

Gameday



Godmorgon solstrålar!
När jag vaknade för en halvtimme sen fick jag nästan en chock av att termometern visade 17 minus ute.
"SKA VI SPELA FOTBOLL OCH DÖ?!" ungefär så va min tanke de närmaste fem minuterna. Men det ska nog gå bra utan dödsfall också. Nehe, nu ska jag borsta gaddarna och packa dubbla underställ, och vantar. Man vet ju aldrig liksom.. ;)

Ha en strålande dag i detta underbara väder!



(0)

kärt återseende

Melodifestivalen är i full gång och jag höll på att somna i det nästan 40 grader varma vattnet innan. Imorgon hade jag tänkt att bjuda på bilder från gårdagen så vi höres då! Ha en fortsatt bra kväll dudes!



(0)

ett dopp i det blå




Ett dopp i det ..blå.. med mina badankor får avsluta eftermiddagen innan det är dags för kvällens trevligheter framför melodifestivalen. Jag har suttit med det sabla arbetet som försvann ni vet och är alldeles strax färdig, några punkter kvar bara. Good job Malin! Det blir en lugn kväll med andra ord för att ladda batterierna inför en tidig och förmdoligen svinkall(!!) match imorgon, sweet!





(1)

andas frisk luft och lapa d-vitamin



Det har varit ett sånt fruktansvärt underbart väder idag att jag t.om frivilligt gick ut med vovven för att andas frisk luft och lapa lite D-vitamin från solens strålar! Kameran hängde med som min högra hand men fy vad kallt det var i vinterlandet.
Skenet bedrar
, som man brukar säga! Bilden ovan är tagen för en minut sedan för ett bevis på att min mamma både borde tvätta fönsterrutorna och vattna dom stackars blommorna, skärpning morsan!



(0)

Dag 11. någonting jag oroar mig för

Det kanske är bäst att börja med att ge mig själv lite kritik för att jag är så fruktansvärt dålig på det här med "25 dagar". Men det blir som det blir, ja ni märker ju ;)



Någonting jag oroar mig för var ämnet denna dag. Hmm, ska jag vara helt ärlig har jag tänkt på detta även igår men det lyser fortfarande ingen lampa över min skalle. Jag är en väldigt spontan person som är urkass på att planera och divirse varse så en del av mig säger "vi tar allting som det kommer" eller "det löser sig alltid i slutänden". Så det ända jag möjligtvis är orolig för är hur framtiden blir. För tänk så blir den inte alls så som jag ser den framför mig just idag, tänk så jobbar jag inte med det jag vill, tänk så har jag inte den där grabben vid min sida, tänk så bor jag i Irak eller tänk om jag bor hemma tills jag är trettio? Okej det sistnämnda skulle aldrig ske, eftersom mamma förmodlilgen skulle slängt ut mig för längesen haha. Mitt svar blev kanske inte så tydligt, men framtiden är oviss och det är svaret på dagens fråga :)



(1)

paradiset med Mathy




En vacker kvinna kan beskådas på den översta bilden som man förövrigt kan tro inte har fått mat på flera år! haha. I förrgår blev det lunch tillsammans med Mathilda på *trumvirvel* Jensens! Det hade nog de flesta redan räknat ut men oooh så gott det är. Jag tror närmare bestämt jag blivit beroende...



(0)

the real big boss forever and ever









Ungefär såhär såg det ut igår när vi  var några stycken som sa hej då till världens bästa Anna. Men det är tur att det finns något som heter minnen så man aldrig glömmer bort denna fruktansvärt roliga människa! puuh, nu blev det känslosamt igen haha.



(2)

ett långsamt farväl



Godkväll kära ni!
Idag blir det allt annat än vara social på denna sida. Imorse var det uppstigning 8.00 för att sedan dra till jobbet och säga "hej då" till världens bästa boss. Tårta och presenter fick min morgon bestå av, och en del ledsna miner förstås.  Bilder bjuder jag på imorgon!  Nu är jag hos Mathilda tillsammans med Hanna och vi ska strax käka innan det är dags att dra vidare på kvällens trevligheter. Woho!



