(0)

I'll do anything for you

 



Det första inlägget idag och även det sista.
Sen jag kom hem från skolan har jag legat i sängen och inte orkat röra mig, inte orkat tänka på spanskan tills imorgon och inte heller orkat göra något annat. Min hjärna har varit bortkopplad från verkligheten och grävt sig in i sin egen lilla värld och tänkt på saker som bara den vill, utan att jag styrt. På en sekund ändrades det och just nu känner jag mig flera kilo lättare. Jag mår otroligt bra helt enkelt , tror jag. Jag ska försöka anstränga mig att tänka i andra banor. För allas skull. Jag hoppas det håller sig.
Nehe, nu ska jag sova och tagga inför första träningen sen säsongens sista match spelades, det va ett bra tag sen. Go for it!

Förresten, när jag hör denna låten tänker jag på min bästa vän. Jag ser honom framför mig i sitt röd-vita matchställ med klubban i högsta hugg och han drog just skorna mot de vita strumporna. Håret ligger sådär perfekt trots att han inte medvetet rättat till frisyrien på över tio minuter. Luggen snett bakåt och resten av håret lite lätt spretigt. När han varit inne och slitit som ett djur är han redo för byte och sätter sig på bänken. Han letar efter min blick och ler ett sånt där varmt leende som bara han kan.  (anledningen till att jag förknippar låten i det sammanhanget är just för att den brukas spelas som uppvärmningslåt) . Jag saknar tim så otroligt mycket och är inte mig själv när jag inte fått träffa honom på länge. God natt mina vänner !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: