(0)

var är snön?

Ullared sjöng precis på sin sista vers och jag ska återgå till spanskan efter att jag tagit mig en dusch. Varför är jag en sån person som alltid sitter kvällen innan med läxor och läsning inför prov? Vissa av oss lär sig minsann aldrig..
Det är så mycket jag måste hinna med nu innan tiden rinner iväg totalt. Jag känner redan julstressen komma krypandes med julklappar och allt vad det innebär!
Detta blev det kortaste inlägget på länge och jag tror inte att någon gråter för det (;

Ha det!




(0)

Första advent





Idag är det första advent och jag säger precis som min kära vän Bella. Var är snön?
 Tiden har gått så fruktansvärt snabbt och jag kan inte förstå att det snart är jul. Det känns som det bara va några få månader sedan tim kom hem till mig och vi bytte paket innan han skulle åka iväg till Chile i tre veckor.
Inget snack om att tiden inte löper på.

 Igår besökte jag pojken min och han festade till det med bl.a pepparkakor och glögg framför myskvällen med fil. Jag hade nästan glömt hur otroligt gott det smakar! 
Idag har dagen varit relativt lugn tills Bella påminde mig om spanskaprovet på tisdag (Daisy kommer klösa ögonen ur mig). Innan jag kollade på Timpas match tog jag svängen förbi Lovisa. Där bjöds det på fika och hennes familj gårinte annat än att tycka om! Efter det åkte vi och kollade på innebandy och när nr 25 gjorde en slängkyss till mig blev jag lika röd i ansiktet som hans matchdräkt. Mmmh, jag är kär...
Filip och Fredrik har visats längre än halva programmet nu, på tiden att bänka sig i soffan!



(0)

freedom



Här sitter jag vid datorn hos pappa och har precis kollat klart på kvällens avsnitt av idol. Heja Erik!
Spinnpasset innan var välbehövligt men musiken som spelades under tiden kan diskuteras..
Mina ögon behöver tejpas fast om jag ska kunna hålla mig vaken mycket längre till och jag har ingen tejp tyvärr.  Därför hade jag tänkt ta svängen förbi sängen och bädda ner mig med några goa låtar och försvinna in i tankarna ett tag.

God natt mina vänner! 



(0)

Helg mina vänner, helg!



Äntligen är helgen här och den börjar med ett pass på friskis om en timme med Olle.
Jag vet inte varför, men det är så skönt att träna på fredagar tycker jag. Kanske är det så för att man inte behöver ha dåligt samvete för allt skräp man trycker i sig under helgen, haha. Nej då, skämt å sido.
Dags att byta om för att rusa till bussen!



(0)

pass by




Imorse när alarmet på mobilen ringde i hopp om att väcka mig vid sex-tiden, reagerade jag inte ens. Jag drog täcket över huvudet och somnade om. När jag några timmar senare vaknade vid elva av att det haglade ute trodde jag att mitt fönster skulle gå sönder. Väldigt passande att jag drömde om krig och trodde att jag blev skjuten, haha. 

Dagen idag har gått åt till att skriva färdigt min novell. Jag vet inte hur många timmar det tagit men en sak är säker, och det är att den blev kass! Början låter riktigt inbjudande(om man kan säga så) men sen rasar allt samman. Äsch, jag är ingen författare och hade inte tänkt bli det heller (;
 
Snart är helgen här och lördagen består av en heldag med fotboll! Gaah, vad jag längtar!
Nu hade jag tänkt att krypa ner under täcket och försöka sova.
Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner, så hörs vi !



(0)

man ska sova vid den här tiden, malin


Bara för att smilet var det roligaste i historien.

Klockan passerade just halv 3 och mina ögon ser numera röda och blodsprängda ut.
Det var ett bra tag sen jag hade en period då jag hade svårt att sova på nätterna. Ni vet, det blir ofta så när det är mycket i skolan och man tycker att man ligger efter osv osv osv. Jag är dock ganska bra på att stressa upp mig i onödan.

