(1)

Grillafton på ingång




Jag har inte tid att vara sjuk just nu eftersom det händer allt för mycket i min omgivning. Därför hade jag ikväll tänkt att trotsa allt vad sjukdom heter och grilla tillsammans med ett stort gäng tjejer hemma hos en grym brud. Kameran ligger på laddning och är snart redo för användning. Jag måste bara tillägga att jag nog förmodligen aldrig kommer kunna bli elektriker, datanörd eller något som har med tekniska prylar att göra. I säkert två timmar satt jag med telefonen och försökte få den att fungera och när jag väl kom på hur man skulle göra visste jag inte ifall jag skulle skratta eller gråta.. Typiska tjejproblem haha



(0)

Nu tar vi helg tycker jag





Idag har det inte hänt mycket mer än att jag blivit otroligt mycket bättre i halsen till en början på dagen, ätit en utsökt sallad på prima med massa kebabsås i, haft utvecklingssamtal som gick som på räls, jobbat med grymmaste människorna och fått tillbaka "jag-låter-som-en-påsatt-åsna"- rösten, igen, ungefär, och därför skrämt iväg en och annan unge som velat köpa glass, jag har också ätit grillad kotlett klockan halv tolv på kvällskvisten samtidigt som jag inspekterat min nya kärlek. Tolka det inte fel, för det är inte så illa som det alltid låter! Nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig för att sova lääänge!
See you om några timmar!



(1)

29 april



Jag har ännu inte vågat öppna munnen för att prata och höra hur min röst låter. Med tanke på att jag ska jobba ikväll kanske det är lika bra så och försöka spara på pipan så gott det går. Skola, utvecklingssamtal och jobb - min fredag den 29 april!

Vi höres ikväll eller imorgon, howdie!



(3)

one day, one day



Nu är jag precis hemkommen från premiären som damerna spelade och har fått upp värmen någorlunda med en stor kopp te. Innan jag säger godnatt för denna dag vill jag bara tillägga att livet vi lever är så förbannat värt att leva fullt ut och ta till vara på till hundra. Do what you think is the best thing to do och gör det fullt ut. För en dag står du där och tänker tanken "varför gjorde jag inte si?" "varför vågade jag inte göra så?". Livet är för kort för att inte levas eller tas till vara på så, har du inte börjat leva ditt liv som du vill ännu, är det aldrig försent att börja nu. 
Godnatt och sov gott människor!



(0)

Satan i gatan



- jag glömmer aldrig bort vad du gjort



(0)

News






(0)

Vad ska man tro?



Goddagens på er!
Solen skiner och idag har mina klasskamrater tittat på film hela dagen och förmodligen ätit en och annan godisbit om jag känner dom rätt. Själv har jag suttit och tittat på något fenomen-program som tydligen börjat sändas på femman på söndagar. Ja, min hals är åt skogen och jag kan inte prata. Om ni bara visste hur frustrerande det är plus att jag missar seriepremiären idag.. Nog om det och åter till programmet. Fastän det förmodligen är, eller rättare sagt måste vara något lurt med att kunna läsa folks tankar, böja skedar utan dess like och få klockor att fungera, kan jag inte annat än förundras av dessa märkliga händelser. Söndagar kl 20.00 på kanal 5.
Ta en titt ni också!



(0)

Pang pang headshot



Idag var det dags för skoldag numero två och naturligtvis har jag redan 100% försovning. Jag är en hejare på att sova verkar det som och därför tillägnar jag bilden till alla er där ute att försöka låta bli med sånna dumheter. Förstått? Jag och fem andra tjejer på skolan har iaf tagit oss an en nästan tre gånger så stor trupp på människor idag och lirat lite boll. Det blev en stor vinst och tänka sig att mini jag har agerat målvakt, lite stolt i hjärtat blir man. Fem timmar på jobbet har jag också spenderat och under den tiden blivit av med min röst. Ni kan ju tänka er själva hur det lät när jag tog gästernas beställningar... Huvaligen säger jag bara. Simma lugnt och sov gott !



(1)

föreställer mig en grillad bäver





(grillning blev det gott om på lovet minsann!)