(0)

kamelhår och pizza




Wopp wopp, här sitter jag svettig som en jag vet inte vad efter träningen. Kallt så in i norden var det, men då är det tur att det finns något som heter dusch. Systern min och hennes grabb sitter bredvid mig och läskar mig med pizza, schyssta klubben.. Nehe, nu ska jag slänga mig i duschen och försöka göra mig av med allt kamelhår på mina ben. Fräscht!



(0)

arsenal


Träningsdags i kylan!



(0)

you think you are a moviestar




Hemkommen från en trevlig lunchelilunch med Mathilda. Mumsfilibaba vad gott säger jag bara! Avslöjandet var vi åt, kommer senare haha. Jag skulle ju kunna ta tillfälle i akt och berätta om filmen jag och Connor såg igår, 127 hours. (Detta gör jag endast för att slippa läsa i min psykiatribok om självmord och andra tråkigheter som gör en mindre glad..) Yes då kör vi.. Filmen är en sann berättelse som handlar om en äventyrare till snubbe som lever livet och gör utflykter till höger och vänster. Men när han är i ett berg och klättrar sker något som inte får ske, han fastnar och ingen vet var han är... En spännande film eftersom jag älskar när storyn är sann! Den var dock lite seg på sina håll men värd att ge ett försök! "Så boka dina biljetter redan idag och få en uppblåsbar madrass på köpet!"

Time to study!



(3)

gissa rätt, vinn en biobiljett!



Hej å hå på er!
Jag hinner inte skriva mycket mer än att jag idag har fått den stora äran att luncha (låter inte det ordet vääldigt.. kvinnligt?) med fina Mathilda. Var vi ska äta? hehe ehm, jag kan säga som så att jag har ätit där sju gånger på fem veckor.. den som gissar rätt får en biobiljett! *håller fingrarna i kors*

Ha en fin dag hörrni så hörs vi senare!



(0)

Dag 10. en bild på mig idag och vad jag hade på mig



Varför göra det så komplicerat jämt , Malin?



(2)

127 hours



Nu är reklamen förhoppningsvis slut och jag sitter tillsammans med grabben på tredje raden (utan någon unge som sparkar irriterande i ryggen på min stol) för att se denna film!

Ha en strålande kväll kära ni! :)



(0)

It´s showtime!




Kvällen hade jag tänkt spendera i biomörkret tillsammans med the one and only Cornie. Vi är båda två galna i allt vad bio innebär så vad passar då inte bättre med en förhoppningvis bra film en onsdags kväll som denna?  Är det bara jag, eller har tiden gått fruktansvärt sakta idag?  över sex timmar är det kvar tills filmen börjar så jag skulle ju t.om hinna ta en tripp till Ullared och tillbaka..



(2)

boys don´t cry



Nu vet jag vad min syster tänker (;



(0)

på skrivbordet just nu..




(0)

skräckis mitt i natta




Det blev en för himla trevlig kväll igår tillsammans med Josefine och Elvira. Det bjöds på mycket snack och film, ja, som väntat med andra ord. Fast jag måste bara tillägga att jag va fruktansvärt rädd att jag inte skulle kunna sova i natt med tanke på att filmen handlade om att en man dödade den som somnat, i sömnen. Jätte knäppt. Men så fort jag kom hem och gick och la mig, hade jag glömt bort min rädsla och måste ha snarkat som en gris i natt. Tur att minnet är bra men kort! ;)



(0)

upp och iväg

Efter en tung träning är jag mer än redo för en härlig kväll med flickorna. Popcorn och film , CHECK!



(0)

we use to say forever






Om en stund kommer coach och hämtar mig för då är det dags för löp och styrka in dos hours. Det kan jag behöva efter att suttit och pluggat dag in och dag ut den senaste tiden. Frågan är bara om jag ens hinner få bort rostet och spindelväven från löpardojorna innan träningen är slut haha. Efter träningen blir det filmkväll och mys tillsammans med mina kära flickor. Grymt!



(0)

Filmtips



De flesta har kanske redan sett denna underhållande film, jag såg den som först i helgen faktiskt. Men har du det inte - se den för böveln!



(0)

tio tusen röda rosor




Titta vad jag fick av C igår en stund innan jag slutade jobba, rosor och söta godishjärtan. Jag kan ju garanterat säga att den sista stunden gick åt att tänka på vilken fin pojkvän jag har och vips, så va arbetstiden slut! Nu ska jag roa mig med solsidan innan jag påbörjar mitt *piiiip* arbete som försvann, ha en strålande dag hörrni!



(0)

Allahjärtansdag





Idag är det den fjortonde februari vilket resulterar i inget mindre än allahjärtans-dag. Jag minns att förra året vid exakt den här tidpunkten satt jag och Mathilda och mumsade choklad och tittade på allt annat än kärleksfilmer. Egentligen vet jag inte om det är någon jätte betydelsefull dag för min del men visst är det bra att det finns en dag i almanackan då man ska bry sig extra om sin käraste. Min dag blir dock inte mer kärleksfull än att jag ska jobba om en stund och tillbringa kvällen bland flötig syndmat. Men vilken himla tur att jag och Connor fick den äran att jobba tillsammans idag, det kan ju betyda att dagen inte blir helt fy och skam trots allt! Nehe, en chokladask kanske borde inköpas så att de jag jobbar med också får lite kärlek ikväll ;)



(1)

mannen i centrum med det röda ögat








Jag kan börja med att säga att Rasmus stolt ville visa upp sitt röda öga han fått och ja, ni kanske märker vem som även borde bli kallad linslus? haha. De här fina människorna har jag varit tillsammans med i Göteborg och haft det strålande med en massa mys, skratt och roligheter. En grym helg och en bra start på lovet (som mest kommer bestå av plugg, aaargh) helt enkelt!



(0)

Dag 9. bild på mig och min bästa vän


"Man blir som man umgås"

Två vänner jag vet alltid kommer finnas där för mig är inga mindre än mina två grannar, och fruktansvärt grymma vänner förstås. Jag ser dom snarare som mina bröder egentligen eftersom jag vet att om vi inte sett varandra på två veckor är det ingen som går och irriterar sig på "varför i hela friden hör inte människan av sig?!" . Vi vet var vi har varandra helt enkelt och vi har genomgått det mesta tillsammans. Som ni kanske förstår med bilden har vi känt varandra så länge jag kan minnas och oh vad tacksam jag är att jag har dessa två i mitt liv, de är underbara!



(0)

melodifestivalen och scandinavium














(0)

wonderful weekend



Tro det eller ej men "saken" på bilden föreställer min tumme..

Tjena på er! Har inte suttit vid datorn förrän i fredags, men däremot ser jag att mina tidsinställda inlägg samarbetat suveränt med min tanke. Meningen med denna helgen va att jag skulle åkt med C & co till Göteborg redan på fredagen och umgås med dom, och sen möta upp min syster och Anna på lördagen för melodifestivalen och efter det fortsätta min weekend i Götet med resten. Men eftersom jag fick feber och inte mådde alls bra i fredags tyckte jag det var dumt att chansa. Så igår blev det tidig uppstigning, här hemma i Jönköping, för att åka till storstan- en dag på stan med shopping som avslutades med melodifestivalen, great! Eftersom jag var ganska nere med tanke på att helgen inte blev som planerat bestämde jag mig för att stanna i Göteborg med Connor, Rasmus och Caroline iallafall, som det va planerat från början. Och oh så rätt jag gjorde i det med tanke på vilka suveräna två dagar det varit med dom! Dock känner jag att sömnen ligger allt annat än på plus sidan, så nu väntar sängen medan morgondagen blir till att sova läänge, visa bilder från helgen och jobba.

Sov gott kära ni!



(0)

Dag 8. en dålig vana jag önskar att jag inte hade



Jag är en riktigt usel tidsoptimist som är expert på att komma försent, till det mesta. Jag tror ofta att jag har mer tid på  mig innan det är dags att gå till bussen t.ex än vad jag egentligen kanske har. "jag ska bara..." - den klassiska sådana människan tror jag närmare bestämt att jag är. En annan dålig vana jag har som kanske hör lite till ämnet är att försova sig. Den som köper mig en rejäl väckarklocka skulle kunna få näst intill vad som helst tillbaka! För om det är någon person man kopplar med att försova sig och missa bussar, ja,  då är det tusan jag!



(0)

Lördag och melodifestivalen



Idag är det lördagen den tolfte februari vilket betyder att det är melodifestivalen. Min syster, jag och Anna hade tänkt befinna oss där, men först, shopping och mys så det bara smäller om det!



(0)

07.35




Idag blir det en del tidsinställda inlägg, håll utkik!