Dagen idag spenderades med min kära pojk som kom till mig efter att han slutat skolan. En del har det bra och har varit lediga (;  Vi firar 13 månader idag också vilket egentligen kanske inte är så mycket att fira. Ni förstår nog hur jag menar! Men vi festade faktiskt till det med lite gott käk och mys iaf. Han är för bra!

Det känns ganska pinsamt att säga att jag förresten fick en ny mobil idag också, med tanke på gårdagens(tror jag) inlägg om att mobiler förstör det sociala, haha. Nåväl, den jag haft de senaste veckorna var stor som en tegelsten närapå och inte ens ringa kunde man eftersom högtalaren va sönder.  PLUS att abbonomanget gick ut!
Inga dåliga ursäkter här inte.
Nej, nu ska jag allt försöka sova. Uppstigning om ca 3 timmar. Great zombie!  *suck*



(0)

I wish


Ingen tycks ha kunnat undvika att min uppdatering är kass och det har mest med tidsbrisst att göra. 
Men ska jag vara riktigt ärlig har jag nästan fått nog av allt som har med datorer och mobiltelefoner att göra. Bara nästan. De är bra till mycket men tar så mycket tid och förstör det sociala en aning.. Jag vet hur de flesta tankarna lyder nu. haha. Det är tur att vi alla är så olika.
Idag har jag hunnit med att gå i skolan och efter det, sprungit i långa backar på träningen. Hujedamig vad mör jag känner mig i kroppen. Vilken himla tur att vår lärare va på extra bra humör idag och gav oss ledigt imon då (;

Imorgon ska jag träffa min prins, han och jag har förövrigt varit vi i 13 månader då också. Han är bättre än han anar, mycket bättre!
Godnatt!




(1)

keep on going



Någonting har hänt med mina matteförmågor. Något jag inte visste var möjligt och jag har bestämt mig för att börja försöka tro på mig sjäv. Inte bara i skolan utan i helhet. Läs försöka. Innerst inne vet vi alla att vi är kapabla till att klara av det vi tror är helt omöjligt. 

Idag unnade fina Bella och jag oss cheeseburgare på lunchen istället för fisken som serveras varende eviga dag. Jag har även hunnit med att jobba med laget och pluggat spanskaglosor på vägen hem innan ullared började. Det programmet är rätt småtrevligt måste jag säga!
Imorgon blir det tennis på idrotten och jag undrar hur det ska gå med min träningsvärk i armarna från gårdagens boxningspass. Nåväl, det blir även träning på kvällen senare då jag får ta igen mig.

Dags att försöka sova och hoppas på en icke sömnlös natt.
Natti !



(1)

I'm back

Från och med nu hade jag tänkt att försöka uppdatera lite igen och vi får se hur det går helt enkelt.
Helgen har varit bra och ganska händelserik, bortsett från gårdagen.

I fredags efter skolan gymmade jag med Bella och Olle , vi kände oss otroligt biffiga när vi stod med hantlar och speglade oss. haha. Den kvällen och natten spenderades med de goa brudarna i klassen och det var riktigt trevligt måste jag säga. På lördagen (igår) blev det tidig uppstigning efter ca 4 timmars sömn, och jag kollade på tims match. Han är förresten uttagen i landslaget, i TM. Inte illa inte illa!
Jag däckade tidigt igår och dagen idag har jag jobbat med laget, och om några minuter hämtar coach mig för att vi senare ska träna. Ja, laget då alltså..

Jag har även en inlämningsuppgift tills imorgon som måste göras. Natten är min bästa vän tror jag.




(1)

break

Godkväll alla glada!
Favoriten åkte precis härifrån för att träna och jag har bestämt att ta en paus från allt vad internet innebär ett tag.
Det är för min egen skull jag gör det om någon nyfiken människa skulle undra.

( ni som undrade om jag skaffat ny kamera så kan jag säga att det inte är min, utan min systers systemkamera jag lånat ett tag ! (: )

Ha det bra så hörs vi när vi hörs helt enklelt!