Det blev en hyffsat varm fotbollsföreställning tycker jag, åtminstone till en början innan det var dags för nordan att kyla kvällen i samband med solens nedgång. Och inte nog med det fick jag stå i en evighet och invänta mor&far som hade låst mig ute när jag kom hem. Eller okej, jag fick vänta i tio minuter och höll mig varm genom att göra några klassiska indianhopp i mörkret. Bra grejer det där må jag säga för nu hade jag tänkt slänga mig i bingen och invänta en kort skoldag. Onsdagar, we love you!



(2)

med ett kors runt fingret




(0)

baka baka liten kaka



Det är pannkaks-time för min del innan jag snörar på mig conversen för att titta när tjejerna spelar årets första seriematch. Just det, jag var en sväng på A6 också efter skolan och det blev visst några kap. Dom kan ni få ta del av senare någon gång. Eller också aldrig, vi får se ;)



(0)

Washington DC





Jag glömde ju för böveln berätta att igår när jag var hos syster blev det lite planering inför vår resa till USA i sommar. Några nätter i Washington får det bli och några lappar fattigare på kontot likaså. Men vem vet, Obama kanske får syn på mig och anställer mig som barnflicka eller något så det är säkerligen värt pengarna! Om ni bara visste hur mycket jag längtar till denna dagen kommer då jag även får träffa den andra systern som jag inte träffat sen augusti!



(0)

nu drar vi igång på riktigt





Bara en himla massa mobilbilder det senaste. Men vad sjutton gör det? Idag drar skolan igång på allvar men när jag tittade i min kalender insåg jag att jag inte hade så mycket att sucka för inför denna vecka iaf. Imorgon ska jag (om ingenting ändrast) vara med i någons projektarbete och spela fotboll, på torsdag är det film-dag hela dagen (får ju heller inte glömma att det är seriepremiär då med!) och sen är det fredag igen. Så jädra nice om ni frågar mig!



(0)

cykeltur och tårta






Hemma från cykelturen till syster där det bjöds på den goda tårtan på bilden och även nybakade bullar. Ryktet stämde minsann haha. Nu ska jag slänga mig i duschen och ta en kopp te efter det. Halsen är inte riktigt som den ska och det känns allt lite onödigt att bli sjuk nu lagom att skolan drar igång. Typiskt.



(0)

solen skiner och vi har glada miner






Att vara rödhårig, heta Malin Fransson och somna i solen utan solkräm kan nog vara det mest idiotiska som finns haha. Dock vet jag inte hur länge jag sovit så vi kan ju åtminstone hoppas att det inte var mer än ett par minuter! Ryktet säger även att systern min storbakat idag, bullar tror jag nog mamma nämnde något om. Så min röda cykel ska få agera express (eller snarare mina ben..) direkt till hennes hus så att jag med egna ögon får se om ryktet stämmer. Mmmmmh, bullar..



(2)

lediga måndagar



Med tanke på att jag i stort sätt sov bort den soliga dagen igår och jobbade till 23 får det bli lite kräft-time idag istället. Ja, alltså jag brukar oftast se ut som en kräfta efter lite sol på skinnet. Därav det fina uttrycket.. hujeda mig.



(0)

fem kilo senare

Efter den här kvällen tillsammans med Jossan, grillat och efterrätt i mängder måste jag gått upp 5 kilo. Minst! Min mage spricker verkligen när som helst och jag menar det! För att komma undan detta fenomen hade jag tänkt sova på saken och drömma om..tja, allt annat än mat iaf! haha 

God natt!



(0)

Påskafton


Drar till grillmästarn på bilden och tänker ha en hur mysig påskafton som helst! Jag kan ju även passa på att säga de två gyllene orden som jag sagt minst 200 gånger idag, glad påsk!



(0)

Räknar dagar





(2)

Långfredag




Morgonpromenad i solen endast iklädd tights och tunika, heldag med äldsta syster då vi hängt på allt från IKEA till blomsteraffären till korsantvärsan och inhandlat allt vad man nu kan tänkas behöva för att välkomna våren i ett nytt hus, ätit den goda planksteken på bilden, åkt nercabbat i mammas blåa bil och jobbat en sväng bland alla möjliga roliga snubbar som befinner sig ute en långfredag som denna. Dagen nådde åtminstone upp till sitt namn. Amen.



(0)

Årets andra grillning





Sådana här grillkvällar tänker jag ta del av många gånger innan snön lägger sig till rätta igen. Okej det är typ.. ett halvår kvar tills dess ungefär men jag tror ni hajar min tanke. Blommorna blommar sakta men säkert, livet leker och mina osynliga smilegropar syns mest hela tiden. Fortsätter det såhär lär jag dö lycklig om sisådär hundra år!



(0)

Time to leave

En heldag med syster har jag haft idag! Nu måste jag dessvärre springa till bussen eftersom en kväll på jobbet tillsammans med alla bilgalna "mässa-snubbar" som förmodligen är sugna på krubb. Howdie!



(0)

September through the phone





(0)

jag är mikrofonkåt




Mina kvällsbilder liknande en viss Anka, är inte så fullt charmiga som en viss Petra även kallad September är. Fy sjutton vilken grym kväll det blev gott folk! bilder bjuder jag på imorgon för nu ska jag banne mig sova och ladda batterierna! Sleep well!



(0)

SEPTEMBER




Nu står jag förmodligen och hoppar som en galning samtidigt som jag sjunger med så gott jag kan i denna snygga brudens låtar. Imorgon kommer min röst vara ännu hesare än förut, men vad gör det om hundra år? Lalalala



(1)

Idag är det ingen vanlig dag..





.. för idag är det Mathildas födelsedag hurra hurra hurra! Världens bästa tjej som just nu befinner sig någonstans i Paris och lever livet på sin dag. Det är rätta takter det!



(0)

vi tar en dag i taget




(0)

Mr.cool









(0)

tack påskharen





Fastän jag sov alldeles för länge idag har jag ändå hunnit med att servera krubb till två bussar fulla med grabbar, fått en så kallad saltgurka i ögat av Ted som förövrigt måste vara den sämsta som finns på att pricka, fått ett påskägg av en hare och fått bra cred av människor i min omgivning. Jag skulle kort och gott vilja påstå att dagen varit bra! Nu ska jag sova, men först ställa den kära väckarklockan. Det kan ju faktiskt vara lite onödigt att sova bort ännu en dag. Sov gott kära ni!



(0)

Sova gör man, ändå dör man




Efter tolv och en halv timmes sömn är jag nu klarvaken och fit for fight för möte och jobb. Den stora frågan är ju bara hur sjutton man ens kan sova så länge? Äsch, det är ju lov för oss små skitungar så jag antar att det är sömn som behövs! Time to go, see you later dudes!



(2)

att grilla korv är en konst





Haha den första bilden kan vara den fulaste mina ögon skådat, men vad gör det när kvällen bestått av en 3-0 seger och en grill slash chillkväll med folket på bilderna ovan? Sommarkänslorna börjar sakta men säkert komma krypandes och tidigare idag funderade jag på om det verkligen var påsklov och inte sommarlov för tillfället. Underbart var ordet!



(2)

steker bacon på min mage





Termometern visar många grader celsius och fy bubblan vad varmt det är ute. Ibland (läs varje sommar) önskar jag att jag var en brunbränd brunett istället för en likblek redhead. Men sånt är livet mina vänner och det är ju alltid roligt för dom som kan gå och jämföra brännan med mig och dessutom alltid vara brunare! Någon nytta ska jag väl vara till också haha.



(0)

tabergsmilen 2011






(4)

summerfeeling




(2)

Välkommen



Med tanke på hur mycket det kliat i mina fingrar ända sedan jag la ner den här sidan bestämde jag mig alldeles nyligen för att logga in och se efter "om det är över si och så många unika besökare som fortfarande tittar in här på bloggen fortsätter jag att skriva" och det råkade visst vara fler än det antal jag tänkte. Så mina vänner, sakta men säkert är jag tillbaka på banan igen! Och jag blir banne mig besviken om ni försvinner nu haha.




(11)

Slår igen portarna för den här sidan..

make a gif

..men bara tills vidare!
Vi hörs när vi hörs amigos och jag ska nog hålla ett öga på er!



(1)

Blivande rallyförare




En bilfärd med två blivande körkortsägare har jag fått uppleva en tisdag som denna. Dock kunde självklart bara en av dom sitta vid ratten och jag kan säga att jag fick mig ett äventyr utan dess like. Åtminstone fick mina nerver det haha. Ett riktigt intervallpass som hette duga har jag också fått uppleva då vi ikväll blev plågade ordentligt av Coach direktiv. Nu hade jag tänkt avsluta kvällen med varma mackor och lägga en tanke på barnen i Afrika. Jag hoppas er dag varit grym gott folk! :)
Peace out!