(3)

tidsinställt inlägg en fredag som denna



weheartit.

"Nu sitter jag i en bil på väg mot inget mindre än lisebergskaninen och Carolines hemstad, Götlaborg. Jag tror jag önskar att vi snart är framme med tanke på att jag den senaste tiden börjat bli åksjuk allt oftare. Jag undrar vad som komma skall en kväll som denna? Och i ärlighetens namn tror jag att sällskapet botat min trötthet en gnutta. Magnifikt!"

Så skrev jag när jag precis var hemkommen från skolan och gjorde detta tidsinställda inlägg, började packan väskan smått och log av tanken att befinna sig någon annanstans med roligt folk. Men sanningen är den att jag inte alls är på väg till Göteborg.. Jag har fått feber och mår inte alls bra så jag får hålla mig hemma. Som sagt, fredag den elfte är för mig ingen bra dag. 



(0)

en negativ dag som jag aldrig mer tänker uppleva



weheartit.

Idag har det varit en riktig skitdag med andra ord mina vänner. Jag har inte sovit på 34 timmar och jag skäms nästan när jag säger att jag inte ens har koll över min egen kropp idag. En arm flög visst dit och ett ben hamnade långt där borta, oj så det kan bli. Till råga på allt sitter jag och hackar tänder och mår illa, någon matlust har jag knappast heller. Kanske är det för att jag ätit upp ett helt tuggumipaket i natt som nu ligger i magen (ja, alltså inte själva paketet då..) eller för att jag vaknat på fel sida (just det, jag har ju inte ens gått och lagt mig än så det kan det heller inte  vara) hmm, kanske.för.att.mitt.arbete.försvunnit, men bara kanske.. Om två timmar bär det av mot Göteborg med bra människor och jag hoppas innerligt att det blir en bra helg. Just nu är grabben nog det ända som kan få mig på bättre humör.

keep calm and be happy!



(0)

Dag 7. vad jag skulle göra om jag fick en miljon









Om jag fick en miljon skulle jag blivit helt galen och sprungit till första bästa tändsticksask och sätta fyr på alla mina kläder. Fylla en helt ny garderob med nya stuffs och köpa sådär onödigt mycket. Fast å andra sidan tror jag att jag skulle blivit fruktansvärt snål om jag hade så mycket pengar.. Resor i mängder och uppleva nya platser tillsammans med människor jag tycker om och sorgligt men sant så skulle jag nog sparat det mesta till en mer "behövande" tid av pengar. - den som spar han har.



(2)

aj

Vet ni vad? Tänk ut det fulaste svärordet ni kan och multiplicera det med det största talet ni vet, ungefär så grymt förbannad är jag just nu. Ett dygn har jag varit vaken, tretton timmar har jag suttit med ett arbete, 13, timmar. Det är borta.



(1)

sömn är överskattat


04.42
Mina ögon rinner och det sticks i näsan, min mage kurrar fast jag vill  hellre ta en lång dusch. För ungefär trettio minuter sen upptäckte jag att mitt arbete inte alls kommer bli färdigt, ändå har jag suttit här hela långa natten och konverserat med Bella. Malin svek oss vid tre-tiden den, den, svikaren. Men det skulle nog inte gått bättre med mitt arbete för det. Antingen skriver jag bara ihop något på de tre sista punkterna jag har kvar, eller så kör jag en gammal klassiker "hunden åt upp min läxa, fröken" eller nja, jag syftade nog snarare på att lämna in arbetet senare.. Äh, det blir som det blir för böveln. Man kan inte alltid prestera och ligga på topp. Oj vilken lättnad det blev, borde tänka så oftare!
04.47 - Godmorgon!



(0)

tanken slog mig




Mitt i allt detta pluggande såhär när klockan är långt efter midnatt slog mig tanken "Visst tusan, jag ska ju till Göteborg över helgen och har inte packat eller någonting". Det är bäst för mig att vi inte åker tidigt imorgon så jag åtminstone hinner hem efter skolan och hämta min tandborste.. Jag menar det finns ju inte att köpa någon annanstans eller så (;



(0)

underbara härliga kväll!