(0)

I'll do anything for you

 



Det första inlägget idag och även det sista.
Sen jag kom hem från skolan har jag legat i sängen och inte orkat röra mig, inte orkat tänka på spanskan tills imorgon och inte heller orkat göra något annat. Min hjärna har varit bortkopplad från verkligheten och grävt sig in i sin egen lilla värld och tänkt på saker som bara den vill, utan att jag styrt. På en sekund ändrades det och just nu känner jag mig flera kilo lättare. Jag mår otroligt bra helt enkelt , tror jag. Jag ska försöka anstränga mig att tänka i andra banor. För allas skull. Jag hoppas det håller sig.
Nehe, nu ska jag sova och tagga inför första träningen sen säsongens sista match spelades, det va ett bra tag sen. Go for it!

Förresten, när jag hör denna låten tänker jag på min bästa vän. Jag ser honom framför mig i sitt röd-vita matchställ med klubban i högsta hugg och han drog just skorna mot de vita strumporna. Håret ligger sådär perfekt trots att han inte medvetet rättat till frisyrien på över tio minuter. Luggen snett bakåt och resten av håret lite lätt spretigt. När han varit inne och slitit som ett djur är han redo för byte och sätter sig på bänken. Han letar efter min blick och ler ett sånt där varmt leende som bara han kan.  (anledningen till att jag förknippar låten i det sammanhanget är just för att den brukas spelas som uppvärmningslåt) . Jag saknar tim så otroligt mycket och är inte mig själv när jag inte fått träffa honom på länge. God natt mina vänner !



(8)

2










(0)

Baby we can do it

Med lite käk i magen och ny energi är jag redo för att ta tag i mina läxor. Det där va en stor lögn egentligen men ett måste. Suck. Eftersom det inte blir av att jag och Tim ses ikväll har jag eftermiddagen och resten av kvällen till att plugga. Matchen de spelade va förresten spännande och min grabb skötte sig utmärkt! 
Kanske att man skulle knyta näven och försöka se till att komma ut och röra på benen lite också, även om det så bara blir en kort sväng är det bättre än inget alls. Fast, jag får ju inte missa Filip & Fredrik klockan 8 ..



(10)

10.40


Jag skulle kanske ta och täcka kroppen med lite kläder, sätta mig på bussen och åka ner för backen till stan och efter det försöka ta reda på vart matchen spelas?
Dagen idag spenderas med Tim om det blir som planerat. Jag behöver plugga och även sova. Jisses.




(0)

20.35

Fattiga riddare håller på att stekas för fullt på spisen och jag ska ta och se på körslaget medans jag äter.
Undra vem som kom på namnet "fattiga riddare" ..
Filmtime blir det senare , jag undrar om jag har någon rulle att se.



(3)

1









(0)

Tadaa !

Tja!
Kvällen igår spenderades hos grannen med den tredje grannen också, hängde ni med på den?
Gitarr-sång-idol-och-pizza-kväll blev det. Trevligt!
Just nu lägger jag in bilder från morgonrundan med vovven. I nästan två timmar va vi ute och ändå blev det inte många lyckade bilder. Håll utkik, de kommer in under kvällen !




(0)

15.32

Sista dagen innan helgen och den börjar med att jag försover mig. Bra start Malin!
I helhet har dagen varit som vanligt kan man säga. Inga större händelser förutom att jag och tre fina brudar slipar på en genial plan! Mer om det säger jag inte (;
Lite käk ska i magen och sedan ska jag färdas vidare till pappas house.
Vi hörs senare mina vänner!




(0)

happy face




Egentligen hade jag lovat mig själv att komma ut i friska luften och springa ikväll, men min träningsvärk i benen och framförallt ljumskarna är hemsk. När jag går ser det ut som jag skitit ner mig.. ni förstår säkert.
Jag vet att det är bra att röra på sig vid tillfällen som detta, men min kropp orkade helt enkelt inte, snarare mitt psyke kanske. Så kan det vara och jag kan inte ligga på latsidan i vilket fall när fotbollen drar igång nästa vecka!  
Nu vill jag krypa ner under mitt varma täcke och vakna upp imorgon och känna känslan av helgnojja. Visst ja , det va ett kapitel i omvårdnad tills imorgon med.. I'll do it!