(3)

tandförstoring och historiaplugg






(0)

the weather through the car




(1)

vad är bättre än livet vi lever?




Idag har jag blivit berörd av en fotoutställning med fotografier på människor med cancer, klappat mig själv på axeln pga ett provresultat i psykiatri, njutit av solens strålar tillsammans med Mathilda på Waynes och varit på sådär allmänt jätte bra humör tack vare min fina vän och det grymt sköna vårvädret! Nu får det gärna hålla i sig såhär fram till december och snön kommer igen! Klart slut.



(0)

LETMEGO





(0)

Skriver som en kråka



Imorse önskade jag att denna lappen låg utanför dörren till mitt rum. Det skulle dock inte skada om den alltid låg där iofs, men ni förstår nog. Sömnbrist och aggressioner börjar bli en vana känner jag. Skulle nog behöva hyra hem lite komedier och köpa mig en stor godispåse. Sura nappar och massa choklad, åh. Det tänker jag nog banne mig göra efter ett besök hos optikern i eftermiddag!
Länge leve sockerkickar!



(1)

and forever trust in who you are






(0)

Match i spöregn och med skavande skor



Med ett fruktansvärt skoskav och ett skyfall av regn klarade vi oss bra i matchen och den vanns stort. Det känns ganska bra att komma hem med tom mage och se att mamma bakat blåbärspaj. För fy tjyven vad gott det är! Och ja, det kanske även syns på bilden att jag är ett stort fan av vaniljsås haha.



(0)

"A man who doesn't spend time with his family can never be a real man."



Den kända meningen från Gudfadern fick jag ta del av igår när mina räddare i nöden, Adam och Hannes, spenderade kvällen med mig bänkade i soffan framför film. Jag verkar vara den ända i världen som tycker att de filmerna är dåliga. Åtminstone fruktansvärt segt. Å andra sidan har jag bara sett den första så jag borde kanske vara försiktig med mitt uttalande haha. Nehe, nu ska jag packa match-väskan på 3 minuter och sen ge mig av till samlingen. Det vankas gruppfinal så nu är det hög tid att tagga till för min del! Woho!

Ha en för himla bra dag kära ni! :)



(0)

Min dag i bilder

make a gif
Ganska så skit bra beskrivning om jag får säga det själv. Tycker synd om alla som varit i min närhet idag because I'm the devil själv. Ungefär. Nåväl, efter tio timmars jobb blev det en runda på IKEA med mor min då lite smått och gott fick följa med i papperspåsen hem. Efter en sån här skitdag såg jag verkligen fram emot kvällen med flickor från klassen, men inte blev det något med det heller! Jag måste bara skrika lite "GAAAAAAH!!!" Jösses, nu känner jag mig tio kilo lättare. Dags att ordna och greja, bygga och fixa, see you later guys!




(1)

hard work work


Idag känner jag mig såhär piggg och fräsch, ungefär!

Klockan är 05.08 och jag sitter taggad för ett jobbpass. Jag undrar varför det va så svårt att komma upp i morse? haha. Gårdagen med folket på jensens var magnifik, tre-rätters och tjöt så det stod härliga till! Nehe, dags för spackel och sedan bär det av mot jobbet! Ha en bra dag!



(0)

april april din dumma sill



Det blev visst ingen storshopping om man bortser från att jag nu är utrustad med fotbolls- och grusskor, löparbrallor, en bag och presenter till Emelie. Intersport var den ända affären jag hann besöka innan det blev en snabb lunch/fika på McDonald's med bruden vars namn precis nämnde och hennes mor. Men nu är mitt presentkort åtminstone bränt och jag kan med gott samvete ställa mig i duschen och längta efter en bra kväll på jensens med fint folk!
Can't wait!



(5)

today it's my day


cause I'm gonna spend money like never before!



(0)

1 april



Är jag ensam om att tycka att denna vecka gått fruktansvärt snabbt? Ehm, just det. Jag har ju bara tillbringat tid i skolan en och en halv dag. Sjukdomar hit och dit är aldrig roligt iofs men sanningen är den att jag är glad att det inträffade. Nu har jag åtminstone fått vila upp mig ordentligt! Några timmar kvar bara innan det är dags att låsa in böcker och pennfack för helgen! Åh vilken känsla haha.