En timmes paus med en lång promenad tillsammans med Adam fick det bli. Märkligt vad konstiga samtalsämnen man kan komma in på ibland faktiskt haha. Nu ska jag alldeles strax återgå till det jag höll på med tidigare, att försöka bli klar med arbetet vill säga. Men först - it´s teatime!



(0)

I´m sick and tired of being sick and tired





My sweetest candy blev uppätet redan tjugo mintuter efter att jag börjat plugga. Och saken är den att jag redan suttit i tre timmar utan att få ihop mer än en a4-sida. Vad tusan, jag presterar som bäst under press (kan vi låtsas) så när klockan börjar närma sig sisådär tre-fyra på morgonen, då jädrar ska ni se att tangenterna glöder! Malin får vara mitt stöd via msn denna kväll och natt, haha. Varför är jag inte förvånad över mig själv?



(1)

you suck.



Jag låter bilden tala för sig själv och mina nävar skriva allt vad dom orkar på tangenterna. Den fina, roliga, varför inte underbara, inlämningsuppgiften ska vara inlämnad imorgon, så jag och min godispåse har lovat varandra att samarbeta hela kvällen och även natten om så behövs. I will make it, hell yes I will!



(2)

Dag 6. typ av killar jag faller för


Den här frågan om vilken typ av kille man faller för eller vilken typ av kille man skulle vilja ska bli ens man har nog de flesta fått. Jag vet att det var något vi oftade pratade om när vi gick på låg-och mellanstadiet. "Hur ser din drömkille ut? Lång, smal, kort, tjock, brunhårig, blond?" Ja, som ni förstår var det ju kanske inte speciellt seriöst, men lägg märke till att frågorna oftast är "hur ska din drömkille se ut?" när man pratar om sådant, istället för "hur ska din drömkille vara?" . För visst är det oftast utseendet många lägger störst fokus på och det är det som är det största samtalsämnet? "Min kille ska vara brunbränd, blond, blåögd och ha världens största magmuskler!", ungefär så låter det när man är yngre..

Jag skulle nog vilja påstå att jag är en person som attraheras mer av en kille som är världens gulligaste och omtänksammaste, ni vet en sådan som är smått oförutsägbar och lite gulligt småblyg sådär. De stora övernaturligt snygga killarna man ser på tv har aldrig fallit mig in i smaken faktiskt, och en sån kille vill jag inte ha. Förlåt alla killar jag någonsin varit intresserad av där ute!

"Är det något fel på dig? vem skulle tacka nej till världens snyggaste grabb?" kanske ni tänker. Och nja, såvitt jag vet är jag fullt frisk. Men saken är den att jag ogillar allt som har med ideal att göra i denna världen. Stora muskler, gyllenbrun hud, perfekt längd och varför inte ett bländande vitt fejk leende på det? Ni får inte tro att jag tycker det är något fel med att se ut så, aboslut inte! Det jag säger är bara att den typen av killar, inte riktigt är min smak.

Det finns så otroligt många olika människor där ute som är så fruktansvärt bra på så massvis av olika sätt. Så mitt svar efter si sådär alldeles för många rader i onödan blir ungefär "killar som passar in på mig och som jag kommer bra överens med, har glimten i ögat och får mig att skratta ofta och har en stark personlighet helt enkelt som faktiskt är den typen av killar jag tycker om, världens finaste grabb växer från insidan och ut"






(0)

en bra dag, en torsdag



weheartit.

En ny dag- en torsdag. En härlig dag- i slutet av veckan. Rackans vad jag mår bra kära ni, det var väl bara ungefär det jag ville tala om och säga godmorgon, ha en bra dag och adjöken så länge! Nu ska jag rusa till nästkommande buss, den tidigare missade jag naturligtvis men peppar peppar ta i trä, försök två kan bara bli bättre minsann!



(0)

en onsdag



Klockan ringde 05.00 efter att jag ställt så många alarm på mobilen jag trodde skulle behövas för att mina ögonlock skulle öppna sig. Närmare tre stycken bestämt. Lite crosstrainer, en dusch, frukost och en bussfärd mot skolan. En vanlig dag men en ovanligt pigg sådan för min del. Plugg på ett udda ställe men med ovanligt fin utsikt fick det bli i flera timmar, och ojoj så jag säger. Nyligen hemkommen, spacklet ska bort och gaddarna ska borstas innan det blir sängen och en extra check så alla alarm är ställda. Uppstigning 06.00 och bagen med idrottskläder är checkade. Check. Godnatt!