(4)

snart är det fredagsmyyys.


Engelskaprov idag vilket kändes helt okej. Jag vågar inte hoppas på mer än så eftersom jag i så fall kommer känna en stor besvikelse på mig själv om betyget är under mina förväntningar.
 "Det kan inte bli värre än att man gör fel",  har en grabb hjärntvättat mig med och lyckats få orden att fastna. Det han sa är så sant så. Efter skolan gick jag och Bella och fikade, vilket vi tyckte att vi va värda efter en otroligt slitsam vecka i skolan! känn ironin.
Imorgon är det äntligen fredag igen och jag ska vara hundvakt. hmm.. Jag skulle ändå inte haft mycket mer att göra och det är goa pengar som jag ska lägga undan till mitt sparande av en systemkamera. Bilderna här på bloggen är tråkiga, och jag skyller på min nuvarande urkassa kamera (;



(0)

Sleep well


Be was been, go went gone osv osv osv.
Jag har varit begravd i mitt tjocka engelska häfte  (jag menar verkligen tjockt med stora bokstäver)  hela eftermiddagen och en bit in på kvällen. Fast ska jag vara ärllig så har jag mest läst i en bok om hur systemkameran funkar.. tyvärr är den inte min utan lånas av min syster ett tag och jag har bara tagit 3 bilder kanske, dom är på försökskaninen tim .Flitig användare ! . Går den sönder dock är jag körd, eller iaf min ekonomi ett bra tag framöver. Nu väntar sängen och jag börjar känna träningsvärk, underbart!
God  natt mina vänner , vi hörs när vi hörs!



(0)

Hej jag heter malin och tycker om att slå folk

När jag läste mitt senaste inlägg precis nyss ångrar jag lite att jag la upp det. Hur klantig kan man vara egentligen tänker ni ? och jag ska tala om för er att min vecka har sett ut så varje dag hitills. På idrotten igår t.ex hade vi bollsporter och jag höll på och bryta Elins finger genom att trampa på det, jag höll på att stuka Emils fot genom att stampa honom över foten som va vikt och jag sköt en boll på Martina som stod felvänd och hon blev röd på hela ryggen. Oturen är på mina sida denna veckan, undra vad som händer nu på fredag den 13 ?



(0)

sånt händer väl alla .. ?


En dag som denna, alltså en helt vanlig onsdag kan man ha sovmorgon till klockan 12. Vill man inte sova så länge kan man göra som Malin och jag, gå upp tidigare och åka ner och gymma. Man kan också skämma ut sig genom att springa på ett löpband med hyffsat hög fart och sedan vilja styla lite genom att stå helt stilla och hoppa av i farten. Det kan sluta med att man åker med bandet och trillar.. allas blickar kan dra sig åt den personen. Nej, det va inte Malin som trillade, det va faktiskt jag.. haha oh jisses vad vi skrattade. Om friskis skulle ha pris för årets tabbe skulle jag vara villig och ta emot det! Jag vet iaf en som kommer ha svårt att gå imon av träningsvärk iaf. 
 Dags för engelskaplugg, prov imorgon.  23 sidor grammatik och ser ni, jag klagar inte (;




(0)

10 november

Igår efter lite omständigheter som att ha tvekat cirka femtioelva gånger om jag skulle åka till systern och hämta en kamera eller inte (ja, jag hämtade den) träffade jag tim. Det va över en vecka sen vi senast såg så jag passade på att utnyttja hans mattekunskaper till max. Den grabben är livet !
Imorgon ska jag gymma (himla konstigt det känns att säga så) med Olle och Malin innan skolan börjar. Sovmorgon till tolv men den ska utnyttjas på andra sätt! Cornelia har tipsat om en maskin som ger en världens träningsvärk, värt ett försök ! haha.




(2)

sunday all day long

Det är söndag och helgens sista dag. En sån fruktansvärd lättnad är det att kolla i kalendern och se att kommande vecka är lugn vad det gäller läxor osv, iaf än så länge.. Ett par mattetal ska jag nog hinna räkna ut innan dagen är slut och även en lång dusch innan jag åker på mötet ska också hinnas med. Adios !



