(0)

.Tredje och fjärde månaden, mars och april.


















Eftersom jag hade mest bilder från april fick det även bli majoritet av sådana.
I mars månad var jag ofta sjuk, hade en konstant rinnande näsa och en värkande hals. Vitlök, isglass och sömn var min mirakelkur då jag inte tröstade mig med massor av B&J eller choklad av alla sorter. Jag minns en kväll i mars då tre grymma personer spenderade kvällen hos mig. Det blev hemmagjort pizza som mest smakade tacokrydda, sällskapsspel, påskmust och film i massor. Många alldeles-för-lite-sömn-nätter helt enkelt. Vem glömmer cupen vi anmälde två lag till och som vi även fick möta varandra i finalen? Ett guld och ett silver åkte vi hem med och kände oss stolta. April bjöd på allt från världens bästa träningsläger i Båstad till att vårt allas Hv71 samtidigt tog sm-guld. Många glada och härliga stunder helt enkelt, det gillas!



(0)

.invincible.






(0)

.H&M.


Bild lånad från Victorias blogg.

Om ni inte kikat in på H&M´s hemsida eller tittat i den senaste katalogen är det något jag kan rekomendera.
Ett ord, galet!



(4)

.Andra månaden, februari.














Februari månad var en oerhört tung sådan. Gråten och den där kända klumpen i magen låg på lur hela tiden och jag visste knappt vart jag skulle ta vägen vissa dagar. Samtidigt som jag kämpade på med praktiken på det förvårdnansvärt roliga äldreboendet firade jag alla hjärtansdag på ett fik med ingen mindre än Mathilda. Vårt nystartade damlag som började lära känna varandra bättre och bättre umgicks en hel del. Vi hade utomordentligt ganska jätteroligt när vi bowlade eftersom vi slapp vara ute. Termometern visade nämligen alldeles för många minusgrader. Denna månaden vet jag inte hur många mil jag sprang i mina löpardojor för att ta död på alla andar och demoner och Gud vet allt, vad jag hade i mitt huvud då. Mathilda och Pontus var mina bundisar som jag umgicks a lot with och som alltid fanns där. Dom var och är fruktansvärt fina!



(3)

.News.








1. Armband från Ur&Penn 65kr på rea
2. Klocka från New Yorker 99kr
3. Halsband från Ur&Penn 65kr på rea

En kavaj och klänning från monki har även fått följa med mig hem men kavajen är för hårig för att visas (Hannas katt, känn dig skyldig! haha)



(0)

.Missed like hell.

Inte ens hemmagjord pizza kan göra mig på bra humör. Jag saknar min syster så in i, och Connor förstås. Vad är detta egentligen.. hmm.. Min broder Adam får bli nästa testkanin att få mig på bättre humör, det brukar funka i hans sällskap. See you tomorrow!



(0)

.Powerpuff pinglorna?.



Grym dag tillsammans med Hanna och Mathilda. Massa ta-igen-snack, one tree hill och tårta mitt i allt detta. Dagens händelse måste förövrigt ha varit när vi körde Hanna i rullstolen (hon har brutit foten och det blir rätt jobbigt att gå med kryckor utomhus i all snö) och vi körde över vägen precis då det kom en bil. Mathilda tog fart för att komma över trottoarkanten med rullstolen men den satt fast. Då samtidigt som Hanna försökte hoppa ur rullstolen och kom upp på ena benet fick Mathilda upp rullstolen på kanten och Hanna fastnade och flög ner på marken haha. Nej det låter möjligtvis inte så roligt men att se någon med gips upp till knät och ett par kryckor i handen gjorde det ärligt talat roligare. Sorgligt men sant!  



(0)

.Mot zlatan.



Drar mig mot Hanna tillsammans med Mathilda. Vi hörs ikväll!



(2)

.ett dygn med mathilda.







Bjuder på tre suddiga bilder från det senaste dygnet med Mathy.
Allt kan hända med den tösen.



(0)

.stay happy.





Tänker på gårdagen som spenderades hos pojkvännen och hans familj tillsammans med trevliga främlingar. Att fira boxing day i det gula huset bland världens sötaste ungar, jo tack, det gör jag gärna om! Sent igår kväll (eller natt som man säger på ren svenska) kom jag på att jag ska visst jobba idag. Jag som hade gått och hurrat och varit glad när sista passet va över förra gången för att jag inte jobbar förrän 2011. Därför planerade jag in en hel dag med Mathy, som nu blir, ja, kortare haha. Ja ja, jag får trösta mig med att jag åtminstone har roligt på jobbet eftersom förmodligen världens goaste människor är där. Mitt upp i allt detta har tomas dilevas "vem ska jag tro på" satt sig på hjärnan...