(0)

Dag 5. någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu


Bild från google.se

Klockan kvart över tio såhär på en onsdagskväll och ni förstår att jag inte är särskilt tidig med att uppdatera. Men jag skulle skriva vad jag ville ha mer än något annat just nu och titta på bilden så tror jag att ni förstår, annars får ni titta en extra gång damer! En varm och skön säng i ett lagom svalt rum med en fet väckarklocka på nattduksbordet så jag inte försover mig i ytterligare en vecka. Äsch, helst av allt skulle en sovmorgon sitta fint också! Men sängen, mmmh, den ska jag inta nu mina vänner!



(1)

news


Senaste inköpen i januari månad. Inte så bra bild kanske men tygstycke som tygstycke va fasen!

Och nu till den stora frågan. Hur sjutton kunde detta minimala lille från barnavdelningen följa med? haha.
Om någon är sugen, hör av er så ska vi nog kunna ordna det  (;



(0)

"ska denna slangen in...där..?"



Malin och Malin gör det omöjliga möjligt. Vi fick använda oss av dockan Kalle idag för att lära oss sätta dit katetrar. Om det nu är så det heter i plural vill säga haha. Vi kommer bli grymma syrror en dag minsann! Efter skolan träffade jag grabben som nog ärligt talat vill övergöda mig vad det gäller mat! Men oh så fin han är!

Direkt efter det åkte jag och äldsta systern och spanade in det nya huset som hon och hennes kille snart ska flytta in i. Jo tack, nog blir man sugen på att flytta hemifrån och fixa divirse varse vad allt nu innebär att ha eget. Speciellt om det finns bastu och en walk-in-closet som heter duga... Nu ska jag och min godispåse (!!) plugga stjärten av oss innan jag hinner somna och innan det hinner bli fredag och allt elände äntligen är över! Jabadabadoo!



(0)

Dag 4. mina mål/drömmar/önskningar


När jag va runt fem-sex år ville jag inget hellre än att jobba som florist när jag skulle bli stor. Fast då hette det "jobba i en blomaffär" i min värld. Jag tyckte det såg så roligt ut att plocka ihop buketter av olika slag och vara omringad av alla vackra färger blommorna hade. När jag blev något år äldre ville jag bli fotbollsproffs, eller tennisproffs. Det spelade inte så stor roll tyckte jag då. Bara jag blev så känd att varenda kotte på stan kände igen mig och jag tjänade stora pengar så jag kunde köpa en pool. En riktigt stor en skulle det vara. Runt tio-elva års ålder började jag förstå att man visst var tvungen att ha något som kallades talang för att bli proffs, så tennisen la jag på hyllan och fotbollen körde jag bara för skojs skull, med ett litet hopp om att kanske bli riktigt duktig åtminstone.

Stjärndrömmen övergick till att bli frisör vilket satt kvar ända till jag skulle börja gymnasiet och kom in på frisörlinjen. Men istället gick åt ett helt annat håll och valde omvårdnadsprogrammet för att göra en god gärning och vara en bra medmänniska. Eller ja, egentligen i hopp om att en dag bli sjuksköterska eller bli som Mathildas pappa Anders, ambulanssjuksköterska. Så tänkte jag åtminstone förra året. Idag har jag inte en aning om vad jag vill bli eller vad jag har för mål i livet, faktiskt. McDonald´s skjortan och dammsugarpåsen ska bytas ut innan jag fyllt femtio i alla fall...


 Drömmar, önskningar och mål i livet förändras hela tiden. Ialla fall är det så i min värld. När du någon gång nåt det mål du vill uppnå får du helt plötsligt ett nytt mål i livet du kämpar efter att uppnå. Att gå ut gymnasiet med bra betyg, ha ett jobb jag trivs med, resa jorden runt och uppleva saker jag ens kunnat drömma om, skaffa familj med en person jag älskar och leva ett långt och lyckligt liv. Ja ungefär så ser min dröm. Det är förmodligen en ganska så vanlig Svensson dröm skulle jag tro, men man får ingenting gratis här i livet så det är en sak att drömma om att nå ett mål, och att uppnå det är en annan. Just nu önskar jag inget hellre än att lektionen slutar. Ni ser ju, drömmar, mål och önskningar förändras var och varannan minut till och med ;)



(2)

looks like an angel



Rihanna har stått för underhållningen ikväll i form av skön musik, vad annars? Nu ska jag käka kyckling, köra lite crosstrainer innan jag drar mig mot bingen. Har varit så fruktansvärt trött det senaste att jag inte riktigt vetat vart mina ögon vill ta vägen. Men vet ni vad jag hört? Jo, att sömn tydligen är ett mycket bra botemedel mot detta! Värt att testa!