(0)

alla gör vi misstag

Ibland gör man saker man ångrar, det kallas misstag.
Man tror man gör det rätta men de sanna orden är att man gör raka motsatsen.
man lär av sina misstag sägs det, jag tror på de orden och ska kämpa för sanningen.



(2)

you belong to me


Såhäääär gärna vill jag ha en systemkamera och ännu mer än det vill jag träffa timpi. Han har varit sjuk sen igår och vi har inte sett varann på en vecka. " Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge " - jo i detta fallet säger jag då,  eftersom jag snart börjar klättra på väggarna av längtan haha. Idag har vi jobbat med laget hela dagen , därav den kassa uppdateringen. Vi hann även trycka i oss bullar och stora frallor innan timmarna som mest bestod av skratt tog slut.  Det bästa utav allt på hela dagen enligt min mamma måste vara att jag har diskat en stor stor, jätte stor hög med disk(naturligtvis) i en timme, halleluja!(jag har dock bränt sönder en kastrull när jag igår glömde den på spisen och först kom på den när jag kände doften av bränd bearnaisesås) någon ligger illa till.. 



(6)

Remember ?


Smålandsläger Gislaved, vi alla minns !
Imorgon blir det tidig uppstigning för att sedan sätta sig på bussen och åka utåt. Jobb men laget är det som gäller och det ska även hållas ett möte om närmaste säsong. Det vekar vara rätt krångligt och jag förstår inte exakt vad som händer, men bara det löser sig så är det lugnt för min del (; Kvällen skulle ha tillbringats med Emelie men jag är så trött att jag hoppade det trevliga sällskapet. Nu ska jag laga klyftpotatis och rota fram någon mer ur frysen och sen blir det naturligtvis idol ! Ett tips : missa inte !




(0)

Det är dags för fredagsmys

Förbaskat skönt att helgen nu är här och den ska utnyttjas till att vila upp sig och börja tänka i nya banor.
Från att igår då allt va så himla bra tills nu då allt känns hopplöst. Visst, alla har vi våra dagar så är det bara,  men mina kommer för allt för ofta nu för tiden. Jag kan gå och deppa över ett prov jag inte är nöjd med en hel dag t.ex, och så är fallet just nu.. Det är väldigt patetiskt men jag är den jag är.



(0)

goodnight


Det är dags för mig att krypa ner i sängen och kolla på teve en stund, jag hatar att sova med blött hår..
Vi hörs imorgon mina vänner och jackan på bilden gillas.



(0)

hoppla polle








- Yehaa, hoppla polle !



(5)

don't worry be happy


Dogge på bilden.

Idag har vi haft spanska redovisning och det har snöat. Imorgon är det veckans sista dag vilket är skönt och det som är ännu bätte är att jag mår så himla bra just nu. Kanske va det för att Natta och Cornelias ängla-röster fick mig till tårar i korridoren (haha) Något som är minst lika bra är att i helgen ska jag mysa med min man och ge honom massa beröm för hans insatser med allt slit denna vecka. Jag är väldigt stolt över honom, lite av en vardagshjälte. Nu ska jag kolla på Filip och Fredrik så vi hörs!  Ciao!




(0)

12.31

Svenskalektion och vi skaskriva noveller. Men insperationen är på botten..



(1)

tändare-tricket


Tim kan konsten med att imponera på tjejer (nej mina ögon ser inte ut så i verkligheten, bara nästan)
Nu hade jag tänkt räkna några tal i matteboken. Procent handlar det hela om för att vara exakt och ska jag vara ärlig trodde jag att det va min starka sida inom matematikens värld så att säga, men vi stryker det.
 Resten av kvällen ska jag bänka mig framför teven och mitt sug av godis börjar komma fram. Har hållt mig borta från det i tre veckor nu , klappklapp!  Jag är även lite nyfiken på att testa mitt nya puder från max factor jag köpte innan. Hoppas innerligt att jag inte blir sådär orange och ful..