Ha en strålande dag chickens!



(0)

.Boxing day.

Tänka sig att jag kunde komma i säng rimlig tid igårkväll och t.om komma upp tidigt i morse! (okej jag erkänner att jag ställde klockan men det gör jag alltid om jag inte vill sova tretton timmar) Imponerad av mig själv faktiskt! Nu ska jag äta upp min gröt (som hunnit bli kall...) och om jag hinner ska jag ut och testa det nya objektivet jag fick i julklapp av tomten! Woho.  



(3)

. Black from Weekday.






(0)

.Dagen före dagen före doppare dan.









Efter julavslutningen i början av veckan färdades vi mot Kettas hus där det var hög tid för den så kallade grötfesten. Julskinka, korv, senap, gröt, glögg, julmust och allt som hör till fanns där. Det hela avslutades med paketleken och jag var mer än taggad på att ta hem allt! Sorgligt nog fick gå hem tomhänt.. Äsch, nästa år ska jag minsann ha bättre lycka och kamma hem segern. Vare sig jag behöver fuska eller ej...



(0)

.24 december.










(0)

.x-mas eve.










Halva klassen på julavslutningen. Knäppa är vi hela bunten!



(0)

.Gott nytt jul.



(Juletider för ett år sedan)


Hej å hå i stugan!
Jag hade visst glömt bort att jag har en blogg som borde uppdateras eftersom det va femtioelva år sen sist. Skämt å sido men tiden har faktiskt inte räckt till. Det har varit mycket julshoppande och umgänge med fina människor, jobb och pysslande här hemma. Och mitt i allt detta är det ju faktiskt julafton idag! Mamma, jag har klämt på alla paket så jag vet redan vad jag ska få. Bättre lycka nästa gång, mommi!

Ha en fin jul för det tänker jag ha framför kalle anka och hans vänner. Och Linda, vi tänker på dig!



(0)

.Break.




Mitt i all kyla och allt julstök tyckte jag att två lite varmare bilder kunde sitte fint!




(0)

.Dagen före onsdag.

East to east, allt för min syster och shooting dogs är tre filmer vi tittade på igår i skolan. Lite lagom jobbig skoldag sådär ni vet. Idag är det endast en mattelektion som gäller och sen ska jag träffa grabben. I'm really looking forward to.



(0)

."vadå betalat?"

Jag kom att tänka på en sak när jag såg en reklam om smycken på teve nyligen. I fredags när jag och Connor skulle hämta våra julklappar till varandra (som va just smycken) så sa de båda som jobbade där att vi redan hade betalat så det bara var att ta påsen och gå. Eller riktigt så sa de inte, men ni förstår nog. Vi tittade på varandra och båda tänkte samma tanke:
"har vi verkligen betalat?"
Tänka sig att där kunde vi sparat in x antal lappar men istället föredrog vi sanningen. De tackade oss för vår ärlighet så vi fick smyckena gratis iallafall! (okej det där va en lögn). Men jag hade nog fått ett allt för dåligt samvete om jag bara gått därifrån och låtsas som ingenting.
Jag har äntligen lärt mig att ärligheten varar längst!



(2)

.idol-snubbarna gör det igen.




(0)

.Det fjärde ljuset brinner.




En söndag som denna kan det vara andra advent. Det kan också vara jätte mycket snö ute och julafton om fem dagar. Jag har faktiskt påbörjat storstädning av mitt rum, men saker jag påbörjar brukar sällan bli klara. Äsch, jag lär väl inte flytta hemifrån på ett par år iaf så jag har tid på mig ;)





(0)

.soffpotatis.



Two and a half men, robinson, vem kan slå Filip och Fredrik, ensam hemma, pensionärsjävlar, Narnia och mission impossible borde vara de flesta av alla program och filmer jag underhållit mig med under denna dag. Egentligen skulle jag träffat Mathilda och gjort City gross osäkert ännu en gång, men med tanke på att jag mått sådär har soffan varit stället där jag tillbringat i stort sätt hela dagen. Så kan det gå!
Nu tror jag minsann det får bli sängen för min del. Jag minns då jag va runt åtta/nio år och längtade till varje kväll då jag skulle få gå och lägga mig, att drömma va det bästa jag visste då haha. Tänk om det vore så väl nu?