Sweet dreams, ville bilden säga tror jag.



(2)

helgen närmar sig





Den här veckan har jag en känsla av att min tid kommer spillas på plugg, träning och åter plugg. Det är sista veckan innan lovet och det där arbetet från skolan jag skrivit om några gånger ska vara inlämnat på fredag och jag har kommit så långt som..tja.. en tjugondel på det kanske.. Dessutom ska jag försöka lära mig tjugoen, 21, twentyone olika cancersjukdomar tills fredag minus en dag. Så jag hoppas ni har förståelse om mina uppdateringar blir färre och betydligt kortare än vanligt, men kära nån vad gör det? Det är för tusan snart helg vilket innebär Göteborg!!



(2)

Dag 3. min favorit årstid och varför


Min favorit årstid är utan tvekan sommaren! Sommarlov, blå himmel och sol (förhoppningsvis..), varma vindar och glada miner!

Goa kubbkvällar där brudarna tar hem segrarna alla gånger om!

Kvällar med fina människor då långbyxor och tjocka tröjor inte alls existerar och knotten blir ens värsta fiende.


Party till bra musik nätterna långa!

Finns det något godare än att grilla på sommaren? Choklad kan nog vara ett undantag dock..


Glass i stora lass!


Mysiga godis och filmkvällar med dom bästa.

Sol, bad, festival och konstiga danser mitt på en strand i halmstad.

Sena promenader med vovven iklädd endast shorts och tisha.

Sommaren är det bästa som finns helt enkelt!
 




(2)

borsta gaddarna och säg godnatt





Hemkommen efter alldeles för många timmars jobb med tanke på det lilla jag sovit denna helgen. Men ändå känner jag mig mer än redo för en veckas slit innan det är dags för en weekend i göteborg med grymma människor och ett efterlängtat och fruktansvärt behövligt lov. Nu intar jag sängen och drömmer mig bort, fina grejer det! Natti natti!



(4)

en jobbsöndag

Blev inringd från jobbet så det är bara till att börja dra sig sakta men säkert dit alldeles strax. Jag måste bara tillägga att jag har världens finaste pojkvän som jag skulle kunna kapa min högra arm för att få träffa just nu! Lycka är han. Vi hörs någon gång efter klockan åtta ikväll dudes!  Ha en skit bra söndag, för det tänker jag och alla döda hästar ha! uuuh.



(0)

Dag 2. en person jag vill träffa just nu



Min knäppa, underbara, lustiga, fina, elaka, roliga, konstiga, härliga syster. Det är snart ett halvår sedan jag senast såg dig eftersom du befinner dig på samma plats som Foppa och hans lag, Colorado. Det bästa med dig är din ärlighet och ditt sätt att vara. Dig själv. Fastän jag många gånger tänkt "jag hatar dig..." efter alla tillfällen du använt mig som offer framför dina kompisar, sjungit falskt så det ekat i hela huset, kletat in min tandborste med tvål (eller det kanske det va jag som gjorde med din tandborste..ops) lovat och svurit på att du inte alls lånat mina kläder fastän jag senare sett dom ligga använda i ditt rum och t.om gått runt och sagt att jag är adopterad till var och varannan kotte när vi var små så vet jag att du kan vara en aning elak ibland men att du ändå alltid kommer vara den där dumma blondinen med ett hjärta av guld.



(2)

melodifestivalen



Swingfly och Danny vidare, jag fick bara tag på en utav två sköna låtar!



(2)

en bortkastad dag avslutas med melodifestivalen



Efter att ha skrivit si sådär ytterligare tio meningar på mitt arbete ger jag upp. En hel lördag är bortkastad framför datorn så nu tänker jag ta en varm lång dusch i väntan på melodifestivalen som börjar klockan 8. Undra om det blir samma flopp detta året som förra? hmm.. Men nästa vecka är jag på plats i Göteborg för att höja stämningen minsann!