(2)

morningsky


Såhär kan det se ut en helt vanlig morgon när man vaknar och himlen är härligt färgad!
Fråga mig inte hur, men det blev lättare på något sätt att gå ur sängen och motivationen till att gå till skolan blev bättre. Kanske för att det alltid är en grå och tråkig himmel nu på morgnarna...
Dagen idag va kort och välbehövlig, engelska och klasstid (eller vad sjutton det heter) , så det är ganska onödigt att klaga! Däremot finns det en sak jag kan klaga över och det är träningen nu under uppehållet, det blir inte kul att komma till första vinterträningen sen eftersom jag inte varit ute och rört på mig minsta lilla.. Fast, är inte uppehållen till för att vila ? (;



(2)

Sleep well


Ursäkta den dåliga uppdateringen på senare tid men ork och lust har inte riktigt funnits.
Jag ska bättra mig! Jag har även bildbrist vilket gör att det blir tråkigare att uppdatera. Ni måste erkänna att det blir roligare att titta in här om det finns bilder? Iaf tycker jag det (: Nej, nu är jag kokhet eftersom min halsduk sitter åt som en orm  runt halsen och min moder ska ändå sova strax så det är bäst att jag lämnar ifrån mig hennes sovrum!
Jag saknar dig Tim !



(0)

20.16

Från och med den här dagen känns det som jag gått och blivit blivit ett par kilo lättare. Ja, alltså inte synligt men nu är prov, redovisnigar och såna saker över för den här veckan och inte nog med det så är det sovmorgon imorgon. Det är mycket välbehövligt!




(0)

Take me away


Jag har förbaskat ont i huvudet och jag vill egentligen bara krypa ner under täcket och släcka lampan för natten.
Om det inte vore för alla dessa läxor.. Nej men det skulle faktiskt inte skada om de tog bort åtminstone tre läxor i veckan? I morse när jag gick upp va himlen alldeles röd och fin. Tyvärr blev bilderna urusla när jag försökte fånga tillfället, typiskt. Nu ska jag duscha och imorgon står det bad med stora bokstäver på schemat. Kan inte bli bättre just nu!



(0)

kill the silence

Hej och hå vilken dag det varit. Första skoldan efter lovet och jag va bara en snarkning ifrån att försova mig. Eller, jag snarkar inte så där tog jag i men det va minsann tungt att ta sig upp idag även fast det inte va sådär mörkt som det brukar efter att klockan är omställd. Provet idag gick bättre än jag trodde och Iréne gick tillslut och hämtade något att dricka till mig och Ketta eftersom vi klagade så på skrivkramp och alla hade gått för över en timme sen. haha, hon är för söt lilla Iréne (: . Jag är precis klar med en bildanalys redovisning tills imorgon som inte blev särskilt bra men som får duga. Senare måste jag göra klart spanska redovisningen, i väntan på att en liten filur ska skicka det till mig! Nehe, jag skulle kanske ta och göra lite nytta igen och batteriet dör snart ändå.  



(0)

20.42


Som om ingen redan visste att det är omöjligt att plugga i oljud. Ännu värre är det när en hel barnaskara springer i trappuppgången och skriker och har sig. Och när dom tillslut klampar där ifrån och går ut , inte ens då gick det att missa dom. Nej för då sätter dom små liven igång och skriker och ska överrösta den ena efter den andra. Ni vet så man själv brukade göra när man va mindre , man skrek så ljust och högt man bara kunde och tillslut skriker alla och det låter som ett gäng kycklingar som inte fått mat på flera dar. mmh. Dags att slå upp boken nu och även göra klart ett arbete tills imorgon. Provet kommer gå kanonkalas och jag är taggad, märks det?




(0)

söndag


Jag har tryckt i mig en macka precis och ska försöka göra nånting åt det trötta ansiktet. Sen ska jag kolla när pojken spelar innebandymatch och gör bra ifrån sig. Great! Efter det blir det raka vägen hem för att plugga. Jag har helt glömt bort provet som är imorgon och det är mer än det att plugga till. Jag undrar vad det en dag ska bli av mig egentligen..