Dröm sött vänner!



(2)

.att ha på ditt finger.



- cocoo.se - modekungen.se - stylebytyra.se -



(0)

. ett skepp kommer lastat.




Filip och Fredrik får göra mig sällskap denna lördagseftermiddag och mitt huvud dunkar som musiken gjorde på mellanstadiediscorna från förr. Fast då hade man åtminstone roligt.. Dålig jämförelse med andra ord haha. Samtidigt njuter jag av min allra första lediga helg från jobbet sedan i somras, så fruktansvärt himla jätte sjukt underbart. Nu ska jag fortsätta stirra mig blint på skärmen där de kastar ägg. Ganska underhållande faktiskt!



(0)

.Gran, grann, granne.




Kvällens avslut får bli med djuren ovanför. Gorillan och haren.
Ni får ha en lysande kväll så hörs vi imorgon!



(2)

.Första månaden , Januari.











Året 2010 firades in med ett härligt gäng brudar där det bjöds på bl.a korvleken (favoriten helt klart) och en massa gott käk bl.a. Emelie och jag tog bussen en morgon för att överraska T när han spelade gothia cup i Göteborg i innebandy, som dom förövrigt vann. Det blev till att strosa längs götets gator och torg och vi levde livet helt enkelt. T.om då vi glömde hoppa av spårvagnen och hamnade mitt ute i ingenstans, jisses vad roligt vi hade! Efter det blev det käk tillsammans med gamla tjejerna från högstadiet, där det pratades minnen och allt annat. Jag började prata med en tjej som nog inte är allt för okänd för er som läst min blogg ett tag, nämligen Mathilda. Vår första "dejt" var tillsammans med Kajsa då vi tillbringade kvällen i biomörkret. Avatar och den knäppa dansen blev vår stora underhållning den kvällen. My old but still hur grymma vänner som helst, Josefine och Elvira kom hem till mig på lite kladdkake-kalas och livet lekte samtidigt som det någonstans svajade..








(0)

.Vi tar en månad i taget.

Sitter och lyssnar på låtar från programmet "Så mycket bättre" och funderar. Inuti mitt huvud försöker jag sumera året som gått, jag har en tendens att tänka som bäst när mörkret lagt sig, konstigt men sant. Januari, februari, mars, äsch, jag låter bilderna tala och tar hjälp av dom. Därför följder jag trenden som många andra och lägger upp en månad i taget. Vi börjar med första månaden på året, januari.



(0)

.kyckling på jensens.



Såhär snygg kan man va när man just kommit in från en fruktansvärt halkig löprunda bland många gator och trottoarer. Men vad sjutton, att bara komma ut är ett stooort steg för mig. Har inte tränat ordentligt på snart en månad. (Ja, jag skäms..)

Dagen har varit mycket bra tycker jag. Skola som följdes av ett långt besök på Jensens där det fläskades med Mathilda och Connor. Senare blev vi hämtade av Samul och gick och strosade på a6. De flesta utav julklapparna är inhandlade och jag fick även med mig en jacka hem. Har ni tur (otur) får ni se den imorgon!
Nu ska jag duscha och sedan krypa ner under täcket. Skakar och mår illa, men lika gla för det är jag!

God natt chickens!




(2)

.yesterday.





Igår blev det ett nästan tre timmar långt besök på Chili Thai med Bella. Maten och sällskapet va otroligt uppskattad må jag säga så det fanns inget att klaga på! Eller..möjligtvis att det va grymt mycket folk till en början.
Efter det strosade jag på stan med grabben och det inhandlades åtminstone en julklapp. Varför ska jag alltid vara så sent ute med allt det där?  Julfilm och en massa trevligt snack hemma hos vår käre vän Samul fick avsluta en lysnade onsdag!




(2)

.En tumme upp.





Tummen upp för att jag idag fått träffa en efterlängtad vän och tummen upp (ner) för mitt alltid så välstädade rum.
Mamma måste vara stolt över att ha mig som dotter..
Dags att dra på möte, vi hörs senare grabbar!



(1)

.extrem varning för känsliga läsare.