(0)

dagens i-landsproblem

Jag har suttit med ett arbete precis hela dagen men ändå bara skrivit fem meningar.. Facebook och allt vad det heter borde jag förinta nu, innan dom sidorna förintar mig.



(1)

Dag 1. en bild på mig + 10 fakta om mig



-Jag har inget andranamn vilket folk sällan tror på
-Jag är bra på att påbörja saker som jag sällan avslutar
-Jag har fruktansvärt svårt att lita på människor och det mesta håller jag för mig själv
-Jag äter upp allt som kommer i min väg ( mat är det bästa jag vet )
-Jag föredrar en hemmakväll med cola och chips framför en natt med fest och fylla
-Jag vill väldigt gärna färga håret och göra en makeover men har intalat mig själv att dö naturlig
-Jag blir fruktansvärt lätt svartsjuk
-Jag är expert på att shoppa saker på rea som ändå aldrig kommer till användning
-Jag är som person oftast glad och positiv
-Jag är livrädd för andar och sånt där, ni vet



(0)

25 dagar

Varför inte göra som alla andra när vi ändå lever i en sådan värld?
Denna lista snodde jag av systern min, mohaha.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid



(5)

så kan det gå, när inte vinterskorna är på




Gårdagen bestod av skola, där individuella valen skulle göras. Engelska C och massage blidde det för min del, och hur det kommer att gå med den förstnämnda kursen behöver vi nog inte diskutera här nej, ojoj. En runda på staden där jag kämpade och slet för att inte köpa med mig något hem fick det bli innan det var dags för några timmars jobb. Och när jag kom hem runt elvatiden slängde jag mig på sängen och somnade som en stock x 10! 
MEN, innan någonting av detta hänt var jag ju tvungen att ta mig till skolan på något vis. Bussen. När det var två minuter kvar tills den skulle gå sprang jag som en dåre hemifrån och la naturligtvis den fetaste bällen. Hål i både brallor och knän, men vem hann med bussen om inte jag? 
Kung!



(0)

pippi-tröjan



Eftersom jag fått lite frågor angående tröjan ovan är det bäst att svara på dom tänkte jag, so here you go!

Var är den köpt? -
I Gällstad i en affär bredvid Lager 157, Sjöboden.
För hur mycket? -
895 riksdaler.



(0)

Friday i´m in love



Idag är det äntligen fredag och det innebär sista dagen i skolan för den här veckan och det betyder jobb ikväll och det resulterar till att jag faktiskt mer än gärna får använda ordet helg! oooh vad fint!




(0)

i love fika




Gårdagen med Mathilda tillbringades en låång stund tillsammans med godsakerna på ett fik. Tjöt i mängder och skratt i längder (låt mig rimma fastän orden inte är rimliga..oboy..) Och som pricken över i:et blev det en runda på stan där jag hittade världens coolaste jacka, den ska bli min! Och ett avslut på jobbet med galnaste människorna och en fin fin sallad!

Efter skolan blir det jobb så ett inlägg om vart jag köpt tröjan under kommer då, latero!

Ha en grym dag!



(5)

Här kommer Pippi Långstrump




Ny pippi-tröja som jag kommer använda flitigt! Gaah vad den är fin!
Tung träning igår därav min frånvaro, jag kom hem och la mig i sängen för att snarka på en gång. Men nu är jag fit-for-fight igen för en dag i skolan och en eftermiddag med min vän Mathy!

Ha en grym dag!



(0)

news


lite nytt från gårdagen, mer kommer!

Ett inlägg med bilder la jag upp för över tre timmar sedan i skolan, men det verkar visst inte vilja dyka upp. Hoppas detta inlägget funkar bara! Gissa var jag åt idag med Connor efter skolan?

Två minuter senare..

Ja helt rätt, om du gissade på jensens! Idag igen, fy på oss. Nu ska jag byta om snabbt som tusan och sticka till träningen med ett dunkade huvud. Go for it!



(0)

mot verkligheten





Oj oj oj vad segt det var när klockan ringde för ganska så exakt en timme sen. Nu bär det av mot skolan för, ja,  sakerna man gör i skolan vad det nu kan vara!

Chipp chipp!