Imorse när jag vaknade fick jag lite panik eftersom det visade sig att jag hade börjat skolan för en och en halv timme sen. Det blev inte mycket bättre när jag kom till spegeln och möttes av världens morgonfrilla. Borde inskaffa världens största hårborste! Var köper man såna billigast?





(0)

.här kommer hon med som-som-sommaren.



Klockan slog just 23.14 och sex sidor senare blev jag äntligen klar med min inlämning till imorgon. Det känns som jag glömt något.. hmm.. just det! Boken ska ju vara utläst också. Sjuttio sidor maler jag mig igenom på en timme!
See you tomorrow guys!



(0)

.Sunday seven o´clock




(eftersom det inte går att ladda upp  nya bilder får ni ta del av gamla)

Happymeal-älskande tjejen (jag) har jobbat i stort sätt hela helgen så där fick ni svaret på frågan om varför jag varit så "inte-alls-aktiv" här. Imorgon är jag och alla andra omvårdnadsbrudar (ni killar räknas som tjejer numera..) tillbaka i skolan efter fyra veckors praktik. Förhoppningsvis möts vi av ett strålande luciatåg, och en o annan lussebulle skulle ju inte heller skada! ;)

Nu ska jag sätta mig och skriva en praktikuppgift, latero!



(4)

.Snygg-piller, ja tack.




När man får såna här såkallade "Snygg-piller" av någon är det ganska illa va?
Men när man dessutom får det av sin pojkvän måste det vara riktigt himla illa.
Han ska få spö..



(0)

.Vad ska det bli av mig egentligen..


jag är rustigt lik Robert Gustafsson ibland..

Hemkommen från jobbet lagom till det att en utav idolerna ska krönas till konung. Ja ni hör ju själva, därför finns det inget annat än en viss Jay vid tronen. 



(1)

.Hjärtan i mängder.




Stressig morgon i form av försovning. Trasiga bussar vilket ledde till ännu längre försening. Sista dagen på praktiken och jag tror ärligt talat att mina muffins va ganska så uppskattade, och därmed min sena ankomst glömd (nästan iaf). Det hela avslutades med lite presenter och pussar och kramar från mina härliga filurer som görgyllt mina dagar de senaste veckorna. Jag skulle mer än gärna stannat fyra veckor till, tro mig!



(2)

.baka baka liten kaka.





Dagen till ära har jag haft feber och därför sovit lagom till det vanligtvis brukar vara dags för krubb. Jag har druckit två stora koppar med te för min onda hals och även börjat läsa en bok som visst ska vara utläst till måndag. Jag hann läsa halva plus börja på ännu en uppgift. Hon gör framsteg!
Men det bästa av allt måste varit det ni ser på bilden. Imorgon är ju sista praktikdagen och jag måste lämna stället med flaggan i topp för böveln!



(0)

.somebody to love.




Har precis snackat med min nuvarande amerikanska syster, vilket endast blivit kanske fem gånger sen hon åkte i somras. Jag glömmer liksom bort lite att hon faktiskt är ganska så bra trots allt. Inte bara hon, mina båda systrar är rätt okej om jag får erkänna det själv. Mer än okej. Hajar ni? Jag vill bara att det ska bli sommar så jag får slösa mina sparade pengar som jag slitit och sliter, som ett djur för att få ihop till resan. Tror även jag gått och febrat ner mig i allt detta elände, därför tar jag fram en bok och läser så jag åtminstone kan känna mig lite duktig.
Det blir bra tillslut, allt blir bra tillslut. Amen.



(0)

.om malin själv får bestämma...





..lagar hon grekisk pyttipanna till familjen och bjuder in sin syster och hennes pojkvän. Som dessutom precis är hemkomna från Egypten och hajattackerna.

Nu ska vi äta mat i massor och ha en trevlig kväll, det hoppas jag även att ni kommer få people!



(0)

.när inte halsen har samma vilja..


..får man ta till med det lilla extra!



(0)

.Messi&custom.



(bilder från i våras)

Det fick bli en runda med grabbarna i husen bredvid och hundarna. Kallt som sjutton och därför blev det att vi gick längs gatan och tillbaka. Nej det va inte pga lathet om ni trodde det. Eller möjligtvis från de andras sida .. mohaha

Nu känner jag att ögonen börjar bli tunga och klockan alldeles för mycket. Imorgon är jag tillbaka på praktiken igen och jobbar järnet, looking forward to!
Sov gott vänner!



(0)

home sweet home



Hem ljuva hem.
Vovven la sig i  mitt knä så fort jag satte mig i soffan så jag får väl offra mig att gå en sväng med honom i kylan nu.



(3)

.drop the world.





Nu är jag en kebabrulle (eller en rullekebab som man säger i danmark) tjockare och jag ska alldeles strax packa ihop mitt och flytta hem igen. Att bo ensam va inte lika lätt som jag trodde alltså.. det har varit bättre än bäst kan man säga. Någon med inkomst som möjligtvis vill flytta hit med mig nu när syster blivit husägare?

Kanske att man skulle höja volymen en aning och städa klart. Vi kör på det!




(0)

.7 december.

Med tanke på att jag snart kissar i brallan skriver jag några rader lite snabbt.  Idag fick jag visst stanna hemma från praktiken eftersom huvudet mitt inte riktigt ville samarbeta. Det känns iofs bättre nu efter fyra timmars extra sömn och nej, nu måste jag rusa!

Ha det !



(0)

.6 december.

Säger inte mycket mer än att jag är dödstrött och ser fram emot en natts sömn. De fem senaste dagarna har varit fullt upp så nu blir det inget jobb förrän till helgen igen. Sweet bananas! 
Jag har världens bästa pojkvän dessutom och med det sagt säger jag god natt!

God natt!



(0)

."Måndag morgon och mitt huvud känns så kallt".



Det där är vad jag kallar trötta ögon. Rödsprängda och konstigt nog bara ett tjockt ögonlock. Ganska charmigt kan tyckas iofs. Eller inte riktigt haha. Nu ska jag bege mig mot praktiken och efter det blir det jobb. Hade helt glömt bort att jag skulle jobba idag så nu måste jag börja ställa in mig mentalt ;)

Ha en lysnade dag gott folk!



(3)

.Både hjärna och hjärta.





Efter ett långt och varmt bad och även lite tittande på "Vem kan slå Filip och Fredrik" är jag redo för en god nattsömn och en ny veckas praktik. Även den sista. Det kommer bli tråkigt att lämna alla goa och glada faktiskt men jag har lärt mig otroligt mycket och haft det grymt bra, om man nu ska försöka sumera det hela. Men som sagt är det en vecka kvar och den ska tas till vara på! Något annat eller rättare sagt någon annan, som ska tas till vara på är den otroligt fina människan på bilderna ovan. Om alla hade hjärta och hjärna som henne hade världen varit fri från de flesta bekymmer, det är jag övertygad om!

Sov gott med er så hörs vi imorgon!










(0)

.Bra avslut på en söndag.




Puh, nu är det mesta färdigstädat och jag fick äntligen tillslut igång diskmaskinen. Som jag kämpat och tryckt och ordnat och grejat. Hoppas ingenting går sönder bara, då ligger jag illa till misann! Som ni ser på bilderna har jag laddat upp med ett bad som avslut på denna kvällen. "Himla vad gött" kanske några av er tänker, men sanningen är den att jag tar med mig en och annan läxa som sällskap. Men påsen med mini kitkat gör mig också sällskap så det ska nog gå vägen det här!  Om jag inte somnar och vaknar upp imorgon som ett russin vill säga..



(1)

.Vad i hela friden är detta?!.




Iklädd McDonald´s skjorta, jeans och limegröna hello kitty strumpor, som jag förövrigt fick av en turk i Turkiet. Vilken städ-outfit toppar det egentligen?
Jag antar att det bara är att sätta igång med eländesmaskinen, dammsugaren you know. Visst underlättar det att den finns, men fy böveln vad tråkigt det är att städa. Det måste ni hålla med mig om!

Ett två tre, nu får vi undan skiten!



(0)

.Andra advent och allt.




Ett misslyckande, eller "fail" som dagens ungdom skulle sagt eller brukade säga, på inlägget om det där pulvret.  Jag glömde t.om skriva vad det gjorde för nytta, att man går ner i vikt av det. Men det gör man inte ens, utan man blir tjock av att dricka det. Och så är det inte ens mitt.. Hängde ni med där? - Nja, jag förstår det! haha.
Nu ska jag borsta gaddarna och alldeles strax bege mig mot jobbet. Ha en fin dag kära ni!

Ha det så kult på resturangen!




(2)

."kom och hälsa på corndog..."






Jag har haft några extremt bra dagar med allt från fläskande av godsaker framför bra filmer sent in på kvällarna till serious talk blandat med skratt. Vår lilla taco-afton blev inte riktigt som vi tänkte oss eftersom Samul inte kunde göra oss sällskap innan det va dags att jobba. Men det är ju tanken som räknas, eller hur är det man brukar säga?

Nehe, nu är jag på tok för trött. Imorgon blir det endast ett fyra-timmars pass så efter det måste jag städa och plugga.
Mamma, var finns du när jag behöver dig som mest?

God natt med er nattugglor!



(6)

.Ett mirakel.



YES!
Pulvret har äntligen kommit. Frågan är om det kommer göra någon nytta? Äsch, det återstår att se helt enkelt.
Nu står tacosen (ja, jag säger ju att jag älskar tacos) på bordet och är redo för att ätas. Om den där Samul kunde ta och komma någon gång bara haha



(1)

.Fjärde december.




Vad är sådär extra typiskt för en lördagmorgon?
Jo att man vaknar hyffsat tidigt och känner sig stolt över att man inte sovit bort halva dagen, men ändå har man varken klätt på sig, käkat frulle eller gjort något vettigt (finns ett undantag dock, mohaha) och klockan är tolv!
Vad är det för värld vi lever i?



(4)

.Tio tusen röda rosor, vill jag skänka dig.



Idag skulle jag börja jobba klockan fem. Trodde jag. Annie ringde och frågade vart jag höll hus tio över fyra, så det va bara att sätta sig på första bästa buss. Vem blev förvånad egentligen? 
Så kan det gå, när inte on-knappen på hjärnan sitter på!

Nu hörde jag en stor suck från mannen ute vid teven, det kanske är bäst att gå och göra honom sällskap framför en film och lite chips, med tanke på vilka fina blommor jag fick innan! hihi, vilken man jag har!



(0)

.huvudrollen i en saw-film.

Morsning korsning på er!
Just nu dunkas det musik ur högtalarna, ganska bra knep om man är skit trött och ögonen hänger som två ica-kassar. På tal om ingenting kom jag på att jag skulle berätta om min konstiga dröm, men jag tror jag skippar det eftersom den egentligen inte var särskilt märkvärdig. En huvudroll i Saw-filmen hade jag, och det "hemska" va att jag tvingades städa ett helt hus. Det va som min tortyr kan man säga. Istället för att få armar och ben avsågade. Jag vaknade ju för sjutton upp alldeles genomsvett, förstår ni då hur mycket jag avskyr att städa? haha.





(1)

.skriv nåt vackert.

Jag tänkte bara berätta att jag hade världens sjukaste dröm i natt (som alla andra nätter iofs).
Men jag fortsätter nog att berätta den imorgon istället eftersom jag är skit trött och tänker somna lycklig nu. Mohaha.

God natt!



(0)

.news.





Innan fick jag ett sånt där konstigt ryck då jag tänkte att "jag är sjutton värd nånting" (fastän jag inte alls är det). Så jag satte riktning mot närmsta affär och grabbade tag i de tre första bästa sakerna jag hittade, betalade och åkte hem. Nu ska jag käka en fet portion med pasta framför teven. Jag älskar att bo ensam!



(3)

.Slutet gott, allting gott.





Jag har inte en blekaste aning om hur ni avslutar er onsdagkväll. Kanske blir det framför teven, datorn eller så har ni redan gått och lagt er. Men jag däremot tänkte i alla fall tillbringa några minuter (gaanska många sådana) i ett varmt badkar. Sisten i...

Bomben!!



(0)

.I´m in love with a fairytale.




Jag är vrålhungrig och eftersom det inte blev någon brudkväll ikväll sparar jag chipspåsarna och drickan som jag (Connor) köpte innan och tar fram dom på fredag istället. Ja, man får ju endast äta onyttigheter på helgerna vet ni väl.. Oj, va det brandlarmet som lät? Kanske är bäst att gå och titta till köttfärsen!
Senare!



(1)

.en av många avklarade.




Första natten avklarad. Jag måste erkänna att jag sovit som en stock, och att få sova en timme längre pga att det är närmre till praktiken tackar man ju inte heller nej till direkt. I eftermiddag kommer två, förhoppningsvis tre härliga brudar hit. Så om jag får min vilja igenom blir det tacos som jag egentligen velat käka igår (ja, jag ääälskar tacos)  Ha en kanon bra dag kära ni!